Movie


 
 Hann med två bra filmer igår som gick på tv:n!
Antar att de flesta sett dom här filmerna redan, iaf bröllopsfotografen kan ju ingen ha missat.
"Allt en tjej vill ha" har jag sett tusen gånger, hade den på dvd och kollade ofta på den förut. OCH jag tyckte den var lika bra denna gång, inte riktigt Mattias typ av film, men han fick pinas för min skull ;) Kan rekommendera den för er som vill se på en riktigt tjejfilm!
 
Allt en tjej vill ha:
 
Daphne är en typisk 17 årig amerikansk tjej som har vuxit upp med sin mamma i USA. Men nu tycker mamman att det är på tiden att Daphne lär känna sin far som bor i England. Hon åker dit för att skapa sig en relation med sin far, som visar sig vara en högt uppsatt politiker. Daphne måste lära sig att passa in, både i hans politiska liv utåt sett, men även med hans andra väldigt svartsjuka dotter, medan hon själv måste försöka behålla sin integritet.
Källa: tv.nu
 
 
 
Bröllopsfotografen:

Bröllopsfotografen Robin rekryteras till att fotografera ett societetsbröllop i Stockholm och bestämmer sig för att stanna i huvudstaden. När han börjar arbeta med överklassflickan Astrid försöker han passa in i den fina världen, och tar allt mer avstånd från sina rötter i glesbygden. 
Källa: tv.nu
 
 
Tidsinställt inlägg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0