Matlagning

Inatt så har Thilo krånglat en massa, inte sovit många timmar heller. Och när väl han somna så snarkar Mattias så man tror att taket ska flyga ut. Nej ingen bra natt. Me på förmiddagen har vi vart på babyrytmik och sjungit. Gick bra men vi åkte en halvtimme tidigare därifrån för Thilo var trött vilket jag hade ställt in mig på. Åkte då och mötte upp Ann och Ronny och åkte vidare till dom där jag nattade Thilo. Sedan satte jag och Ann igång att fixa mat, vi skulle göra storkok så jag kan frysa ner till Thilo. Thilo sov en halvtimme sen vakna han och ville inte somna om, han sov sammanlagt 30 minuter under hela dagen, han skulle behövt två timmar iaf. Så lite kinkig och trött har han vart = trött och slut mamma. 
Gick iaf super bra med maten och fick med en massa hem så vi klarar oss ett tag. Tack så otroligt mycket för hjälpen, var verkligen guld värt. Och Thilo har lekt massor med farfar sin. Gerda, Tilde och Ella kom också över så vi åt tillsammans. En mycket bra dag! 
Ella och Thilo 
Pluttisar
All mat som ligger i frysen nu

Annars då? Har fått en till kallelse till falun för Thilo. Ena dagen till ögonmottagningen och dagen efter till diatisten. Så två dagar efter varandra lär jag till Falun. Har ringt dom så de ska ringa mig imorgon så hoppas jag att de kan ändra en av tiderna så vi kan få det på samma dag. Så kul är det inte att åka fram och tillbaka två dagar i rad speciellt inte när Thilo inte är så förtjust i att åka bil. 
Aja, nog om det. Måste även berätta att Thilo har stått själv nu... Ett tag... Innan jag såg de och kastade mig över honom som bara en reflekt. Vi skulle iväg och hade klätt på oss och stod i hallen och jag satte på mig jackan, Thilo klättrade upp på mina ben och ville upp så släppte han taget och stod. Men så fort jag såg det tog jag tag i honom, ångrar de ju nu i efterhand men de var bara ren reflekt att jag tog tag i han. Trodde ju han skulle ramla :p 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0