give me this beauty

    

Topshop


New

Simbavakt!




Mina nya byxor och tofflor


Stan med Emelie

Efter jobbet mötte jag upp Emelie A på stan, vi kikade runt i lite affären och hade trevligt! :) Köpte mig ett paar mysbyxor och ett pat mystofflor som jag kan ha när jag är hemma. Bilder får komma på de sen!

Hemma nu och gjort mat och duschat! Bonde söker fru ikväll också, det får man INTE missa!


Imorgon efter jobbet ska jag till Hair of ladylee och klippa mig, spännande!




Hur tror ni jag ska klippa mig?


 Foton från google


Tisdag

Köpte lite ansiksrengöring igår påväg hem från gymmet. Får hoppas man blir lite fin i ansiktet nu då :)


Har haft så sjukt mycket träningsvärk idag!! Armarna gör super ontoch kan knappt böja dom. Och så säger Anders på jobbet att andra dagen efter man tränat att det är den dagen som är värst, så får se då, imorgon kanske jag kommer ha ännu ondare. Aja, slutklagat på de! 

Nu sitter jag och kollar på pojkväns akademin och Simbavakt är vi också. Simba ligger så fint här bredvid oss!


Bilar 2





Godnatt

Efter jobbet gick jag och Mattias till gymmet och körde ett pass, gick sedan förbi och inhandlade lite saker på stan. När vi kom hem duscha vi och gjorde lite mat. Nu blir det tv:n hela kvällen innan sängen väntar!

Godnatt mina vänner! :)


Jag ser det snöar


Första advent

Och det kommer faktiskt snö idag.. Har vart förbi en sväng till Mattias föräldrar, sen åkte vi till beppes och åt. Hemma nu och det kommer inte hända så mycket mer ikväll, mest sitta i soffan och kolla på tv :) 


Kryssningen för ca ett år sedan, snart dags för partykryssning igen tycker jag!  (Jag & Ida)


Kalas

Igår kom Amanda och Felicias kompisar runt halv sex då det vart en massa leka, bl.a. kareoke, charader, paintleken.. och ja en massa lekar vart det. Emma och Fredrik kom förbi också och hjälpte till med lite lekar. Senare mot kvällen satte dom på två filmer och vi hoppades att dom skulle somna till dom filmerna, men så lätt var det ju inte. Haha dom var så fnittriga så dom låg ju och prata halva natten.

Alla åkte klockan tolv idag så vi har plockat undan och vilat lite.

Här kommer lite suddiga bilder från kalaset.







En trött Amanda och en trött Felicia dagen efter kalaset.

Hoppas ni hade kul tjejer! :)


Fredagsmys

Efter jobbet gick jag hem, vi åkte till Mattias föräldrar och hämtade madrasser till imorgon när det blir barnkalas!
Och nu är Felicia, Amanda och Joakim hos oss, kollade precis på Idol, och blir så jävla irriterad på Alexander Bard, Robin var jätte bra idag, också... och ändå klagar han, han har redan bestämt dig att han inte tycker om Robin därför kan han inte ändra sig.

Precis käkat pizza också och nu ska vi snart slå på en film och ha mys, tagga inför morgondagen :)


LAW ABIDING CITIZEN



Grymt bra film som även den Emelie har tipsat oss, kollade på den igår och var jätte spännande, har ni inte sett den tycker jag ni ska göra det! :)


Öppethus

Efter jobbet gick jag hem och började på med maten. Sen vid fem kom Elin och Elsa hit och åt med oss. Jag och tjejerna mötte upp Ida och så gick vi till Karlfeldtsgymnasiet och kolla på öppet hus. Vi vann också första pris på tipspromenad, YEY! Vann två chokladaskar.


Lämnade av tjejerna vid pappa och gick sedan hem. Nu ska vi slå på en film och sedan sova.


Världens största läppar

Kristina, 22, har världens största läppar
LONDON. Hon vill göra allt för att se ut som Jessica Rabbit.

Efter hundra injektioner har Kristina Rei, 22, världens största läppar.
– Jag tycker att jag ser fantastisk ut och det gör mig lycklig, säger hon.
Hon beskriver varje silikoninjektion som ”extremt smärtsam”. Ändå har Kristina Rei från Ryssland gjort hundra stycken, till en kostnad av nästan 45 000 kronor. Det har gett henne världens största läppar.

Vill vara extrem
– Ibland ropar främlingar efter mig på gatan, som ”storläppen”, men jag bryr mig inte. Jag vill få det ännu mer extremt. Jag vill se ut som en seriefigur. Jag är beroende av det, jag älskar det! säger Rei enligt Daily Mail.

Spetsiga öron
Idealkvinnan är Jessica Rabbit och Kristina gjorde sin första injektion när hon var 17 år.
Nu har hon en lista över kommande skönhetsingrepp:
– När jag får råd vill jag förstora mina bröst från C-kupa till E-kupa, ändra formen på min näsa och göra mina öron spetsiga som på en alv. Det är bra att vara annorlunda.
Källa: aftonbladet


Videosamtal

Sitter och pratar med Felicia på facebook över videosamtal, haha :D






Drömmer mig tillbaka


Suddigt kort, (knäppt på ett kort som vi köpte när vi skulle på båten)


Gymmat


Lite uppdatering igen då. Igår hände inte
så mycket, efter jobbet gick jag hem och
gjorde mat, det var ägg&torsksås med potatis. Mums! Sen la jag mig på soffan för att vila lite... (men somna) hehe, ja, somna vid 7 tiden, mattias väckte mig  halv tolv då jag förflyttade mig till sängen!
Och inte är man piggare idag för det ;)

Idag har det gått bra på jobbet också. Gick direkt till gymmet efter när jag slutat och körde ett gympass. Skönt! Hem och jorde mat och duscha. Så nu ska jag inte röra mig från soffan mer idag ;)

Sitter och planerar lite inför lördagens festligheter med mina småsyskon. Dom ska ju ha sitt barnkalas då, ska blir himla kul faktiskt!

Det som är lite typiskt det är att Nyman ska ha sin födelsedagsfest då, och Corre ville att jag skulle med på sexparty (just på lördagen) så det blev ju inge bra, missar två roliga saker. Men det här kommer blir super kul det också!! :D

Elin och Elsa kommer på torsdag också, pappa ska iväg på öppethus så jag & Mattias ska försöka underhålla tjejerna. :)




Fick reda på att min lillebror Joel som är fem år kollar min blogg varje dag också. Haha, han har en länk på mammas dator som han alltid går in på, där sitter han och kikar på alla mina foton ;D




Breaking dawn

Idag gick jag och Mattias till badhuset och badade, skönt att bada lite, var längesen nu. Men bubbelpoolen var inte alls så varm :( Det var nå krångel med den, såklart just då när vi ska dit, kommer ju dit mest för att bubbelbada, menmen :)

Gick förbi beppes och käkade lite innan vi gick hem. Mattias gick över till Anders och spela tvspel medans Ida kom till mig, vi gick och kollade på bio, breaking dawn. Tyckte den var helt okej, men var lite utdragen.





Pratade med Anna en sväng i telefon också när jag kom hem, trevligt! Lär börja ringa oftare till varnadra när vi inte kan ses och uppdatera varandra ;) hihi

Nu ska jag fortsätta kolla Beck sen sova.
Godnatt på er!


Tacos/dansuppvisning

Igår sov ja bort typ hela dagen, som tur var ringde mamma och väkte mig, så vi åkte till norberg och åt tacos med familjen. Trevligt! Sen hem och Vickan kom så vi gick till Avesta teater och kolla på dansuppvisning + någon som sjöng.


Sen gick vi hem och fixade oss innan vi gick och träffa Therese på Ericas födelsedagsfest, spårade ut lite där och alla gick därifrån. Jag gick hem då och de andra fortsatte. Blev att kolla på lite filmer när jag kom hem till älsklingen.





Spelkväll

Nyss hemkommen från Corre och Rickard, kollat på deras nya hus som dom flyttat in i, jätte fint :) Sen spelade vi olika sällskapsspel hela kväll, jätte trevligt! Kikade på klockan och klockan var halc två, så vi tyckte det var dags att åka hem, är väldigt trött nu så ska snart dra med Mattias och sova. Missade Idol, så nu har jag nått att se fram emot att kolla på imorgon när jag vaknar! ;)


Bild från google, (spelade inte de här spelen, kommer bara inte ihåg vad de hette)


The next three days

Igår kollade jag och Mattias på The next three days och även den tipsade Emelie oss om och vi tyckte den var jätte bra! Spännande hela tiden, man förstår ingenting i början, sen i slutet så förstår man hur allt hänger ihop. Om ni inte sett den tycker jag ni ska göra det! :)


 En spännande thriller film där vi får följa hur John Brennans (Russell Crowe) liv vänds upp och ner när hans fru blir dömd för ett mord som hon inte har begått. John som är övertygad om att sin fru är oskyldig börjar snabbt ta fram en vågad plan för att frita sin fru från fängelset.
Källa: filmkritikerna.se




16-11-2011

Var trött imorse när jag vakna, men gick bra ändå. Efter jobbet gick jag till Ida en sväng innan jag gick hem och gjorde mat. Vart wienerschnitzel och mos, jätte gott. Gjort handlingslista till storhandlingen imorgon. Och nu kikar jag på bonde söker fru. Blir lite filmmys ikväll också efter jag duschat.

Sov gott alla!


Introduktionsdag

Nyss kommit hem, gick upp tidigt imorgon för att åka mot tågstationen. Mötte Malin, Malin, Joss och Anders vid tågstationen och far mot Stockholm där taxin väntade. Åkte till OK macken vid globen och fick se hur de hade de där, nya rutiner, lager osv. Åkte taxi vidare till huvudkontoret där det var lite olika presentationer. Sen mötte jag och Anders Susanne från kreditavdelningen och gick till resturangen och åt. Vart en stressad lunch med intressant, hon fick fråga, och vi frågade hur deras arbetsdagar såg ut.
Åkte sen till Loudden där vi vart visade runt i fabriken hur de gjorde oljan och sånt och paketerade allt med alla konstiga maskiner. Var riktigt intressant det också. Sen tillbaka till kontoret för de sista presentationerna. Taxi tillbaka till tågstationen och åkte sedan hem. Vart en intensiv dag, men väldig kul också. Har lärt mig också att taxibussarna ska man inte stänga själv. Haha, de stängs av sig själva och jag vart väl lite hårdhänt där innan jag fattade ;) haha!

Nu är jag helt slut, somnade till på tåget också. Kika på lite tv nu innan sängen väntar om jag ska orka till jobbet imorgon. :)


Bild tagen från google på kontoret.


Fullt hus

Fullt hus idag, efter jobbet gick jag och Mattias och handlade. Sen hem då mamma och fem syskon kom och hälsade på, var trevlig, :)

Nu är jag verkligen jätte trött och ska gå och lägga mig, ska med tåget till Stockholm imorgon till huvudkontoret på introduktionsdag, så lär vara pigg imorgon.


Alla turades om att målade i paint också ;) Kul!


Punkfest/Kingen/Farsdag

Igår vart det en sväng på stan med Bettan, gick hem till henne sen och hämta lite saker innan vi gick hem till mig och åt. Gjorde oss klara för att åka hem till Danna där det var förfest innan vi åkte ner till köket i gränden, Lyssna på massa bra musik, avslutade kvällen med Kingen där det också var band och dans. Kul kväll!! Idag mår man som man förtjänar, börjar dagen med pizza på vega med Mattias, Emelie och Chrille. Sen har vi hunnit med att åka till Mattias farmor som fyller år idag. Sen åkte vi och lämna farsdag presenter. Hemma nu och precis duschat. Förkylningen vart ju inte direkt bättre, men som sagt jag får skylla mig själv ;) Nu väntar sängen om man ska orka upp till jobbet imorgon.



Vart inte fler kort, men här är lite uppdatering under kvällen :)




Godmorgon

Nyvaken och precis duschat. Igår vart det mys framför Idol, sen hämtade vi Moa och Daniel i Hedemora, dom hade vart på bröllop. Tog en sväng in på McDonalds innan vi åkte hem också! :)

Idag ska vi till Danne och Gärda och förfesta innan vi drar ner mot köket i gränden på punkkväll!

Nu ska jag klä på mig och sedan diska..


Hjälp mig?

One Shoulder Chiffon Dress SEK 449, Three Little Words - NELLY.COMChiffon Strap Dress SEK 379, Three Little Words - NELLY.COMJenna Dress SEK 499, Motel - NELLY.COM

Någon av de här fina klänningarna ska skicka efter och ha på julfesten, men vilken???


It's a Boy Girl Thing

Kollade på It´s a boy girl thing, tyckte den var helt okej :)



"Nell och Woody är sedan länge två svurna fiender. En dag vaknar de upp och upptäcker att de har bytt kroppar med varandra. De utnyttjar då detta för att förstöra varandras liv."


Gullis

Jag & Mattias fick en jätte fin tavla av min lillasyster Felicia :)


Före/Efter

Igår måndags höll jag och älskling på för fullt i köket, kommr bli jävligt bra. Vi ska måla luckorna och sånt sen också :)

Före

Efter


Det är inte alls klart än, men ni får lite uppdatering om hur det ser ut nu!

Sen kom Therese förbi en sväng, hade inte träffat henne på super länge :( Hon är i Norge och jobbar, men får hoppas att hon kommer tillbaka på heltid ;)

Sen igår efter jobbet gick jag till Ida, åt massa popcorn, drack cola och kolla bonde söker fru, mys! :)

Idag gick jag till jobbet, men har sån himla huvudvärk så det känns som huvudet ska sprängas. Vid luck gick jag hem och kura ner mig i soffan! Blir bara ta det lugnt! Måste vila, kan inte vara sjuk nästa vecka, då ska vi iväg till stockholm med fyra andra från jobbet på introduktionsdag vid huvudkontoret.


Kan någon ge mig?





Satt och kolla klänningar, och jag vill ha allt!! Så om någon kan vara snäll och köpa dessa till mig?
Klicka här för att komma till hemsidan där ni hittar de här godisbitarna.



Grattis

Hemma igen, på min lunch var jag upp på stan och handla presenter åt mina två syskon och min mamma som fyller år. Så efter jobbet åkte jag och Mattias till Ica och storhandlade, åkte hem och åt innan vi åkte mot Norberg! Felicia och Amanda fick varsinna tröjor (tyckte dom var sååååå fina, skulle också vilja haft dom (a) haha! ) Och blommor och choklad till mamma.

Stora Felica som blir 11 år på onsdag & stora Amanda som blir 12 år idag!


Unknown

Nu har jag lunch och ja ska springa upp på stan och köpa nått att äta, annars kommer jag dö av svält ;) haha!
Igår så åt jag och Mattias lunch med  Emelie L, var trevligt!  :)

Sen tipsade Emelie H mig om några filmer, och kollade på en av dem igår, både jag och Mattias tyckte den var jätte bra! Så tack Emelie för tipset! ;)

 


<3

Hittade ett gammalt kort på min söta syster Lovica!


Maskeradfest

Lördagen fixade vi jätte mycket i köket, har sågat, borrat, hamrat och ja allt, haha känner min lite händig ;) Kommer bli jätte fins när det är klart! Dock sågade vi en skiva för mycket så den vart för liten, så vi lär åka till Ikea igen och köpa en till bänkskiva.
Vi har fått vår nya spis nu också och den platsar så bra i köket!



Vi har kommit längre nu, satt ditt bänkskivorna och det, men så här såg det ut igår morse :P

På kvällen kom Stefan och vi börja fixa oss för maskerad. jag var polis, Mattias tjuv och Stefan en KIZZ medlem ;)




Först följde vi med Stefan till Emma där det också var maskerad, tog en öl där innan jag & Mattias gick vidare till Malin och Maggans fest. Var jätte kul förfest, avslutade kvällen på Kingen med massa dans! :D











Fredag

Dålig uppdatering i helgen!

Efter jobbet i fredags mötte jag Anna på stan, vi gick hem till mig och fixade oss, åt lite pizza och snackade! Riktigt trevligt, sen gick vi ut på Kingen och dansa :D


Trööööött!!

Den här dagen har bara vart åt helvete! Så himla trött och ville bara hem hela dagen. Nu är jag iaf hemma och har ätit. Blir mys framför tv:n hela kvällen! Längtar tills imorgon och lördagen, ska bli skoj! :)


Promenad runt broarna

Ligger i soffan och funderar på om det är dags för sängen. Efter jobbet var jag förbi bolaget och leksaksaffären, köpte kroppsfärg som Mattias ska ha på lördag ;) Gick hem och gjorde mat sen kom Emelie H förbi, vi gick ut och gick runt broarna. Var skönt att komma ut och  gå, gick sen hem till mig och satt och snacka lite med en kopp te. Trevligt! :)
Nu har jag precis kollat bonde söker fru på datorn. NU blir det sängen Godnatt!!


Gammalt kort på mig


Middag på stan

Hej alla vänner!

Idag efter jobbet så mötte jag Emelie W på stan. vi åt middag på caféplus, sen kika vi i lite affärer, jag köpte en maskeraddräck som Mattias ska ha på sig på Lördag när vi ska å maskeradfest! Haha, kommer bli riktigt kul! :D

Sen gick vi hem till mig och hon fick se lägenheten och snackade lite innan hon tog bussen hem. Nu har jag precis duschat, en behövlig dusch var det! Nu filmmys hela kvällen!


En gammal bild på mig & Emelie


RSS 2.0