2012-01-31


Puss på min vän som jag gör mig glad när jag är påväg hem från jobbet genom ett sött sms :D


Lite senare får jag ett annat sms av en annan vän, haha! Du är störd men du får mig på bra humör ;P


På tal om nått annat så har det gått bra på jobbet idag, och jag är så stolt så, rökte bara en cigarett från morgonen till kl 7 på kvällen, mycket bra för att vara mig! Då får vi se hur det går imorgon med att trappa ner.
När jag kom hem gjorde jag mat till sjuklingen som ligger här hemma. Haft telefondejt med Anna i drygt två timmar, sedan ringde Ida direkt eftersom så jag fick sällskap medans jag drack te för mig själv;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kika på film med älskling!


Ett kort någon av min syskon målat, (Mattias på bild)

Puss och godnatt!


Träffat Melinda

Igår kom mamma hit med mågra av syskonen, trevligt att dom kom förbi en sväng när dom var i krokarna :) Senare kom Therese och vart lite snack och drack te, alltid trevlig! :)

Har gått bra på jobbet idag också, sen hem och gjorde lite mat innan Melinda kom förbi. Sedan åkte vi till henne och kika lite tv och snacka. Blir allt för lång tid mellan gångerna när vi ses!
Hemma nu igen och missa min telefondejt med Anna, men den tar vi igen imorgon ;) Nu ska jag kika lite tv och sedan duscha.


Ett kort på mig och Anna från i lördags <3


En annan sida av mig ;)

Okej, nu ska jag bjuda på mig själv!! Therese hade filmat mig när jag höll på att flumma runt i lördags på festen! Haha, fyfan. här kommer det... jag kommer snart ångra mig så får se hur länge den ligger kvar här på bloggen ;)

 

Nu börjar jag jobba igen, skriver mer sen :)

 


Inflyttningsfest

Det var som sagt inflyttningsfest igår hos oss och har haft en jäkla kul kväll/natt! Det kom mycket folk, men det gick bra, några glas gick sönder med inget mer än så ;) Sen hade snälla Anna städan undan alla burkar och glas tills vi kom hem efter krogen! Fick även lite blommor och en tavla i presenter, så gulliga vänner man har! :)
Här kommer iaf en drös med kort!


Jag och Anna posar lite innan allt folk kom


Crazy girls ;)

Den bjuder jag på ;)

Emma, Kristian, Jag och Dennis (våra släktingar som vi träffa första gången)



Vickan & Jag <3


Lite köksfest


Fyra kort som vi bjuder på ;D

Gullisar



Mina fina kusin och jag

Haha Ersson lite trött kanske? ;P

vart bara två kort från krogen, här är jag och Jessica på dansgolvet :)

Avslutar alla kort med en bild på dansgolvet, var rätt mycket folk ute och himla kul!

Tack alla underbara vänner som kom och gjorde en toppen kväll! <3


Nytt vitrinskåp

Hemkommen för en timme sen sen kanske. Har vart till Falun och hämtat ett vitrinskåp med belysning till vardagsrummet, super nöjd!! Den passar verkligen jätte fint i vår lägenhet. Här kommer en bild som är från blocket, men vi har lagt in massa saker i skåpet här hemma och den är mycket finare här hemma ;) Men orkar inte knäppa nå kort just nu, så jäkla trött efter en lång dag. Danne och Gerda kom förbi en sväng och hjälpte oss bära in skåpet och kika köket. Men nu är det tv:n som gäller en stund till innan jag går till sängen. Var sugen på att gå ut ikväll, men det vart så sent och nu stänger krogen om en timme :( Aja, det blir all in imorgon istället :D (Och Anna, jag säger det igen, NU KRYAR DU PÅ DIG SÅ DU KOMMER IMORGON! ;) hihi ) 


Bilden från blocket som vi köpte.


I am legend

Har precis kollat på I am legend som gick på kanal 6. Bra film!


Nu säger jag godnatt!


,

Idag har vi storstädat hela lägenheten, så nu är det fint igen! :D Mätt och belåten är jag också! Igår kom Vicka förbi vid nio tiden och åkte runt halv 12 på natten, tiden bara rann iväg :o haha, var iaf jätte trevligt! Sen vart det sängen direkt. Inte mycket mer som händer idag, kanske någon film?


Vad ska jag skriva om?

Dagens outfit vart intemer än såhär, och ingen bra bild heller. Skulle vilja börja lägga dagen outfit varje dag men problemet är att jag aldrig orka knäppa kort varje morgon. Är en jävligt lat människa jag vet ;)

Ingen aning om vad jag ska skriva om här på bloggen för att det ska bli intressant att läsa, ge mig förslag?!
Vill ni ha mode, skvaller, nyheter.. osv.
Just nu skriver jag bara om min vardag i stort sätt, vad jag gör om dagarna, kanske inte så kul för er läsare att läsa. (Själv tycker ajg det är kul att gå tillbaka fler månader på min blogg och se vad jag gjorde förr, haha) Mycker därför jag har bloggen också för att jag gillar att skriva av mig lite och dokumentera vad jag gör om dagarna. 

Tips och idéer om vad jag ska skriva på min blogg vill jag ha! 

Vill ni ha mycket bilder, mycket text?

Puss och hej! 
 





Shopping

Här kommer bilderna på de kläder jag köpte idag, nöjd tjej! Men nu får jag inte shoppa så mycket mer på ett tag, känner att det är fullt i garderoben. ;)



Vart på stan med Milla..

Efter jobbet mötte jag Camilla på stan, vi tog en fika först sen kika i massa (eller de få vi har) affärer, hittade lite fynd faktiskt :) Bilder kommer snart. Var riktigt trevligt :) Nu är jag hemma igen och väntar på att min älskling ska komma hem. Han är med en vän till nått ställe och kollar skidor. Förhoppningsvis blir det bara en lugn kväll ikväll. Men kommer nog småplocka lite.

Igår kollade jag förresten på Wild child igår, har sett den förut men tycker faktiskt att den är bra! :)


Hennes och mauritz

Nyheter från H&M, wow!!


Music


Adele - someone like you

Amanda Fondell - all this way


Coldplay - paradise




Snabbis..

Snabb uppdatering innan jag går till sängen. Efter jobbet gick jag förbi Mt´s och köpte solkort och la mig där en halvtimme, skönt! Sen hem och gjorde handlingslista så jag och Mattias kunde åka och veckohandla. När vi kom hem igen gjorde vi carbonara och Mattias föräldrar kom förbi och kollade köket. Tiden drog iväg och har kollat på mammor och minimodeller. Nu har jag precis duschat och ska gå och lägga mig.

Sov så gott mina vänner! =)


Tråkiga rubrik.

Imorse höll jag på i köket hela morgonen och Mattias sov till halv ett (eller var det tvärtom) haha. När jag väl kom upp hjälpte jag till att fixa och vid fyra åkte vi och fira Sofia (Mattias kusin), blev gott fika och trevligt sällskap. Agust har fyllt ett år och han älskade min telefon, haha förstår inte vad barn ser som är så kul med mobiler. Han vart jätte förvänad när det var någon annan som pratade i luren på andra änden. ;) Söta barn! :) Påvägen hem åkte vi förbi Karlbo och kapa en del av köksbänken och köpte en pizza på vägen hem. Nu är vi mätt och har satt bänkskivan på rätt plats, och det känns så skönt när vi i stort sätt är klara snart! =)



Nu blir det Wallander på tv!


Köket är klart!!

Nu är köket i stort sätt klart!! :D

Före och efter bild!





Äntligen...

Äntligen får jag sätta mig ;) Imorse åkte vi till Karlbo och hämtade alla luckor, åkte tre bilar så vart bara en vända. Sen började vi skruva upp dem, har satt på i stort sätt alla handtag, man skruv fattas till några så blir att åka och köpa fler imorgon. Emma kom en sväng på dagen också och vi snacka lite skit innan vi körde hem henne och åkte och hämta mamma och peter, käkade lite pizza och körde dem till junovallen. Hem och fortsatte i köket och hämtade dem sen och körde dem till fagersta. På vägen hem svängde vi förbi mina syskon och satt och prata med dom en stund. När vi väl kom hem sen gjorde vi ett sista ryck, och nu är klockan snart ett. Jag är  helt slut!! Imorgon fortsätter de ;) Det känns att man lever iaf, haha.. nu ska jag iaf kika lite tv innan en go säng väntar. Bild på köket kommer nog upp imorgon om jag orkar.

På tal om nått annat såg jag att Star Hotell nu har gått i konkurs, tycker det är väldigt tråkigt då det skulle vara kul att ha två riktiga krogar att variera på.. tyvärr han man inte gått dit dom sista månaderna pga att det inte är nå folk där längre. Vi försökte gå dit ett tag i början och hoppades på att folk skulle börja komma, men inga kom, väldigt tråkigt!  



En utdragen kamp mot myndigheterna blev dödsstöten för Bistro Star som nu går i konkurs.

Turerna har varit många kring Bistro Star och Sabeth Miros kamp för att få ha öppet till 02.
I april förra året ansökte han för första gången. Fem månader senare fick han tillstånd – men då var det för sent.
– Jag körde på ett tag. Gjorde mitt bästa för att få tillbaka gästerna och komma på fötterna. Men skulderna var för stora, säger han.

Nu har Bistro Star, eller BMC Restaurang AB som företaget heter, gått i konkurs.
 Sabeth Miro har svårt att se positivt på framtiden.
– Jag vet inte hur det kommer att bli. Elva år har jag arbetat i Sverige och två år med det här. Jag är helt förstörd ekonomiskt, avslutar han.
Källa: avestatidningen


Hamilton

Igår åkte jag och älskling till Västerås på bio och kolla på Hamilton, riktigt bra film!!



När vi kom hem somna vi på soffan, vaknade vid 8 imorse, så gick in och la oss en sväng i sängen innan det var dags att gå upp, nu har vi ätit frukost och ska och hämta våra luckor i Karlbo, det närmar sig!


Björnbröder

Efter jobbet var vi och fixa med luckorna igen, förhoppningsvis sista gången :) Sen har jag haft en telefondejt med Anna och nu har jag kollat på björnbröder, tycker det är en mysig film, var skit länge sen jag såg den ;)



Shopping

Var som sagt och shoppa på H&M i veckan för mitt presentkort jag fått i julklapp, vart lite smått och gott på rean ;)




Fika på stan

Idag har jag fikat med Emelie A efter jobbet, var riktigt trevlig, fick klappa hennes fina bebismage. <3 Senare kom Mattias och hämtade mig, så vi åkte till Karlbo idag igen och åt först innan vi målade ett till lager på lådorna och luckorna. Imorgon blir det förhoppningsvis sista vändan vi behöver måla dem. Sen kan vi ta hem dem på lördagen och montera upp dem. Längtar tills allt är klart och fint:)


Gammalt kort på mig & Emelie från klassfesten i första gymnasiet.

Moa kom ner på min lunch också och gjorde mig sällskap med en cigg, trevligt!

Nu ska jag bara ligga framför tv:n och kolla efterlyst sen ta en dusch.
Godnatt!


Läääängtar!

Nu längtar jag till vår inflyttningsfest, ska bli så himla kul!! Jag har släktingar i Gävle som jag aldrig träffat men jag har pratat med några av dem på internet förut, nu ringde dom i söndags och sa att dom skulle komma till Avesta den 26 och träffa oss, dom blir kvar en vecka. Ska bli riktigt spännande att träffa dem. Det är tre av mina tremänningar (eller nått) och en kompis till dom som kommer. Så dom kommer vara med på vår inflyttningsfest också! :D Ska blir kul att lära känna dom och se om vi har nått gemensamt, Det är tre killar mellan 20-24 år som kommer, tror dom är 17 syskon i den familjen så förhoppningsvis får jag träffa dom andra syskonen en annan gång =)



Barnvakt

Efter jobbet gick jag på sten en sväng medans Mattias var hos optikern, kikade på H&M och köpte massa kläder för presentkortet jag fick i julklapp! Det vart fyra linnen/klänningar och två trosor + Bh, [Bilder kommer senare]
Sen åkte vi till Mattias föräldrar och åt mat innan vi körde ett till lager färg. Gick smidigt och bra denna gång då vi mest la "grundfärg" eller vad man ska kalla det.

Vid halv sjuk kom mina småsyskon Viktoria och Lovica så vi åkte hem till oss. Mamma skulle på kurs så då vart va barnvakt, mysigt! Nu ligger Lovica i ett hörn "Med den mysiga filten och den mysiga kudden" hon sa: -Åh, riktigt riktigt mysigt här Emelie! Så söt hon är! ;)Nu har hon somnat och Mattias ligger och sover i andra hörnet. Viktoria sitter vid datorn och jag vid min dator samtidigt som jag småkollar på någon film på kanal 9.

Har hjälpt Viktoria med Matteläxan också, och shit vad man glömmer bort saker, alltså var tvungen att tänka lite innan jag kunde svara och hjälpa henne, haha man glömmer snabbt bort.


Besökt..

Har precis kommit hem från Moa och Daniel, vi har kikat på deras nya lägenheten som var jätte fin. Dom kommer verkligen få mysigt när allt är klart! Blir mycket grillning där i sommar ;) Drack även te och massa prat. Trevligt!


Gammalt kort på oss fyra från krogen

Efter jobbet gick jag och la mig i solariumet och bara njöt, var så längesen jag sola och glömt bort hur skönt det var. haha! Sen hem en sväng innan vi åkte och handla. Gjorde sedan mat och duscha innan vi åkte iväg. Nu sitter jag och kolla på Mammor och minimodeller.




Svenska systrars lek med döden

Svenska systrars lek med döden
Gick på tv: Igår, 15 januari 2012, 23:05 - 00:05

Repris från 2011.

Brittisk dokumentär från 2010. För ett år sedan fick foton av två svenska flickor som sprang mot trafiken på en stor motorväg i Storbritannien stor uppmärksamhet i brittisk press. Genom intervjuer och rekonstruktioner tittar man på de händelser som ledde till att systrarna stängde en stor motorväg och 24 timmar senare dödade en oskyldig man.
www.tv.nu

 

Jag och Mattias skulle precis gå och lägga oss när den här dokumentären började. Var helt sjukt, när man tyckte att det kan ju fan inte bli värre, då kom nått annat helt oväntat. Var riktigt intressant faktiskt! Vilka sjuka människor det finns, känns inte bra att folk som henne går ute på gatorna. Hon är ju ute nu och vem vet när det smäller till igen. Sjukt!

Kolla dokumentären på tv4 play! Klicka här!


Duktiga vi..

Idag har jag och Mattias vart duktiga igen! Vi har vart till karlbo och spakla, slipa och äntligen lagt på lite färg på skåpen och lådorna. Vart klar vid åtta tiden så vart vi bjudna på fika där innan vi åkte hem. Nu har vi pommes i ugnen och ska äta lite innan vi tar kväller. Jobb imorgon så lägga sig i tid i kväll.

Btw skar mig på kniven idag också, så nu är det riktigt synd om mig! :( det  vart rätt djups sår i fingret! Men livet går vidare.. ;)

 
Gammalt kort på mig


Lördag kväll

Igår gick jag och Mattias till Ida och Anders där det bjöds på te, tårta och kakor för att fira deras födelsedag ;) Var supertrevlig. Sen åkte dom med hem till oss så vi fixade oss här hemma lite innan vi satte oss och drack & hade trevligt, vi hade inga planer alls på vad som skulle hända under kvällen, men det slutade med att vi gick ner till krogen och dansa. Mycket trevlig dag! =)




En present bara sådär

Fick ett jätte fint linne av min vän Therese bara sådär, så gullig hon är Therese <3



Nu ska jag och Mattias snart iväg till Ida och Anders och fira födelsedagsbarnen :D Sen får vi se vart kvällen/natten bär av :)


Uppdatering

Lite uppdatering igen, jag och Mattias har vart till västerås på Ikea och lite affärer. Köpt mer grejer till köket, bla. nya lampor, 28 handtag till alla dörrar lådor, ny bänkskiva, soptunna, kontaktplast och massa smått och gott. Kommer bli så jävla bra när det är klart!! Lägntar tills allt sitter på plats. All slipning till skåpen är klart, så imorgon ska vi till svärmor/far och börja måla första lagret färg. Köpte gardiner också till köket, dom är på plats, men dom är väldigt mycket för långa så vi ska klippa upp dem och fixa så det blir fint! :)


Kontaktplast som vi satt i stort sätt alla skål, bara lådorna kvar sen när dom är klara.

Ungefär såhär der det ut nu i köket, tog det här förra veckan så lite mer är gjort.


Grattis Ida

Hemma idag också men idag mår jag lite bättre så har städat lägenheten vilket vart behövligt. Imorgon ska jag till jobbet iaf och köra en sista arbetsdag denna vecka!

Min vän Ida fyller btw år idag. Hon blir 21 så det är värt en låt tycker jag..

Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska han leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!
Jag må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år!

Grattis Ida på din dag!




Jag och Ida <3


2012-01-10

I Måndags på lunchen tog jag en promenad runt gamla byn med Carina och Veronica, skönt att röra på sig liteunder lunchen. Men var himla slut hela dagen, när jag kom hem åkte jag, Mattias och Amanda och panta flaskor och veckohandlade. Hem och gjorde lite mat innan Amanda åkte med bussen hem. Har vart jätte kul att ha henne här en långhelg. =) Dock kände jag mig väldigt dålig imorse när jag vakna, hade ont i huvudet så har vart hemma idag och vilat upp mig, får se hur jag mår imorgon. Nu ska jag bara ligga vid tv:n hela kvällen innan en skön säng väntar.


Lite nya och gamla kort jag snott från min mor. Fina syskon jag har!



Godnatt mina vänner!

Vad ska man äta idag?

Thaimat, hamburgare (beppes), McDonalds eller pizza?






Halv död

Målat klart andra vändan idag i köket, nu är det bara att vänta tills det torkat så man kan börja ta bort all skyddpapper och börja damma av allt skit som är på golv. Sen blir det storstädning av lägenheten. Förhoppningsvis kan vi lägga in alla glas och sånt på tisdag när allt verkligen är tort.

Vi ligger fyra stycken halvdöda personer i soffan nu, börjar bli hungrig också.. undrar vad man ska äta för utemat idag? Skulle vilja ha spis och det nu så man kan göra riktig mat. Men idag blir det snabbmat.. igen!


Två kort jag snott från Elisabeth tagna på juldagen.
Min kollega Lotta och jag, till höger har vi Nyman, Mattias och Danne fulla och glada! =)


Mer foton





Lite kort tagna från Vickan och Honkytonk


Målarna

Imorse gick vi upp i rätt bra tid, åt frukost och Elin och Elsa kom vid 11 tiden. Började slipa och spackla igen innan vi började måla. Sen målade vi i fler timmar. Tjejerna var jätte duktiga!! :)


Mattias och Amanda käkar. Elin har satt igång att arbeta med målandet.

´
Elsa och jag målar i ett varsitt hörn, riktiga arbetare ;)

Lite drickpaus.



När vi var klara med målandet åkte vi till McDonalds och åt, sedan hem och kollade på en film. Stefan kom nyss också ocg gör oss sällskap. Pappa kom precis och hämta tjejerna så vi andra har bosatt oss i soffan och kikar tv :)


Dont say a word

Igår vart det tvmys och pizza med Amanda och Mattias, kollade på "Don´t say a word", jätte bra film!






Pictures

Här kommer lite bilder från igårkväll!










Fixar med köket

Idag har vi vart jätte duktiga. Jag oh Mattias satte igång vid 10 imorse med köket. Fortsatte slipa och sedan kom min syster Amanda så hon har hjälpt oss jätte mycket. Tro det eller ej men vi är klara med grovslipningen idag. Har gått jätte smidigt då vi var tre stycken. Kl två åkte vi till svärföräldrarna och åt god mat för att fira deras bröllopsdag. Åkte hem igen och damsugade av i köket, allt jävla damm som var. Det är inte borta på långa vägar, men blir bättre sen. Vi har spackad det som ska så nu har vi en paus tills det har torkat så vi kan börja slipa igen. Jag känner mig faktiskt väldigt nöjd över den här dagen! HAr hunnit med mycket.


Bild när vi tagit bort alla lådor, innan vi plasta in allt.



Vinter crusing

Igår hämta jag upp bästa Anna efter jobbet som var hos sin syster, gick ner till bolaget... men det var stängt.. som tur var hade Malin lite dricka så vi köpte lite av dom. Sen gick vi hem till mig och åt och började fixa oss. När vi var klara mötte vi Ida och hennes syster och gick till Bettan och Vickan där de vart förfest. Senare kom Fredrik och hämta upp mig och Anna så vi åkte ett varv på crusingen innan vi åkte ner till klubben "steeltown". Var jätte kul där nere med en jäkla massa dans. Twista hela natten!! ;)
Åkte därifrån runt 3 tror jag?

Super kul kväll! :D


Jag & Anna färdiga för rockabilly!


Vill ha morgondagen

Längtar tills imorgon då Anna kommer och vi ska ut på vintercrusingen!! Vi säger att "vi får se vart kvällen tar oss".. alltså inga riktiga planer förutom att vi ska ner till steeltown och lyssna på band efter crusingen. Wii, ska bli kul!




Jag & Anna

Nej nu ska jag snart krypa till säng. Sista jobbardagen imorgon sen blir det långhelg! :D


Colombiana

Kollade precis på filmen colombiana, bra film!




Gamla header

Satt och kolla på mina gamla headers som jag försökt göra.. haha, jag kan inte säga att jag varken har vart eller är ett proffs på att göra header om sånt. Men tycker det är kul att hålla på. Här komemr några gamla som jag börjat på :P






Sen har min vän Mickis gjort den senaste headern åt mig, tycker jätte mycket om den och jag kommer nog snart byta tillbaka till den om jag inte skaffar mig en ny. Hihi! :)




Hahaha..




Bloggar

Tänkte länka några av mina vänners bloggar så ni får kika in på deras sidor och läsa. :) 

http://dancelikeme.blogg.se/

http://cillaah.blogg.se/

http://natalieanderssons.se/

http://novembersara.blogg.se/

http://thiildiiss.blogg.se/

http://metrobloggen.se/monikah/

http://camillanatalie.devote.se/

http://emeliewahlund.se/

http://emmaellinorh.blogg.se/

http://emselie.blogg.se/

http://liz.blogg.se/

http://malinwisti.blogg.se/

http://monikafranzen.blogg.se/

http://passionsinlife.blogg.se/

http://damii.blogg.se/

Är det några andra vänner som som läser min blogg eller bloggar, skicka gärna er adress så jag kan följa er! :)




Sister

Min fina lillasyster. (det börjas i tid...)



Klicka här för att komma till hennes blogg



Flugger färg

Idag efter jobbet åkte jag och Mattias till Elgiganten och lämnade in min dator så dom kunde hjälpa mig att installera säkerhetsskivorna till datorn. Sen åkte vi till Flugger färg och köpte på oss en massa grejer som vi ska ha i helgen när vi ska fortsätta med köket. På vägen hem igen så åkte vi och hämtade upp min dator igen. Nu har vi precis gjort pyttepanna och ägg , gott! :)


2012-01-02

Det har rullat på på jobbet och ROS personalen började sin utbildning idag så har vart lite nya ansiken på jobbet. Gick hem och vi plockade undan lite, skrev handlingslista och åkte till Ica och veckohandlade. Idag vart det korvstoganoff som jag älskar!! :)
Har tvättat lite mer idag så nu ska jag sätta igpng igen, lär vika in och hänga upp den nya tvätten. Sen blir det sommaren med Göran ikväll!




Nyårsafton!

Nytt år och nya möjligheter som man brukar säga.. jo vi får se vad det händer för spännande under 2012!!

Igår åkte vi till Anna och Emil vid 10 tiden och var hos dom och umgick innan folket kom. Jag fick ångest i sista minuten för mina kläder.. så jag och Anna åka till Hälla och letade som galningar efter nått som jag kunde ha på kvällen. Hittade en känning som jag köpte, men vart dock inte den i slutänden ändå. Jag kan verkligen aldrig bestämma mig när det gäller kläder! :o Vart iaf bra tillslut och folket kom så vi satte oss till bords och åte god mat som Anna och Emil fixat.

Meny: förätt - toast med räkor & skagenröra, huvudrätt - oxfile med klyftpotatis eller potatisgratäng, efterätt - frusen cheesecake med varma hallon. Super gott!!

Sen vart det dricka massa mer, snacka och skatta med trevligt folk! Vid 11 tiden åkte vi taxi till toget där det var fullt drag med raketer och smällare. Var skit mycket folk verkligen. Gick till en pizzeria sen innan vi tog taxi tillbaka till lägenheter. Vart lite efterfest innan vi alla deckade.

Imorse satt vi vid bordet i timmar och försökte nyktra till, käka pizza gjorde vi också. Åkte hem vid fem tiden tror jag och var tvugna att åka 60-70km/h typ hela vägen mellan Västerås och Avesta för det var så dåligt väglag och snöa en massa.
Nu är vi iaf hemma och jag är väääääligt sliten!!! (ont i huvudet)


Tack för den underbara kvällen och gott nytt år!!

Nu kommer en jäkla massa kort, kika om ni orkar ;)























RSS 2.0