Salacrusing

Sov jätte dåligt inatt, vakna hela tiden, så är rätt slut idag men det ska det bli ändring på :D Först åkte vi till Norberg och fira min lilla syster som vart tre år. Hon fick massa Hello Kitty ballonger, blöja och nappflaska till docka, sen ett bamsepussel. Hon vart så flad så, gullungen! <3



Sen vart de lite fika och småprat. Sen åkte vi och hämta upp Amanda och är hemma nu, har precis fixat oss och öppnat första ölen.




Sen åkter vi till Nyman och vidare mot Sala där det blir Salacrusingen :D


Ny tröja

Nya tröjan jag köpte, tänkte ha den imorgon och en hög kjol till =) Köpte även nya strumbyxor och en vit BH till tröjan.


 

 




Dageeeen!

Kom hem från stan för ett tag sen. Efter jobbet mötte jag upp Ida, vi tog en fika och kika runt i lite affärer. Sen kom min gamla dansgrupp och hade dansföreställning på stan, så vi kollade på de, jätte skoj faktisk! :) När jag kom hem hjälpte jag Mattias att sätta upp vårt nya tvättställ till toaletten eftersom vårt förra gick sönder. Nu har jag precis satt mig, ont i fötterna har jag :( Men snart kommer vår pizza som vi beställt. Mums!


Jag och Mattias bädda nytt i sängen igår, mys. Fick de av Ann och Ronny, bra smak! (y)


Dans mitt på gågatan (y)


Trötttjej.nu



Dag 12 - Min utbildning

Min utbildning

Jag har gått handel- och administrationsprogrammet.
I den utbildningen lär man sig bland annat det här:

• Starta eget företag
• Marknadsföring, dekoration, skyltning och textning
• Använda modern teknik såsom datorn, digital- och filmkamera.
• Presentationsteknik
• Reklamutformningar, annonser, visitkort, affischer mm.
• Guidning och mikrofonteknik.
• Arrangera utställningar, mässor och konferenser
• Möta kunden
• Göra inköp
• Personalutveckling
• Företagsekonomi
• Utforma affärsbrev, protokoll, arkivering, registrering

Jag ångrar nu i efterhand att jag inte valde barn- och fritidsprogrammet eftersom jag inte vill jobba inom handeln. Visst, det är väl okej, men inte mitt drömjobb direkt.  




Några bilder från gymnasietiderna


Uppdatering

Dålig uppdatering igår men ska berätta lite nu. Efter jobbet igår mötte jag Emelie L på stan, vi tog en fika och snacka lite skit :) Sen följde hon med hem en sväng innan hon skulle hem. Precis när jag och Mattias var på väg ner till gymmet ringde Stefan och fråga om dom kunde komma förbi, så Stefan, Emma och mormor kom förbi och de var trevligt. Mormor hade bakat bullar och köpt godis till oss, sen fick vi en present. Det var en matlagningsbok, verkar jätte bra! Sen efter det gick vi iaf ner till gymmet och jag invigde mina mys träningsbyxor ;) Träffade Jessica där nere på löbandet också, så vart massa prat eftersom vi inte setts på länge. Och gick väldigt länge. Nu kommer jag inte ihåg hur långt, men gick i 57 min iaf :P Sen tränade jag lite mage innan vi gick hem. Gjorde lite soppa med vitlöksbröd till och satte på en film. Mys.

Idag är det sista dagen på jobbet som jag vet just nu. Kommer ev inte jobba nu på tre veckor, men sen börjar sommarjobben och det är nästan 100% säkert att jag får de iaf.. =)

Imorgon är det lördag och sista April. Min lillasyster fyller år, det blir ev grilla med folket som vi ska med till Salacrusingen. Hoppas det blir en bra helg! =)


Ett kort på mig för någon månad sen


Igårkväll

Fick besök av mamma och tjejerna igår så fikade lite, trevligt :) Men vart dock ingen träning, eftersom jag inte hann då :( Suck, kommer verkligen efter med träningen. Men idag blir det träning! Hem och äta sen ner och köra ett pass!



Slänger in en bild på mig och Emelie från helgen, kortet taget från min söta Emelie! :)


Dag 11 - Tio sanningar om mig

Tio sanningar om mig


Blind dating

Jag och Mattias kollade på den här filmen ”Blind dating” för någon dag sen. Jätte bra var den. Kolla vettja!! :)





Danny är en intelligent, självsäker och snygg ung man som också råkar vara blind. Inte för att han låter detta hålla honom tillbaka - för det mesta... Hans limousinkörande bror är dock förskräckt över att Danny inte bara är blyg och nervös när det kommer till det motsatta könet, utan att han är även oskuld.
Från Tankaner.com

 


Dag 10 - Tre saker som finns i mitt rum

Tre saker som finns i mitt rum

Jag har ju inte ett eget rum utan en lägenhet just nu. Man jag lägger ut bilder på tre saker som finns i lägenheten ändå ^^,



En soffa, en godisskål och en tavla


My Girls

Igår efter jobbet kom Amanda och Elisabeth till mig, vart lite prat om allt och inget :) Trevligt. Vi gick ner till parken där det skulle vara någon utförsäljning, jag trodde det skulle vara begagnade kläder med det var det inte. Kläderna låg i förpackningar och vissa var inplastade. Jag hittade iaf ett par byxor dom jag köpte. Dom skulle kosta 599 kr tror jag men jag fick dem för 199 kr . Så det var bra. Fast fick kämpa som tusan i ”provrummet” för att kunna knäppa knapparna på byxorna. Haha. Alltså det var inte för att dom var för små, utan knappen var så mycket större än hålet. Sen när jag frågade en som jobbade där om det verkligen skulle vara så, då testade han att knäppa och såklart gick det jätte lätt för honom :P Sen drog Amanda & Bettan vid tio tiden, så då var det bara natta sig.

Gamla kort på mig, Elisabeth och Amanda


Idag efter jobbet ska jag först gymma! Och idag SKA jag gymma, redan bestämt ;) Men äta först. Kvällen sen vill jag ska bestå av toast, milkshake och en bra film!





Nej nu ska jag gå och äta min matlåda innan jag ska fortsätta jobba. Pussssss så länge!


Dag 09 - En person som betyder mycket för mig

En person som betyder mycket för mig

Det finns så många som betyder mycket för mig, alla mina vänner familj osv. Men jag ska välja en person och då väljer jag min älskling!



Mattias finns alltid för mig, ställer alltid upp, står (för det mesta) ut med mig i alla lägen, tröstar när jag är ledsen, skrattar med mig när jag är glad. Lyssnar när jag behöver prata, ja.. han betyder väldigt mycket för mig och jag älskar honom! <3

 

 

 


Massa skrivande

Systemen på jobbet har krånglat idag så jag har skrivit en jäkla massa brev idag. Haha

 

 


Uteliggare

På jobbet och har lunch. Fan vad rädd jag var när jag gick ner hit. Jag gick vanliga vägen ner, nerför trapporna vid bron, och där låg det en uteliggare och sov men täcke över sig, han låg mitt i så jag fick smyga mig förbi jätte nära honom , så himla obehagligt. Usch. Jag förstår att dom ligger där, såna som inte har någonstans att ta vägen. Men det är inte så kul för en som går förbi där helt ensam.




Borlänge

Kom precis hem från Borlänge. Jag och Mattias var först in på Lager70 och kikade lite, jag var sjukt sugen på att köpa dom här byxorna, men jag vet inte om jag passa i hög midja. Tycker att det är himla snyggt på vissa. Men osäker på mig, så jag köpte inte dom. Kanske blir en annan gång :P




Jag köpte iaf dom träningsbyxorna på högra bilden. Skönt att ha när man tränar! Sen åkte vi och åt på Burger King och se åt vi glass i solen. Sen köpte vi även ett nytt handfat till toaletten på biltema. Skönt att vara hemma nu!


Sovdags

Haha kul man kan ha och leka med bilder xD



Nej, nu blir det sängen om man ska orka upp i rätt bra tid isf. Kan ju inte sova bort hela dagen imorgon!

Godnatt

Ut och ta en cider

Var ner på star precis och tog två cider med Mattias, Moa och Daniel, supertrevligt! Snacka lite skit och umgås. :) Nu är jag och Mattias hemma och ska sätta på en film. Toppen dag! :)

Puss och godnatt!


Jag och Moa 250311


Märkeskläder för 21 miljoner, 5 år

 



Suri Cruise, 5, får allt hon pekar på – pappa Tom betalar

LONDON. Märkeskläder för 21 miljoner. Lämnar aldrig hemmet utan smink. Åker helikopter eller SUV med privatchaufför. En Hollywood-stjärna? Nej, men dotter till två – och Suri Cruise har bara fyllt 5.

Suri Cruise började sminka sig redan när hon var tre, favoritfärgen är rosa läppstift dagtid och illrött på kvällen.
Hon är ett av världens mest fotograferade barn och bilderna visar ett modelejon med märkeskläder, skor och handväskor. Hon har till och med sin egen Hermès-väska för drygt 115 000 kronor.

Totalt sägs hennes garderob innehålla prylar för drygt 21 miljoner.

"Hon bär vad hon vill"

– Hon gillar att klä sig själv och bär vad hon vill. Jag tänker inte be henne ändra sig, har pappa Tom Cruise sagt enligt Daily Mail.
Samma pappa som enligt rapporter i australiensk press gav sin dotter 32 miljoner kronor i 5-årspresent.
Inför födelsedagen hade Suri planeringsmöten med sin mamma.
– Hon hjälper till att planera sin fest eftersom jag vill att hon ska vara lycklig. Vi har möten, sa mamma Katie Holmes till en amerikansk radiokanal före kalaset.
När mamma och dotter är i New York körs Suri runt i SUV av privatchaufför när hon inte flygs runt i helikopter.
Och fler än en gång har hon fotograferats med sin mamma långt efter midnatt på väg hem från en Broadway-show eller på någon lyxrestaurang.
– Scientologer behandlar barn som att de är individer kapabla till att fatta egna beslut, säger experten Rick Ross till Daily Mail.

Argast vinner

I verkligheten innebär det att Suri gör som hon vill:
– Hon får vredesutbrott när hon är ute med sina föräldrar, säger en källa och beskriver
hur Suri vägrade kliva in i bilen med sin mamma hur mycket Katie än vädjade.
Det blev ingen bilfärd.
Barnpsykologen Vicki Panaccione varnar i Daily Mail för Toms och Katies sätt att
uppfostra sin dotter:
– En femåring är inte utvecklad som en vuxen. Hon kan inte förväntas ha förmågan
att resonera, fatta beslut och ha moraliskt omdöme, säger hon till tidningen.

Taget från Aftonbladet




Resultat

Så här var resultatet efter 20 svar på omröstningen Vilken ålder är du som läser min blogg?


fnul.se




Nu har jag ju fått lite koll på de, fast jag vet att det är många som inte tagit sig orken till att rösta ;) Men nu är jag ju sugen på att veta VILKA det är som läser?! Så lägg gärna in en kommentar vem du är! :D


Dag 08 - Ett minne jag har

Ett minne jag har

Semestern förra sommaren med familjen på pappas sida ett ett bra minne jag kan lägga ut om här. Vart en massa olika slags äventyr, musikfestival, bad, camping, hotell, Liseberg, hälsa på släktingar osv. Kanon semester!




Grillning

Jag och älskling gick ner till Ica och handla lite god mat så vi kunde grilla, så vi satte oss på balkongen och satte på "el"grillen och grilla kött, sen vart det potatissallad och bea till, gillare!






Födelsedagsfest & StarHotell

Var en jätte bra kväll igår, först satt jag och Emelie här och drack och snacka om massa vi missat under tiden hon vart i Uppsala, myspys. Sen kom Ida och det vart någon mer öl innan vi gick till Josefin som fyllde år. Spela lite spel, snacka och hade trevligt. Sen gick vi ner till Star hotell där det vart en massa dans. :)


Therese, Cilla och Emma

Therese och Emelie

Emelie, Jag och Ida

Emelie och jag


Godmorgon



Godmorgon, åh så fint väder det är! Vill
bara vara ute hela dagen! ;*


Igår kom Bettan förbi, blev snacka lite
skit, fastnade framför en rätt okej film, sen
bestämde vi oss för att åka till Donken. Jag,
Mattias, Stefan och Bettan åkte iväg och
åt, mums! När vi kom hem hade jag så
jäkla ont i magen :/ så gick och la mig direkt.
Vad är planerna för dagen? - Ja ingen aning,
vill ut och lägga mig i solen en sväng,
ev gymma. Sen ikväll om jag orkar blir
det nog fest med underbara vänner! Lär vänta
och se hur pigg jag är. :P

Stefan har sovit hos oss inatt också, och nu
hör jag dom börja bestämma att vi ska ner
till gymmet, så det blir väl gå ner dit och göra
ett pass efter frukost, sen sen ska jag försöka
njuta lite av den hääääääärliga solen!

Dag 07 - Två utomlandsbilder

Två utomlandsbilder

har inte vart utomlands på väääääldigt länge, så har inga kort på datorn från de, så letade upp några gamla album och knäppte på dom här korten från när vi var i Turiket för längesen.


Påskmiddag

Idag så åkte vi till Mattias föräldrar och åt påsklunch. Jätte gott var det, god mat och trevligt sällskap! :) Efterrätten var också super! Vi låg ute i solen och njöt av värmen också.





Stadshotellet Sala

Godmorgon och Glad påsk!

Gårdagen vart jätte lyckad verkligen! Efter jobbet gick jag hem ochåt pizza med Amanda och Mattias, ducha och fixa mig. Sen kom Ida, vi börja dricka lite smått och min kusin Emma och hennes pojkvän kom förbi en sväng. Vi rökte lite vattenpipa, sen gick dom, så jag, Ida och min syter Amanda fortsatte lyssna på musik och hade jätte trevligt. Jag och Ida försökte lära Amanda en massa saker, haha, skulle prata med killar för henne osv. haha




Sen kom iaf David och hämta mig och Ida vi åkte till Sala och där vart det full dans,



Det fanns en stripp stång där som jag och Ida var tvugna att utforska, haha.









Dödshjälp

Dödshjälp?

Kommer ihåg att vi hade en uppgift som handlade om dödshjälp förut i skolan, och jag tycker att det är väldigt svårt.

Jag tycker att det ska vara lagligt i vissa fall beroende på personens bakgrund. Om han/hon som ligger på dödsbädden, har jätte ont, inte kan gå, se, eller höra. Om han/hon inte har någon familj, bekanta eller nått att leva för. Då tycker jag att man ska hjälpa den personen genom att ta stopp för personens lidande, om den vill! Tycker att det är lite lika som en katt, hund eller något annat djur som bara lider, då avlider man de djuret.

Det är såklart en annan sak om personen har familj som bryr sig om, och har något att leva för, då tycker jag att man ska peppa, den ska få hjäp att se framåt, då finns det en chans i alla fall.

Vad tycker ni?






"Dödshjälp eller eutanasi är att på medicinsk väg orsaka eller bidra till en
patients död, på dennes, eller nära anhörigs begäran. Eutanasi när det gäller människor
anses vara en kontroversiell fråga världen över. "




Före och efterbild sen sjukdomen angripit

Nekades dödshjälp - nu har Chantal hittats död
Tumören tog död på synen, lukten och smaken.
Till slut var Chantal Sébires enda önskan att själv dö - men president Nicolas Sarkozy
nekade henne dödshjälp.
På onsdagskvällen hittades hon död i sitt hem.


Varför vara perfekt?

Varför ska man vara så perfekt för? Varför ska man alltid ha perfekt hy? Varför hakar folk upp sig på utseendet jämt? Alltså varför ska man alltid vara så perfekt?!
Kan man inte gå ut utan smink en dag, kan man inte ha en vanlig t-shirt med jeans till. Varför har samhället blivit såhär? Vissa tänker såhär: ”Jag skulle ALDRIG kunna gå ut utan smink!” ”Aldrig att jag har en helt vanlig T-shirt på mig när jag ska ut” osv.
Jag tycker att framförallt tjejer, men även killar bryr sig allt för mycket om hur man ser ut, inte bara sig själva, utan folk bedömer andra människor för hur de ser ut också! Utseendet, små bröst, stora bröst, smal/tjock, acne, stor/smal nästa, små/stora läppar, osv, kan fortsätta hur länge som helst. Jag tycker att det är helt sjukt i alla fall! Jag tycker att man ska kunna gå ut naturligt utan massa lager smink och uppklädd jämt. Jag gör det. Jag sminkar mig nästan aldrig nu för tiden. Jag kan ha på mig mascara, sätta upp håret i en knut utan att bry mig. Man jag vet många som inte kan det, och jag tycker det är fel. Men sen är det ju som sagt många som dömer andra, och det vill man ju inte att någon ska göra. Så därför tror jag att det blir allt vanligare att man gör det bara för att man vill att andra ska tycka man ser bra ut, alltså inte för sin egen skull. Hm, ja. Det är lite funderar jag har i huvudet bara som jag tänkte skriva av mig om. Står kanske lite osammanhängande, men shit the same.


Översminkad fjortis                                                Naturlig tjej

Jag tycker helt klart att naturligt är snyggare än att se ut som en foundationburk. Okej, om man ska ut och festa att man fixar till sig lite extra, det gör jag. Men varje dag är lite till överdrift tycker jag.

 

 


Lite nytt i garderoben

Idag var min lillasyter med mig på jobbett halva dagen, gick upp på stan och mötte henne med bussen sen gick vi tillbaka och jobbade lite, hon fick skriva massa brev och var jätte duktig! :) Sen gick vi upp på stan och shoppade lite, var ju en massa REA, intebra för mig för då vill jag ha allt, men köpte bara helften av de jag testade, så det var duktigt, tyckte jag :) haha.

Här kommer de jag köpte.


Den där skjortan köpte jag till min syster Amanda, tyckte den var fin :)



Sen köpte även jag och älskling lite påskgodis igår, fyllde upp den blå skålen :)


Påskägg

Har vart fullt upp på jobbet idag, både Maud och Josefin var sjuka idag så jag fick sköta allt själv, men det gick bra. =) Idag ska vi storhandla, gymma ( på tiden) och fixa mat, ev. tvätta. Hm, jaa allt sånt där tråkigt som man är tvungen att göra. Haha. Idag fick jag påskägg på jobbet fullt med godis. MUMS!


..


NU: Ut till solen

Lunch, igen matlåda idag eftersom jag och älskling i stort sätt ätit utemat hela helgen (a). Igår kväll vart det även taost och milkshak (stavning). Kollade på tv och mys. Har inte så mycket att skriva om, ska gå ut och sätta mig i solen nu och njuta lite under min lunchtid. Kanske går upp på stan och köper nått att äta också, får se.

Pusssss


Ha.Ha

Sköning!



Video

Har preccis klippt Mattias, bild kommer väl sen kanske :) jag tycker det vart rätt bra för att vara en amatörklippare som mig, haha.

En videoklipp från igår när vi var i Norberg, Lovica och älskling




Kingen

Var jätte trevligt igår, satt här först och drack några öl sen gick vi ner på kingen och lyssna på bandet och dansade!





Snart Kingen

Sitter och dricker lite öl, snart kommer trevligt folk hit och dricker lite, sen går vi ner till Kingen och tar någon öl, pusss








En sväng till Norberg

Jag och mattias kände att vi behövde komma ut lite idag när det var så fint väder, så vi åkte till Noberg och hälsa på mina syskon. var ute och lekte lite med dem och sen gjorde vi hus med kortleken, haha. Längesen man höll på med de, går ju inte att sluta när man väl börjat ;)


Lovica och Felicia



Sötnosar ;*



Brovallsgården

Ligger i vår sköna soffa och har nyss ätit och kollat på tallang med älskling, lägger upp lite kort från gårdagens fest.  Så underbart väder det är ute, så tråkigt att det inte är sol på vår ballkong bara, och just nu har jag ingen ork att gå ut, men skulle gärna vilja :)


Ida, Dennis, Daniel och Albin
             
Klicka på bilderna för strörre bild

Jag med Erssons mössa
                   
Klicka på bilderna för större bild

Elisabeth, Ida, Sebba och Sebastian


Vill att det ska blir kväller!

Sitter på jobbet och har lunch, ingen matlåda med mig idag, buhu, jätte hungrig. Åt på donken igår så man får väl skylla sig själv idag, när jag kommer hem blirdet att göra korvstroganoff med ris, så kommer Ida, Stefan och Erson till oss. Ida och jag fixar oss tillsammans sen drar vi till Therese och Fridas födelsedagsfest! Fuuuun! :D
Men nu ska jag ut och röka innan jag ska börja jobba igen.

Btw, försov mig imorse, åh att jag aldrig kan gå upp i tid, kommer inte ens ihåg att min klocka ringde imorse. Men som tur var så ringde Maud och väckte mig, nu ska jag ut.

Pussss


American History X

Jag och älskling kollade på den här filmen igår...




Den var sjukt bra, är en gammal film och typ alla har sett den, men inte jaaag (a), vart första gången för mig. Det var en otroligt stark film, mycket hemskt, men den var riktigt bra som sagt. Tycker ni ska se den! :)





Sen är jag förresten klar med min lillasysters blogg, är inge bra på att göra headers, eftersom jag inte riktigt lärt mig hur photoshop fungerar, haha men jag gillar resten av sidan mycket! Headern är inte den bästa än, men jag jobbar på det :)

Hennes blogg: http://maaany.blogg.se/



Fixar..

Håller på att hjälpa min lillasyster med en blogg :)

Inte riktigt klar än, länkar till den när den är klart :)

 


Omröstning

Tänkte testa göra en omröstning, rösta gärna!

Skulle vara kul att se vilka åldrar ni är som läser min blogg, tar inte lång tid, bara ett "klick" så är det klart! :)


Omröstningen Vilken ålder är du som läser min blogg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!

 

 

 


Statistik

Helt ensam! :( Ida gick för ett bra tag sen, var trevligt att träffa henne en sväng, sen gick jag förbi Mattias jobb och satt och prata med Gärda ett tag innan jag gick hem igen, dom andra var inte så sociala då dom hade fullt upp med arbetet med bilen, så här sitter jag helt ensam, ska nog snart gå och lägga mig, så jäkla trött, men först ska jag ringa Therese! :)



Och min statistik ökar och ökar för tillfället, himla bra tycker jag, fortsätt så :D


Snart kommer..

Nu är Ida påväg till mig, vi lär snacka en massa skit, allt som vi missat under den här veckan när hon vart borta ;) haha Har vart själv hemma nu hela eftermiddagen eftersom Mattias jobbar över till sent ikväll, så har fått underhålla mig själv lite idag, börjar bli hungrig också, hm, äsch, snart kommer Ida :D


Ett kort från förra sommaren


Skor

Mina balen skor jag hade förra året när jag tog studenten. Funderar på att sälja dem på blocket eller tradera, har bara använt dem en gång, så känns lite onödigt. Inte så ofta jag använder vita skor :)



ASOS



Tidsinställtinlägg!


Kärlek

Kan man älska någon så mycket så att man nästan spricker?
Kan man älska någon så mycket så man känner saknad för varje minut man är ifrån varandra?



Ja, det kan man, jag känner stor saknad när jag inte är med dig, jag vill vara med dig varje sekund, varje minut, varje dag! Vill aldrig vara utan dig, du är det bästa som hänt mig, du är hela mitt hjärta! Tiden går så fort, idag är det 25 månader sen du frågade mig om jag ville bli din flickvän, och det är den bästa dagen på hela året. Det var då jag fick ha dig i min närhet! Kan inte förklara i ord hur mycket jag älskar dig… men jag älskar dig över allt annat!!! <3


Blah blaa blaah

Har luncccch nu och jag saknar min vän Ida nu, nu får hon ta och komma hem så vi får umgås! <3
Var en trevlig kväll igår, efter jobbet så åt vi sen kom Therese hem till mig och vi skulle bränna lite skivor och fixa musik till hennes födelsedagsfest, vilket gick lite sådär ;D haha tog så jäkla lång tid att klippa och klistra in, hitta rätt osv. osv haha, men en skiva gjorde vi iaf ;)

Jag längtar till på fredag då Therese har sin fest, kommer nog blir jätte roligt! :D


På tal om något helt annat..
Hur mycket tror ni Fredrik Reinfeldt tjänar i månaden?



Jo, han tjänar ca 140 000 kr i månadern!

Shit vilka jävla pengar, fast man får ju tänka att typ halva befolkningen inte tycker om honom, så ett krävande jobb och därför mycket pengar. Hm..

 

 


Dag 06 – Min favoritplats

Min favoritplats

Den här har jag ju haft förut i förra dag 1-30 inlägg, så jag länkar bara till de inlägget jag la ut då

http://taas.blogg.se/2011/march/dag-27-min-favoritplats.html#comment


Total Black Out


"Tävlande är Mikaela, nattklubbsdansare från Stockholm; Joel, receptionist från Bagarmossen; Jacob, hopptränare från Ronneby. Även Nilo, skosäljare i Uppsala; Marcel, bartender och servitör från Trelleborg, och Nelly, barnvakt från Stockholm. De tävlande ska till exempel identifiera saker som simmar runt den tävlande i ett badkar, dansa limbo under elektriska limbopinnar eller ta sig längs en hal hinderbana på kortast tid. Allt i totalt mörker."


Vinnaren!

Tyckte det här nya programmet var sjukt roligt, haha. Jag och Mattias kollade på det igår och skratta som bara den ^^,


Jobbintervju på G

Åh älskar vädret ute! <3 Skulle vara så skönt med en promenad i det här vädret eller bara vara ute, men själv är man på jobbet ;) haha.  Aja har lunch nu så nu ska jag äta min matlåda, sen ringa Therese och gå ut en sväng. Kommer jobba över idag också, ska nog göra det hela veckan eftersom jag tog en ledig dag i fredags så tänkte jag jobba ihop några extra timmar på det här viset.

Igår ringde det från ett företag i Uppsala och ville att jag skulle komma på anställningsintervju nästa veckan, så ska åka och kolla vad det är för jobb, det lät bra, administration och Marknadsföring var mitt arbetsområde om jag skulle få de. Och jobbtiderna var 09.00-17.00 så det är ju bra tider eftersom jag lär pendla isf. Aja det där löser dig senare. Nu ska jag äta, är vrål hungrig!


Lite mer foton

Lite mer bilder från i helgen tagna av Annika


Jag och Mattias

Dan

Mattias

Bilen

Sen hittade vi ett annat kort på mig och Mattias när vi dansa på någon orkänd fb medlem ;)

Vi är långt till höger

Sen hitta jag lite kort från förra helgen också tagna av Vickan..


Jag, Vickan och Jenny


Jag på ena bilen och min och Jennys öl på en bil på andra bilden

Jag på dansgovet på Star


Home..

Jobbat till kl 5 idag, vart inge jobb till 18.00 eftersom det inte var någon annan som skulle jobba över så länge. Aja, nu är jag hungrig så ska väl fixa nå mat nu..


GRATTIS!

Grattis till världens bästa Therese! Hoppas du får en fin dag vännen! <3






The Heartbreak Kid

Jag och älskling kollade på ” The Heartbreak Kid” igår och skrattade mig igenom filmen, den var jätte bra. Se den! :)

 

En nygift man upptäcker under sin smekmånad att hans val av fru kanske inte var det allra bästa. Hon visar sig vara en mardröm och det blir inte lättare när han samtidigt möter sin riktiga drömtjej.
www.filmtipset.se


..

Sjukt irriterande... tänk lite innan du gör saker, du skapar bara problem.

 


Foton

Bilderna från kvällen!


Fredrik, Ida, Mattias och Dan

Annika och Nyman

Rök och Kiss paus

Mattias och jag

Mattias och Nyman

Nyman och jag

Ida och Annika

Mattias, Fredrik och Ida



Haha

Jag och Annika

Dan och Mattias



Jätte dåligt ljud och bild, men kolla den som vill ;)

Lördaaaaag

Var jätte kul igår, blev hämtade runt halv sju så åkte vi till Hedemora och åt på Lappens, åkte och cruisa lite sen till Säter och där vart det lyssna på musik och dansa, inte den dans man är van vid kanske, men vi försökte på den dansstilen också ;) haha. Är så kul på såna ställen för alla bara öser loss (y)





Bilderna från kvällen i nästa inlägg!


Rock`n roll

Nu blir jag och älskling snart upphämtade av Nyman, vi far dit med ett gäng till Rock`n roll kväll i Säter. Blir dricka öl, sen får vi se vad som händer, Go Getters & Deep Valley Bandits kommer spela.




Nu...



Ny soffa

Sådärja, änltligen hemma efter en lång dag! Åkte tidigt imorse så vi skulle vara vid IKEA tills det börja, var skit hungrig när vi åkte, (hann inte äta innan vi skulle åka) och vi kunde inte stanna någonstans heller eftersom vi vill vara på plats till dom öppnade. När vi kom dit var det skit lång kö, men vi gjorde en liten fulingoch ställde oss längst fram precis då när dom öppnade. Så vi kan in med dom 30 första. Så skyndade oss till sofforna, folk var typ helt galna, haha. Nästan alla sprang runt, så det var lite kaos där inne. Och när vi väl kom till soffavdelningen så var det jätte urplockat eftersom dom hade 30% på allt i butiken igår, (50% idag) så vi hittade en vi ville ha, men då stog det en envis gubbe där och började tjafs om att han skulle ha den, så det vart en bra kamp där, tjafs och grejer. Så expriditen fick komma imellan och kom med förslag, så han fick ta den där soffan så hjälpte han oss att hitta en annan liknande soffa som var jätte snygg den också. Så jag satte mig där för att paxa den så ingen annan kunde ta den medans Mattias sprang tillbaka och försökte hitta vagnar vi kunde lasta på. Hittade en divan del och lite nya kuddar och överdrag osv.
Det vart inte den färgen vi ville ha på soffan men vi tyckte att den ändå var helt okej, så det fick blir den, som sagt det fanns inte så mycket att välja mellan ;)
Sen att komma ut gick faktiskt bra! Men när vi var ute och Mattias dragit kortet frågar jag honom om han betala med presentkortet som vi fått av svärföräldrarna, MEN NEJ, haha det hade han glömt, så fick krånga lite extra med det sen också vid returavdelningen. Men det gick att fixa det efter sóm tur var bra. :)
Åt på donken på vägen hem sen direkt hem och och började sätta ihop den, jag städade ur den gamla soffan så körde vi den till Stefan som fick den.


Vårt lass utanför IKEA

Nya soffan

Från sidan

haha Mattias ser jätte liten ut i den tycker jag ;)
Den är större än den vi hade innan, så jag tycker den är helt perfekt och jätte skön är den! Kanske byter färg på den sen när det finns lite mer att välja mellan. :)

När vi var i Norberg och lämnade gamla soffan körde vi förbi Jörgen och jag hämtade lite gamla lådor jag haft där med gamla saker, Ställt de i källaren här istället. Fick lite brev som kommit till mig ocskå, min första deklaration kom och öppnade de, 5645 kr bara sådär, Helt perfekt :D
Sen lämnade vi tillbaka "flaket" vi hyrde. Slutligen var vi till Coop forum och handlade lite mysmat tills ikväll, så nu blr det bara myskväll med älsklingen.

IKEA imorgon..

Idag efter jobbet var jag och älskling in på Ica kvantum och handla lite mat så hem och gjorde lite snabbmat, hamburgare med bröd. Therese kom och åt med oss och vi fick prata en massa om allt som hänt på sista tiden, längesen jag träffade henne nu så det var trevligt :) Var och hämtade släp och var förbi Mattias föräldrar en sväng sen hem och då åkte Therese hem. Trevlig dag! :)



Nu bara slappa framför tv:n, imorgon har både jag och Mattias tagit ledigt från jobbet för vi ska åka tidigt till Västerås till IKEA för att kolla på en ny soffa. Det är ju rea nu så vi lär passa på. Bara hoppas ett vi hittar någon nu! Skulle vara så skönt!
Om vi hittar någon soffa så hoppas vi att någon vill ha våran gamla. Stefan var sugen på den så hoppas han gillar den, isåfall åker vi förbi med den imorgon till honom.




Topshop



Sommarkänsla på hög nivå!

 


Sick :o

Alltså vad händer med människor och samhället idag, hur kan man som så liten ens få för sig att göra något liknande. :o



Direktlänk: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12845534.ab


Lunch

Gårdagen vart det först jobb som sagt, sen hem åt och duschade sen kom Mattias föräldrar förbi så vi fikade, pratade och hade trevligt, var kul att dom kom förbi en sväng :) Sen kollade jag på efterlyst, tycker att det är så himla bra, men man blir alltid så arg när man ser det, när man ser vilka idioter det finns i vår värld. Sen kollade även jag och Mattias runt lite på Internet efter en ny soffa, det är ju i stort behov just nu då vår är så himla nersitten, ;)

Nu är jag iaf på jobbet och har lunch,


haha, gamla kort! ;)


Dag 05 - Mina bästa vänner

Mina bästa vänner

Den här frågan tycker jag är jätte svår, för jag har så många underbara vänner och alla är bäst på olika sätt. Men jag kan ju inte skriva upp en lång lista så jag lägger upp dom allra närmaste, dom personen jag varit närmast.



Mattias, min pojkvän och min bästa vän som jag berättar allt för!
Ida, stöttar alltid, finns alltid och kan prata om allt för henne.
Anna, har alltid vart min bästa vän, delat så himla mycket tillsammans, vi kan prata om allt!
Vickan, finns där för mig i alla lägen och ställer alltid upp.

Men sen som sagt har jag så många andra som står mig nära också, men det vet ni att ni alltid är i mitt hjärta fast jag inte skriver upp alla på bloggen.
Har lagt upp liknande inlägg förut men nu kom det igen :)


Nya tröjan

Min nya tröja jag köpte på stan igår. :)



Nya sedlarna

Sex kända svenskar som tillsammans blir motiven på de nya svenska sedlarna: Greta Garbo, Astrid Lindgren, Dag Hammarskjöld, Evert Taube, Birgit Nilsson och Ingmar Bergman. 2014 kan de nya sedlarna finnas i handeln.

Här är alla motiv på de nya sedlarna:

20 kr: författern Astrid Lindgren och naturmotiv från Småland.

50 kr: sångaren Evert Taube och naturmotiv från Bohuslän

100 kr: skådespelerskan Greta Garbo och naturmotiv från Stockholm.

200 kr: regissören Ingmar Bergman och naturmotiv från Gotland.

500 kr: sångerskan Birgit Nilsson och naturmotiv från Skåne.

1 000 kr: diplomaten Dag Hammarskjöld och naturmotiv från Lappland.


Snorres väg 108



Provrummet

Jag var ju som sagt med Amanda igår, först gick vi ner på stan och tog en fika, jag köpte en tröja, bild kommer på den senare. Vi testade även en byxdress och långklänning, men vi testade för skojs skull, eftersom jag vet att jag verkligen inte passa i de, så skulle det var kul att testa iaf och jag fick ju klara besked om att jag inte ska ha sådan! Haha ;) Men jag tycker faktiskt att det kan vara fint på vissa personer, men inte min stil! :)


Mer jobb

Chefen ringde precis och sa att jag skulle få jobba mer, börjar imorgon och sen får jag jobba månaden ut iaf :D Bara hoppas på mer efter de, men det visar sig då, lite i taget nu :)
Efter jobbet imorgon ska jag även vara med Therese, var super längesen nu, så dags nu! <3


En del av min arbetsplats

Haha!

Det är det här jag sitter och underhåller mig med just nu, rätt roligt enligt mig-




Jockiboi bajsar på sig

Haha så himla roligt!
-"Nej, nej, snälla stopp, jag har bajsat på mig, helt ärligt, jag har bajsat på mig.. "

Jockiboi bajsar på sig i 101 sätt att åka ur en gameshow.



..

Sitter och väntar på att Amanda ska komma hit nu, blir att umgås med henne idag, får se vad vi hittar på, men något trevligt blir det nog :) Inte gjort så mycket alls idag mer än att kolla på tv typ ;P


Mitt hår nyfärgat och nyklippt utan löshåret :)


Dag 04 - En nytagen bild

En nytagen bild


Var ute nyss så passade på att knäppa ett kort då så det vart så nytaget kort som möjligt ;)


Photo

Skillnad! Lite ändlig i photoshop så får man bort ringarna under ögonen och finnarna i pannan ^^,







Klippning och färgning

Gick upp i skaplig tid imorse, vart inge jobb idag, men bara hoppas på att dom ringer. Var ner till stan och klippte mig på hårvågen, sen gick jag till arbetsförmedlingen och skrev in mig igen, sen till coop forum och handla lite mat som vi ska göra ikväll och bjuda pappa, Elin och Elsa på när dom kommer och hälsar på. När jag kom hem färgade jag håret och fixade lite, så nu ska ni få se resultatet. Dom klippte in mitt löshår också så det skulle passa mitt hår.  Jag vart nöjd! :)


Bakifrån

             
Klicka på bilderna för att se större bild!




Dag 03 - Min favorit bok/böcker

Min favorit bok/böcker

Jag hatar att läsa i vanliga fall men den här tycker jag är så jäkla bra! Man kan verkligen inte sluta läsa den när man påbörjat den, jag kan verkligen tipsa er om den här. LÄS DEN!



Boken som jag har läste heter God natt Mister Tom. Den handlar om en liten kille som heter William. Pojken bor i staden London med sin mor som är väldigt argsint av sig. Men när kriget bryter ut så blir han skickad till en liten by som heter Wierwold, där ska han stanna ett tag tills det lugnar ner sig. På denna tid så var det väldigt många barn som blev iväg skickade av sina föräldrar.
Han kommer då till en farbror som heter Tom, på ytan så är Tom en väldigt bister och inte speciellt munter man. De flesta i byn tittar lite snett på och sådant. Men han är däremot inte dum, han är bara en lite instängd person som inte gärna pratar med folk. William är inte heller en helt vanlig person. Han är en väldigt tanig och sargad pojke sedan tiden hos sin mor. Men efter tiden går och de kommer allt närmare så visar det sig att Tom är en väldigt känslosam man som är väldigt snäll och generös. De två individerna kommer väldigt nära varandra och de utvecklar sig väldigt mycket båda två. Mister Tom blir mer öppen och William får för första gången i sitt liv äta sig mätt, känna sig omtyckt, lära sig läsa, lära sig skriva och mycket mer. Framförallt så får han många nya vänner, den bäste vännen han har heter Zach. De blir väl som bästa vänner kan man säga.
I boken så får man följa hans färd till Wierwold och senare hans nya liv som han faktiskt får där.
Men efter att ha varit hos Mister Tom en längre tid så får William ett brev från sin mor om att hon är sjuk och vill att han ska komma hem. Han blir ju då tvungen att åka hem, men han lovar dock Mister Tom att han ska skriva till han så ofta han kan. Men tiden går men Tom får inget brev från hans nyfunne vän. Han blir förstås fundersam och bestämmer sig till slut att åka till London och försöka leta reda på William.
[recension tagen från mimersbrunn]


Partyyyy

Sen fixade jag mig och gick till Vickan, dir Jenny kom också, så vi satt där och drack innan vi sedan gick ner på krogen, jätte rolig kväll med mycket dans. :) Det vart inte så mycket bilder, men här kommer några iaf.


Jag, Vickan och Jenny

Jenny och Jag

Jenny

Jag

Vickan och Jenny

Nu vakna jag precis och Mattias har så ont i foten sen han ramla hos hans far föräldrar :P så nu blir det akuten och se hur det ser ut.

Pussss och hej!


Besök

Igår så åkte vi till Mattias farmor och farfar och fikade och hade trevligt. Var en jätte söt hund där också, så var tvungen att knäppa nått kort ;)



Åhww, så söt!

Hittade lite kort på Mattias också sen han var liten, hihi, en riktig söting han med ;)

Så jäkla söt!

På hemvägen svängde vi förbi pappa och hälsade på där en sväng innan vi sen åkte hem och gjorde god mat, vi gjorde fiskgratäng med räkor och dill med potatis till. :)


Det var jätte gott!


Firade mormor

Lite uppdatering nu då, i fredags så var vi ju som sagt till Norberg och fira mormor. Först åkte jag, Mattias, Stefan och Emma till Hedemora där vi köpte present till mormor, sen åt vi på Mc Donalds, sen vidare till mormor där vi fika och hade trevligt. :)



Vi kom hem rätt sent, typ halv elva var vi hemma.

Dagens outfit

Dagens




Maria åkte precis hem, var jätte kul att träffa en sväng! :) Nu kommer snart älskling hem så då ska vi äta sen far vi till mormor då som sagt! :)

Pussss

Rubrik


AloeVera beställningarna som jag packat i påsar och fixat :)

Har massa Aloe Vera Lips över, så bara säga till om ni vill ha, dom kostar 44 kr styck. Jätte bra Lipsyl.

Har också suttit och skrivit ner recept i en bik som jag har, mycket lättare att läsa i den när man är tom på förslag än att leta i den stor boken, men är lång iffån klar, många fler recept ska det bli. :)


Dag 02- Tre favorit program på tv

Tre favorit program på tv

Andra avenyn är det absolut bästa! Men tyvärr går det inte längre! :( Bode söker fru är alltid roligt, och efterlyst har jag kollat på sen jag var yngre, tycker det är väldigt intressant. :)
Sen har vi ju Svensson Svensson och Segemyhr, haha det är ju så jävla bra, men det är också två serier som inte går längre :/  








Ledig idag!

Är ledig idag! Sköt, men nu hoppas jag bara att jag får komma tillbaka på måndag och forsätta jobba, det lär via sig. :) Har städat lägenheten, fixat med AloeVera produkterna som jag hämtade ut igår, packat i posar och donat. Lite senare kommer Maria förbi mig och snackar lite skit, har inte träffat henne på jätte länge, så ska bli kul att träffa henne igen :D Sen hämtar jag och Mattias upp Emma och Fredrik, ev Stefan så åker vi ut till mormor och firar henne, hon fyller år idag, Grattis till henne! :)


Jag, mormor och Emma

RSS 2.0