Nya kläder/gymkort

Ligger och ska kolla på familjen annorluna nu och väntar på att min älskling ska komma hem, saknar honom nu :(



Jeansen jag köpte i helgen från New Yorker

Och tröja från New Yorker




Juste, har köpt gym kort på I-form nu så nu ska äntligen träningen sätta igång ;)



Pusss 


Veckans blogg

Vinnarna av veckansblogg vart:




Länk: http://mmeeli.blogg.se/

Länk: http://mmeeli.blogg.se/

Länk: http://aamaziing.blogg.se/


Länk: http://fashiontwisted.blogg.se/


Grattis till er, jätte fina bloggar, läsvärt! :)

Delta gärna igen, fortsätter som vanligt, kommenterar bara "jag är med" så utser jag en/fler vinnare nästa veckan. Lycka till!

 


..

..



Måndag

Sitter på jobbet och har lunch nu, ikväll ska jag till Malin på forever och äta middag om jag inte ska vara barnvakt, det visar sig sen! :) Helgen har som sagt vart super bra och hoppas veckan blir bra också. Längtar tills på Lördag då det blir fest sen krogen och se på Sonic Syndicate spela, ska blir kul! :)


Är helt slut just nu, känns som att jag ska somna vilken sekund som helst, försöker hålla upp ögenen så gått det går ^^.


Utgång i Västerås

Är i Västerås nu och är med Anna, super trevligt, vi ska precis göra lite kvällsmat och sätta på en till film, vi ska ha filmmys ikväll med en massa tjej filmer :)


Igår när jag kom åt vi tacos, fixade oss och började dricka lite för vi skulle ut på en krog sen som heter Silk, var jätte kul, vi dansade verkligen hela kvällen/natten. Leo från Paradise Hotel var där och var DJ, så var himla mycket folk, plus löninghelg ;)


Jag och Anna

Anna

Jag

Jag

Leo (från paradise hotel) och Musse

En vimmelbild på en av barerna

haha jag i rosa och svart kjol

Jag och Anna dansar till höger

Där vart vi med på en till vimmelbild :P

Igen


Idag har vi vart på stan och kikat runt, jag köpte ett par nya jeans och en tröja (bilder kommer sen) , sen åt vi god mat!




Pusssss



270111

Nu har vi sett klart på alla avsnitt från Andra Avenyn :( Lite tråkigt är det, men får väl börja kolla på någon ny serie då, om man hittar någon bra! :)
Efter jobbet idag så mötte jag upp Mattias på stan vi gick och köpte biljetter till Sonic Syndicate som ska spela den 5 feb på Star Hotell, ser vi fram emot :D Jag köpte även ett ar nya leggins.
(Är lite seg på att lägga upp bilder på allt jag köper men får inte så mycket tid till det, sen glömmer jag lätt ;) ) har även köpte nytt armband och ögon-bryn/frans färg så har målat dem lite för presentkortet jag fick av min bror i julklapp :)

Juste, det var en från fagersta som ringde mig idag på jobbet och ville att jag skulle komma på en jobb intervju på måndag, så jag ska ringa min chef imorgon och höra om jag kan få ta ledigt halva dagen och åka dit och se vad det är för jobb! :)

Har precis duschat också så det känns super skönt! Ska snart gå och lägga mig, packar mina saker imorgon ist som jag ska ha med mig till Anna! Skriver mer sen (y)


Gammalt kort på min och Therese


Pusssss


kort från juldagen

Här kommer lite fler kort från juldagen, också Elisabeths kort :)


Andersson och Ersson

Therese, Jag och Mattias

Jag

hahaha, min bror Stefan och Mattias, ser ut som dom är kära ;)

Ewe och Emelie

Peter och Patricia


kort från tacokväll på star hotell

Några bilder jag snott från min vän Elisabeth, korten från tacokvällen för längesedan :)


Jag, Mathilda och Elisabeth

Ida, Vickan, Jag och Bettan

Jag, Mathilda och Elisabeth

:)

Jag och Ida, shit vad kort hår jag hade där, det var precis efter jag hade klippt mig :(

Vickan, Jag och Bettan

Jag och Elisabeth



Tidsinställt, biljetter bokade

Har gjort ett tidsinställt inlägg nu, så jag antar att jag sitter på jobbet när det här visas för er ! :P Aja,

Onsdag: Gick jag upp super tidigt, kl 6.00 för jag skulle till Västerås till tandläkaren igen, så nu har jag fått än natt skena som jag ska ha varje natt nu, inta allt bekvämt, läspar hela tiden när jag har den ;) haha! Sen förbi Adecco på möte, sen ner och jobbade till kl 18.00. Sen hem och kolla på film och gjorde mat. Var helt slut, och det är jag verkligen idag också, så himla trött. ^^

Tågbiljetterna är bokade nu så imorgon åker jag tidigt till Anna, och kommer hem på söndag. Ska bli så kul! :)  

Jag och Anna



Pussss


Kärlek

Tänkte bara lägga in ett ilägg om min fina älskling! Satt och tänkte på honom nu så lär skriva av mig lite. Mattias är och förblir alltid mitt hjärta! Han är det bästa som finns och har aldrig känt såhär för någon förut. Jag är så glad över att jag hittat en sån fin och underbar kille som han. Är så glad när jag är med honom, behöver bara ha han i närheten så är jag världens lyckligaste tjej. Jag ser min framtid med honom, min man genom livet som Emelie Öhman. ;)

Många säger att vi bråkar så mycket och förstår inte att vi fortfarande håller ihop, det tänker även jag och Mattias ibland, (har hänt) men ändå är vi tillsammans än idag och det har snart gått 2 år, det lär betyda något, äkta kärlek!

Eftersom jag flyttade in hos honom så tidigt, (bodde hos han nästan innan vi ens var tillsammans) och vi inte kände varandra innan så har vi lär känna varandra bara mer och mer efter vägen, och då är det klar det blir tjafs om småsaker. Men jag älskar honom så oerhört mycket och vill alltid vara med honom.

Min Mattias är det bästa som hänt mig, och det kommer det alltid att vara! <3 13-03-2009, datumet då jag började leva på riktigt!  

Jag och älskling i somras på semester.



Äntligen borta

Åh så himla skönt, nu är tandställningen äntligen borta :D Det känns så tomt i munnen och tänderna känns så lena ;) haha! Amanda har sovit hos mig från söndag till tisdag, så vi har haft trevligt, lagat pannkakor, kollat på film och snackat massa skit! :) trevligt! Får se om vi kanske ses bla nästa helg om hon kan då (y). Nu i helgen ska jag ju till västerås och träffa min vän Anna, ska bli så roligt, var så länge sedan! :)

Aja, jobbat idag och den här dagen har vart ett rent helvete! (inte pga jobbet,) utan vart lite strul i privatlivet, här hemma, men nu är det äntligen löst och det är så skönt ! :) Har kollat på andra avenyn ( som vanligt ) sen kollade vi på "Den hemliga miljonären", som jag tyckte var himla bra, man ser att det är många som har det så svårt i livet!

Morgondagen blir fullt upp! Kl 6.30 kommer min skjuts och så åker vi till Västerås eftersom jag ska till tandläkaren igen och få någon grej jag ska ha i munnen på nätterna, eller nått. Sen ska jag till Adecco på ett möte, sen hinna äta en snabbis, sen till jobbet på okq8 kundservice och jobba där, ev. jobba till kl 18.00. :) Så ganska full dag :P


Jag & Emma från julbordet

Har precis duschat, hängt tvätt osv nu, så nu ska jag nog borta tänderna och sen krypa ner i sängen! Godnatt! :)

Pussss



Veckans blogg, tidsinställt

Nu är jag antagligen i västerås och ska ta ut tandställningen, ett tidsinställtinlägg! =) Amanda abelt har sovit här inatt och vi har gjort pannkakor, kollat på film och snackat massa skit :)

Fick reda på i förrgår att vi var tvugna att åka tidigare till västerås idag, så det vart tyvärr inge jobb alls ida, annars skulle jag hunnit med några timmar på morgonen! Aja, här är vinnarna av dagens bloggar, kika in och kommentera något snällt till dom är fina tjejerna! :)

Vinnarna av veckans blogg vart:


Länk:
http://beattriicee.blogg.se/


Länk:
http://kikibenchaa.blogg.se/


Länk:
http://josefinb.blogg.se/




Delta i veckan blogg igen!
Du behöver bara skriva "jag är med" så drar jag en/några vinnare nästa veckan! Lycka till nu!


gårdagen

Ett kort från gårdagens fest!


Ida, Jag och Ewe


Ge mig sommar!

Vill ha sommar!






You are perfect!

Sitter på jobbet nu och har lunch! Längtar bara hem nu så jag kan börja fixa mig snabbt, sen ska vi till Ida innan och äta middag sen förfesta lite innan allt folk kommer till junovallen! För då blir det fest! :D

Imorgon ska jag till Fagersta och träffa amanda, där blir det lite aktiviteter först med hennes dansgrupp, sen middag och drink, kommer en hemlig gäst också! :) Sen blir det fest, längtar tills dess också, kommer bli super kul att umgås med Amanda igen! :D 


En bild på mig och Moa


En annan bild på Ewe, mig och Amanda

Nu ska jag äta något sen forstätta jobba! Skriver antagligen imorgon om jag hinner innan jag ska iväg igen.

Pusss sålänge!


Fullt upp

Har lunch nu igen på jobbet, och den här gången hade jag med mig matlåda :) Det gick bra på gymmet igår, och jag tror faktiskt att de blir där vi kommer fortsätta gymma! Men måste höra med dom andra vad dom tyckte var bäst sen! :)




Nu längtar jag tills imorgon då Ida och Anders födelsedagsfest är :D Sen längtar jag till på Måndag då jag ska och ta ut min tandställning, ÄNTLIGEN! :D

Efter jobbet ska jag upp och träffa Emelie, fika och så ska jag leta present. Sen hem och slänga i mig någon mat, sen till krylbo på affärspresentation med forever. Sen blir det fan sängen, kommer vara slut ikväll när jag kommer hem! :P

Nu börjar jag jobba igen. Höörs. Pussss



at work..

Sitter på jobbet och har lunch nu, ingen matlåda med mig idag så börjar bli hungrig nu :P Höll på att slå ihjäl mig när jag var påväg ner på jobbet imorse som vanligt, är så jävla halt ute man man håller ju på att trilla omkull hela tiden! :P Aja.



Idag blir det ev. en fika på stan med Moa sen blir det gym på I-form med Stefan och Mattias. Lär testa de nya stället också innan vi bestämmer oss för vilken gym vi ska välja :) Ska försöka hinna köpa Idas present idag också, annars tar jag det imorgon när jag ska upp på stan med Emelie H och fika :)


Kort på mig och Cilla från kryssningen




Att delta i "veckans blogg" :)

Direktlänk: http://taas.blogg.se/2011/january/veckans-blogg-1.html#comment



Home sweet home

Hemma från jobbet nu och ska fixa lite mat nu, är trött efter en lång dag på jobbet. Så ikväll blir det inte mycket som händer, blir väl tv hela kväll kan jag tänka mig :)


En gammal fest bild!


Pusssss


Måndag

Nu har vi precis ätit stuvade makaroner och köttbullar! Och jobbardagen idag har gått bra, så jävla trött om dagarna bara. Var meningen att jag, Mattias och Stefan skulle bowla idag men ingen av oss hade bokat bana så det vart inget. Blir en lugn kväll ist, imorgon blir det jobba igen, sen hem och äta snabbt, för efter jobbet ska jag iväg med andra jobbet (forever) till Emelies svärmor och ha Hudvårdskväll. Så blir inte att vara uppe sent idag om man ska orka med allt imorgon ;)

Aja, nu har jag äntligen svarat på alla era kommentarer, så nu väntar tv:n :)


En bild på mig från igår

Pusssss


Foton

Nu kommer bilderna från helgen :)


Jag och Vickan

Vickan

Jag, Vicka och Bettan

Jag och Bettan

Mumms!

Jag och Vickan

Bettan, Jag och Vickan

Danne

Jag och Elisabeth

Melinda

Mathilda med någon

Therese och Mathilda

Elisabeth, Amanda och Lina

Jag och Amanda


Föreläsning

Har lunch nu i tio minuter till så passar på att skriva ett inlägg! :)

Det kommer en massa kort från i Lördags sen när jag kommer hem. Var jätte roligt med massa dans osv! :)

Igår (söndag) så åkte jag med företagen forever till uppsala på föreläsning, var jätte bra föreläsning och intressant! Åkte kl 14.00 och kom hem vid 22.00 så det vart hela dagen, så är ganska trött idag :P


Ett kort från i Lörsdags :) De andra lägger jag upp när jag kommer hem!

Blir ev. bowling idag med Stefan och Mattias efter jobbet"!  :)


Aja, nu ska jag forstätta jobba snart, pussssss


Veckans blogg!

Vinnarna av veckans blogg är:



Länk: http://ruckis.blogg.se/



Länk: http://marbes.blogg.se/

Delta gärna igen! Vinnarnen/vinnarna utses om en veckan!  :) Lycka till!

 




Partyy

Fixad och klar för fest ikväll!

Snart kommer Vickan och Bettan och hämtar mig så åker vi till krylbo och förfestar, sen blir det krogen och daaaansa! :D





Pussss


Middag

Igår ringde Ida till mig efter jobbet och sa att jag och Mattias var bjudna på middag hos henne och Anders på kvällen, så det var jätte kul! Hem och duschade sen åkte vi dit, åt god mat och drack lite, jätte trevligt! :)

Idag blir det väl fest, ut och bli onyckter & dansa lite :)


Kort på mig & Ida från i somras

Pussss


Äntligen helg

Äntligen helg.. eller snart helg om 30 minuter..




lägger in ett kort på mig och Jessica från kryssningen




Saknar min älskling nu, så funderar på att springa hem ;) haha!

 

Vet inte om jag skrivit om det här förut, men jag vill ju jobba som förskolelärare. Ångrar min utbildning jätte mycket, ångrar att jag inte gick barn&fritid. Menmen, ville iaf plugga vidare till det nu, men jag kan inte eftersom jag inte har godkänt i engelska B i slutbetyg, och man måste tydligen ha godkänt i de ämnet för att komma in, tror det är så på dom flesta högskolor. Väldigt irriterande! :( Aja, får försöka lösa det på något annat vid, funderar på att plugga upp det på komvux eller börja som prakikant på någon förskola.. hm..

Min rast är slut nu, lär jobba lite till. Pusssss sålänge! :)


sister

Saknar min lilla skrutt, Lovica!



Den här lilla tjejen är en riktig liten going, Jag är en stolt stora syster! (y)

 


woooorking

Slänger in en gammal bild på mig & Melinda från i somras! :)


Melinda & Jag

Hittade den långt bak i arkivet. När jag ser på alla bilder som finns där från i somras längtar jag bara ännu mer! Vill ju ha sommar nu! Värme och bad! Mhhm, det gillar jag! :D

Får se var dom händer idag, utgång eller inte? Kanske hemmakväll idag och fest imorgon? Problemet är att jag ska iväg på kickoff föreläsning i Uppsala eller Örebro ( vet inte vart vi ska ) med forever living på Söndag. Och då lär jag vara rätt pigg till dess. Vill helst ut på Lördag då det flesta av mina vänner ska ut, men orkar jag ;)
Äsch, det visar sig, ska jobba klart den här dagen sen får vi se vart helgen leder oss! :)


Btw: Kommer nog få jobba hela nästa vecka också! Kommer se bra ut på mitt konto sen! :D


.. att delta i "veckan blogg"!

Direktlänk till inlägget. http://taas.blogg.se/2011/january/veckans-blogg.html#comment

Utser sedan en/fler vinnare på söndag eller måndag! Good luck!


1 år & 10 månader

Igår hade jag & min fina älskling 1 år och 10 månader. Det firade vi med lite god mat, tända ljus och mys framför tv:n <3 Det är helt otroligt hur man kan älska en person så mycket som jag älskar honom, det pirrar fortfarande och känslorna blilr bara starkare och starkare. Det känns som det borde få ett stopp, men det bara fortsätter och det är en sån underbar känsla. Jag har bestämt mig för vem jag vill dela mitt liv med! Nu längtar jag bar tills vår 2 års dag, då det börjar hända grejer ;) (visssel)


Jag älskar dig!


love!


Kingen

Jani,, det vart rätt mycket dricka igår ändå, men vi hade jätte kul och firade Ida :D


Jag, Ida och Malin


Igen :)

Pussssssssss


kvällen

Nu har jag precis vart och tränat, duschat och allt, så nu far jag till Ida så vi kan fira hennes dag! :)

Kvällens outfit!


pussss


Dagens planer




Sådär ser nog dagens planer ut, får se hur länge jag orkar vara ute inatt och hur mycket jag dricker, ska ju jobba på torsdag också så ska ta det lugnt. Problemet är att Ida fyller 20 år så man lär ju fira lite också ;)
Aja, får se var kvällen bär av. Ska bli skönt att gymma lite idag också, fasten jag fortfarande har träningsvärk från i Måndags ;)



Slänger in en gammal flummbild på mig och Therese :)




Grattis






Rubrik

Gamla outfit!








Pussssss


sweet mail

Fick ett jätte gulligt mail av en vän precis, hur gulligt som helst! <3




Man kan väl inte bli mer än glad när man får se det här? Ett stort HJÄRTA till min söta vän! <3


old

Lägger in två gamla kort från när jag var på "the Studio" för ca ett år sedan!






Pusss


Träningsvärk

Igår efter jobbet så åkte jag Stefan och Mattias och storhandlade och gjorde sen mat när vi kom hem. Direkt efter de böt vi om och gick ner mot gymmet, körde ett pass och sen vart de bad efter de! (y)

Men idag har jag en riktig träningsvärk vill jag lova ;) haha! Men det är de värt, kändes skönt att börja röra sig lite, var super längesen jag gymma! :P

När vi kom hem satte vi på en serie och kollade några avsnitt innan sängen väntade. Nu jobbar jag igen och efter jobbet ska jag nog träffa ida :`)


(bild tagen från google)

Glöm inte att anmäla er till "veckan blogg" i inlägget under! :)

Pussssssss

 

 


Veckans blogg!

Ska börja med veckans blogg igen, förut hade jag dagens blogg, men lite små ändraingar nu bara :) Var med vettja! ;)

 



Pusssss


-.-

Vad händer idag?

Hm, inget planerat än, jobba till kl 4, sen ska jag och älskling storhandla. Den har jag ingen aning, får reda på idag om jag får jobba nå mer den här veckan, om jag inte ska de så ska jag få tid att träffa mina vänner, ska fika med Emelie H en dag, för snart åker hon till Australien och jobbar där i tre månader :( Sen ska jag träffa min vän Amanda som har det lite jobbigt just nu<3

 

Sen kommer det väl antagligen hända en massa mer som jag inte vet om ännu ;) haha!


En gammal bild från i somras!

Pussss


Klippning

Jag och Mattias kom precis hem från McDonalds, så nu är vi mätta =)
Vår helg har varit vädigt lugn, bara kollat på tv och tagit de lugnt. Skönt att ta en lugn helg, även fast festen lockade lite igår, menmen, stog över :)
har klippt Mattias här idag också, vart rätt bra, men luggen kunde blivit bättre :P


Grr!

Min outfit idag kommer nu.



En till bild på min fina! :)

Imorgon blir det att jobba igen, sen får vi se vad resten av veckan bär av! :)

Pussssssssss


Video





Två muggar

Vaknade precis, och det känns väldigt skönt faktiskt att inte vara bakis och stökit i lägenheten, (okej nu är det lite stökit ändå ;) ) haha, men det är iaf inte en massa flaskor överallt :)

Igår efter jag jobbat osv, åkte vi till mamma i norberg iaf, först åkte vi till mina syskons pappa och delade ut en stooor svart påse på med kläder till dom, som jag hade växt ur. Och jag och Mattias fick en varin kopp av min lillebror i julklapp då också :)



Sen åkte vi hem och tog det lugnt, kolla på tv och åt pizza :) Mys!

Idag har jag ingen aning vad jag ska göra, det visar sig. Ska snart hoppa in i duschen iaf :)

Pussss


Blandat

Ska bjuda på lite gamla bilder nu från allt möjligt, bilder jag inte visat förut och bilder jag har visat ;)


Ett kort från studenten

Jag och Mattias dansar i junovallen

Krogen i somras

Jag och min söta syster

Jätte gammal bild från krogen

En bild från kryssningen

En bild från en annan kryssning jag var på

En festbild på mig och Ida

En bild på oss utanfrån krogen i somras

Gammal festbild

Idag behövde jag bara vara på jobbet tre timmar, sen hade jag jobbat ifatt allt som skulle göras, så fick ta helg lite senare, skönt ändå :) Men tackar ju inte heller nej till att jobba just nu :)

Iaf så sitter jag och min bror och kollar på en McDonaldsdokumenter, ganska sjukt faktiskt ^^, får se om jag och älskling ska åka en sväng till min mamma sen och hälsa på, har ju rensat min garderob nu, så mina syskon ska få se om dom vill ha nått annars ska jag ge bort dom till rädda barnen :)

Pusssssssssss



I´m tired, but happy!

Kom precis hem från Mattias föräldrar nu, vi har vart där sedan 2 idag, åt mat och prata lite, trevligt var det! :) På hemvägen hätade vi upp min bror Stefan så han ska sova här inatt! Blir kolla på andra avenyn senare ;) haha(jävla tjat om andra avenyn). Aja, hängt tvätt och städat undan lite idag har jag också gjort!

Igår åkte vi några varv och kollade på bilar så gick vi även ut och kika. När vi kom hem så bestämde vi oss i sista sekund att vi skulle ut och ta någon öl iaf, så vi gick på kingen och mötte upp Moa och Daniel, där drack vi lite och dans vart det såklart också (y)

Btw, ska svara på era kommentarer imorgon när jag har lite mer ork! :) Blir jobba imorgon också, skönt! =)


Gammal bild från i somras!

Pussssss


balenkort

Hittade en bild på mig och Mattias från balen :)


Mitt hår ser kanske lite konstigt ut där, men iaf :P allt hår ska egentligen ligga på en sida.


Have2have

Tips på skorea!






Var inne på Have2have´s hemsida och hitta massa snygga skor :)
Länk: http://www.have2have.se/



Locktång

Många har frågat vad jag använder för locktång, så jag tänkte berätta det för er nu! :)

 

Jag köpte min på Elgiganten för 259:- (billigt pris) och jag tycker den är super bra!


vintercruising

Idag efter jobbet blir det att fixa någon mat, sen planerna för kvällen är inte bestämt än :P Det är vintercruising ikväll i stan, så aningen ska vi:
* Kolla på bilar och festa antingen på Kingen eller raggarclub nere vid koppardalen
* Bara ut och kolla på lite bilar i kylan
* Stå på balkongen och kolla ner lite
* Åka bil runt några varv

Hmm. vet inte riktigt, jag röstar nog på det sista och kanske gå ut en sväng bara :)

På Torsdag är jag ju ledig eftersom det är röd dag, så tiden behöver man ju inte tänka på iaf ;) 

 


Badat

Har precis vart i badhuset med älskling, pappa, Elin och Elsa, var jätte skönt! :)
Nu är jag helt slut och ska snart lägga ifrån mig datorn och kolla på tv, skulle behöva tvätta och massa nu egentligen.... men orkar inte ;)


Modell: Jag
Fotograf: Malvina Engvall


Dagens ämne







H&M

Tyckte det här var väldigt bra pris, 49,50 kr/st för dom här klänningarna från H&M!




Promenad

Idag efter jobbet åkte jag och Mattias till Hedemora och åt på McDonalds sen gick jag av vid Ida direkt, vi tog en promenad på en timme och prata lite, skönt att ut och röra på sig lite, så har vi bestämt att vi ska börja plugga teori till körkortet tillsammans, måste verkligen komma igång med det där nu! Vill ha körkort nu! :) Så lika bra att börja någon gång. :) När jag kom hem kollade jag och älskling på andra avenyn igen, har sett klart hela första säsonge nu så bara börja med den andra sen. :) Aja, nu ska jag sova. Skriver mer imorgon.

pussss


Från juldagen

Liter mer kort igen men kort från juldage denna gång :)


Mattias, Andersson, Ersson och Peter

Kim, Ersson och Nyman





Elisabeth, Ewe och Emelie

Kim och Stefan

Kön in till Star Hotell

Jag och Vickan

Jag, Vickan och någon.

Älskling


three more

Några fler bilder tagna från vänner från nyår! :)


Robin, Linus, Johanna, Frida, Mathilda, Therese och jag


Mathilda, Therese, jag och Emma


Therese och jag, (Mattias i bakgrunden)

Kommer fler kort från juldagen sen när jag kommer hem :)


Mer av helgen

I Lördags så var man ju skapligt bakis :P Men jag och Mattias bestämde oss ändå för att gå ut en vända till då, så vi gick till Ida och Anders där dom hade några kompisar så drack vi lite och spela charader, var trevligt, sen gick vi ner på pubkväll på flying och drack lite öl och hade trevligt! :) När det stängde gick vi hem till dom igen och prata lite, men jag var så trött så höll på att somna, så vi gick hem då. :)

Och Söndagen låg vi i soffan hela dagen tror jag, kolla på film och serie. Nu sitter jag på jobbet och jobbar! Ska jobba imorgon också, får se om det blir nå mer sen, bara hoppas på det! :)



Pussss


Nytt år!

Vart ett bra nyår, det var meningen att jag och Mattias bara skulle ha en lugn nyår med film och mys, men vart utgång ändå :P

Först gjorde vi god mat, kött, klyftpotatis, bea och sallad med tända ljus, jätte myyyys! <3



Sen fixade vi oss och folk kom till oss på förfest innan vi gick på krogen. :)


Outfiten för igår, ser lite ihop krypt ut, men haha :P

Emelie, Malvina och Viktoria

Ellen

Jesper och Jessica

Emma och Jimmy

Viktoria

Jesper, Jessica och Frida

Ellen, Camilla och Jocke

Viktoria och Therese

Emelie och Malvina

Jag och Emma

Frida och Mathilda

Linus och Johanna

Therese och Jag

Mattias

Vart en massa dans på krogen och full blev man, känner mig dock inte så bra idag bara, huvudet värker och är skit trött, så nu ska jag nog vila lite igen sen lär det städas här hemma :P

Pusssssss


RSS 2.0