Dag 01- Fyra bilder som gör mig glad

Fyra bilder som gör mig glad




30 dagar IGEN!

Ska nog börja med en ny sån här 1-30 dagar.






BIKBOK

Ge mig!



Direktlänk:
http://bikbok.com/


Tidsinställtinlägg!

 


Fullt upp hela tiden..

Sitter på jobbet och har lunch nu, gick bra att åka till sandviken igår, men påvägen hem var det en man som hade kört in i en snödriva, och det var inte lite han satt fast, så jag och Mattias kunde inte låta bli att stann för att hjälpa honom, så det vart gårdagens gympass ;) haha, tillslut fick vi loss bilen iaf. Stannade en cyklis och hjälpt oss också. Sen hem och bara tog det lugnt. Får se vad som händer idag efter jobbet, funderar på att gå och sola, vill ju bli brun nu när det börjar bli varmare ute. Sen ska jag hjälpa Mattias med en bil lite senare. Skulel fortfarande behöva både storhandla och gymma, men det har inte funnits någon tid till det än :o Fullt upp hela tiden!
Har en massa obesvarade kommentarer också, men lovar ska snart ta tag i dem och svara er! :) 


Älsklingen!


Sotade ögon

Steg 1


Lägg primer (eller vattenfast cremeögonskugga) på hela ögonlocket så att skuggan sitter hela kvällen utan att lägga sig i veck. Använd svart kajalpenna längs övre och undre fransraden för att rama in ögat, måla även mellan fransarna.

Steg 2

Den svarta skuggan lägger du på halva ögonlocket, börja från ögats yttre vrå och tona mot mitten. Tänk dig formen av en trekant, den kallas intensitetskugga. Applicera även skuggan längs undre fransraden.

Steg 3

Sotning steg 3
Forma och ge djup till ögat genom att använda en mjuk pensel (pensel nr 204) med svart skugga i svepande rörelser, fram och tillbaka i globlinjen. Applicera grå skugga från inre ögonvrån och tona ihop med den svarta skuggan, även under ögat.

Steg 4

En ljus skugga applicerar du i inre ögonvrån och under ögonbrynet som highlighter. Lägg sedan en tunn flytande eyeliner längs övre fransraden. Börja i ögonvrån och avsluta med en lätt knyck på handen för att få till en vinge i ögats ytterkant.

Steg 5


Använd en svart kajalpenna längs inre fransraden, både uppe och nere. Välj en vaxbaserad, vattenfast kajalpenna som håller vid fuktkontakt. Avsluta med en volymgivande mascara och – voilà!

Taget från Kicks!

 


Nu mot...

Nu mot Sandviken med älskling, ska hämta hem lite grejer han köpt. Hörsdå!




Förnedring?

De första filmerna av American Pie tycker jag är bra, men sen spårar dom ju bara ur. De första filmerna har ju iaf en handling, medans de här sista filmerna bara fokuserar på så mycket naket som möjligt. Tycker det är så förnedrande mot kvinnorna, dom framställs ju som ”lätt på foten”, slampor och ja, jag vet inte vad. Dom har ingen talan alls, dom går med på vad som helst. Det skulle ju aldrig vara tvärt om i en sån här film, som ex. ett tjejgäng med normala kläder går till en krog där det är en massa lättklädda killar som dansar runt strippstång osv. Tjejerna står och planerar med varandra om vem det ska få. Hm. Nej, inte troligt.



Det är inte bara i American Pie filmerna som det är såhär såklart, nu för tiden så går det ju nästan inte en enda film utan att det är en naken kvinna i den. Vet inte varför det är så, om det är de som säljer mest eller hur det är?

Inte konstigt att samhället blir som det blir, tjejerna utspelas ju som mycket mindre värda.
Men jag säger inte att det alltid är såhär, men tycker bara det blir mer och mer av det här.

Sen så är det oftast tjejer som visas halvnakna i filmer som ser jätte bra ut, stora fylliga bröst, platt mage, perfekta kroppar osv som visas, så det är inte så konstigt att ungdomstjejerna vill se ut så, de flesta vill ju se ut som filmstjärnor och modeller. Pga det blir det mycket mobbning och bara mer och mer vanligt att plastikoperera sig.


Hur länge står man ut?

Kolla den videon, gå in på länken under bilden. Så himla bra gjort! Hoppas mobbaren lärde sig något utav det där. Jag förstår den "större killen" som blir mobbad att han inte står ut längre. Ut länge står en människa ut liksom?

Han hade ju tydligen blivit mobbad en längre tid uten att ha gjort något, men det här var väl droppen. Bra gjort enligt mig!




Länk till debatten och videon:  http://www.aftonbladet.se/debatt/article12798222.ab


  


Godnatt





Ny kamera

Köpt en ny kamera nu :D Tycker den är jätte bra, var slut på den i Avesta så jag och Mattias åkte till Hedemora och köpte den där på expert ist. Änligen en ny! :) Sen vart det lappens på vägen hem.





Adressändringen klar!

Nu är adressändringen gjord, så nu står jag och Mattias som sambo på papper också! (y) Niiiice. Har även ringt och sökt ett vikariatjobb, så nu hoppas jag att det kan ge något om jag inte får vara kvar ett tag till på OKQ8 kundservice, ingen aning hur min framtid ser ut.




Man On Fire

Sitter på jobbet nu, och fy tusan vad trött jag var imorse. Usch! Igår vart det städning efter en stressig helg. Betalade räkningarna också, beställde hem en ny sladd till min dator också, eftersom min glappar så mycket, (om man flyttar datorn eller råkar komma åt sladden så dör den) så det var dags för en ny igen nu. Hade beställt hem en ny kamera igår också, men ångrade mig två timmar efter, eftersom jag hittade en annan bättre ;P haha. Så har avbokat den och ska köpa en annan idag efter jobbet! :) Spännande! Jag beställde även hem alla Aloe Vera produkter som jag har fått beställning på.

Jag och älskling kollade på en jätte bra film igår som jag verkligen kan rekommendera. Den hette ”Man on fire”.





Filmen handlar om en alkoholiserad CIA-agent, Creasy, som får i uppdrag att vara livvakt åt en rik familjs lilla dotter. Henne ska han ny vakta och beskydda med sitt eget liv. Han får en fin relation till den lilla Pita (Dakota Fanning) och börjar se en mening med livet igen. Under en pianolektion kidnappas Pita och Creasy ger nu allt för att hitta henne och ge hämd åt kidnapparna. Det finns ingen som kan stå i hans väg.
Källa:  http://www.ciao.se/


Jag tyckte att filmen var skit bra. Brukar inte tycka om action, men det var en väldigt djup film med mycket känslor, så jag tyckte den var väldigt bra. Om man brukar gråta till filmer så gör man nog det till den här ;)

Sen kolla vi på ”luftslottet som sprängdes” innan vi kröp ner till sängs. Mys söndag.


Söndag

Gårdagen var jätte rolig! Först förfest hos Ersson med massa trevligt folk. Sen åkte vi raggarbil ner till Kingen och där vart det dans, och några shottar. Jag och Ida sprang runt en massa lite här och var, haha. Och min kamera dog helt igår :( så inga kort vart det, men har beställt en ny, kan ju inte vara utan heller ;)
Kvällen sluta väl sådär, haha när jag kom hem mådde jag inte så bra, men känns bättre nu iaf. När man fått i sig god mat :)

Jag och älskling var ner till Coop för ett tag sen och handla lite, sen hem och gjorde spagetti och köttfärssås, sen ikväll blir det toast. mums!


Kortet är inte från igår. Det är från i fredags. :)


Video

En film från igår på kingen, var irlänskt tema :P inte så bra ljud kanske, men det funkar.




Utgång

Igår så jobbade jag först hela dagen på ok, sen hem och packade ihop lite saker för sedan åka till Eva där jag hade Aloe Vera kvällm gick jätte bra och fick massa sålt! :) Sen hem och byta om igen och sedan gick jag och Mattias till Moa och Daniel där det vart förfest innan vi gick ner på Kingen, varjätte trevligt, kvällen sluta med pizza på American!


Min outfit under kvällen

Mattias innan vi gick till Moa och Daniel

<3

Julia och Karp

Mattias

Danne och Mattias

Jag och Moa

Mattias och Jag

Evelina och jag

Jag och Daniel

Jag och Moa

Mattias och Julia

Julia och Evelina

Evelina och jag

Moa och Daniel

Viktor

Vi träffa på Vickan och Melinda också

Jag och Vickan

Bettan, jag och Vickan

Jag och en full Mattias, haha

Jag och Vickan

Moa och Danne


Lunch

Är på jobbet och min lunch börjar nu, så nu ska jag springa upp på stan och möta älskling, vi ska äta på stan innan vi ska ner och jobba dom sista timmarna :) Efter jobbet ska jag till Mattias moster Eva och prata lite om AloeVera produkterna, känner mig nervös, men det ska nog gå bra, hehe. Efter det ska jag hem och duscha för sedan ska vi gå till Moa och Daniel där vi dricker lite öl och umgås, sen förbi Kingen och dricka lite mer öl. Trevligt :) Imorgon blir det också Kingen. Uppdaterar mer sen, Nu är jag hungrig!


Jag och Moa


Ny sjal

Här kommer bilden som jag lova på min nys sjal jag köpte igår, den är från Lindex :)



Nu sitter jag hemma och kolla på tv. Åkte med Vickan till mamma idag och hämtade ut mitt paket jag beställt med nytt löshår, sen hälsa på dem, hjälpte min lillasyster med hennes hår också :)

Måste färga mitt hår och klippa löshåret så det ser snyggt ut innan jag kan använda det, drygt, vill ju kunna andvända det direkt! :P


Jordskalvet



En lång sträcka av Great Kanto-motorvägen totalförstördes av jordbävningen i Japan, (bilden ovan). (Bilden under) knäpptes 6 dagar efter. Snacka om snabbt jobbat!





HISS/DISS







”Du är en underbar vän. Bättre vän kan man inte ha. Du betyder så otroligt mycket för mig <3 ”
Det här sms:et fick jag nyss, sitter på jobbet och deppar och har lunch, så får jag detta. Det gör mig så himla glad! :D Som sagt, HISS till mina vänner! <3



God mat och TV

Efter jobbet idag gick jag förbi Coop och handla hem kött, bea och pommes, och fixade klart maten tills älskling kom hem från jobbet, var jätte gott! Mums! :) Sen har vi haft filmmys och kollat på en bra film. Och nu väntar jag på att efterlyst ska börja! Tydligen ska Henrik Abrahamsson från Avesta också vara med på kvällens program.


Finis<3


Självmord?!

Självmord, jag tycker att det är jävligt sorligt. Att det kan gå så långt att man vill ta sitt eget liv. Jag vet inte om jag ska tycka synd om dem eller inte. Jag tycker att dem som det är mest synd om är de som står personen närmast, familj, vänner osv. Det är dom som får lida och får hela sitt liv förstört. Visst, jag ska inte säga att det bara är egoistiskt att ta sitt liv, det kan ju vara en person som har det väldigt (understryket) svårt, kanske inte har någon familj kvar, haft ett hemskt liv. Jag kan förstå att det är väldigt svårt för en sådan person, men vi är ju människor och det går alltid att få det bättre på något vis, det gäller bara att kämpa och tänka framåt.

Sen finns det ju sjuka människor som bara känner för att ta sitt liv, och visa upp det, bara för att göra det liksom! Det finns ju ett exempel som jag hittade på en väns blogg där han fotade varje minut hur man gjorde hängde sig, en livekamera som publicerades varje minut på ett forum. Det är helt sjuk! Och folk frågade honom varför han skulle göra det här, om han mådde dåligt? Men nej, han hade det jätte bra, egen lägenhet, vänner, bra inkomst osv. Men han kände bara att det var dags nu, och han ville visa alla när han gjorde det.
Ahh, vad säger man. Sjukt.  

Någon som också är sjukt är att det finns så himla mycket sidor på internet, man behöver bara skriva "hur tar jag självmord på bästa sätt" osv så kommer det upp en massa.
Det finns hemsidor där det är filmat när dom gör självmord, det finns även hemsidor där folk har laddat upp videor där dom filmat när dom dödat någon människa eller djur. usch, idioter!

Om man skriver såhär på google så kommer det här upp som allternativ:



Sammanfattning,
fegt att ta sitt liv, tänk på de anhöriga som får lida i ett helt liv! Men sorligt att det kan gå så långt.




Nelly, GE MIG!



Snygga nyheter från Nelly + Fri frakt!
Länk: http://nelly.com


Yogi The Bear

Juste, jag, Mattias och Stefan kollade på den här filmen förra veckan och den var jätte bra! Den kan jag verkligen rekommendera. Jag brukar inte tycka om animerat så mycket, men den här gillade jag, stort plus! ;)


Jellystone Park har tappat besökare och borgmästare Brown har bestämt att parken ska stängas och marken ska säljas. Det betyder att familjer inte längre kommer att få uppleva den vackra naturen som parken erbjuder, och vad som är viktigare, Yogi, Bobo och alla deras vänner kommer att kastas ut från det enda hem de haft. Med den största utmaningen någonsin måste Yogi bevisa att han verkligen är "smartare än den genomsnittslige björnen", och han och Bobo måste slå sig ihop med sin svurne fiende Skogsvaktare Smith för att hitta ett sätt att rädda Jellystone Park från att stänga för evigt.
[taget från www.dreamseed.nu ]






Uppdatering

Ursäkta för dålig uppdatering igen, vart inget inlägg alls igår :o Aja, Igår efter jobbet mötte jag upp Ida på stan, vi tog en fika, prata en massa shiit , och sen kolla vi lite i affärer. Hittade en himla massa snyggt jag ville ha. Mycket vår och sommarkläder har kommit till butiken, det gillar jag! ;) Men som sagt så ska jag inte lägga pengarna på massa kläder just nu. En sjal följde iaf med mig hem, bild på den kommer sen. Den är super skönt!

Sen gick jag hem och jag och Mattias beställde pizza. Mums mums! :D Kollade på ”99 saker man lär göra innan man dör” till maten. Därefter fick det bli sängen, så himla trött. Var meningen att vi skulle orka gymma igår också, men nej. Kanske blir idag för min del! :)




Dag 30 – Ett sista ögonblick

Ett sista ögonblick




Sjuk

Hemma och sjuk från jobbet, hade sådan jävla magont när jag vakna, men imorgon blir det jobb iaf, hur jag än känner, kan inte vara hemma fler gånger, behöver tjäna pengar!




Ola Svensson - rain

 

Gullis

Hunden har tagit godis och får nu skämmas, haha så söt!




Cubus

Cubus




Simba

Hunvakt åt den här sötingen :)




Olika klipp

Lite roliga klipp!


Reklam - men snälla åke!


Kissies - jävla bögjävel

Duktig tjej sjunger och spelar

Söt unge skrattar


Dag 29 – Mina ambitioner

Mina ambitioner

Tror jag skiter i den här :)


Gammalt kort som jag helt tappat bort :P


Enough - Jennifer Lopez

Har precis vaknat, vart en riktigt sovmorgon idag :) Ätit lite tacos och nu funderar jag på att plocka undan lite här hemma, (om jag har ork), haha!
Igår vart vi hundvakt åt Simba, så han ska hem ikväll, kul att ha han här en sväng! Ida och Anders kom förbi igår kväll och vi hade lite filmmys, vi kolla på filmen Enough, var jätte bra film!



Var en super bra film!

Enough handlar om Slim (Jennifer Lopez), en ung kvinna som genom en slump träffar drömmannen Mitch (Bill Campbell) som hon faller för, flyttar ihop, gifter sig och får barn med. De lever det lyckliga livet i en trevlig förortsidyll där ingenting kan gå fel. Men så en dag dyker det upp ett underligt meddelande på makens personsökare och Slims lyckliga värld slås i bitar när hon får reda på att det är makens älskarinna som lämnat meddelandet.
På en gång byts den trygga tillvaron ut mot vad som närmast kan beskrivas som fångenskap under makens hårda styre. Han fortsätter träffa andra kvinnor och anser detta vara sin rätt som make, och att Slims ända rättighet som kvinna är att ta hand om hushållet och hålla tyst. Gör hon inte som han säger tar han till våld.

Slim bestämmer sig för att fly fångenskapen och ta sin dotter med sig, de reser kors och tvärs över landet, hela tiden jagade av makens utsända hejdukar. När det blir dags att på officiellt vis avgöra vårdnaden av dottern kan Slim inte längre fly utan måste själv stå upp för sig själv mot maken. Och på samma gång ta i med hårdhandskarna.
[resension tagen från dvdforum.nu]



Moreeeee

Jag har snott lite kort av Elisabeth nu när hon var här, så man lär passa på, men här kommer lite kort från 26 februari. :)


Vickan och Bettan

Jag och Nyman

Elisabeth och Jag


Fest med Elisabeth

Jag och Elisabeth hade jätte trevligt igår, först gymma jag, Elisabeth och Mattias.. och vi var lite sega i duschen sen så det vart jätte stressigt när vi fick reda på att dom stängde om 5 minuter. haha så stressigt vart de :P Sen hem och började fixa oss, beställde hem pizza gjorde vi också. Vi började dricka hos mig och dryga oss med Mattias ;) haha men sen gick vi över till Sebastian och drack lite där innan vi gick ner mot krogen. Där vart de dans för full och träffade trevligt folk där :)


Mathilda, Johanna och Elisabeth

Elisabeth, jag och Malin

Elisabeth och Jag

Jag och Malin

Malin och Elisabeth


Beställt

Har beställt nytt löshår nu, hoppas jag valde rätt färg och att det blir snyggt! ;D Mitt gamla har blivit så slitet så det var dags nu! :)




The Green Hornet

Lunch!

Det vart filmmys med Melinda igår vi kollade på "The Green Hornet".



Britt Reid får ärva sin fars tidningsförlag efter hans död. Britt får senare träffa betjänten Kato som under ett samtal bestämmer de att bli maskerade brottsbekämpar. Samtidigt så försöker en paranoide ganstern Benjamin Chudnofsky som planerar att ansluta till alla brottsfamiljer i Los Angeles och organisera en Super-Maffia.
[Taget från Wikipedia]

Jag tyckte den var bra, både humor och spänning :)


Dag 28 – Det här saknar jag

Det här saknar jag

Jag saknar mina och Annas pratstunder. Vi kan verkligen sitta ner och prata i flera timmar om allt och inget! Men det har börjat gå åt rätt väg, haha, vi har träffats lite mer nu på sista tiden och i sommar blir det definitivt oftare! :) <3


Mhhhm...

Åh lite sugen man vart på sommar (och McDonald’s) ;)


Vi stannade och åt påvägen när vi var på semester förra sommaren! :)

Jag ligger och steker ^^.



Röööööd/ träffa Melinda

Fyyy vad jobbigt, jag och Ida sola ju igår, och imorse fick jag en överraskning när jag kolla mig i spegeln, helt röd i ansiktet och vit runt ögonen eftersom jag hade såna grejer på ögonon för att skydda från strålningen. Jag ser ut som en panda! Haha, åhh, sen svider det också! Det var nog inte så smart att sola så lång tid när man inte solat på länge, haha aja! :P

Idag blir det att träffa min kompis Melinda, hon kommer hem nu i en vecka och hälsar på så då lär vi passa på :) Men först måste jag jobba klart den här dagen, har lunch nu så ska äta mat nu. =)


Bild på mig och Melinda från i somras! :)

 


Två till..

Två till kort på mig och Mattias från helgen, Mattias posar ;) haha snygging <3






Dag 27 – Min favoritplats

Min favoritplats

Min favoritplats är självklart ”hemma”. Det är jätte kul att åka bort och göra saker, men det är alltid bäst att komma hem, så det får bli hemmet! :)




"love"ram

Blev en solvända med Ida idag också, skönt skulle jag vilja säga, men kan säga att dt var jävligt svettigt ;P Men det gick lite snabbare eftersom jag och Ida låg och skrek till varandra för att höra vad den andra sa ;P haha, men det gick bra det också! :D

Juste, när jag var i Västerås idag hann jag även in på en affär så jag köpte med en "love" ram, som jag klippt och satt i lite foton i. :)


Sådär vart det, den får stå där inne i sovrummet sålänge, har inte riktigt bestämt mig för om den ska stå där eller inte ;) Egentligen skulle ju alla korten vart färgade eller svart vita, men hade inte så många kort utskrivna som passa i den ramen :P


Lookbook.nu

Direktlänk: http://lookbook.nu/










Jobb och tandläkaren klart!

Nu kom jag precis hem från jobbet, jobbat till 6 idag eftersom jag började senare för jag skulle till tandläkaren imorse i Västerås. Det gick bra, dom knäppte bara kort sen var jag klar. Efter de gjorde vi lite ärenden där,. Stefan skulle lämna växla lite pengar, och lämna tillbaka någon pryl. Sen hem och äte en snabbis innan jag fick skjuts ner till jobbet. :) Nu har jag bara en tandläkartid kvar och det blir om ett halvår, känns fint! :) Så nu ska jag och älskling sätta oss ner och fixa med adressändring så jag får all min post hit. Men först blir det att göra mat!

 


Dag 26 – Mina rädslor

Mina rädslor

Jag är rädd för mycket, haha. Höjder, att vara instängd, smådjur som katter (hatar när dom ska vara på ens fötter, tycker det är så obehagligt), ormar, spindlar, men det värsta är nog råttor! Fyfan dom är så jävla äckliga, om jag ser en sån kan jag lova att jag springer och skriker ;)



USCCCCH!!


Gymtime

Nu är det gymdags med bror min och älskling!




Barnvakt

Har lunch nu på jobbet. Igår efter jobbet gick jag till UM, sen hem en vända och duscha. Elisabeth kom förbi en snabbis och vi prata lite, sen gick vi ut för att hämta lilla Lovisa på bussen. Hon var jätte glad :D Gullunge!

Vi gjorde mat och lekte runt. Hon ville kolla på kort på min dator hela tiden, haha. Åkte även förbi Mattias föräldrar en vända och hälsa på, där lekte vi med bilar tills hon vart trött så vi fick åka tillbaka hem. Sen hämta mamma och Lovisa och körde hem dem, sen när vi kom hem var vi helt slut och det var rätt sent då, så vi gick och la oss direkt! 




Idag ska jag gymma med Stefan och Mattias efter jobbet! Hörs sen! :) Pussssss


Dag 25 – En första

En första

Mina och Mattias första kort tillsammans, pusspuss!




Haha känns som det var evigheter sedan ;) år 2009


Dag 24 – Det här får mig att gråta

Det här får mig att gråta

Hm.. den är svår, för jag brukar inte gråta sådär, iaf inte till filmer, sånger, djur osv.. Däremot så brukar jag gråta när jag t.ex. bråkar med Mattias och har även hänt när jag bråkat med någon av mina vänner. Jag är rätt känslig så, men jag har svårt för att visa det för folk. :P




Outfit


Outfit




Tidsinställt inlägg!


Lunchar

Sitter på jobbet nu och har lunch, var jätte trött imorse, men det var bara att gå upp. ^^. Efter jobbet ska jag först till UM, har tid bokad där, sen ska jag hämta upp lilla Lovisa vid bussen för hon ska vara hos oss medan mamma är på kurs.



Lite fler kort från helgen.


2 år och förlovade

Nu är vi hemma igen, kom precis innanför dörren typ ;) Helgen har vart helt underbar!


Påväg

Jag och Mattias i bilen

Mattias

Påvägen ner stannade vi i enköping och åt på McDonalds, sen körde vi raka vägen till Stockholm, som tur var hade vi GPS, annars är det inte lätt att hitta alltså ;)

När vi kom pream parkerade vi i samma Phus som sist, helt perfekt där för det är så himla nära vårt hotell. Så gick vi runt på stan och kollade i lite affärer och fikade, jätte mysigt, men lite väl mycket folk, men så är det ju när man inte är så van vid större städer ;P


Älskling när vi kom till Stockholm

Och jag

Min fina köpte ett par skor till mig och ett par till sig själv :D Mina till höger


Vårat hotell, och det var verkligen super fint!! När vi kom dit skulle dom precis börja fixa med vårat rum, så vi fick vänta lite längre, men det var värt väntan, vi fick bättre rum en vad vi beställde också, Vi fick ett rum som hette De lux special, och rummet var jätte fint där verkligen! :)


Lite mörkt kort kanske

TV och arbetsbord, tapeterna på sidorna var inte så jätte snygga kanske, men det passade bra till de rummet! :)



Sängen

Badrummet var i samma rum så det var häftigt, det ser kanske inte så bra ut på bilderna men det var iaf jätte fint allt! :)


Mattias

När vi packat upp våra grejer och fixat lite tog vi ett mysigt bad och drack lite öl, jätte mysigt!


Jag

Mattias och jag

Igen

Färdig för att gå ut och äta middag

Vi hittade en jätte mysig resturang där vi bokade bord och gick och åt kl 9, och det var super god mat! Mums! Sen kl 10 började det komma in mer folk, för det vart en pub sen på kvällen, men det var bara ungdommar som nyss fyllt 18 som kom dit typ, så det var lite segt, men vi drcka lite cider och öl innan vi gick tillbaka till hotellet.

Resurangen som vi åt på

När vi la oss kolla vi på lite film på tv sen så böt vi ringar efter kl 12 eftersom vi bestämt oss för att förlova oss på vår två års dag! Det kunde inte vara en bättre kväll/dag, super mysigt! Och ringarna är så fina!

<3

Haha, jag la mig och som ni ser så var jag rätt slut där, sminket nerrunnet under ögonen ;) haha. Och Mattias la hundarna runt omkring mig :P

På morgonen åt vi jätte god frukostbuffé, massa gott! Sen plocka vi ihop våra grejer och började dra oss hemmåt.

En helt perfekt helg!

Vickan kom förbi oss idag också och vi snacka lite, kolla på melovifestivalen och åt pizza.

Nu blir det Män som hatar kvinnor!

Pussssssssssssssss


Påväg

Nu är jag antagligen påväg till Stockholm och har det himla bra, kommer inte uppdatera nu på ett tag, så jag skriver när jag är tillbaka, antingen sent på söndag eller på måndag ;)

Pussss


Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Det här får mig att må bättre

Jag mår som bäst när jag får ligga bredvid min älskling under en mysig filt och kolla på en bra film och bara gosa! Och såklart så gör min fina familj och mina underbara vänner så jag mår bra! :) Vad skulle jag vara om jag inte hade de människorna runt omkring mig. <3 Jag mår som bäst när jag vet att jag har dem vid min sida och att de mår bra!

Om jag mår dåligt en dag, har jag antingen min pojkvän eller mina vänner vid min sida, det är en skönt känsla.




Gymmad och klar

Sådärja, då var man gymmad och klar. Hoppas det känns i magen imogon ;) Jobbade övertid idag igen så det blir bra med lite extra pengar sen. Har precis duschat och beställt hem pizza till mig och älskling, mums, förstör träningen direkt ;) haha!
Efter vi ätit lär jag börja på att packa ihop lite saker och fixa musik till bilen imorgon när vi åker iväg till Stockholm.

Fick den här teckningen av min lillasyster när jag var och hälsa på i förrgår.


Gullis :)


Dag 22 – Det här upprör mig

Det här upprör mig

Nått som upprör mig extra mycket är att jag inte kan förstå hur ens vänner kan trycka ner varandra så mycket. Det här behöver inte handla om mig, det här gäller alla. De flesta tjejer lever på skvaller och skitsnack.  När man hör hur en tjej pratar om sin kompis att ”hon ser så ful ut idag”, ”vad fan var hon för kläder idag”, ”hon ser slampig ut idag” osv osv.

Påtal om något annat,
Något mer som upprör mig rätt mycket är när många ska klaga på hur smal man är! Att jag måste äta mer, att det ser ut som jag har anorexia, jag är smal som en sticka, hur kan jag vara så smal, osv. Det är inte roligt att höra. Men folk tror inte att man tar illa vid sig när man är smal och inte kan gå upp i vikt. Jag har alltid vart smal, och jag har ätit jätte mycket, aldrig snålat med maten, men ändå aldrig gått upp i vikt. Sådan är jag.

Om man är vän med en som är lite överviktig så säger ingen till honom/henne ”oj, vad tjock du är”, ”du lär äta mindre” osv. Det är en självklarhet, eftersom det är elakt. Men det är precis samma sak för en som är smal och inte kan gå upp i vikt. Man tar illa vid sig om man får höra att man är så himla smal. Och jag har alltid velat gå upp i vikt.
Men sen finns det ju pinnsmala tjejer som sitter och säger att de är tjocka, och såna tjejer är det ju bara synd om, det kan störa mig till tusen.
Nu har det iaf visar resultat för mig, jag har gått upp ca 6 kilo på senaste tiden, så det känns bra. Jag har snart kommit upp i den vikten jag vill vara på! :)




Dag 21 – Ett annat ögonblick

Ett annat ögonblick



Gick tillbaka långt bak i fotoalbummen och hitta dom här korten från när jag och Amanda skulle festa. Det var en himla rolig kväll, åkte buss till stan från Krylbo och var fulla, satt och sjöng längst bak i bussen xD Haha. Sen åkte vi på fest i stan hos en som heter Thomas. Himla roligt minne, ett bra ögonblick! :)

 

 


Dag 20 – Den här månaden

Den här månaden

Det här månaden har väl vart som dom flesta andra månaderna, :P Har jobbat, umgås med mina vänner, filmkvällar, fester, vart på gymmet, kollat på mina syskons dans tävling osv. osv. Den här månaderna (nu på lördag) ska jag och älskling även till Stockholm och bo på hotell för att fira att vi vart tillsammans i 2 år, ska bli mysigt! Ja ni, vad mer ska man skriva?



Gammalt kort på mig och älskling

 

 Tidsinställt inlägg, 090311, 22.15


Gratulerat bror min

Efter jobbet gick jag hem och bytte om sen gick jag, Mattias, Stefan och Emma till gymmet och körde ett pass på en timme. Sen stressa hem och gjorde mat innan vi åkte till mamma och fira Joel idag ist. Han vart jätte glad över sin present och Lovicavart lika glad hon också att vi kom! Hon hoppa runt och skratta, så kul ;D

Nu är vi hemma igen och kan säga att jag är helt slut, väntar på ett samtal från Vickan nu sen blir det att slå sig ner vid tv:n innan sängen. :)

Ska ev jobba över imorgon och på Fredag så jag får in lite extra pengar, niiiiice!


Gammalt kort på mig och Mattias när vi var på Sonisphere förra året :P


Dag 19 – Detta ångrar jag

Detta ångrar jag

Det finns väldigt mycket som jag ångrar. Men någon som jag ångrar nu är att jag inte gick ”barn- och fritidprogrammet” i gymnasiet. Jag valde handel i första hand, sen barn- och fritid i andra hands val. Men jag kom in på handel och jag tyckte det var toppen, jätte glad att jag kom in där. Men när jag hade gått första året på handel, och kom in i på andra året kom funderingarna om jag verkligen ville jobba med handel när jag gick ut skolan. Och efter olika praktikplatser osv förstod jag att jag valde fel. Jag vill ju jobba med barn, det har jag nästan alltid velat. {Jag trivs jätte bra på jobbet, OKQ8 kundservice, som jag är på nu, men jag har fortfarande mina drömmar}.

Problemet som är nu är att man måste ha högskoleutbildning för att få jobba som förskolelärare. Och man måste ha godkänt i Engelska B för att komma in på lärarprogrammet. Och det har ju såklart inte jag! Jag försökte göra om nationella provet efter jag slutat skolan, men fick även då IG.





BILD - Tagen från google


The fighter

Åkte aldrig till mamma igår för att fira min lillebror, får bli en annan dag. Vart massa problem, och kunde inte ta bussen eftersom jag inte hade någon skjuts från bussen till mamma sen.., ajaaa! Emma kom förbi en sväng då på kvällen också, vi satte på en film, The fighter hette den. Jag tyckte att den var rätt så bra, inte dålig och inte super bra om man säger så ;) Nu sitter jag på jobbet och lunch, så ska och äta matlåda nu innan jag svälter ihjäl. >.<




Rubrik

Nu ska jag svara på lite kommentarer innan jag börjar jobba igen! Jag skriver nog mer ikväll om jag får tid :)


Grattis Joel

Sitter på jobbet och har lunch nu, försov mig imorse (igen), jävla klant man är! Aja är på jobbet iaf. :) Idag fyller min lillebror Joel 6 år¨, så efter jobbet åker vi till mamma och firar honom!

Igår när jag hade slutat var jag upp till stan och köpte present till honom i sista sekunden, men han blir nog glad över presenten får jag hoppas :)


Födelsedagsbarnet!


Fler kort

Här kommer en himla massa mer kort från i Lördags, tagna från Vickan :)


Joel, Mattias och Ersson

Vickan och Josse

Camilla och Vickan

Jag, Vickan och Tommy

Jenny och Jag

Ida, Malle och Emelie

Tommy och Jenny

Jag och Jenny stog på soffan och dansa, haha

Jag och Jenny

igen

Andersson, Amanda och Jag

Vickan, Jenny och Jag

Peter, Andersson och Jag

Jag

Mattias och Ersson

Milla och Vickan


Folk

:)


Bandet

Jag och Vickan

Milla, Malle och Jag


:)

Dansar

Jag och Tommy


Jag och Vickan

Malle, Jag och Vickan


Gayblondinerna

Haha, sommar i sverige vart mycket bättre nu när dom fått in nytt folk, det går ju inte att vara mer än glad när man ser dom här "gayblondinerna"!  Här kommer lite kort från när dom ska bestämma sig för vilka maskeradkläder dom ska ha när dom ska ut och ragga snygga killar.







Tidsinställtinlägg!

 


Måndag

Sitter på jobbet nu och har lunch. Efter jobbet ska jag upp till stan och göra lite ärenden, sen hem och se vad som mer händer idag. Skulle behöva gymma, handla, åka till mamma, tvätta.. osv. Men vi får se vad som händer!

Har inte så mycket mer att skriva om just nu, kommer något tidsinställt inlägg under dagen eftersom jag inte kan uppdatera er på ett tag nu när jag börjar jobba igen! :)

Pussss


.

Tankarna går runt i mitt huvud. Vill bara försvinna ner i ett stort hål och gömma mig. Det är inte alltid så lätt!

“I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake, a smile, a laugh
Every day of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with”


















Kelly Clarkson - Because of you



Feeeest!

När vi kom hem från Uppsala så hann vi bara komma in genom dörre och klä av oss ytterkläderna innan folk börja komma, så jag vart jätte stressad och försökte välja kläder. ;) haha. Vi hade bestämt att folk skulle komma kl 7, jag trodde vi skulle komma hem långt innan de, som som sagt det drog ut på tiden. Så det vart lite stressat, men de gick bra ändå. Var kul tyckte jag, med trevligt folk. Sen gick vi ner till krogen och dans och lyssna på bandet som skulle spela! :)


Tommy, Jenny och Vickan

Joel, Mattias och Ersson

Joel, Malvina, Emelie, Ellen och Mattias

Andersson, Amanda och Jag

Ida, Joel, Malle och Emelie

Mattias

Emelie och Milla

Jag och Jenny

Camilla och Jag

Igen

Mattias filma två gånger under kvällen på förfesten, och jag kan ju säga att det inte var några roliga videor xD haha. Jag och Jenny står och sjunger till Eddie Meduza-Runke balle, och vi sjunger, (eller jag mest) HAHA. Och så står vi och dansar ser så jäkla roligt ut.. :P

Jag: Ersson kolla hääääär......
Ersson: Neeeeeej!
Jag skriker: Men runkaaaaaaaaa då!!!

Hahaha! Jaa det kanske låter lite konstigt, men det var lite kul ;P

Ikvällen sluta i kaos. Jag och Mattias börja bråka, och skit fulla båda två. Mina nycklar låg hemma eftersom jag tänkte att jag inte behövde dom när Mattias hade med sina. Så glömde Vickan sin mobil hos oss, hon sprang hem och tog med Mattias nycklar. Sen lämnda hon kvar den hemma hos oss där Joel var kvar för han vänta på skjuts. Och när vi skulle hem var det ingen av oss som hade nycklar så vi trodde att det var låst.. som tur var så har vi Ida och Anders som beställde taxi till oss så vi åkte till dom och sov där. Men när vi vakna och var nykra så satt vi och tänkte på gårdagen. OCh insåg att Joel aldrig kunde ha låst när han gick.. så då förstod vi att dörren hem till oss var olåst, och vi har stått där hemma mitt i natten i trapphuset och inte vetat vart vi ska ta vägen. Och osmarta som man är så gick vi ju inte och kände på vår ytterdörr. haha. Aja det vart ju bra iaf! :)

Åt en pizza påvägen hem och här hemma ser det ut som ett bomb nerslag, så är väl bara att börja städa upp och sen in i duschen, sen ska jag bara ta det lugnt, och vila upp till en ny jobbarveckan. :)

Pusssss


Dans- och gymnastiktävling

Ursäkta för dålig uppdatering, men har haft fullt upp hela helgen vill jag lova ;) Först på Lördagen gick vi upptidigt eftersom vi skulle till Uppsala, så upp och duscha och gjorde i ordning oss.

Älskling, och med sina nya byxor han fick av mig i present.

Och jag.

Sen åkte vi till pappa och hämta upp honom. Och vidare till Uppsala där mina små syskon Elin och Elsa skulle ha dans/gymnastik tävling. Var mycket folk där så förstår inte att dom inte var nå nervösa, dom var så lugna och duktiga så. Var jätte kul att se, vart en stolt storasyster! :D


Elin och Elsa äter lite innan dom ska börja värma upp.












Super duktiga var dom! :)

Sen åt vi på Max påvägen hem.


Myyysfredag

Har fått en massa kommentarer men har ingen ork alls att svara på dom än, men det kommer snart mina fina läsare ;)
Efter jobbet mötte jag upp älkling på stan så vi böt hans byxor han fick av mig i present till en lite större storlek, sen mötte jag Emelie L, vi tog en fika och prata lite skit :) Sen kom Vickan och vi gick och handla på coop, vi sprang runt och leta efter allt xD haha, hittar ju inget alls eller så var vi bara flummiga.  Leta den beasåsen, ja jag vet inte hur länge ^^. Sen åkte vi hem till mig och gjorde god mat innan vi satte oss vid tv:n och kolla, vi kollade bla på "101 sätt att att åka ur en gameshow" sen "Varning för barn". Haha det var sjukt roligt. Sen satte vi på en film och tog någon öl, jätte mysigt. :) Hon åkte precis hem så nu sitter jag här och väntar på att älskling ska komma hem. Han är ute på kingen med sina vänner. När han kommer hem blir det sängen direkt.



Imorgon ska vi upp rätt tidigt, lär hinna duscha och fixa mig lite för sen ska vi och hämta upp min pappa och åka till Uppsala och kolla när mina småsyskon har dansuppvisning. Ska bli kul att se! :)
Sen hem då det blir feeeeest! :D


ASOS.com

Inspiration


Direktlänk:
http://www.asos.com/


......

Ett kort på mig från när jag & Mattias vart till The Studio i Stockholm.




Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Min favoritfödelsedag

Den här är svårt, jag tycker alla mina födelsedagar har vart jätte bra! :) Men 18 års dagen var himla bra, då kom släktingarna under dagen och firade med fika, presenter osv. Sen på kvällen ( eftersom vi fyllde på söndagen) så gick vi ut på krogen efter kl 12 och gick in och tog en öl, var en bra födelsedag. Men som sagt, alla födelsedagarna har varit lika bra! :)


Lite av presenterna jag fick när jag fyllde 18 år :)


3 mars 2011

Igår efter jobbet hjälpte jag älskling att skriva CV och Personligt brev, vi satt i flera timmar, och det vart riktigt bra! :) Efter de så åkte jag, Mattias, Therese och Anton till McDonadls och åt, mums. Sen hem och dom testa spela lite bilspel innan dom gick. Sen vart det sängen direkt, var så jävla trött hela dagen igår eftersom jag knappt hade sovit nått igår. Så imorse hade jag jätte ont i huvudet, så var hemma idag och vilar upp mig. Kommer ändå inte kunna jobba nå bra på jobbet när jag har så ont i huvudet. Men imorgon blir det jobb iaf!
Efter jobbet ska jag träffa Vickan, vi ska ha filmkväll med massa mys, sen på lördag blir det fest. :)


Gammalt kort på mig och Anna

Nu ska jag lägga mig och vila lite till! Pussssss


Mardröm

Usch vilken mardröm jag drömde inatt. Brukar aldrig drömma så att jag blir rädd när jag vaknar, men det här var så verkligt. Och drömmen slutade med att det var mitt i natten, jag och Mattias satt i sovrummet och var rädda och hörde hur ”dom” var på väg upp för trapporna i trapphuset, Och så vaknar jag och det kändes som att jag fortfarande drömde, aa, svårt att förklara! Men var tvungen att väcka Mattias en sväng, kunde knappt somna om på hela kvällen, så nu sitter jag här på jobbet och har lunch, och jag är så jäkla trött!





Fundering

Satt och tänkte på den SJ reklamen de spelar på tv hela tiden. Deras tåg är jätte dåliga, kommer alltid försent osv. och de skyller på att deras lok inte fungerar när man frågar varför tåget är sent idag. Men de kan lägga fler miljoner på att göra reklam för dem, jag tycker de kunde ta dom miljonerna till att lägga på de dåliga tågen/loken. Men visst, reklamen är ju jätte bra och har fått bra kritik, men tycker de ska lägga pengarna på annat! :)

 







99 saker man måste göra innan man dör

Efter jobbet var jag upp till stan och handlade Mattias födelsedagspresenter lite i efterskott, men han vart jätte glad iaf, han fick Björn Borg kallsonger och ett par skit snygga jeans, synd bara att dem var lite för små, så ska förbi stan imorgon efter jobbet och byta. :)
Sen kom Amanda förbi mig sen sväng, så vi har pratat en massa och planerat lite! :) Hon åkte precis hem och nu blir det att se på, "99 saker man måste göra innan man dör". Sen ska vi se den hemliga miljoneren innan vi kryper till sängs. Är super trött just nu!



Pussss & godnatt


Börja jobba igen

Nu börjar jag jobba igen, hörs senare :)

Ett kort på mig och Mattias från när vi var i Stockholm på The Studio



Btw, fick jobba hela veckan ut igen nu, ev får jag jobb hela den här månaderna också! :D


Fler festkort

Fler kort från förra helgen och den här helgen tagna av Vickan! :)¨


Vickan och Jag

Vickans kompisar och jag

Jag coh Vickan

Emelie, Emelie och Anna

haha fyfan

Emelie, Emelie och Anna

Dj`s Rebecca och Fiona

Dancing

Vickan och jag



Titanic 2

Sitter på jobbet nu och har precis ätis matlåda(lasagne), får se vad som händer i vecka, vi ska ev med Ia och Anders till badhuset efter jobbet, men det visar sig hur det blir! :)

Jag och Mattias kolla på Titanic 2 igår och den var urkass, inga bra alls, den var nästan pinsamt dålig! Inget jag rekommederar att se. Jag älskar den första titanic och var ju tvungen att se tvåan då, men inte se värd, jag lovar!




Pussssss

 

 


Visste du?





RSS 2.0