:)

Sitter i skolan nu och väntar på att vår lärare ska komma. Kunde haft sovmorgon idag eftersom ingen lärare kommer idag, förut en under hela dagen, känns lite onödigt....
Igår var de praktik, sen jobb, men mötte jag upp Emma, och hon följde med mig hem. Sen hoppade jag in i duschen och åt lite. Den duschen hade jag längtat efter hela dagen ;)

Födelsedag

Älskling fyllde 22 år igår! <3 STORT grattis till honom! :D 



Han föräldrar och farföräldrar kom och fikade med oss, jätte trevligt :) Sen har Mattias bror fått flytta in hos oss nu ett tag, så igår höll vi på fler timmar och skruvade ihop IKEA möbler ;) haha, rätt kul faktiskt, förutom att jag fick ont i handen ;P

Både min och Mattias datorer har pajat där hemma, så kan inte sitta vid datorn nått, skiiiit tråkigt! :( Menmen, jag hoppas Danne kan hjälpa oss att fixa dom :)

Nu ska jag fortsätta jobba! Hörrs pusshej

badhus / besök

Imorse var jag och Mattias och badade med min familj i badhuset :) De var trevligt, sen gick vi hem och fixade lite innan vi gick ner till coop och handlade, sen hem igen och började steka på hamburgare. Hamburgare med bröd :) Sen kom de lite gäster som kom för att fira Mattias som fyller på Lördag <3 Vi fika lite och pratade.. 




Nu har dom gått iaf och vi kollade nyss på kalla fakta. De är så hemskt att se allt som händer i världen, follk kan vara riktigt grymma!
Och snart blir de Wallander sen sova. (y) nattinatti!  <3



School agan

Sitter i skolan och tråkar, väntar på att min lektion ska börja.. :/ Har nyss vart på I-val, vi gjorde inte så mycket där, vi kollade bara på filmen från dansföreställningnen! :)

Saknar sommar, och vill köpa ny bikini till sommaren! <3



SNYGGA!

Och jag saknar min mattias <3



Klänning

Trååkigt! Ida åkte precis hem, hon följde med mig hem efter skolan, och vi gjorde mat, sen gick vi ner på stan kolla lite :)

Lite snygga kläder från Nelly!




Skolan

Sitter i skolan nu och väntar på nästa lektion, segt!  
Gjorde en sån här pgv av tråkighet! :P

TJEJLISTAN 09-10
- Du är feg om du INTE gör den


Har du ett par blåa string? Ja
Vem var den senaste du pussade? Mattias
Vem var den senaste som pussade dig? Mattias
Vad har du för trosor på dig? Svarta
Är du nöjd med dina bröst? Nej
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? Har inte räknat ;P
Gillar du nån nu? Ja <3
Vem isåfall? Mattias
Vad gjorde du inatt?  Mys och kolla tv
Och i förrgår natt? Sov
Vad gjorde du innan du skulle sova igår? Duscha
Kan du prata med din mamma om allt?  Mkt, men inte allt
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Mamma
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig?  Nu? ;o
Choklad eller glass? Choklad
Bindor eller tamponger? Tampong
Push-up eller T-shirtbh?  Push-up
String eller hipsters? Båda
Stövlar eller gymnastikskor? Gymnastikskor
Kjol/klänning eller jeans? Beror på om de är varmt eller kallt ;)



Och lyssnar på musik, just nu lyssnar jag på Kesha - Tic Toc


Dagen

Hejsan! :)

Idag har jag vart på praktik, sen fortsatte och jobba direkt efter de. Jag köpte en present till Mattias som fyller år den 23:de, jag kan knappt vänta tills han ska öppna, jag hatar att ha paket hemma utan att få öppna. (fasten jag vet vad de är i ) ;)

Efter jobbet kom Mattias och hämta mig så åkte vi och åt pizza, sen hämta vi upp Marie, min moster och åkte till mamma, och satt där och prata lite :)


MUMS! <3

Nu ska jag fortsätta se på efterlyst!


Alla hjärtans dag! <3

Glad alla hjärtans dag :) <3


Idag var ja och Mattias hos hans farmor & farfar och fika lite, de var jätte trevligt! Sen åkte vi förbi han föräldrar ett tag. :) Och nu kom vi precis hem från resturang, vi var och åt på trapper, jätte gott! :) Och nu blir de snart wallander! :)

Puss!



Plushuset

Idag har vart en lång dag! Imorse när vi kom till skolan så samlades vi som var i mitt UF företag och tränade lite på en presentation vi skulle göra under dagen, sen började vi packa ihop vår monter och alla saker. Vi har haft en UF mässa i plushuset. När vi kom ner till stan packade vi upp allt och fick efter ett tag ihop vår krångliga monter ;P Sen började vi sälja. Vi stod där i sex timmar och sålde, plus att vi gjorde en presentation. Sen när dagen va slut skulle en vinnare avgöras om vem som skulle vinna Avestas och Hedemoras bästa UF-företag. Men vi vann inte .-. Men dom som vann var duktiga! :)


Jag på kort nyss, kom precis hem från stan och plushuset, efter en lång dag.. och mina fötter värker ;P haha..

Nu ska jag försöka hitta någon bra film som jag & älskling kan kolla på (y).

Tatuerning

Nu har jag och Jessica tatuerat oss igen :D


Resultat på min :)

Nu har jag och Matias precis ätit och ska snart gå och lägga oss!

Puss och godnatt


Morgonmorgon

Oj, tierd! De var jätte kul att vara ute och dansa lite med tjejerna :) tyvärr, sluta helgen rätt värdelöst, men var iaf kul innan! :)

Igår var vi hos mamma och hälsade på, sen somna vi jätte tidigt, vi alla var helt slut!
Nu är de Söndag redan och vill att helgen ska vara längre  :P Känner min rätt stressad, Jannica ska hem om några timmar med tåget :( , Mattias är i Romme, jag ska förska plocka undan lite här hemma, sen ner och möta Jessica på stan senare, för vi SKA TATUERA OSS igen :D

Och jag har ingen aning om vad jag ska ge till Mattias i födelsedagspresent :s , jag får panik, vet inte alls vad jag ska ge honom. -.-  , svårt!!


Dans / Jannica

Kom nyss hem från träningen, och nu är jag typ helt slut. :/

Dacehall <3

Förresten så kommer Jannica (min tremänning) hit över helgen till mig :D Va skit längesen jag träffa henne, så de kommer bli jätte kul :)
På fredag ska vi till Jessica och förfesta med några tjejer, sen ska vi till krogen och dansa :) Sen på lördag ska vi till mamma och hälsa på, och söndag vet jag inte än ;P
<3

Kollade nyss klart på dagens Andra Avenyn, lika bra som alltid! ;)


Hedemora

Va till Hedemora idag på en säkerhetsutbildning. Sen när den var klar gick vi runt och kollade lite medans vi väntade på bussen tillbaka till Avesta! Och jag köpte en ny klänning. :)





Sen när vi kom till Avesta gick jag & Jessica ner till jobbet och jobba typ 2 timmar :)
Sen gick jag äntligen hem efter en lång dag! Och maten var klar när jag kom hem (y) Så nu är jag mätt och belåten iaf :D



Trötter

Tröööött! haha, är trött jämt, ja vet. Men skolan och allt drar på krafterna :P   Idag gick jag upp tidigt och mötte Jessica så vi gick till jobbet och jobba två timmar, sen gick vi till skolan och var där på några lektioner, sen direkt efter skolan gick vi ner till jobbet igen och jobba 3 och en halv timme. Sen gick jag upp till Mattias, och ja nu sitter jag här. Sitter och väntar på att han ska komma hem :) Tråkigt att vara själv hemma!

Förra veckan i skolan beställde vi förresten hem våra studentmössor. Den gick på 712 kr. Så himla dyrt för att bara andvända en kväll! Men ändå vill maqn ha de bästa. Haha :P


Bild tagen från internet!


Och jag vill ha SOMMAR NU DIREKT!!


Sen saknar jag min lilla sötnos! <3



RSS 2.0