Lappens

Jag och älskling var till lappens och käka, nu är vi i Norberg och hälsar på familjen. Har hittat en massa gamla kort och filmer, som jag ska överväga om jag ska lägga ut sen eller inte ;)


Kings arms

Igår var vi över till Ida och Anders och kika på deras nya tapeter dom fixat. Väldigt fint blir de ! :) sen gick vi hem och drack lite öl och vin jag och Mattias innan vi mötte Moa och Daniel och drog på kingen och dansa. Hade super kul! Avslutade kvällen med lite pommes på american.


Avesta stjärnan/Marknad

Vakna, Ducha och så åkte vi ner till stan och träffa Moa och Daniel, tog en fika och kikade på avesta stjärnorna, och alla vär jätte duktiga! Jag och Moa tyckte docka att vi skulle passa bra som kör där bakom, men kanske till nästa år ;)
Sen åkte vi alla fyra till Norberg och kika på marknaden. Köpte mig lite strumpor bara, sen var det så mycket folk så man knappt klara av att kolla på de andra stånden.
Nu är vi hemma igen iaf och får se vart kvällen för oss :)


Big brother deltagarna

Deltagarna i Big Brother:


Camilla; Tycker hon är verkar vara en bra tjej med fötterna på jorden. Hon ställer alltid upp för Amundus och säger till om hon tycker nått är fel. Därimot så stör jag mig på hennes löshår. Skippa det så blir det bra!



Marcel; Stör mig så sjukt mycket på hans beteende mot Annica och andra tjejer. Man trodde att han skulle bli normal efter ett tag men han fortsätter köra sitt race och trycka ner henne. Tror därimot att han spelar mycket inne i huset och förhoppningsvis är lite mer normal utanför.


Lars; Har tyckt han vart skön tidigare tills nu när han börjar bli lite "dryg"... Men gillar att han inte är den som klagar och kör ett bra spel inne i huset.



Tenny; Vill att han åker ut nu!! I början tyckte jag han var rolig och bjöd på dig själv, nu tycker jag bara att han blivit en "sur gammal gubbe" som Jennifer brukar säga. Tycker inte han bidrar med något kul längre. Bara sitter och fiser och gnäller!




Annica; Ibörjan tyckte jag hon var lilla söta flickan som gjorde alla glada och var en vinnare. Nu tycker jag hon börjar förvandlas till en bitch tillsammans med Marcel och de andra dryga. Tycker hon är med i fel gäng.






Hanna; Lite dryg när hon städar hela tiden, men tycker hon är bra och vill ingen något ont. Lite drygt när hon går och visar pattarna hela tiden men hon vill ju inte ha sex i tv iaf, ännu...haha
 



Amandus; Tycker han tofflar lite och hänger mycket på Camilla, därimot är dom väldigt söta tsm. Han har också lite för bra självförtroende så jag stör mig ibland. Men tycker han är en värdig vinnare. Han har tagit mycket skit i Bigbrother av de andra deltagarna.





Jennifer; En riktig bith i början och han verkligen inte betee sig när hon dricker alkohol, kastar saker omkring sig och förstör. Men tycker hon har blivit bättre nu när Marcelo har åkt ut. Men tycker fortfarande att hon kan åka ut snart.



Vobban; Har inte fått nå speciellt intryck av honom än, han verkar vara en bra kille, han kom in som en glädjespridare, men tycker mest att han snackar skit numera.




Rodney; En skön kille som är rolig att kolla på, småproviserar folk hela tiden utan att vara elak. Men tycker inte att han ska vinna eftersom han haft sin chans redan förra året.




Vem tycker ni ska vinna???
Jag tycker Camilla, Hanna och Amandus ska stå i finalen. Men mycket hinner ändras tills dess ;)



 


Äntligen helg

Det har vart en bra dag på jobbet idag, tog lunch på köket i gränden med Kristoffer och Daniel, mötte Emma och Josefin där också så vi luncha och åt god mat :) fredagsfika hann vi även med idag :) efter jobbet hämtade Mattias mig så vi åkte till bolaget innan vi kom hem. ikväll blir det nog bara en myskväll vi två <3


Resan bokad!

Igår var jag och Mattias upp på lunchen och bokade resa på ticket! Så när är det äntligen spikat och klart med ledigheter och allt! :D Det blir jag, Mattias, Anna och Emil som gör denna tripp. Kommer blir så jävla roligt med er!!

Det blir Alanya i Turkiet i slutet av augusti! :D

 

Åh vill dit nu!!!!!!

 


After Work

Kom precis hem från After Work med Jessica och magdalena! Har vart super trevligt. Åt god mat och drack öl. Nu ska jag hålla mig vaken och se vig brother, och helst duscha innan sängen väntar.
Trevlig kväll!


Sov gott

Idag åkte jag och min bror Stefan till Norberg för att kolla när min lillasyster hade öppet hus. Var kul att se när dom hade gympa och gjorde lite lekar ;) hemma sen tog jag tag i ett ton räkningar innan jag och Mattias åkte till Hedemora för att äta. Jag fick köra också, vilket inte gick sådär super bra idag men men ... Nu har vi kikat big brother så nu väntans sängen :)
Godnatt!


Klippning

Idag efter jobbet åkte jag och Mattias till Ica och handla lite innan vi åkte hem och fixade mat tills pappa, Elin och Elsa kom förbi, vi bjöd dem på mat och hade trevligt :)
Sen kom min lillebror Joakim förbi och jag hade lovat honom att jag skulle klippa honom. Tror han var nöjd :)


Före


Efter


Shit var stor han blivit också, åren bara rinner iväg och snart ska han börja gymnasiet.


Fikamys med Emelie

Efter jobbet mötte jag Emelie H på stan och tog en fika på cafét. Alltid lika trevligt art träffa henne! Satt och snacka och sedan kika vi lite på stan innan vi gick hemåt :) köpte mig ett par vardagsskor på h&m också.
Nu har jag precis städat lite här hemma och ny fixar vi mat som blir myset framför big brother ikväll :)


Pic.

Bilder från fredagen tagna av Vickan!





Mys

Mys med morötter och dip till en bra film!


Bloggändring

Ändrat lite på bloggen tillsvidare...


Före


Efter


Bik Bok

Love this!! Allt från BIKBOK


Big animal

Vilka jävla stor djur, jag som brukar vara rädd för både katter och kaniner, tänk dig då denna!!! Fast iofs så är dom väl så stora så dom knappt kan röra sig och jaga mina fötter ;)



Helgens göra...

Nu känner jag att jag vart dålig att uppdatera igen. Fredagen var det kaos på jobbet, telefonerna krånglade och vi skulle eventuellt jobba över helgen också, men till slut ordnade det sig i sista sekund innan vi sluta. Vi vart bjudna på mat i köket i gränden för allt krångel. God mat vart det! :) Men dagen gick snabbt då det fanns mycket att göra. Och min lilla syster har vart så duktig så och hjälpt till!


God fredagsfika och Amanda har fått en fläta


Här testar hon även millitärgrejer, lite stora saker på liten tjej ;)

Amanda hade affro och jag har riktigt "boots" ;)

Efter jobbet åkte vi hemåt och kikade på big brother och åt lite innan jag fixade mig för utång. Mattias körde mig till Vickan, Bettan och Milla där vi drack lite innan vi drog till Rickard på förfest. Mycket trevligt! Sen vart det Kingen med full av dans. Träffade på Anna och massa annat trevligt folk, tack alla som bidrog till en toppen kväll!

Sen vart det lördag och vi tog det mest lugnt på dagen. Jag och Amanda kikade på "Black swan" som var rätt konstig :P Sen städade vi undan här hemma, handlade och körde Amanda till Avesta då hon skulle åka hem. Jag och Mattias åkte hem och fixade oss lite innan Ida, Anders, Jonas, Linnea, Moa och Daniel kom. Vi käkade tacos, drack lite öl och spelade "dansspel" och "Med andra ord". Mycket trevlig kväll det också! :)




Mattias och Anders dansar loss!


Haft praktikant som hjälp

Har gått bra på jobbet idag och har haft en duktig lillasyster som haft praktik hos mig, en till jobbardag imorgon sen tar vi äntligen helg! :) nu har vi precis vart och övningskört lite vilket gick sådär, lite mer träning så ska det nog bli bra :)

Senare ska vi och hämta pizza och förbi till lägenheten och se big brother med Rebecca och Sandra.


Tröttis

Det har vart sjukt mycket på jobbet de här två dagarna men den har gått bra, dagarna har gått snabbt :) idag efter jobbet åkte vi och hämta min syster Amanda och hem och gjorde spagetti och köttfärssås :) nu har vi kikat big brother och resten av kvällen blir det bara att ta det lungt :)



Myskläder! <3


Uppdatering

Igår hände inte så mycket, efter jobbet åkte vi tull banken och jag fixa ett bytt kort, sedan fick vi in på tricket och kikade på resor till hösten! Hittade en massa härliga resor! :D så nu ska vi bara bestämma oss, inte de lättaste :) sen åkte vi iaf hem till hund och katten en sväng innan JAG fick köra in till stan för att handla lite, fick faktiskt bra att köra, men mycket kvar har jag att lära. Pluggade lite på datorn när jag kom hem också. Nu börjar jag snart jobba igen, skriver kanske mer ikväll :)
Pusssss


Blir galen...

Igår bestämde vi oss för att det skulle bli en nykter kväll eftersom vi är hundvakt och har svårt att ta oss någonstans. Men det vart kul det också ;) Mot kvällen åkte vi först förbi Camilla och Jocke som hade fest, mycket trevligt! Sedan åkte vi vidare till Alexanda och Engin och hälsade på dem som hade fullt party också ;) När vi kommit hem satte vi på tvn och kikade på Skilda världar till kl halv fem på natten, så kan känna mig lite bakis idag för jag är så trött!

Blir galen på att min mailadress står när jag skickar sms från min nya Iphone... àlltså om jag skickar ett sms till ex. Mattias så står det på hans telefon "min mailadress..." istället för det han har döpt mig till i sin telefon...någon som vet vad felet är?


Stoppa pedofilerna


Källa: Sajten är motbjudande
Pedofiler hängs ut på svensk sajt





Klicka på bilderna ovan för större bild! Dämda pedofiler i Avesta + Hedemora 



Mina åsikter:

För:
Jag tycker helt klart att de som har gjort de här brotten får stå sitt kast och bli uthängd som de pedofiler de är. Vissa säger att det är en sjukdom att våldta en minderårig (eller vem som helst såklart), att det inte är "deras fel", men de är ju bara bull shit. De har själv valt att göra detta och det finns inget försvar. Tycker det är så sjukt att en vuxen man/kvinna kan tända på sexuellt umgänge med en minderårig, ett barn som som får hela sitt liv förstört. Hur skulle man kunna leva med sig själv? 
Sedan tycker jag att de får alldelens för dåliga straff för dessa brott. En man som har uttnyttjat en liten tjej 8 år tills hon vart 13 år och han får endast ett års fängelse.

Emot:
Sedan finns det tyvärr nog personer som blir oskyldigt dömda och anklagade. Man ska aldrig anklaga någon om man inte är 100% säker på vad det är som stämmer. 




home

Det gick bra på kursen idag, dock vart man rätt hungrig sista timmen då vi inte hade ätit nått. Så vart en Vegapizza direkt efter. Hihiii, här kommer en bild från gårdagen!


Dagen efter

Haft en kul kväll igår med trevligt folk, spel, dans osv.. :) däremot är inte denna dag lika kul, har ont i huvudet och ska snart iväg på handledarkurs med Mattias. Men skönt när det är gjort, kan man äntligen börja köra. :) nej bu ska jag ringa ett samtal innan vi åker, skriver mer sen :)
Puss


Redo för party

Nu är jag färdigfixad inför att fira min kusin som blir 18 år :) ska även förbi och fira Therese en sväng ;) sedan blir det krogen!
Trevlig kväll alla!


Lunchuppdatering

Igår efter jobbet åkte vi hem och rasta hunden innan vi åkte till svärmor och far och vart bjudna på god middag, vart kycklinggryta och ris för min del ;) mums! Sen bytte vi från vinterdäck till sommardäcken, och jag var duktig och böt två av däcken, jag kanske ska bli mekaniker? ;)
Sedan åkte vi hem och Ida och Anders kom förbi och gjorde oss sällskap på kvällen, riktigt trevligt!

Bilden nedan får fylla ut inlägget, var sugen på att köpa tröjan förra helgen men jag stod emot!


Grattis







Massage

Igår vart det fullt upp på jobbet, men klarade den dagen också :) lunchade med Emelie L också mycket trevligt, och fick mig ett gott skratt på vägen hem. Haha Emelie tappa sin tallrik med sallad på vägen ut från cafet och jag var nära att spricka :D då fick sig hela cafet ett skratt tror jag ;)

Nu har jag lunch och har precis fått mig en skön massage så jävla skönt och det var behövligt!!! Gjorde så jäkla ont men var skönt på samma gång :) nu ska jag jobba resten av timmarna sen hem och rasta hunden innan ett pass zumba står på schemat :)


Måndag

Har precis kollat på gårdagens bigbrother på tv play eftersom vi inte har nå tv kanaler att se på. Så glad att Marcel äntligen åkte ut. Nästa gång kan Jennifer åka ut tycker jag!
Har haft Ida på besök idag också, så fick jag låna hennes körskoleböcker och någon skiva :) perfekt kan jag börja lösa i dom också!
Är helt slut så snart väntar sängen för imorgon börjar en ny jobbvecka, och jag ska börja jobba en timme tidigare varje dag nu i två veckor.


Grattis Anna!

Sitter och fikar och äter god kladdkaka som Elin och Elsa bakat :) Anna fyller år så stort grattis till henne :)<3 faster Sara och kusinerna är här också så kul att träffa dom också en sväng!


The big year

Vi kollade på "the big year" igår! Helt okej film med bra skådespelare!



Tre män försöker överträffa varandra i en fågelskådnings-tävling som tar dem till platsen med de mest sällsynta fåglarna i Nordamerika. Rivaliteten är en allegori för de utmaningar de har i sitt eget liv.



2012-04-08

Kom hem för ett tag sen, har som sagt vart på bio och kollat på nya American pie. Tyckte den var jävligt bra, så den kan jag verkligen rekommendera. :)

Jag har kommit på mig själv med att jag sitter och lägger ut en massa småinlägg hela tiden på bloggen nu, haha men det är bara för det är nytt för mig med app på telefonen och det är så smidigt att lägga upp inlägg. Aja, ni får ha överseende med det en tid framöver ;)


Mattias och Simba leker på gården

Nu får vi se vad som händer mer ikväll, eftersom vi inte har nå tv kanaler får vi kanske sätta på en film?


Bo i hus

Här är huset jag och Mattias kommer bo i nu i två veckor, kommer trivas som fisken här med fin gård och djuren :)



Ikväll blir det bio med älsking ocksåm vi ska se American pie-reunion.



Missen

Tro det eller ej men jag har blivit djurvän , haha eller ja jag måste väl det nu när vi ska vara hund och kattvakt i två veckor. Här fick jag två kort på killekatten :)

 


Fyndat!

I fredags handlade jag ett nytt linne, tre behåar, en bikiniöverdel, och sen lite små saker. Nöjd över mina små fynd! :)



 


Långfredagen

Ligger i sängen med datorn i knät och är himla trött. I fredags var jag som sagt till Västerås och shoppade, (bilder på de jag köpt kommer sen) var en himla bra dag på erikslund med bästa Anna! :) Sen åkte vi hem till henne en sväng innan vi åkte med tåget tillbaka till Avesta. Beställde lite mat och fixade i ordning oss för party! Anna drog sedan till sin syster och förfestade och min kusin Emma, Stefan, Fredrik och Linnea kom förbi oss och vi spelade lite spel innan vi drog till Vickan och Bettan på förfest, mycket trevligt! Sen gick vi till Kingen, mötte upp Anna igen och dansade hela kvällen. Tack alla underbara för en roligt kväll! :)

Idag har vi mest tagit det lungt, Anna och jag har kollat på lite resealternativ, men gav upp efter ett tag, bättre att gå till ticket och rådfråga dom :) Sen mötte vi Malin och maggan och gick och käka pizza. Nu har precis Anna åkt och jag ska snart sova en timme och sedan får vi se var som händer ikväll :)






Bilderna från igår..


Wock

Sitter och äter taimat med Anna! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/805503/images/2012/pic_197151833.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/805503/images/2012/pic_197151833.jpg" class="image">


Västerås

Står och väntar på att Anna ska komma och hämta mig på tågstationen i Västerås , vi ska på Erikslundshoppingcenter och ta en heldag med shopping :) mys dag!


Påsk på jobbet


Träning

Grattis Ida till körkortet!! Duktig du är! :)<3 Åh, nu måste jag också skaffa körkort snart, inte okej alls detta. Snart 21 år och har fortfarande inget körkort... :( Nästa helg ska vi iaf på handledarkurs så då kommer jag igång mer med körningen. Har iaf gått bra på jobbet idag, bara morgondagen kvar sen tar jag långhelg! Skööööönt!!

Nu ska jag sätta igång med mat sen ska jag till gymmet och köra ett pass step. Hoppas dom kör slut på mig ;)




Teater

Har precis var och kollat på teater och tyckte den var helt okej :)


Här står vi och ser coola ut ;)


Hem en sväng

Har precis kommit hem från stan, och ska nu göra mig redo för snart kommer Moa och Daniel och hämtar oss :) tack Emelie för en trevlig fikastund <3 älskar hennes Goa mage ;)


On the road

Har precis slutat jobbet och ska nu bege mig till staden för att ta en fika med min fina vän :)

 


Godnatt

Nu säger jag godnatt, har fifflat massa med telefonen nu, så börjar bli trött i huvudet :p har precis kollat på big brother och man börjar ju fundera om Jennifer har nått fel! Haha Imorgon efter jobbet ska jag träffa Emelie A och ta en fika, trevligt. :) sen ska jag Mattias, Moa och Daniel och kolls på teater . Nej nu säger jag godnatt :)


Ny telefon

Var upp på lunchen och mötte Mattias, vi gick till Elgiganten och köpte oss en varsin IPhone 4 S. För att skilja dom åt köpte vi olika skal så jag har ett snyggt rosa skal till :D



Efter jobbet gick vi till gymmet och köre ett pass också, Moa och Daniel var där också, så hann snacka lite med dom också :) Nu "belönar" vi oss med lite pizza, haha vi har faktiskt inte tiiiid att laga mat idag då vi har fullt upp att lära oss telefonerna ;)


Grattis mormor

Imorse var vi till pappa och lämna tillbaka bilen och det vart lite spelandes på gitarr, Elin och Elsa var jätte duktiga!! Dom lärde mig till och med två ackord, kände mig lite extra duktig! Sen har vi även planerat att nästa gång dom kommer hit ska dom få bjuda oss på mat, spännande! ;)
Sen har vi även vart till mormor och fikat och firat hennes födelsedag! Grattis världens bästa mormor! <3 När vi kom hem kom Ida och Anders över en sväng och nu har jag precis duschat och ska krypa till sängs. Godnatt!


Emma hade gjort goda muffins :)


Råttjävel!

Känner mig helt skakis i kroppen fortfaranda, jag och Mattias stod vis Beppes och skulle beställa mat då det kommer en stor jävla råtta springandes rakt i mot oss, och knocka med Mattias fot... Jag och Mattias skriker högt som tusan, AAAAAAAAAHH, så tror halva Avesta hörde oss. Fyfan vad rädda vi vart, hahaha!!! Äckelråtta!

Iallafall har vi vart i Uppsala nu och kom precis hem. Vart på Hugo Cafè och lyssnat när pappa och Emma spelat och sjungit, mycket trevligt! Dock trodde jag inte att det skulle bli en promenad till stället vi skulle till så hade lite fel kläder kan man säga, höll på att frysa ihjäl. Men det gick bra ändå. Efter spelningen var klar åkte vi till Emma och hade en liten "efterfest" som vi kallade det. Drack lite te och en cider men trevliga folk.

Vi funderade på om vi skulle till Köket en sväng där det är band och disco men vi åkte hem till värmen istället. Nu känns det skönt att vara hemma. Ska snart gå och sussa sängen. :)


Emma & Pappa


Ett filmklipp på en låt dom sjöng.


RSS 2.0