Filmmys

 Igår hade jag och Mattias filmmys. Ställde in lilla tvn i sovrummet och tände massa ljus, kollade på tre bra filmer och bara hade det bra! <3
 
 
Livstid
En ung kvinna misstänks för att mordet på sin man som varit polis. Annika Bengtzon anar att det är korruption som ligger bakom och gers ig in i en jakt på den verklige mördaren, men sätter samtidigt sitt eget liv på spel.
 
 
 
The sitter unrated
En collegestudent som blivit avstängd övertalas att vara barnvakt åt grannens ungar. Dock är
han helt oförberedd på den vilda natt som väntar honom.
 
 
 
Gridiron Gang
Film bygger på en sann berättelse om en grupp tonårsbrottslingar som får en andra chans genom att bilda ett football-lag. Sean Porter (Johnson) är en frustrerad övervakare av ungdomsbrottslingar. De flesta av hans ungdomar skickas så småningom antingen tillbaka till fängelset eller möter ett våldsamt öde när de återvänder till gatorna. I ett desperat försök att åstadkomma något utarbetar han tillsammans med sin arbetskamrat en plan för att lära dem disciplin och ansvarskänsla genom amerikansk fotboll. Men det är bara fyra veckor innan säsongen drar igång och Porter måste övervinna till synes omöjliga odds för att få ihop ett tävlingshungrigt lag. Det blir en säsong som kommer att sätta deras psyken, humör och kroppar på prov, när Porter försöker lära ut gott uppförande, att det går att komma igen och lära dem att respektera varandra.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0