Tisdag



Igår åkte jag & Mattias till Mamma och vi grillade där, gott , vi åkte förbi campingen och tog ett dopp också :)   Idag ska jag, Amanda & Mattias till utsund och bada, sen får vi se vad som händer.. ;)

PUSS;*

Måndag

Jag & älskling var precis ute och gick långpromenad! skönt! :)
Men gud va kul de har varit den här veckan under P&L :D  Lyssnat på massa musik, festat. solat och träffat en massa nytt trevligt folk :)) Blir lätt P&L nästa år :)

De var inte så många bilder från P&L eftersom jag inte har ngn bra kamera :(

En Göteborgare :)


En annan som vi vart bra kompis med :)

Amanda i tältet :)

Fler bilder kommer kanske sen :) De har vart en bra vecka med dig Mattias, jag älskar dig!! <3333

Vi kolla på några bra band också! ;)

PUSSSSS;*

:(


DU HAR INTE MKT KVAR SNART! DE VAR LÄNGESEN DU FICK MIG ATT MÅ BRA!


Söndag

Är rätt slut hela jag idag, tröött :/   och jag måste packa allt idag, precis i sista sekunden, hoppas jag hittar en väska att packa allt i annars måste jag ta nå påsar eller nått xD haha,  Aja, Amanda Abelt kommer iaf hit senareidag och sover, eftersom vi åker tidigt på morgonen im :))

De var iaf skit kul igår :D , vi hoppa runt & dansa som galningar hela kvällen ;) Lite dyrt att betala så för att gå in där & dansa några timmar tycker jag, men men, de var ju kul iaf :P

 
PUSS;*


Lördag

LSka börja fixa mig snart för de blir party ikväll ;) Först åker jag till Amanda & förfestar där, sen kanske vi svänger förbi på backlunds fest, sen åker vi vidare till Therese fest, sen åker alla därifrån till näs, för där är de sor fest på IP, :D Ska bli kul (Y)  Sen im ska jag börja packa till P&L, vi åker på Måndag morgon, iiiiwh, va kul de kommer att bli ;D <3




Varje minut är lång,Varje sekund är en evighet.
Varje hundradel utan dig får mig att gråta.
De syns inte alltid men utan dig överlever inte jag.
Du bygger upp mig och mitt liv.
Du bygger upp en mening med att älska.
Du visar mig vägen till kärlek o stolthet.
 Du kommer alltid finnas i mitt hjärta.Du är en bit av den.
Eller nej ingen bit. Du är mitt hjärta.
De är du som är mitt hjärta Emelie! <3

// Mattias

aw, va gulligt han gjort, älskar dig, och vill alltid att de ska vara du & jag! <3

PUSS;*


Tisdag

Jag & Jessica från Avestfestivalen ;)


PUSS PÅ DIG! ;*

Måndag

Juste, de var min & Mattias 3 månadersdag i Lördag <3, de vart tillslut efter långt drama en mysig kväll, men tända ljus, film, dricka och snacks. :)

Just nu vakna jag precis och ska nog ta bussen om ett tag till mormor och morfar, för ska jobba där hela veckan ut nu till en början iaf, jobbigt, men man tjärnar ju iaf lite pengar! :P

PUSS;*


Lördag

Va precis och åt pizza, igår regnade de inte lite heller -.- Va på fest i kolan först med Emma, Amanda och Ewe, sen vid nio gick vi vidare till nästa fest, var där ett tag sen gick vi ner på street discot, men de regnade ju så jävla mkt att man inte kunde stanna där så länge. :S Så efter ett tag gick jag hem till Mattias, och han var hemma med sina kompisar, så jag drack lite med dom och så, sen drog dom ner till krogen ett tag. :P Kunde vara en mycket roligare kväll men de dög väl :)
Nyss var jag & Mattias och åt pizza med Danne och Korre. :) Och snart kommer Therese hit och vi ska till Mteropolen och bada, sen kommer nog Emma, och vi hittar väl på nått alla sen :)



PUSS;*


Onsdag

Har ingen skola idag, för vi har kompledigt för en dag förut :) Vakna precis, och kl är 12.30 ... Har iaf skrivit ett nytt CV nu och ska lämna in den idag, ska träffa Jessica Gustafsson ett tag innan hennes buss kommer sen, sen träffa Amanda Abelt direkt efter och vi ska gå på stan ett tag ( och jag ska lämna in cv då ) sen ska vi nog upp till Mattias och vara där ett tag :P Skoj, planera lite inför P&L kanske ;) 



PUSS;*


Tisdag

Hade bara en lekion idag och på den fika vi, skön dag ;) Sen gick jag ner på stan och sökte APU plats till trean, men typ allt är ju upptaget :s, men jag skulle iaf skriva ett cv tills im och lämna in, sen skulle dom välja ut ngn att intervjua, man kan ju bara hoppas :P

Iaf så när jag kom tillbaka till Mattias åkte jag med Emma min kusin till mamma för vi skulle kolla när min småsyskon hade skolavslutning, de var kul att se på :)
Och mormor kom också, var kul att träffa henne igen, sen åkte jag och Emma med mormor tillbaka till stan. :)

Amanda ;)

Felicia;*

Jag hjälpte dom med hår och lite smink :)

Viktoria, ngn, Amanda;*

De var rätt mkt folk :)

PUSS;*

Måndag

Längtar till Torsdag, SOMMARLOV!! :D:D



Jag körde när vi åkte till mormor >.< , lite stolt jag ser ut ;P

PUSS PÅ ER! ;*



Måndag

Hade ingen skola idag för hade dansuppvisningen i Åvestadal, jag var jätte nervös innan och kände att de skulle gå skit på danserna, men när vi väl började dansa var de jätte kul :D  snurra åt fel håll ngn gång och så, men de var kul ändå :P vi hade två uppvisningar, en kl 11.00  och en 13.30 :)
Tyvärr har jag ingen kamera så ingen kunde knäppa kort åt mig, men får se om ngn annan knäppt kort som ja får ta ifrån sen :P

Efter dansera åkte jag med Jessica till hennes körskola och åkte med henne när hon körde. :)) och nu är jag hemma hos Mattias igen och ska snart hopppa in i duschen sen ska jag fan vila ;) !



PUSS;*

Lördag

Jag älskar ju dig Mattias, och kommer allid att göra :(  Men saker vissa saker kan ju förändras

Fredag

Äntligen Fredag, har haft träning varje dag den här veckan, Mån-Tis ( kl. 4-6) Onsd-Tors (kl. 4-9)   bara för vi måste lära oss alla danserna, för nu på Måndag ska vi ha dansuppvisning i Åvestadal skola. Och de känns inte som de kommer gå så bra för mig,, :s , men ska iaf försöka, uppvisningen blir på skoltid så vi måste ta ledigt från skolan, först blir de för 7-8-na kl 12.30 sen för 9-or kl. 13.30..  nervöst ;P


Va till mormor och hälsade på i veckan också <3

Felica, Camilla, Alexandra & jag ;*

Lovisa ;*

Joel;*

Har gjort om några bilder i ett program också (A)

;)

;*

PUSS;*

RSS 2.0