Simbavakt

Igår efter jobbet gick jag till stan och köpte present till min syster, sen hem och åt innan vi åkte till mamma och fira Rebecca, var trevligt!
Idag har vi tvättat de sista kläderna och precis kollat på Idol, Corre och Rickard var här nyss och lämnade Simba också, nå vi ska vara hundvakt tills imorgon.
Slutar jobbet vid två imorgon också eftersom vi ska till banken och skriva på det sista papprena och kolla så allt blivit rätt. Sen hoppas jag på utgång på Lördag.. det visar sig, är festsugen ;)



Simba och Elsa busar :)


Kikade på riktigt gamla kort, haha! ;)







Myskväll!


Den här dagen har gått jätte segt, först var jag väldigt trött på jobbet, avslutade
dagen på jobbet med möte om benisn och disel. Gick hem och vi fixa med tvätten
sen åkte vi dirket och lämna iväg lite kläder. Sen åkte vi och städade ut kylen i
gamla lägenheten, så nu är den helt klar! Sen kom min lilla syster Felicia. Så vi
åkte och storhandla innan vi åkte hem och gjorde Chili Con Carne. Nu har vi kollat
på Idol och nu kikar vi på karatefylla.

Syster sover kvar här inatt också, myspys!  :)


Imorgon efter jobbet ska vi till min mamma och fira min syster Rebecca som precis
fyllt 17 år! Så ska försöka hitta någon fin present till henne innan jag går hem
imorgon också. :)

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och äta ostbogar & coca cola. Skriver ev mer
imorgon! :)


Pusssss




..

När Moa och Daniel skulle hem tog vi sällskap till Hemköp för att handla lite mat, det vart makaroner och korv med bacon runt om, super gott! Lagomt tills vi ätit klart kom Emelie förbi och kikade på lägenheten också. Super trevlig liten pratstund ;)

Nu är det iaf lägg dags snart, är helt slut!


Dagens kläder.


Mina nya underkläder jag köpte idag.

Nya skor

Vår balkong är full av lådor som ni ser, men så fort dom kommer blort blir det mycket finare :)


Fika på stan

Kom nyss hem från stan. Efter jobbet mötte jag upp Emelie L och vi kikade i lite affärer, jag köpte ett par nya skor och nya underkläder. Sen bjöd bästa Emelie på fika för att fira att jag fått fast jobb, gulligt! :D Nu är jag hemma igen iaf & snart kommer Moa och Daniel och kollar nya lägenheten. Lär fixa mat också... åh.. så tråkigt det är just nu att fixa mat, iaf åka och handla.. är i en sån dålig matperiod just nu, mest köpmat har det blivit :P


datum: 251210


Vår gamla lägenhet är..

Har precis satt oss ner nu och tar det lite lungt till kvällen. Hällt upp lite cola och blir lite tv tittande ikväll. Har betalat alla räkningar så sånt är klart också! :)

Medans vi flytta allt igår var svärmor kvar i gamla lägenheten och städade ur den. Perfekt, slapp vi mycket jobb med de också. Så här såg det iaf ut urstädad och klar!






Köket och hallen var inte helt urstädad så där vart de inga kort tagna.


Uppdatering, helgen..

Ursäkta för dålig uppdatering, men har hållt på med flytten hela helgen! Fredagen packade vi ner det sista sakern i lådor, lördagen upp kl åtta och åkte och hämtade folk som skulle hjälpa oss att flytta alla saker. Vi hyrde en kärra och och lånade mammas buss så vi fick över allt på två vändor.. + att vi var mycket folk så det gick jätte smidigt. NÄr vi flyttat över allt körde vi hem alla och vi åkte till dalahästen där vi blev bjudna på mat av svärföräldrarna.

Sen resten av dagen och kvällen packade jag och Mattias upp saker för fullt. Fick upp himla mycket. Men sovrummet var inte bebodligt så vi sov på en stor luft madrass i vardagsrummet ( vi visste inte att det var hål i den, så vi vakna mitt i natten av att vi låg på golvet ;) haha! ) Aja, idag har vi iaf fixat massa i sovrummet så vi kan sova där. Hela dagen har i princip gått till att vika och sortera upp alla våra kläder, helt sjukt vad mycket man samlat på oss. Både jag och Mattias har plockat bort massa som vi ska skänka iväg.

Vi har ett problem.. det är att vi har så mycket prydnads saker som vi inte får plats med.. eftersom vi inte har någon bokhylla nu (vi lämna kvar vår gamla i lägenheten) så ligger alla sånna saker överallt här, ingen ordning alls, men det kommer bli skit fint när vi väl är klara! ;)
Vi lär sätta upp alla tavlor sen också, då blir det genast mycket mer hemtrevligt.


Flyttkillarna ;)

Min garderob.. plus en halv säck med tvätt som ska in där sen också

Såhär såg det ut när vi flyttat hit alla saker.. Nu har vi iaf fått lite mer ordning.. Men bilder får ni se sen när det ser lite bättre ut :)

Juste Ida och Anders kom förbi och gjorde premiär i nya lägenheten, visade dem runt sen bjöd dom oss på en öl, det var gott vill jag lova!

Usch...

Man går in på aftonbladets hemsida och och på bara en sida kommer alla dom här tre rubrikerna upp, usch vad hemsk världen är!


Filmtips

Den här filmen gick igår på kanal 7 och tyckte den var jätta bra! Tummen upp!



Charlotte (Jennifer Lopez) har efter flera års letande äntligen träffat den Rätte. Men det var innan hon träffade hans mamma. Hon är ett monster till svärmor och en levande mardröm för Charlotte. Jane Fonda, som gör sin första filmroll på 14 år, spelar den fasansfulla svärmodern som gör vad som helst för att behålla sonen för sig själv.
wikipedia




Bjuss

Lite fjortisbilder kan man väl få bjuda på lite då & då?


Mattias ligger och sover här breve (som ni ser), hehe ska nog gör lika dant nu!


Bonde söker fru

Nyss hemkommen från jobb. Igår packade vi på en massa och åkte till mamma för att hämta fler lådor, kom därifrån runt nio så köpte lite vi lite mat påvägen hem eftersom vi inte hade ätit sen lunch. När vi kom hem slog jag på "bonde söker fru" och kikade. Längtar bara tills nästa vecka då man får se nästa avsnitt :P Haha!
Ska bli kul att se när Pär-Ola löser sina problem i nästa program, han kanske blir lite för divig. Vet vet.. jag tror han kommer bli för mycket för vissa av tjejerna :P



Nu är jag slut och ska snart lägga mig i soffan och vila en sväng tror jag. :)


På jobbet


Sitter på jobbet och har lunch nu. Igår kväll kollade jag på en film
som hette X, men tyckte inte alls att den var bra. Inte min smak av film.. ingen riktig handling och slutet var inte alls bra!

Juste, Jimmy som vi har köpt lägenhet av ska ev flytta tidigare, så ev kan vi börja flytta redan till helgen! Åh så roligt, hoppas på det nu! :D

Nej usch, är helt slut nu.. försov mig nästan imorse.. brukar ha två klockor som ringer nu för tiden. Och den ena son brukar ringa fler gånger innan jag går upp måste jag ha stängt av i sömnen :s, inte bra! Men sen ringde min backup klocka fem i halv och jag börjar tio i. Sen tar det en kvart att gå ner till jobbet. Haha, så ja, jag kubba och kom precis tills jag började. Tack vara de är jag tröttare en vanligt ;)  







Nya Iren Huss

Kollade på Iren Huss - En man med litet ansikte igår och den var riktigt bra. Älskar dom filmerna!


Morbrors nya hund och älskling



20års fest!

Nu har jag hämtat mitt minne till kameran där jag hade alla kort från min och Stefans 20års fest! Så här kommer bilderna. Bättre sent en aldrig! ;)


Emil och Mattias

Jag vart glad när jag fick presenter







Och såklart spillde jag för ovanlighetens skull ;)





Jag har fått fast jobb!!

ja det är sant.. äntligen har jag fast anställning, och det känns så jävla skönt! Nu slipper man ha det i halsgropen hela tiden, slippa oroa sig vad som hände nästa veckan. Gud så skönt! :)
Idag har vi även lekt lite lekar på jobbet, det var kul, avslutade med ett möte på eftermiddagen också. Så har vart en bra eftermiddag. Sen var jag på stan en sväng med min kusin och kikade lite. Vi tänkte till Mst och sola lite men dom hade inte fått igång på sina solarium än. Kanske nästa vecka då.. 


En gammal bild på min och Ida

När jag kommer hem är Mattias i full gång med packningen och jag funderar på om jag ska skriva en handlingslista.. någon lär ju göra de också :P

Imorgon ska vi ner med min bror också och gymma lite i Iform! Nu får det fan vara nog med slöhet och onyttig mat.


Sen kan jag säga att jag saknar mina småsyskon igen! Har vart så mycket nu så man inte har tiden att åka för att träffa dem så ofta. Men lär se till att det blir snart iaf.


Söta Lovica och Joel


Kaos!

Just nu är vår lägenhet kaos! Allt ligger hullerombuller och grejer över allt. Men så är det att flytta! Kommer bli så fint i vår nya lägenhet sen.



Fint va? ;)

Skäms lite över att lägga ut dom här bilderna.. men det är såhär det ser ut just nu :P Lär plocka undan lite idag så man kan vara här!
Min älskling är på möte med banken igen så nu ska jag fundera ut vad vi ska göra för mat idag.



Nytt i garderoben

Förra veckan var jag på stan en sväng och handla lite, fick present kort av min bror när vi fylde år så passa på att använda de då :)



Allt från H&M

Har packat ner nästan alla mina skor nu.. har tre sycken kvar som står i hallen.. så imorse spöregnade de.. och inte har jag nå skor framme som passa till de vädret.. :s Smart man är. Så det var bara att sätta på sig ballerina skorna och ta med sig ett par extra strumpor så man kunde byta på jobbet. Haha. Smart!

Det vart en hel soppåse med skor som ligger nere i källan inkländ bland alla andra lådor. Ändå har jag rensat ut lite.. slängde fem par skor iaf, men hatar de! :P


Nu är Emelie HAPPYHAPPY!

Berättar senare hörrni ;)

Nu så..

Nu drar vi iväg på bio! Och såhär glad är jag just nu! :D


Vet att det blir himla suddiga och dåliga kort av den här camen. Men det är iaf nått ;)


Ville ha barn - visste inte hur man gör

Ville ha barn - visste inte hur man gör

Efter åtta år tröttnade det tyska gifta paret. Deras längtan efter barn fick dem att gå till en fertilitetsklinik i Lübeck. Men undersökningen visade att varken mannen eller kvinnan hade några medicinska hinder för en barnaskara.

- När vi frågade hur ofta de hade sex såg de oförstående ut och frågade vad vi menade, säger en talesman från kliniken.

Enligt kliniken hade mannen, 36, och hans hustru, 30, vuxit upp i en religiös miljö och visste inte vad ett äkta par bör göra om de vill ha barn. Paret pluggar nu sexualkunskap medan universitetskliniken i Lübeck undersöker om det finns fler par i samma situation.
Taget från aftonbladet


Utgång/Jägarna 2

I fredags gick jag och Emelie ut och tog någon öl och satt och prata lite skit, super trevligt att bara gå ut och ta det lite lugnt en kväll :)
Sen på lördagen gick vi ut gick. Vi satt hos henne först och drack lite innan vi gick ut för att dansa. Först gick vi till Star men det kom inte så mycket folk dit, så vi gick till Kingen runt halv ett ist. Träffade Emelie L också ute så vart dans för hela slanten. Trevlig helg! <3



Idag är det siste lediga dagen igen och imorgon börjar en ny arbetsvecka. Mest tagit de lugn ikväll, jag och Mattias kollade på "Jag saknar dig" igen och precis pratat med Ida. Så jag, Mattias, Ida och Anders ska ut på bio ikväll. Ska kolla på "Jägarna 2".  Den verkar sjukt bra!




.


Fotograf: Malvina Engvall


"Jag saknar dig"

Kollade på "Jag saknar dig" igår och jag brukar inte gråta till filmer... men till den här kom det tillochmed någon tår. Tyckte den var himla bra!



Vi lär känna tonårsflickorna och tvillingarna Tina och Cilla under deras uppväxt i en svensk småstad, som i filmen är förlagd till Piteå. På mammas födelsedag rusar tvillingarna iväg för att hinna med skolbussen, då blir Cilla påkörd bakom Tinas rygg. Kvar blir Tina som måste försöka klara sig och hålla balansen i livet utan Cilla. JAG SAKNAR DIG är en sann beskrivning av hur det kan vara att leva vidare i det svåra, där små, små händelser blir extremt laddade.
www.bio.nu





Gokväller

Vart på jobbet idag, och vart på intervju också. Väldigt nervös var jag men nu hoppas jag bara på det bästa. Man blir så ställd när någon frågar frågor och man ska svara vad man är bra på.. osv. Men jag hoppas på det bästa som sagt" :D

Efter jobbet kom Mattias och hämtade mig, fixade med tvätten direkt när vi kom hem. Dragit ner alla gariner, sängkläder och sånt. Plockat ner massa saker i lådor, vart till pappa och hämtade vårt strykjärn & strykbräda så vi fixat gardinerna och vikt ner dem i lådor också. Det börjar likna nått här nu, börjar kännas tomt i lägenheten. :P Men det närmar sig flytt.

Nej nu är jag trött. Ska lägga mig i soffan och kika lite på tv innan jag lägger mig.

Godnatt


Vickans kort

Lite kort från Vickan, Min och Stefans 20 årsfest











Hallå!


Godmorgon...

..eller goddag kanske man ska säga. Ställde klockan imorse utifall att jag skulle orka till jobbet idag, men helt slut idag också. Och nu har jag börjat få hosta på allt. Nu sitter jag iaf i soffa och kikar på tv. Har plockat undan lite och ska plocka undan lite mer snart eftersom vi ska ha två visningar idag på lägenheten och det måste se lite snyggt ut här hemma då. Hemma själv till 18 ikväll eftersom Mattias ska jobba över idag också. Både skönt och ensamt att vara hemma själv om dagarna. Ida kommer förbi på en cigg snart också, trevligt!

Imorgon ska jag till jobbet iaf och då blir det även intervju klockan ett, hoppas hoppas hoppas det går bra!
Sen har jag tvätttid efter jobbet hela kvällen. Så blir att riva ner alla gardiner och alla sängkläder och tvätta de. Så är allt sånt klart tills flytten.
Det är faktiskt många som flyttar nu. Många som flyttar till hus och fixar & donar. Om man ändå hade den orken hade det vart bra. Men en dag kommer väl då en själv flyttar till hus, men det tar vi då ;)

Nej nu ska jag snart göra lite te och en macka och kolla lite mer på tv, inte så mycket annat att göra!

Skriver mer senare.

Pussss










13/9

Mattias kom hem en sväng och åt mat innan han åkte iväg igen för att fixa med bilen. Så nu ligger jag i soffläge och kikar på tv. Ganska uttråkad men orkar inte göra något heller, måste vila!

Här kommer en bild på hur jag sett ut hela dagen, sliten va? ;)




Inspiration



Kort från google


Sjukling..

Hemma och är sjuk idag.. helt slut i hela kroppen! Har iaf försökt packa lite saker till flytten. På onsdag ska vi ha två visningar på lägenheten så efter de kan vi äntligen börja packa ner saker från hyllorna.
Och jävla skit väder det är ute. Kan inte solen komma fram någon gång... :( Less blir jag på allt.

Aja nu ska jag ringa till sjukhuset och försöka få någon tid imorgon för att kolla om jag kanske är mjölallergisk eftersom jag har så ont i magen hela tiden.


Intervju snart

Igår pantade jag och Mattias 7 stycken stora påsar med pantburkar, vart nästan 700 kr, perfekt! Sen på kvällen tog jag en promenad med Corre på två timmar, Simba fick följa med också. Jätte trevligt! :)

Idag har jag jobbat som vanligt, gått bra men har vart sjukt trött och känt att jag inte mår så bra.. tror jag börjar bli sjuk :/ usch....
Så handlade lite mat påvägen hem och sen har jag bara legat i soffan och kollat igenom massa Idol avsnitt. Så nu är jag uppdaterad på vad som händer där också ;)

En chef på jobbet ringde idag också och sa att jag skulle komma på intervju på torsdag och om det går bra får jag förhoppningsvis fast anställning! Jag hoppas,hoppas!!!

Nyss duschat och nu blir det ett sista avsnitt Idol innan sängen väntar.


Ett kort på mig och Mattias från min födelsedagsfest, fler bilder kommer sen! :)


Photo


Vickan och Elisabeths fest, kortet taget av Melinda.


Presenter

Här kommer lite presenter som jag fått av mina vänner och familj, inte kbäppt kort på allt men här kommer några iaf :)








Den här har jag inte fått nu, men bilden till vänster vart efter festen och höger är som den ska vara ;)


Dom här köpte vi på Kreta som vi ska ha i vår nya lägenhet, snyggt på en fin hylla.



rubrik

Första gången jag knäpper kort med min cam på den här nya datorn.. inte den bästa camen men man ser ju iaf vad det är ;)

Såhär ser jag ut nu.. helt slut, nermysad i min nya filt jag fick av Ida, hungrig, och känner att jag börjar bli förkyld -.-




,


Oleg Electropop




DiscoRemix





Igår efter min fest låg den här filen på min dator..

Jag har mina aningar på vilken det är som skrivit det här ;) Haha!!







Helgen

Helgen har vart jätte bra. I fredags hade jag och min bror våran 20:års fest och det var jätte kul! Tack alla vänner för att ni kom och gjorde kvällen super! Och tack för alla fina presenter! :) Vi var runt 30 stycken i vår lilla lägenhet, men det gick bra ändå. Mycket dans och skratt. Men vart nog tyvärr lite för mycket av det goda, haha!

Smart som jag är så glömmer jag mitt minneskort i Annas dator så jag har inga kort nu heller att lägga ut :( Men hon ska skicka dem sen så då kommer dom ut här också.  :)

Lördagen ringde Moa och Daniel och ville att vi skulle komma och festa med dom, så vi drog dit på kvällen, bakis och jävliga. Men kul vart det. Satt och drack och pratade massa hos dom först, sen gick vi till Star Hotell (första gången jag är där på super länge) och dansa. Var mycket folk ute.. mycket folk man inte kände igen, men det var kul! Avslutade kvällen med pizza på American.

Idag är man helt slut efter en fulligång helg. Önskar jag bara kunde ligga i soffan hela dagen idag med nej.. har inte städat nått här hemma sen i fredags så ligger burkar och skit över allt. Sen lär jag tvätta en massa. Och handla till någon maträtt till kvällen.

Bilder kommer förhoppningsvis senare. :)

Pussss

Working

Nu känner jag att det är lite dålig uppdatering här igen… precis vart och ätit på min lunch och börjar nu jobba igen om några minuter. Gårdagen kom vår hyresvärd och kolla hur vår lägenhet såg ut eftersom vi ska flytta och han har börjat letat köpare till lägenheten nu så knäppte han lite kort i lägenheten också.

Idag när jag kommer hem ska jag göra Silviakaka till fredagsfikat imorgon.. hm.. vi får se hur det går! Var jätte längesedan jag bakade sånt nu, men kommer ihåg att jag verkligen gillade den kakan. Så blir att handla lite på vägen hem också. Och senare kommer svärmor/far och fikar, trevligt! :)

Nej nu ska jag fortsätta jobba. Skriver mer senare!


Ny header

Min nya



och det här är min gamla header som duktiga Mickaela fixade åt mig förut. Älskar den, men lär ju byta ibland så man får nått nytt :)



IDAG ÄR DET MIN DAG...

För jag fyller 20 år!!!!!!!



Försvunnen

Vart på bio med bästa Emelie H ikväll, kikade på Försvunnen, Vart lite besviken på slutet. Det kunde hänt mer i filmen tyckte jag, lite mer handling.. men man satt iaf på spänn hela tiden :)




More...

Nu kommer lite kort från Emmas kamera.











Och lite festbilder nu då..









Dom sista korten är dagna av skåningen Linus :)


<3

Ett kort på mig och Mattias från Emmas kamera. Resten av korten lägger jag ut sen :)


4 sep 2011

Igår när vi kom hem fixade jag mig och sen kom Natalie och Ida och hämtade upp mig, så vi åkte och fördrack lite innan vi gick ner till Kingen och dansade. Var kul, saknat mina vänner!

Idag har jag mest tagit de lugnt, är helt slut. Vi var till Dannes nya hus och kikade hur det såg ut, sen ska vi till min pappa och fira honom lite eftersom han fyllt år.

Och på tisdag fyller jag år, kan inte säga det en gång för mycket ;)


Köpte ny väska på kreta

Kreta

Hemma från kreta och det har vart en helt underbara vecka, kunde inte bli bättre! Legat och solat varje dag vid poolen och stranden. Festat nästan varje natt, snorklat och ätit på fin resturang har vi gjort. Min kusin Emma har tagit de flesta bra korten så dom får ni se senare när jag fått dem. Här kommer mina kort.


Vårt hotellrum, Jasmine Village




























RSS 2.0