Sliiipa

Nyss hemkommen, firat 10 årsjubileum på jobbet idag, så haft lite tävling och sådär, suttit på telefonen i princip hela dagen så dagen har rullat på och gått rätt snabbt faktiskt. Sen har vi blivit bjudna på mat på köket i gränden idag, så det var riktigt gott! Sen efter jobbet kom iaf Mattias och hämta mig så vi åkte till hans föräldrar och åt mat och sedan satte vi igång och slipa våra garderobsdörrar. (Dom MÅSTE ju bli klara snart) Så stod ute i solen och slipa, var inte så kul såklart, men var skönt på samma gång ;) Vi hann rätt långt också, hann grovslipa de mesta, men bara fortsätta imorgon om vi hinner, vi får ju vår nya garderob hemkörd imorgon eftermiddag så får se vad mer man hinner. Innan vi drog hem sen så tog vi en liten fika också, Ann gjorde god glass som avslutade kvällen :)
Var förbi Ica en sväng på vägen hem och nu sitter man äntligen här i soffan igen. Ska slå på ett avsnitt av tunnelbanan sen väntar sängen!
 
Den till vänster är färdigslipad så den ska bara spacklas lite, finslipas lite och sen måla och tapetsera. De högra tar vi ev. imorgon. :)
Nej, nu säger jag god natt... ska lägga mig i sängen nu och kika lite tunnelbanan.
Pussshej!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0