Kväller..

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag går till sängs. Igår kom emelie h till mig och vi drack lite vin innan vi drog till kingen och åt god mat. Vart kvar där ett tag sen och kika på fulla människor, alltid lika kul tycker jag ;)
Var iaf rätt dött ute igår, (tror folk spar sig till nyår), så vi drog hem rätt tidigt. Vart iaf en mycket trevlig kväll med min vän! :)
Idag har vi fått besök av stefan och Elvira, dom kom förbi med julklappar till oss, fick god choklad, tack för det :)
Sen har jag och mattias spacklat och slipat hela dagen/kvällen/natten. Precis brespacklat väggen igen och ska slipa den för andra gången imorgon. Kommer nog bli bra det där. Men hatar det där hävla dammet. Det kommer fan in överallt!! Usch.. Aja, har iaf precis duschat nu och ska snart sova, kommer sova gott inatt!
Bjuder er på en bild på mitt körkort som jag hämtade igår :D och sen på mitt nyårsciggpaket som jag köpte, haha vart lite förvånad när jag köpte det, att dom kan lägga ner så mycket energi på ett packet med cigaretter. ;)

Godnatt mina vänner!


Julklappsleken

Vart en tuff arbetsdag och imorgon blir det troligen värre! Men sen är det helg!! Längtar, då ska jag träffa min vän emelie h som jag saknat! <3

Efter jobbet idag var jag iaf och klippte mig, vart rätt nöjd, men dom var tvungna att klippa av allt det slitna, och det vart ju en del som vanligt. Sen när jag kom hem kom emelie A, emelie L och emelie W förbi mig så vi hade en riktigt myskväll. Fikade och bytte lite julklappar. Tack för en trevlig kväll tjejer! :)

Nu ska jag mysa lite med min karl innan sovdags.


Filmtips

 
  
 
 

Romme Alpin

 Juldagen var vi kluvna hur vi skulle göra, skulle vi ut eller inte?
Vi åkte iaf till pappa och hjälpte honom ställa in dator och tv, och det tog lite längre tid en vad vi trodde, klockan rann iväg och sedan när vi kom hem så hoppa jag in i duchen och hängde lite tvätt. Och då var klockan redan mycket så vi bestämde oss för att ha lite myskväll ist, eftersom vi ändå skulle upp kl 07.00 dagen efter. När vi precis börjat kolla på film ringer min telefon och vi är tvugna att åka och hjälpa några vänner att bogsera bort deras bil. Vår bil var hos pappa så han fick komma och hjälpa oss också, och tur var väl det... för jag har aldrig bogserat någon bil själv... :o Men allt gick iaf bra och alla lever.
 
Idag har vi som sagt var var i Romme Alpin och åkt slalom. Har inte åkt på nästan 7 år så jag var ju inte van för fem öre. Och otränad som man är så har jag ont i varje muskel just nu. Känner mig som en gammal tant. Shit alltså, det måste vara rätt bra träning! Det gick iaf rätt bra att köra, bara man har åkt ner för en backe så blir man säkrare på en gång. Men jag åkte inte någon svart backe denna gång! (Tror inte det blir så nästa gång heller, he he)
Jag och Joakim gjorde en riktig krock också. Skidan flög, Joakim flög, Jag flög och allt för att undvika att vi skulle köra på Rebecca ;)
 
 
Tack för en trevlig dag!
 
Påvägen hem åkte jag och Mattias till Karlbo för att fira Ronnys födelsedag. Vart bjudna på mat och fika där.
Grattis Ronny! :)
 
Nu är vi iaf äntligen hemma efter en lång dag. Har precis duschat och nu ska jag bara slappa framför tv:n för att orka en ny jobbdag imorgon.
 
Puss och hej!

Julklappar

 Tack för alla fina julklappar jag och Mattias fått! :)
 
 

Julafton

 Nu är det dags att skriva av mig lite igen. Hade en helt underbar julafton! På morgon böt jag och älskling julklappar och jag fick en parfym som luktade super gott. Tack bästa du! Sen åkte vi till svärmor/far till nio och åt julfrukort, böt julklappar och även där fick vi fina presenter.
 
 
Efter vi vart där åkte vi till min pappa och fikade lite innan vi åkte till mormor. På vägen dit så står en älg mitt i vägen, och jag får stanna. Fyfan.. varför ska alla vilddjur komma fram just när JAG kör. Vi hade även tur denna gång. När vi kom fram till mormor sen så samlades alla och kollade på Kalle Anka, åt julbord och sedan vart det julklappsutdelning i två timmar (och då gör vi inte som alla andra och delar ut ett i taget, för att se vad alla får, nej hos oss så kastas det ut snabbs som tusan.. men endå tar det ca två timmar ;) haha ) Var iaf en trevlig kväll och fick mycket fina julklappar.
 
 

God jul

Vill önskar alla en riktigt god jul! Hoppas alla har haft en underbar dag, för det har jag haft :)


Nytt i garderoben

Köpte två julklappar till mig i veckan också. På rean 150kr för dessa två skönheter.
 
 
 

Julklapparna

 Vi fick jätte fina presenter hos pappa av Elin, Elsa, Anna, Stefan och pappa. Tack så mycket allihopa! :) <3
 
 

Madagaskar 3

  Dagens filmtips
 
Kan rekommendera den här filmen, mycket rolig och bra!
 
 
 

Utgång med Emma

 Igår körde jag Mattias till Andersson där de var lite party, satt där en sväng med grabbarna innan jag åkte hem och hämta upp Emma för lite fest för oss också. :) Åkte till mig och svepte snabbt som tusan för att hinna dricka lite innan vi drog till krogen. Väl på krogen dansa vi på som vanligt hela kvällen och hade super kul!
Idag mår man dock som man förtjänar ;)
 
 

Jul hos pappa

Hos pappa och firar lite jul i förskott :)


Äntligen hemma..

Lite uppdatering igen då, i onsdags efter jobbet vart det en fika på stan med Emma, alltid trevligt! Så kika vi runt lite på stan. Och igår så drog jag och Mattias som sagt till västerås och kikade på bio, den var riktigt bra och nu längtar man tills nästa del kommer ut. På vägen till Västerås kom jag på att jag verkligen hatar att köra i mörket och när det är halt ute... usch satt verkligen spänd hela tiden när jag körde, Mattias fick byta av mig hehe.
Och de här jobbdagen har gått snabbt, dock vart väldigt mycket att göra idag precis innan all julledighet. Men det positiva var att dagen gick snabbt iaf. Fått julklapp av chefen också, fick en smidig skärbräda och en matvåg. Mycket bra! Sen efter jobbet hämtade jag upp min lillasyster Amanda så åkte vi ner på stan och köpte dom sista julkapparna. Äntligen är jag hemma igen och jag och älskling ska snart göra tacos... sen får vi se vart den här kvällen leder. Är rätt slut så blir nog bara att ta det lugnt ikväll :)
 
Puss och hej!
 
 

Biljetter bokade

 

Julbakning/julklappar

Igår så julbakade jag massa ischoklad, vart faktiskt riktigt goda och smidigt att göra. Hjälpte sedan älskling att måla i matrummet och hallen med betongfärg.. och det luktar starkt som tusan.
 
 
Idag är det tisdag och har vart en jobbig dag på jobbet, förhoppningsvis så blir det en bättre dag imorgon. Efter jobbet så åkte jag och Mattias och köpte några fler presenter på stan och sedan åkte vi och veckohandla. Köpte på oss en massa julmust och godis också som alltid vid jul. Mums!! :D
 
När vi väl kom hem och jag skulle gå ur bilen, satte i motorvärmaren och skulle gå runt bilen så snubblar jag på sladden och rakt ner i snön. Det första jag gör är att kolla upp om det är någon som kan ha sett mig ramla, haha. Sjukt egentligen att det är det första man gör, lär ju se ännu löjligare ut om någon skulle se och man gör så.. haha men jag gör det faktiskt omedvetet ;)
 
Gjorde iaf mat och sedan började vi slå in julklappar... nu är det inte långt kvar tills julafton!!
 
 
 

Fyller upp..

Fått massa glas idag, perfekt.. kan vi fylla skåpen ännu mer!! ;)

 

 

Lunchuppdatering

Vart en jobbig helg med mycket i huvudet. Vart iaf ett trevligt julbord i Lördags, dock sket vi  i krogen och åkte hem och sov istället.

Söndagen skrapa vi det sista på väggarna och maskera in det mesta.

 

 

Mot kvällen åkte vi till Andersson där det bjöds på fika för att fira hans födelsedag. Mycket trevlig kväll!

Måndag igen då.. och tro det eller ej, men jag har faktiskt lånat Mattias bil idag också, troligen blir det så hela veckan :) Så skönt att slippa gå på morgonen, och åka en varm bil ner. Åhwi..

Idag efter jobbet ska vi och handla lite ingredienser till julbaket som jag ska sköta idag medans Mattias börjar på att måla betongen. Hoppas på en bra dag!

 

En bild på mig och Anna från Turkiet….. saknar!!!!

 

Julbord

Är på julbord med mattias jobb, ätit god mat, druckit öl, cider, rött vin och shorts. Lyssnat på bra band som spelar. Snart blir det aningen krogen eller hem och sussa.


Bada tunna hos Enok

Igår vart det lite fest igen. Vi åkte hem till Enoksson och bada tunna, dansa och parta med Ersson, Andersson, Emelie, Josefin, Mathilda osv. Hade en jätte trevlig kväll, den avslutades såklart med en krogenvända och dansade loss. Det förvånar mig inte om några blir sjuka efter den här natten, rulla sig i snön och sprang runt, haha fyfan. Jag tog det därimot lugnt på den fronten, satte mig hellre där inne där vi satte på massa gamla låtar som bara alla kan, haha måste låtit förjävligt när alla sjöng dom där i kör ;)  
 
 
 

Tack!!

Mina presenter som jag fick igår. Så fina så!! <3
 
 

Rånade bank - skröt om det på youtube

Det finns smarta tjuvar, och det finns dumma tjuvar. Vilken kategori Hannah Sabata hamnar i, råder det nog inga tvivel om. onsdag 5/12 14:32

NEBRASKA. Den 28 november ska Hannah Sabata, 19, ha gått in på en bank och lämnat fram en pappersbit till en kassör där det stod:

"Ni håller på att bli rånade. Inga larm eller lås eller telefoner eller färgpatroner. Jag har en laddad pistol. Ni har två minuter".

Hannah Sabata fick med sig drygt 40 000 kronor och gav sig av hemåt - nöjd med sitt byte.

Så pass nöjd att hon bestämde sig för att fira sin nya karriär med att lägga upp en video på Youtube.

"Jag älskar Green Day"

Hon döpte videon till "Chick bank robber" och i beskrivningen står det:

"Jag stal precis en bil och rånade en bank. Nu är jag rik och kan betala av mitt studielån. I morgon ska jag åka och shoppa. Jag älskar Green Day".

I videon erkänner hon att hon aldrig hade någon pistol vid rånet. Hon går även så långt att hon ursäktar brottet med att myndigheterna tog hennes baby från henne och att "systemet bara är ett spel".

Banken ska nu ha fått tillbaka alla pengarna förutom ett par hundra kronor.

Videon kommer förmodligen att användas som bevisning mot Youtube-brottslingen när det är dags för rättegång den 26 december, skriver Daily News.

Se videon som ledde till Hannah Sabatas fall här:
 
 
 
Källa: Nyheter24
 

Lucia live

Bild på Avestas luciatåget från idag på jobbet
 
 

Lucia

Har lunch och kom precis hem, tänkte åka hem en sväng och vända innan jag åker tillbaka till jobbet. Åkte tidigare till jobbet idag för vi skulle få besök av lucia som skulle komma och sjunga lite. Vart bjudna på lussebulle och pepparkaka med julmust. Mums!

 

 

Dagen hittills har gått bra, men nu när man väl är hemma så skulle jag ju inte klaga om jag fick sitta kvar här i soffan resten av dagen.

 

Fick denna fina ljuslykta av snälla Maud idag på jobbet, så det blir lite mer värme på min plats, super mysigt! :)

 

Nej nu lär jag dra mig tillbaka till jobbet.

Hörsdå.

Puss


Körkort 12/12 - 2012

ÄNTLIIIIIIIGEN!! Nu var det min tur att få körkort! Igår vid halv fyra körde jag upp i Fagersta och när jag parkera sa hon; Det här var ju felfritt, kan inte klaga på nått. Du är godkänd!

Åh fyfan det kändes så skönt när hon sa det, kunde äntligen pusta ut. När jag sedan körde hem från Norberg med Mattias så kunde jag inte sluta le.. log fan hela vägen hem, haha!  När vi kom hem så kom Anna, Elin och Elsa på besök och gav mig blomma och choklad. De hade köpt med sig lite mat också, så vart kyckling.. mums! Sen plinga det på dörren och då kom Ann och Ronny förbi med blommor med kort. Tack alla snälla ni! Ni är bäst! <3

Sen när alla hade åkt hem så drog jag iväg med bilen (SJÄLV….) till mamma och hämtade upp Rebecca, Joakim och Amanda för att glida runt lite i city ;)

 

Körkort den: 12/12 -2012

 

 

Vart en toppen dag! Och avslutade sedan kvällen med bonde söker fru och Stalkers.   

 


Övningskörde - nästan död

Igår efter jobbet åkte jag och mattias direkt mot Fagersta och övningskörde en massa, men med min tur så händer det alltid en massa när jag ska köra. Först fick jag stanna för fyra rådjur som sprang ute på vägen. Sen kom en ambulans i full fart bakom mig med sirener och grejer på, så fick ta in mot kanten. Tillsist när vi åkte hemåt så fick jag världens sladd (enligt mig) på en 100 väg, med lastbilar bakom oss, så fick häva den och trodde jag skulle där ett tag. Det var droppen, sen fick mattias köra sista biten hem. Fyfan vilken dag!! Avsluta kvällen med att kolla igenom julkalendern innan det bart söndags.
Idag slutade jag tidigare från jobbet för hade en körlektion i norberg idag, vilket också gick sisådär. Nej fan, dom där jävla rödljusen.
Nu sitter jag iaf på körskolan och får vänta en timme på bussen. Kul!


Godnatt

I fredags vart dety lite party. Jag och Mattias bestämde oss mot kvällen att vi skulle ut och ta någon öl iaf och lyssna på lillasyster. Så jag och Mathilda drog till Emelie F på fest och satt där och hade väldigt trevligt innan vi drog ner på krogen. Dansa och hade kul hela kvällen :)
 
 
Jag, Mattias, Stefan, Joakim och Amanda drog till hedemora och åt på donken ikväll också, eftersom dom vart så duktiga. Så nu har vi kollat på Beck och ska kura ner i sängen nu.
Puss och godnatt!
 

Kommit en bra bit påväg

Oj, nu har vi hunnit med mycket i helgen. Har fått mycket hjälp av mina småsyskon som vart här hela helgen och hjälpt till. Tack så mycket underbara ni!!
 
 
Lördagskvällen belönade vi oss med lite tacos och kika på x-factor... och duktiga Awa vann!!! :)
 

Fredag igen

Orkar/hinner man parta lite ikväll då? Har haft fullt upp i köket en vi kan behöva en paus för resten av helgen blir det fullt ös. Mattias är sugen på lillasyster så det nog så.
 
Här bjuds på ett kort från krogen för två veckor sen.
 
Anna, Jag och Emelie L
 
Nu ska jag äta, puss och hej!
 

Skratta eller gråta?

Fytusan, vilket extrajobb vi fick nu då… hade ju gjort klart allt, slipat, spacklas osv. Så allt var städat och Mattias mamma hade kommit för vi skulle börja tapetsera igår. Första tapeten vi skulle få upp var en klurig en vid fönstret och rören. Men vi tänkte att äsch.. det här är den värsta biten, sen kommer det gå jätte smidigt. Fick iaf upp tre tapetlängder och det bubbla sig och fastna inte riktigt. Då ser vi att det är tapet under som har börjat släpp. Så vi drar bort våra tapeter och allt lossnar där bakom. Så det var bara att börja riva ner allt. Och det är sju lager tapeter… Tapeterna längst in sitter som berg! Vi har testat en himla massa metoder och vår sista utväg imorgon är ångmaskinen. Fått hjälp av min duktiga lillasyster också, och idag kommer även min bror Stefan så vi får lite förstärkning. :P

 

BIKBOK

Tidsinställt inlägg

Jacka: 419 SEK
Byxa: 249 SEK
Shorta: 299 SEK
Vantar: 99 SEK
 
Ge mig, allt detta för ca tusenlappen... jag vill ha!
 
Direktlänk till BIKBOK
 

Religioner

Blev så jäkla förbannad för någon dag sen när jag fick höra att skolorna har tagit bort ämnen i skolan på religionen, Kristendomen. Dom har tagit bort kristendomen som ett ämne på religionen för det är kränkande för vissa och klasserna får tydligen inte ha någon bibel i skolorna nu heller. Vad är det jag hör, tänkte jag. Varför ska VI i Sverige då läsa om hinduismen, buddismen osv. Vi visar all respekt för deras religioner, varför kan inte vi få ha en egen religion då också?

Sen hade det tydligen pratats om eleverna skulle till kyrkan med skolan så fick det inte finnas några biblar där, och har läst att vissa skolor förbjuder att tända ljus där inne, inte får ha Jesus på korset framme och dom får inte läsa vissa psalmer. Och många skolor får inte ens ha sina skolavslutningar i kyrkan eller med en präst.

Vi är ju snart inte ett land Sverige med svenskar… utan snart är vi ett ”allland”.

Blir så less på denna sliskiga jämlikhets/jämställdhets/Tolerans/Lagom/Jante-attityd... Vid minsta lilla risk att någon potentiellt kan känna sig kränkt så ska det förbjudas...

Jag har absolut inget emot invandrare eller så, utan förstår bara inte varför vi ska anpassa allt till dem. I vissa städer får invandrare gratis körkort när dom kommer till Sverige, medans vi får slita ihop våra pengar och betala tjugo tusen. Det har även vart uppe i diskussion att de ska få gratis tandvård.. men varför undrar jag?

Det jag också tycker är konstigt är att det oftast inte är utlänska som kommenterar eller klagar på rasism, utan det är svenskar som tycker att svenska folket själva är rasistiska.

 

Hmm, ja slut pratat om det, alla människor är lika mycket värda, alla har rätt att ha den religion de vill, vi ska hjälpa varandra…. Men vi kan inte hjälpa alla.

 

 

Nelly

 
Direktlänk till Nelly
 
 

Min vanliga tur

Igår efter jobbet åkte vi till Karlbo och lämnade våra skåpluckor som ska målas och slipas. Vi vart bjuda på mat där också av snälla Ann & Ronny. Jag körde sedan därifrån och bilen gick jätte konstigt. Kom inte upp för backen och den bara slira. Efter vägen sa Mattias att jag skulle stanna så vi kunde hitta vad som var fel, så visar det sig att vi fått punktering…. Jippi! Åh var så trött och så händer det där. Så det var bara att vända och åka tillbaka för att byta till reservhjulet. Det gick som tur var snabbt och vi åkte sedan förbi mamma på vägen hem, där vart vi bjudna på baguette med familjen.

Sen åkte vi hem och slipa det sista på väggarna och somna till ett avsnitt ”Stalkers”… ( Fyfan.. tycker den dokumentären är lite läskig :o )

 

 

Nu har vi lunch och ska ha lunchföreläsning om hälsa.

Efter jobbet blir det att sätta igång med tapetseringen!!

 

Ha det så bra sålänge.

 


En trött emelie

En trött emelie var ordet. Det är inte lite kallt ute, fysatan.. Går ju knappt att vistats ute! Efter jobbet var jag upp på banken och fixa lite ärenden, åkte hem och veckohandla. Vart massa gottigheter till veckan. Sen hem och gjorde korvstroganoff, la mig på soffan för att vila.. Hm, vakna upp två och en halv timme senare. Men det behövdes lite extra sömn kände jag, men vart inga luckor fixade idag heller. Får se om vi bara kör dom till karlbo imorgon och slipar och målar på onsdag. Skulle bli lika kallt imorgon och då är det fasen inte kul att stå ute och slipa. Nejni, nu ska jag snart kura ner mig i sängen om man ska orka med en arbetsdag imorgon. Har ett ton tvätt också som ligger och väntat och byggs på varje dag. Åh bitter!!


Första advent

Jag, Amanda och mattias har vart duktiga idag också. Har lagt klar hem golvet idag... Och det vart supersnyggt! Senare kom stefan och vi åkte till pappa och vart bjudna på första adventsfika. Kollade solsidan där innan vi drog hemåt. Nu är det Beck som gäller innan sovdags. Godnatt!


Pic..

 
Fler kort som är tagna av Emelie W :)
 

Partyyy

Igår vart det fest hos Camilla och Jocke. Emma följde med oss också och jag hade en super trevlig kväll! Först förfest hos dom sedan avslutades kvällen med dans på krogen. Tack alla för en trevlig kväll! :)
 
Måste ju säga att det är rätt mysigt med snön ute såhär, om man ser det på håll ;)
 

Golvläggarna

Har hållt på för fullt här hemma. Jag och Mattias har tagit hjälp av min lillasyster Amanda och lagt en massa golv idag. Köket är nästan klar. Bara en bit till golv som ska läggas imorgon. Det är faktiskt skit kul att renovera såhär, bara man kommit igång.. och vi har kommit en bra bit på vägen!! :) På måndag kan vi förhoppningsvis börja tappetsera.
Vi belönade oss själva med lite pizza på American nu på kvällen, kom precis hem och satt i soffan för ev. slå på en film innan sängdags.
 
 

RSS 2.0