Ny spis/ny hårfärg

Var till västerås idag igen, bytte ut den trasiga lampan till en ny, men hittade dock ingen ny spis! :( Men när vi kom hem så beställde vi en på 30.se, kommer bli perfekt för oss! :D Den kommer inom en vecka så då ska vi börja fixa i köket. Sen fattas bara en ny diskmaskin.



När vi kom hem gjorde vi tacos sen gick jag över till Ida och testade en maskeraddräckt som jag ska ha till nästa helg, kommer bli jätte bra tror jag! Sen när jag kom hem duscha jag och färgade mitt hår till rödbrunt, tyckte inte vart så stor skillnad, men lite bättre.



Nu ska jag fortsätta kolla Beck!


Färgar håret..

Hårfärgen i håret nu..... vilken färg tror ni det blir??


AfterWork/Ikea osv..

After Worken i fredgas var grymt kul! Först efter jobbet vart det några som hade föredrag om statistiken för hur företagets kunde är nöjda osv. Sen vart grupparbete, drack lite champagne. Sen mötte vi alla våra respektive utanför Köket i gränden där det vart god buffe och dricka. Var jätte trevligt. Var en trubadur där och spelade också. Några får jobbet var upp och sjöng också, jätte duktiga! :)
Vid tio gick de som var kvar upp till trapper och tog oss en öl sen gick jag, Mattias, Moa och Daniel till Star och dansade. Avslutade kvällen på America pizza innan vi gick hem.

På lördag morgon åkte en sliten Emelie och Mattias till Västerås för att kika Ikea och massa affärer. Hittade en massa igentligen tråkiga saker att lägga pengarna på, men det kommer bli grymt snyggt när det är klart!!

Köpte två snygga lampor som vi ska ha i hallen.


Två stycken lampor som vi ska ha i kökstaket.. (när vi kom hem så upptäckte vi att ena lampan var sönder, så vi ska tillbaka till västerås idag och byta ena.)

Köpte ett nytt toalettlock

Köpte massa nya ljus och tvättkorgar

Ny diskho massa rör och ny vattenberedare

Köpte nya bänkskivor, skit snyggt kommer det blir, vi ska ha en bänkskiva över hela och göra hål i den för diskthon, svårt att förklara, men ni får se när vi är klara ;)


Köpte även nya dörrhantag och lite småsaker. . Gick på runt 6000kr igår, men vi fick himla mycket för de pengarna och vi är nöjda, känns som vi kommer någonstans nu i lägenheten!

Nu är iaf Danne här och dom håller på att kolla på våran spis på nå uttag, om det är rätt som vi vill kommer vi nog hämta hem en ny spis idag också från elgiganten i västerås. Hoppas det funkar, då kommer det bli riktigt bra!! :)


"Bonde söker fru"

Nyss ätit tunnbrödsrulle. Efter jobbet var jag upp på stan och fikade med Emelie A och Emelie L. Köpte en present till min vän Moa om fyller år idag också :) Grattis!

Sen hem en sväng innan jag och Mattias åkte och storhandlade. Hem och gjorde mat. Nu kikar jag på bonde söker fru, passar på att göra att inlägg i reklamen ;)

Igår vart det inget bloggande, var sjukt trött!! Efter jobbet när vi kom hem gjorde vi mat sen la jag mig på soffan och sov några timmar till halv tio då pojkväns akadamin (stavning).. var på tv:n. missat en halvtimme av programmet. Så kollade klart en halvtimme, sen gick jag och la mig vid 10, skulle igentligen kollat på karatefyllan men orkade verkligen inte! Så himla trött när jag kommer hem.. men tror det beror på att det är så mycket nytt på jobbet just nu, men blir helt snurrigt och lär sig en massa. Var en kille som gick runt och kopplade in nya större skärmar idag på jobbet också, så det var bra, nu har jag två stycken på¨min plats, lite lyx tycker jag ändå :P

Nej, nu är det bonde söker fru..



Måndag

Fick sitta i telefonen hela dagen idag på jobbet och det var lite slitigt när man ska hinna med allt pappersarbeten också. Men det gick bra, första dagen avklarad som support :P Efter jobbet gick jag till I-form och mötte Mattias där, gjorde ett gympass så nu känns det i kroppen. Påvägen hem gick vi förbi Ica och handlade. Gjort lite mat med tända ljus till, mys. Nu ska jag bänka mig framför tv:n och kika på massa bra program! :)

Btw, så himla kallt ute idag, usch lär nog skaffa mig en mössa! :o


Snodde lite kort av Camilla, kort taga från i helgen :)
 


Dear John





Sjukt bra film!!


Outfit

Gårdagens outfit:



Var på stan med Melinda H en sväng igår också och då köpte jag både dom legginsen och linnet, så det fick bli kvällen klädsel! :)


Partyparty

Bakiiiiiiiis!! Och jävligt hungrig! Så känner jag mig nu, vart lite mycket igår men hade jätte kul! :)
Först satt jag och Camilla hemma hos mig och drack, fixade oss och så innan Stefan kom och hämtade upp oss. Sen åkte vi till Gerda och Danne där det var lite förfest. Drack en öl där innan vi alla åkte vidare till Junovallen.
Där var det fest så träffa folk och hade roligt. Slutligen åkte vi till stan och gick till Kingen och dansa.








Godnatt

Har inte hänt så mycket idag. Jobbat sen kikat på Idol nu på kvällen. Imorgon blir det utgång. Antingen ska vi till Junovallen på födelsedagsfest, annars blir det inflyttningsfest hos min vän Amanda :)

Nej nu väntar nog sängen snart.

Puss


New

Tog 30 samtal igår på jobbet, rätt nöjd faktiskt ;) haha! Iaf idag när jag slutat åkte jag och Mattias och käka. Han följde med hem och vände innan han åkte iväg, han är iväg med jobbet och åker Gocart. :) Själv gör jag inte så mycket. Har diskat, städat undan lite och så. Nu sitter jag och skriver lite i mina nya album bredvid korten. Kul att se när man blir äldre. Men just nu har jag väldigt tråkigt och jag saknar min älskling!!

Här kommer bilderna på det jag köpte på Kicks igår, och min nya jacka.





Trevlig dag

Nyss kommit hem, idag satt jnag på telefonen hela eftermiddagen. Gick faktiskt rätt bra, men fick två arga kunder ;)
Efter jobbet mötte jag Emelie på stan. Fikade och kollade på stan. Jag köpt en ny jacka, mascara, hårfärg och eyliner, bilder kommer sen! :) Köpte även två nya fotoalbum så jag har satt in mina ny kort. Sen kom Melinda och hämtade oss på och dom följde med hem till mig så jag fick äta. Sen åkte jag och Melinda till henne och Madde kom. Vi kikade på tv innan jag åkte hem. Trevlig dag!

Igår kom Emma förbi en sväng och kikade lägenheten också. Hjälpte henne att beställa kort, då vart jag sugen igen så jag beställde ett nytt gäng kort och bara väntar på att dem ska komma ;) Sen kom mina små syskon Amanda och Viktoria. Så jag klippte Amandas hår och vi spelade lite spel. Mattias föräldrar kom förbi på en fika också!

Jag har ju hjälpt mina småsyskon göra inbjudningskort till deras kalas som dom ska få ha hemma hos oss. Ska bli kul! Det blir övernattningsparty. ;)

Såhär vart inbjudningarna:

 


Gölllligt enligt mig ;)


17102011

Vart och gymmat idag efter jobbet, riktigt skönt faktiskt!! Efter jobbet mötte vi upp Rebecca, hem och duscha. Mattias börja på med maten medans jag började klippa Rebecca. Vart rätt bra tyckte jag. Mattias föräldrar kom förbi och hälsade på också. Fikade lite och nu kikar vi på tv. Two and a half men börjar nu så det ska vi kolla på :)



<- Den högra bilden är knäppt före vi klippte (Ena sidan innan vi platta håret). Vänstra bilden knäppt efter ->


Wedding crashers

Snabb uppdatering, har lunch nu så passar på :)
Den här helgen har vart jätte bra, mys med älskling på fredagen, fest med mina vänner på lördagen och lite lugn dag på söndagen. Perfekt, inte för mycket och inte för lite saker som händer!

Efter jobbet ska jag möta Mattias vid I-form för en gymvända. (Är på tiden!!) Sen kommer min lillasyster Rebecca och hälsar på hos oss, jag ska klippa henne, så får se hur det går. Göra mat, duscha och antagligen slå på en film! :)

Kollade btw på en bra film som gick igår på tv. Tycker ni ska se den om ni inte kollat på den ;) Wedding crashers heter den.

 




Söndag

Idag har vi vart och storhandlat, gjorde köttfärssås och spagetti till mat. Inte gjort mycket alls idag om jag ska vara ärlig! Rätt seg så har vart skönt att inte göra så mycket. Nu ska viu kika på Gustafsson 3 trappor. Har inge intressant att skriva nu, kanske skriver mer senare! :)


Party!!

Hade super kul kväll igår. Först kom Elisabeth, Moa och Daniel till oss innan vi gick över till Ida och Kunnari och förfestade. Gick sedan ner till Kingen och dansa massa!! Kul! :D Avslutade kvällen med pizza på American. 

Här kommer lite blandade kort från min och Elisabeths kamera.















Svar på kommentar



Hej Erika.
Jag satt och leta efter den filmen hur mycket som helst, tillslut gav jag upp och kollade på youtube. Men det var faktiskt riktigt bra kvalitet där. Filmen är uppdelad i 6 delar. Jag tyckte det gick jätte bra att kolla där. :)
Kika och se vad du tycker om de! :)


   
   
  


Eminem - "Higher" Feat. Nicki Minaj & Drake




Myskväll

Vart till jobbet idag och det gick bra, fredagsfika och allt ;)
Efter jobbet mötte jag upp Mattias så vi gick tillsammans hem, och vi han i princip bara slöat hela dagen.. kikat på Idol och jag tycket att folket röstar lite fel, tyckte Emil skulle åkte hem idag eller Linni.. aja. dom kommer nog åka ut snart, hoppas jag!

Jag hoppas att dom här tre kommer stå i finalen!!






Många av min vänner är ute idag och man känner sig lite sugen till att gå ut och dansa, men det vart myskväll med min älskling istället. Skönt med en lugn kväll! Vi beställde hem pizza också, och nu har vi suttit och nördat med ett av facebooks spel, haha. Som min lillasyster Felicia visade oss när vi var och hälsade på hemma sist.




Aj, min fooooot!!

Måste få klaga lite om min fot.. gör
fortfarande så jävla ont!! I fredags förra
helgen när jag var ut i Västerås så klev
någon mig såklart på fötterna (som vanligt)
 med höga klackskor! I vanliga fall brukar
jag bara få ett litet blåmärke. Nu har det
snart gått en vecka och det ser ut såhär
idag.
På lördagen var jag blå på halva foten.
Märkte inte det förren på kvällen när jag
skulle duscha. Ajjj!

Den har vart blåare men nu har det börjat bli bättre.






Two and a half men

Kollade på kanal 6 igår på reprisen på two and a half men. Kändes väldigt konstigt att inte Charlie Sheen var med, men jag tyckte första avsnittet var helt okej. Ashton Kutcher är ju jätte bra skådespelare så förhopningsvis fortsätter han hålla upp serien.




No more Charlie..

 


Godmorgon

Ligger hemma och är sjuk idag med, usch så himla tråkigt, vill vara frisk nu!!!

Igår när älskling kom hem från jobbet fick jag jätte fina blommor för han tyckte synd om mig som var sjuk, om inte bästa pojkvännen så säg!? ;) <3 Älskar dig!



Sen fick jag ju presenter av Elin, Elsa och Anna när dom var här i måndags =)




Tjejfilmer

Satt och kika runt på en massa tjejfilmer så tänkte lägga ut ett par typiska tjejfilmer som jag har sätt :)



Klicka på bilderna för större bild


Filmdag

Har haft filmdag idag,

kolla först på 27 dresses sen Älska mig

 

27 dresses

Jane är en romantisk och totalt osjälvisk kvinna som varit brudtärna inte mindre än 27 gånger och hennes egen lycka tycks inte finnas inom räckhåll. När hennes lillasyster, Tess, börjar förbereda sitt bröllop med Janes chef börjar dock Jane omvärdera sitt "alltid-brudtärna-liv"...

 




Älska mig

Älska mig är baserad på ungdomars egna berättelser om mobbning och utsatthet. Filmen handlar om 15-åriga Alice som inte blir accepterad för den hon är, och om Josse som inte vågar bry sig trots att hon egentligen vill. Det är en angelägen berättelse om att våga tro på den man är. Om vänskap, svek och förhoppningar om att få vara med, bli accepterad, att bli älskad.




Sjukling :(

Igår efter jobbet åkte jag Mattias och hanla lite mat. Sen kom Anna, Elin och Elsa och kollade på lägenheten, fikade och fick presenter :) Fick två ljusstakar och presentkort på H&M. Bilder kommer sen på det. När dom åkt gjorde vi mat och vi skulle kolla på nya two and a half men, men både jag och Mattias somna innan nio så vi missade de båda två, Tusan! VAr helt slurt, ont i magen, ont i huvudet och förkyl. Verkar aldrig få bli helt frisk! :( Imorse vakna jag inte alls bättre, rödsprängda ögon och ont i kroppen så bestämde mig för att vara hemma. Skulle inte orkat en hel dag på jobbet idag ändå. Känns så jobbigt att bli sjuk nu när det är så mycket nytt på jobbet, och vill inte ligga här hemma och vara deckad. Idag kommer jag inte göra mycket. Sätta på en film och mysa ner under en filt med varmt te!



Gammal bild från i förra lägenheten


Never back down

Nu har vi precis storstädat lägenheten, och det känns så himla skönt! Vi har inte torkat golven och dammat ordentligt sen vi flyttat hit så nu är var det på tiden! :) Kylen och frysen står på plats och vi har sågat, borrat och fixat med skåpet över. Så nu sitter de där det ska också ;) Nu är det bara elen kvar som ska fixas med kylen så är det perfekt!

Vi har vart till Elin och Kari idag också och kikat hur dom fixat där hemma. Så bra ut! :) Och så tog vi våra lås från källaren. Sen vart de McDonalds.

Ungefär så har min dag sett ut än så länge!

Jag kollade på "Never back down 2" för ett tag sen och kan tipsa er om den. Jag tyckte den var helt okej, men inget slår ju ettan!




Lördagskvällen

Igår var jag ut med Melinda och Johanna. Jätte kul! :) Först var vi hos Johanna och förkröka lite innan vi gick ner till Star. Dansa en massa och träffa folk jag inte träffat på länge.


Snyggingarna jag var ut med :)


Pluto

Lite uppdatering av helgen nudå!

Fredagen efter jobbet kom Mattias och hämtade mig, körde hem, duscha och packa lite saker innan jag skulle ta tåget till Västerås och träffa Anna och Emelie. När jag skulle byte tåg i Sala fick vi veta att det andra tåget kört på en älg! :o Så vi fick stå där och hoppas att en buss skulle komma och hämta oss. Folk ringde till SJ och klaga och försökt fixa så någon buss eller taxi skulle komma.
Jag hatar SJ!!
Tillslut kom en buss iaf efter ca en timme. Så vart skapligt försenad till Västerås, men väl framme kom Anna och Emelie och hämtade mig ( Min kompis har ju också fått körtkort nu, GRATTIS :D ). Sen varft det massa snack, knäppte lite kort och drack lite innan vi åkte till krogen Pluto. Var super kul! Vi dansa hela kvällen. :)
Gjorde pannkakor kl 4 på natten också.. haha var himla goda! :D











Sen på Lördagen gick vi ner på stan och åt lunch på tacobar.


Mums!

Sen tog jag tåget hem. Super trevlig kväll hade jag! Tack bästa ni!! <3



Grattis till körkortet!!

Nyss fikat med Emelie var super trevlig, måste ses oftare vännen! :)
Nu är jag hemma och väntar på min bror som precis fått körkort!! GRATTIS!!! (Nu är det bara jag kvar) haha! Han har precis hämtat Joakim så vi ska åka till mormor och hälsa på, trevligt! Mattias är så duktig, han håller på att riva i köket för fullt ;)


Gårdagens outfit


Hallå hallå!


Nu har jag precis slutat och jag är påväg upp på stan för att möta min vän Emelie H för en fika ! Ska bli trevligt, Senare ska jag ev träffa Moa en sväng, ska också blir skoj! :) Igår när jag kom hem somna jag på soffan i två timmar, vakna av att Mattias borra i matrummet och då vart jag hungrig så vi åkte och handla. Gjorde lite korvstroganoff sen &  sist bonde söker fru innan duschen och sägnen väntade. Inte sovit nå bra alls den här veckan men det är bara stå på bena ändå :P

Uppdaterar ikväll mer! =)


Ingen ork..

Just nu har jag varken tid eller ork att blogga. Mycket att göra och börjar bli sjuk. Legat på soffan princip hela dagen och kollat bonde söker fru nyss. Nu ska jag lägga mig om jag ska orka upp imorgon.


Lägenheten

Idag på jobbet hade vi fått nya platser i lokalen, så packade upp våra saker och började jobba. Dagen har gått snabbt då man haft mycket att göra. Efter jobbet så gjorde vi mat innan svärmor/far, pappa, Elin och Elsa kom förbi, fikade och visade runt här hemma. Trevligt var det, jag, Elin och Elsa kikade på kort i album också.

Nu tänkte jag iaf lägga ut lite kort på den nya lägenheten. Har ju inte gjort det än. Det är mycket kvar vi ska fixa här hemma. Men ni får se hur det ser ut för stunden iaf! ;)







Juste idag ringde dom från barnomsorgsblablabla, något och frågade om jag fortfarande var intresserad av vikariat på marcusskolan, tyvärr var jag tvugnen att tacka nej, det är något jag verkligen skulle vilja jobba extra med. Men tyvärr är det ju under dagarna då jag jobbar på ok, synd att dom inte hade så man kunde jobba med de på helgerna, då skulle jag lätt tagit de. :P Är iaf mycket mycket glad över att jag har fast jobb nu på ett jobb där jag trivs! :D


Lördag + Söndag

Lite uppdatering nu då.. I lördags vart det utgång. Ersson, Andersson, Danne, Enoksson, Johanna och Melinda kom till oss. Lyssa på musik, snacka och hade kul. Sen gick vi ner till Star och dansa lite inna vi började gå mot kingen. Men efter halva vägen dit splitrade vi oss alla tre. Melinda tillbaka till Star, Johanna ute på stan och jag in på Kingen. Haha! Aja, var kul ändå hittade lite kul folk inne på kingen så vart massa dans. Påvägen hem skulle jag och Mattias ta en "smart" väg hem.. haha hmm, nja fick klättra över två stängsel,, repa upp handen gjorde jag också. Haha vi lever iaf och klackskorna är hela x)

Söndagen kom Ida över och drack lite te på ballen med mig, men vart en snabbis för sen skulle jag och Mattias till Västerås och hämta hem ny kyl och frys. Skit fin var den, är super nöjda!! Nu behövs det vara sågas och fixa för att få in den i det för lilla hålet.


Nya kyl och frysen :)


Paarty..

Igår vart det utgång med min vän Elisabeth, först satt vi hos min och prata massa. Vickan och Gabban kom förbi en sväng och kikade på lägenheten innan Battan och jag gick ner till Kingen. Vart en massa dans och roligheter :D







Elisabeth sov hos mig också, Mattias var till Falun och festa så han kom hem senare en oss. Jätte kul kväll var det iaf med min vän! :)

Idag har Emelie A hälsat på och vi har suttit på balkongen och pratat i någon timme. Hon gick precis hem och Andersson och Mattias håller på att sätta upp att tavlor här hemma, skönt när de blir klart! :)

Ikväll blir det nog utgång! Skriver med senare. Pussss


RSS 2.0