Torsdag

Filmen igår var jätte bra, men den var dock alldelens för lik svänska verisionen av män smo hatar kvinnor. Jag hade hört från vissa att den inte alls var lika och av vissa att den var lik den här. Aja då vet vi att vi inte ska kolla på dom andra filmerna på bio sen när dom kommer ut. Då blir det hemmakväll med filmerna.

Idag har vi flyttat om massa på jobbet då det kommer lite snickare och ska bygga lite nu i två veckor. Hoppas det går snabbare än så för vill ha tillbaka min gamla plats ;)
Efter jobbet gick vi på bolaget och handlade lite på Ica innan vi åkte hem och gjorde mat. Sen skulle jag bara lägga mig en sväng på soffan och vila..... men jo.. sov i fler timmar och vakna halv nio :/ Min kropp och mina ögon vägrar låta mig vara vaken!!
Nu har jag iaf hängt lite tvätt och duschat. Så nu väntas sängen om jag ska orka sista jobbardagen denna vecka imorgon!


Två kort till från juldagen tagna av Gabban


BTW!! Nu längtar jag till nyårsfesten!! :D


Biljetter bokade

Till kvällens bio, "The girl with the dragon tattoo" med Mattias, Ida och Anders.




Mellandagsrea

Idag efter jobbet var jag och Mattias upp på stan en sväng och kikade. Han fynda två par jeans och en tjocktröja. Jag köpte leggins och tre tröjor, ev ha någon av dem på nyår? :D




Lite dåliga kort kanske, men orkade inte hålla på att knäppa massa kort nu, ska hoppa in i duschen nu sen ikväll ska jag, Mattias, Ida och Anders på bio!


Tisdag

Kändes konstigt att gå första dagen till jobbet en tisdag.. har trott det var måndag hela dagen.. haha! Iaf efter jobbet gick jag upp på stan en sväng och inhandlade Mattias födelsedagspresent... åh vill ge den nu juuu! Drygt två månader kvar tills han fyller år men passa på idag när det fanns mycket fynd! Sen hem och gjorde kassler och ris med sås. Mums! (men åt för fort så nu har jag en jävla magvärk!) Aja.. nu är älskling på gymmet så jag ska krypa ner framför tvn. Och imorgon blir det bio, ev förbi plushuset och se om man hittar någon nyårsklänning och handla lite mer fynd på mellandagsrean.


Ett kort på mig och Mattias från semestern 2010


Weird


Blåser bort..

Fyfan vad det blåste inatt alltså.. tur vi kom halv tre inatt och inte en halvtimme senare.. då kunde det gått illa :P




Vid tretiden i natt blåste ett helt plåttak av ett hyreshus i centrala Avesta och orsakade stora skador.

Förutom träd som fallit över flera vägar i kommunen blev den största skadan av stormen ett två ton plåttak som blåste ner från ett tak vid Kollgillaregatan i centrala Avesta. Det enorma taket la sig över flertalet bilar på parkeringen samt korsningen Kollgillaregatan-Myrgatan.
 
Dan Eriksson är sekreterare i den drabbade föreningen och vaknade cirka 03.00 i natt av en stor smäll.
 
- Både jag och min sambo vaknade av ett riktigt brak. Då gick jag ut på balkongen med en ficklampa och fick se en stor plåt som låg över hela parkeringen och vägen. Efter ett tag förstod jag att det var vårt tak som helt hade blåst ner.
 
Han kontaktade både räddningstjänsten och polisen som kom till platsen. Även Grönstjärna entreprenad, som sköter om fastigheten, kom för att röja undan det stora taket.
 
- Taket hade lagt sig upp och ner, men var annars intakt. Så de fick riva isär plåten med maskiner för att kunna flytta på det, säger Dan Eriksson.
 
Taket, som är, 35x12 meter och väger cirka två ton, gjorde stora skador på flera bilar och fick en lyktstolpe att vika sig helt. Som tur var befann sig ingen på parkeringen när taket föll.
 
- En granne kom hem vid två tiden, bara en timme innan det hände. Så han hade väldig tur.
 
Dan Eriksson hoppas nu att huset får ett nytt tak så fort som möjligt. Börjar det snöa eller regna är det annars stor risk för fuktskador då flera luckor i taket står helt öppna.

Källa: Avesta tidningen


Julafton

Här kommer lite kort från julafton som jag snott från mamma!










Juldagen

Igår vart det fest hos Vickan och Elisabeth med trevligt folk. Innan jag gick dit gick jag förbi Ida också på en cigg och en öl :) Fyfan vad folk det var ute... gick knappt att dansa! Som tur var hade Vickan AT kort så hon och jag fick gå före hela kön, men fick vänta på alla dom andra när vi kom in. Vi gick ner vid 10 tiden och kön var enda ner till leksaksaffären. Mina batterin till kameran tog slut i början av festen så inga många kort denna gång!








Presenter

Här kommer lite julklappar jag och Mattias fått:







Tack för allt!


God Jul

Igår morse gick jag upp tidigt och åkte till mamma där alla syskon var, vi åt frukost och bytte julklappar, så söta mina syskon när det köpt så fina julklappar till varandra! :)
Sen åkte jag med mamma till stan där jag gick hem en sväng innan jag och Mattias åkte till hans föräldrar och åt gott julbord. Bytte julklappar där och fika lite innan vi åkte vidare till mormor där alla släktingar var. Tomten kom och halva julgranen var full av julklappar ;) HahaTog ca två timmar denna gång att dela ut allihopa.
Tyvärr tog jag inga kort då jag glömde kameran hemma. Men mamma lär lägga ut lite kort senare så då ska jag sno några av dem.


Lilla Lovica sken som en solstråle när hon fick alla paket. Klänningen hon har på sig fick hon av mig och Mattias i julklapp. Jätte söt vart hon i den!


När vi kom hem tog vi oss en kapten morgan och cola och fastnade framför en film, runt två tiden gick vi och la oss. Underbar dag! 
=)


Jul hos far

Gått bra på jobbet idag, hade tre timmars möte, men tiden gick jätte snabbt under den tiden då det var intressant att lyssna på :) Efter jobbet skynda jag mig hem och hoppa in i duschen innan vi åkte vidare till pappa. Där bjöds det på tacos och sedan vart det julklappsöppning! Alltid lika spännande ;) Var trevligt och var kvar där fler timmar,

här kommer lite bilder på det jag fick idag!




De tre sista bilderna är presenter från jobbet.

Tack för alla fina presenter!

Elin & Elsa: När ska vi öppa presenterna?
Jag: Snart tycker jag!!!
Pappa: Vadå? ska vi öppa prenterna nu?? Vi ska väl byta presenter och öppna dem på julafton?
Jag: Nej, jag tycker vi öppnar dem nu...
Pappa: Hmmm... jaja, okej!
Jag, Elin och Elsa: YEEEEY!!


Vi är tre tjejer som älskar julklappar! :D


Dansuppvisning

Efter jobbet gick vi förbi stan och köpte ännu lite mer julklappar. Sen hem och gjorde mat, min bror Stefan kom förbi också. Emelie H kom senare och vi satt och snacka lite innan vi gick ner till Q där det var dansuppvisning, var kul att se! :) Om jag ska vara ärlig vart jag faktiskt lite sugen på danse igen.. får se hur jag gör. Sen gick vi hem iaf och drack lite te. Nu är jag trött och småkollar lite på tv:n.

Knäppte tyvärr inga kort från dansuppvisningen eftersom jag glömde kameran. Men här kommer ett kort från när jag dans.




Goooooodis!

Idag efter jobbet var jag och Mattias på stan en sväng och tänkte handla de sista julklapparna... men såklart går brandalarmet... vi orkade inte stå där ute och vänta så vi gick och köpte en korv med bröd innan vi gick hem. Inhandlade iaf lite av julklapparna, tänkte gör ett nytt försök imorgon. Hem och gjorde en handlingslista så vi har allt över jul, vart en rejäl vända och nu har vi så det räcker :)
Köpte dessutom lösgodis för över 200 kr. Haha, vi köper ju bara godis två gånger om året sådär, jul och påsk. Så om någon är godissugen vet ni vart det finns! ;)


Allt godis fyllde skålen och lite till, haha.

Mötte Ida för att ta en cigg och lite prat, trevligt! Nu har jag precis duschat och nu blir det film!

Godnatt!


:(

Tack bästa Ida som gjort mig sällskap hela denna jobbiga dag, känner mig helt ..?.. i hela kroppen! :(


Festligheter

Igår kom Elin och Elsa till oss på morgonen. Vi gick på stan och köpte en massa julklappar! Myspys! Alla syskon är iaf färdigköpta. I veckan får jag ta mig tid till att kolla dem sista paketen. Sen gick vi tillbaka till oss och kika lite på tv innan Anna kom och hämtade dem.

Lite senare kom Jessica hit och vi började fixa oss för kvällens festligheter. En timme senare kom Emelie A till oss också. Vi drack någon öl innan vi gick till Ersson och förfestade. Sen gick vi till Annika där det också var fest. Hon bjöd på glögg och kakor också.
Sedan drog vi oss till kingen där det var två band som spela, bla. sator. Kvällen avslutades med disco sista timmen!
Tack för en trevlig kväll alla inblandade! <3








Julklappar

Efter jobbet var jag upp på stan och köpte två par julklappar till, två till avklarade, men har några kvar ;)



Det som är så konstigt är att man alltid är ute i sista sekund och handla alla julklappar. När man kommer in i månad december tänkte jag att det är så långt kvar.. man hinner. Men sen går alltid tiden så jäkla snabbt. Hade tänkt att jag skulle hinna till västerås också innan och kika i lite affärer, men om jag ska dit lär det bli efter jobbet och då kommer jag var tvungen att stressa när jag kommer dit, inge kul!

Imorgon kommer iaf Elin och Elsa hit så vi ska en sväng på stan och leta lite julklappar :)



Photo

Två kort från igår



+ ett galet kort på mig från förra helgen innan Mattias julbord!



Tomten är far till alla barnen

Kollade på Tomten är far till alla barnen igår, så jävla bra film!!

"Men dö för helvete, tomtejävel" HAHA!!

 


Musikshow

Efter jobbet åkte jag och Mattias till tippen och lämna av en massa skit som legat på ballkongen och skräpat.. sen förbi Mattias föräldrar en sväng, jag fick även en förskottsjulklapp av bästa svärmor! Så söt hon är.

Anna kom förbi sedan på en kopp te innan vi åkte och kolla på Elin och Elsas band som spela i centralkyrkan. Dom var jätte duktiga!!! :)


SAM_0608 by Taas1991

Lucia

Lucia och tärnorna var på jobbet idag, gick dit tidigare imorse och kollade på dem, var fint men flöjten kunde dom skippat ;) Tyckte synd om lucian också, det droppa stearin i ansiket på henne, usch.. :/



Vart glögg. lussebulle och pepparkaka på morgonkvisten också :)


Fika på stan

Idag hade vi möte på förmiddagen sen fick vi sitta på telefonen vilket jag tyckte gick rätt bra idag! Efter jobbet gick jag upp på stan och mötte upp Emelie H, vi tog en fika och snacka om allt och inget ;) Sen gick vi en sväng på stan och kika lite, köpte dock bara ett skjorta till Mattias som han fick idag efter maten.. Tyckte den var jätte fin skulle passa min karl ;)




Makaronipudding

Igår gjorde vi som sagt makaronerpudding och det vart jätte gott!! På bilden är det lite bränt å skinkan högst up,, men det vart jätte gott ändå, första gången får man göra missar! ;)


   10 port

   1 liter kokta makaroner
   1 purjolök eller 2 lökar
   500 g kassler/skinka/korv
   salt
   svartpeppar

   8 ägg
   1 liter mjölk
   salt, peppar







Gör såhär

Sätt ugnen på 200 grader. Skär purjolöken eller löken i strimlor. Skiva köttet. Fräs allt i smör i en stekpanna. Rör ner de kokta makaronerna och smaksätt med salt och peppar. Häll det i en smord ugnssäker form. Vispa ihop ägg och mjölk. Häll det i formen. Grädda i mitten av ugnen i ca 40 min.

Sms inlägg

Oj, tisdag redan.. hann inte blogga igår! Efter jobbet drog jag och Mattias och storhandlade, hem och gjorde mat, sen vart det Irene Huss och two and a half men på tv.. sen väntade sägnen. Nu är jag påväg upp på stan och möta Emelie H för en fika, skriver mer när jag kommer hem.

 

Sms inlägg.


Söndag igen

Igår var vi som sagt på julbord med Mattias jobb, var jätte trevligt! Först var det mingel på mekonomen innan vi åkte buss till en herrgård i Bjurfors. Var jätte god mat där. När alla hade ätit så gick vi till en annan byggnad där det var ett band som spela, var musik som det brukar vara på indiskaftonkvällarna. Var jätte trevligtdet också, massa dans vart det också! Vid tolv tiden kom Corre och hämtade oss, körde oss till Kingen där vi avslutade kvällen med en massa dans. Tyvärr vart det inga kort då jag glömde kameran hemma:(

Idag har vi inte gjort ett skit, vaknade vid tolvtiden, då beställde vi pizza till frukost, sen har hela dagen spenderats i soffan.
Ida och Anders kom förbi en sväng också så då vakna man till liv lite iaf ;P

Kollade på en film The Ledge nyss, tyckte den var himla sorlig i slutet, men filmen var utdragen.. den får betyget godkänt.



Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det kika på någon film eller Beck på tv =)


Den är på plats..

Diskmaskinen är på plats, nu är det bara att spackla, slipa och måla allt.. sen är det klart!! :)


Skål då!

Fixade och klara inför julbord med Mattias jobb!



Godmorgon

Nu håller jag på att värma min matlåda, sen blir det att tagga tills ikväll då det blir julbord med Mattias jobb, hoppas det blir kul!!

Juste, mormor och morfar var förbi oss i torsdags? tror jag det var och kika på lägenheten, dom har inte sett den förut så det var kul med lite besök :)


Vinnaren Idol 2011

Haft lite dåligt med tid att uppdatera.. men i torsdags höll vi på att koppla in diskmaskinen hela eftermiddagen, och vi fick igång den, så jäkla skönt att äntligen ha en diskmaskin igen !! :)

Fredagen gick bra på jobbet, när vi kom hem gjorde vi spagetti och köttfärssås, mums!  Det vart Idol till de och Vickan kom förbi och kika på det med oss.
Amanda Fondell vann Idol 2011!! Härligt! Hon var bäst under finalen tycker jag.



Jag fattar inte hur vissa folk kan se ner på henne så mycket, visst hon har en speciell stil, och är egen. Men hon har en jävla bra röst och sticker ut ur mängden, det är därför jag tycker hon är så bra. Om jag hör henne på radio så kommer jag höra att det är Amanda på en gång, är Robin ex. på radio så skulle jag nog inte känna igen hans röst eftersom han har en sådan vanlig röst. Men Robin är ju såklart också jätte bra! :)


Miss summer..

Jag saknar redan sommaren!!! Nu blir det snart bonde söker fru..


Trevligt besök

Moa och Daniel har precis var här och hälsat på oss, super trevligt var det!! Träffar dem för sällan nu för tiden, så vi har bestämt att det ska bli ändring på det! ;)



Slänger in en fiiin bild på mig & Anna på grönalund


Ledig dag

Idag har jag vart till tandläkaren för sista gången och det gick bra. Jag, mamma och Lovica passade på att gå på Erikslund shoppingcenter och inhandla lite julklappar. Så nu är några fler avklarade, men inte klar på långa vägar.. haha! Har iaf vart en toppen dag i Västerås med mamma.



När jag kom hem ringde bästa Cilla och jag gick ner och mötte henne på stan, vi kika i lite affärer och tog en fika på café plus! Super trevligt!! :)

Hemma sen satte jag igång och städade lite, gjorde sedan kassler med purjolöksås med ris. Mums. Nu håller älskling på att diska och jag ligger i soffan framför two and a half med.


05-12-2011

Jobbdagen idag har var jobbig!! Fått två jobbiga samtal.. haha men det är sånt man får ta ibland, gick iaf bra och fick hjälp av min bästa jobbarkollegor.

På lunchen åkte jag och Pernilla till Kingen och åt lunch buffé, mums!

Nu är vi hemma och precis gjort wock.. imorgon har jag tagit ut min klämdag eftersom jag ska till Västerås för förhoppningsvis det sista tandläkarbesöket. Får skjuts av min mamma så vi ska passa på att kika i lite affärer efter lite julklappar! :)


..





Före/Efter bilder på kändisar som förstört dig själva med för mycket operation.


Glögg & Lussebulle

Jag och Mattias var över till Ida och Anders en sväng och vi vart bjudna på glögg och lussbullar som dom precis gjort, supergott var det! :)
Gjorde lite macka med ägg & oboy nyss, kikar på tv och snart börjar Beck som vi ev ska kika på.

Trevlig kväll!



Bild från google


Whats going on

Såg den här videon på Viktorias logg och tycker den är värd att se!




Kupolen/Kings Arms

På Lördagen gick jag upp tidigt (fasten man var skapligt bakis) haha.. Corre kom och hämtade mig kl 11 och vi åkte till Borlänge och där vart det shopping på Kupolen, vi åkte även till Lager 70. Jag köpte ett par skor till mig och ett par jeans. Köpte också lite julklappar.. Bilder kommer senare på det jag köpt (kommer dock inte lägga ut de julklappar jag köpt, eftersom jag vet att mina syskon läser min blogg ;) ) Var en riktigt trevlig dag med Corinne.


Sedan körde hon hem mig och Ida kom över till mig. Vi började fixa oss och ölen kom fram igen. Satt och pratade om allt, var längesen hon och jag gick ut, så det var på tiden nu ;)
Mot natten gick vi ner till Kingen där vi mötte upp våra pojkar Mattias och Anders.  Vart dans hela kvällen och det var sjukt mycket folk, skoj!!


Julbord

Fredagen var lite stressad. Fixade oss på lunchen eftersom vi skulle åka mot Stockholm halv tre direkt från jobbet. Men det gick bra, sista timmen på jobbet innan vi skulle åka kändes som en evighet.. haha man ville bara sluta direkt och åka iväg.

På bussen vart det fullt ös direkt, chaffören var snäll och satte musiken på topp, började dricka och poppa musik hela vägen, rolig bussresa med jobbet! :D

När vi kom fram var de flesta runda om fötterna och humöret var på topp det också! :) haha.

Fick champagne när vi kom dit och lite mingel vart det innan vi satte oss till bords. Var god mat och jag drack massa rödvin :o Som jag i vanliga fall inte brukar göra.. haha men då tyckte jag det var helt okej! Avlsutade kvällen med massa dans. Sen åkte vi med bussen hem på natten. jag somnade direkt och sov hela vägen hem.

Tack alla inblandade för en toppenkväll!


Jag och Cilla på väg i bussen

Jenny, Angelica & Jessica

Vi drack lite absolut Vodka också

Emma, Pia & Pernilla

Anders, Krille, Cilla & Niklas

Stannade en sväng utanför hotellet






Idol 2011

Söndag igen och sitter under en mysig filt i soffan. Har precis kollar på Idolavsnittet som jag missade.. och om jag ska vara ärlig har jag ingen aning längre om vem som vinner. Jag tycker att både Amanda och Robin är bra på olika vis, dom är så olika så svårt att jämföra dem tycker jag.. Vi får se nästa fredag vem vinnaren blir!!

Vem tror ni vinner Idol 2011??


Home sweet home

!!!

OKQ8 kan festa!!

Uppdatering om helgen kommer imorgon! Nu ska jag Ida fixa oss för utgång ! :D




Galen kväll


Bussresan till Stockholm


Liter uppdatering..

Det var en pizza idag (a).. har klippt mig idag efter jobbet också och jag varrt jätte nöjd faktiskt! :D Brukar inte vara nöjd när jag har klippt mig, men nu vart jag de, det är bra!

Kollar på en super bra film nu, skriver mer sen!

Pusss

Ny diskmaskin

Jag och älskling har nu beställt hem en ny diskmaskin!


Komemr passa bra i vårt kök! :)


RSS 2.0