Jag älskar dig!

Jag kommer sakna min fina älskling nu under en vecka, så otroligt mycket! Jag älskar dig och du är det bästa jag vet! Du finns i mina tankar dygnet runt! <3
 

Mer foton

Lite fler kort från gårdagen:
 
 

Bröllop

Har vart i Norberg hela dagen på bröllop, först var vi i kyrkan och sedan åkte vi till herrgården där det vart tal, middag och trevligt folk.
 
 
Måste sova nu...... lägger upp fler kort imorgon när jag vaknar om jag hinner innan jag åker iväg till p&l ;)
 
 

Midsommarfesten

Hade en superkul kväll igår, först åkte jag, Vickan, Bettan och Gabban till Kågas och började grilla direkt då vi var hungriga. Sen körde vi lite allsång och spelade beerpong, dansade och bada lite pool. Sedan åkte jag med Jessica, Viktoria och Emelie till krogen och dansade & hade kul där resten av kvällen :)
 
 
 

Partyyy

Nu taggar vi till fest och tar ett glas vin!! :)
 
 

Glad midsommar

Glad midsommar!!
 
Idag har vi vart till Mattias föräldrar och ätit lite mat och fikat, riktigt trevligt. Nu kom jag precis hem och ska göra iordning mig för party ikväll hos Kågas. Kommer blir skit kul men grillning, pool och femkamp. :)
 
Igår hade jag och Amada filmkväll som sagt och vi kollade på dessa två filmer:
 
 

Grillning i solen

Har vart helt underbart väder även idag!! HAr dock pluggat i stort sätt hela dagen, satte igång vid 12 och är nu klar för idag och kl är kvart över nio. Har inte pluggat hela tiden, har åkte och handlat och ätit också. Men ändå i stort sätt hela dagen. Vi bestämde oss för att grilla eftersom det vart så fint väder.
 
 
Nu har Mattias åkte till Andersson för att sova kvar där och festa lite så jag och Amanda tar oss en filmkväll och bara har det mysigt istället. :)
 
 

Naturhistoriska riksmuseet

Vid två tiden var vi klara på skansen och hade var där två timmar, så då åt vi och sedan tog vi taxi till naturhistoriska riksmuseet och gick först på cosmonova, kikade på filmen Born to be wild.
 
När vi vart några timmar där så åkte vi taxi tillbaka till bilen och åt lite glass innan vi åkte hem.
 
Har verkligen vart en toppen dag och sluppit tänka på allt här hemma.
Imorgon ska jag ta en till dag med pluggande så jag blir mer i fas. Måste komma ihåg att läsa min vanliga Engelska bok också som jag ska skriva om i slutet va kursen. Hmm... aja, allt löser väl sig hoppas jag. Ska sätta igång mer med den också.
 
Nu ska jag, Mattias och Amanda se lite tv innan vi somnar :)
 

På skansen!

Har vart en perfekt dag idag!! Först upp tidigt imorgon och åkte mot Stockholm. Stannade i Eskilstuna och käka McDonalds frukost. Sen när vi väl kom fram försökte vi hitta skansen, vilket gick rätt bra ändå för en gångs skull att hitta i Stockholm ;) Gick där och kika på alla djuren. Och helt underbart väder, kunde inte haft mer tur.
 
De två första bilderna är från när vi var inne på terrarium och gick bland djuren, och de sista är när Mattias nästan blir uppäten av en krokodil ;)
Amanda står vid krokodilen och sedan åkte vi "Bergbanan" som byggdes typ 1897 upp på berget.
Jag och Amanda
Massa ormar
Sen fick vi klappa orm och spindel. Jag våga dock bara klappa ormen.....
Krokodiler, björnar och sälar kolla vi också på
Vi stannade och kollade på utsikten :)
Åt glass och sedan dryga vi oss vid kanonerna
Sedan kollade vi när dom gjorde glas i en stuga
 
I nästa inlägg kommer vad vi gjorde resten av dagen...
 

Skansen

Nu åker vi till Stockholm och går på skansen. Wiiiie!
 
Dagens outfit, (har dock med mig shorts för förhoppningsvis blir det fint väder idag)
 
 

Pluggdag!

Skit dag! Har pluggat hela dagen, borde ha kommit jätte långt, men har massa kvar!! Så irriterande att det ska vara så svårt! Aja, har haft min syster här hela dagen och Moa och Daniel kom förbi en sväng, så det har inte vart en dålig dag bara ;)
 
Nu ska jag lägga min och sova, för imorgon drar jag, Mattias och Amanda till Stockholm och går på skansen :)
 
Tre kort som Vickan tagit i fredags.
 

Cinderella

Hemma från kryssningen och det har vart jätte kul! Igår när vi kom på båten kika vi runt och käka, sen vart det lek, kareoke och dans. Dansa till halv fyra sen upp kl 9 imorse och åt frukost. Sen fullt upp idag också med massa lek. Så nu är jag helt slut. Kom hem vid åttatiden och nu har vi min syster Amanda här så vi kikar lite tv.
Bilderna från kryssningen kommer här:









Kryssning

Nu åker jag iväg på kryssning, hörs sen då! :)

Utgång

Hade en super kul kväll igår! Först kom Camilla hit så vi satt och stekte på ballkongen och drack vin. Sedan kom Vickan och Bettan. Var perfekt väder också så vi satt ute hela kvällenn hos oss. Sedan kom även Nyman, Emelie F och Angelica. Senare gick vi ner till Kingen och dansade hela kvällen som vanligt! ;)
Efter krogen kom det fram en tjej till oss och så säger hon: "Du är så himla lik en tjej som heter Emelie Öhman". Jaha, säger jag och undrar vem hon är... haha, var lite weird för jag har aldrig sett människan förut.

Här kommer lite kort från kvällen. Ursäkta kvalitén på korten... röda/vita ögon osv, har fortfarande problem och kan inte redigera bilderna.




















Pic.

Två kort som Vickan har tagit..


Jag, Vickan och Gabban! <3


Stan med E..

Imorse gick jag upp ur sängen runt ett tiden, sov så jäkla länge. Men det var skönt!! Sen gick jag upp och mötte Emelie H på stan för en fika på café la rose. Kikade sedan lite på stan och jag köpte lite småsaker bara. Påvägen hem skulle jag förbi polisstationen för att kolla mitt pass, men det var ju såklart stängt. Får ta det nästa vecka. Mötte även Battan så vi tog sällskap hemåt. Nu ska jag vila lite i soffan innan jag hoppar in i duschen för sedan kommer Camilla och Vickan till mig för lite dricka och sedan utång! Yeey!



Gårdagen

Igår var jag ner på stan och mötte Milla, vi tog en fika och kika runt på stan. Jag hitta en massa snyggt som vanligt, men kände att jag lär spara pengarna nu.. det är extra lockande när det är mycket rea ;) Aja, senare kom Emelie A och Elsa förbi på en fika, var tycket trevligt det också. :) 
Senare tog jag och Mattias ett filmmaraton,  kikade på The Vow, super bra film! Kollade även på Arne Dahl, också bra filmer det där.




Ner mot stan

Igår gick jag och älskling ner till Kingen ocg tog några öl, lyssna på trubaduren och hade det trevligt :) Mycket bra dag igår. Nu ska jag snart ner på stan och möta Camilla, blir att ta en fika och kika runt lite på stan! :)

Irriterad jag blir på nya blogg.se... har gjort om en massa, så kommer ta ett tag innan jag lär mig det nya. Tänkte göra om min blogg lite, men får se hur det går.. annars byter jag tillbaka till mig gamla ;)

Nej nu ska jag inte skriva nå mer tråkigt inlägg. Hörs sen!!


Skolavslutning/Bal

Har vart i Norberg på skolavslutning och dom var så fina så. Skjutsade även Joakim till balen, han var så stilig!


Joakim

Felicia och Amanda

Min andra syster Viktoria slutade också sexan nu, men hon åkte hem så tidigt så hann inte knäppa nå kort på henne. Hon var också super fin! :)


Klippt mig

Såhär vart de efter klippningen :)


Lovan har vart på besök

Igår kom som sagt min lillasyster Lovica till mig och Mattias. Hon har sovit här tills idag. Vi har vart i lekparken, kikat film, handlat, puzzlat, ritat, lagat mat.. hm ja vi har hunnit med lite smått och gott ;) Idag har jag vart och klippt mig. Vart jätte nöjd, och det känns fresht igen. Idga har jag även hunnit läsa lite engelska bok.
 



Nu ska vi åka mot Norberg för att se på mina småsyskons skolavslutning.

Puss och hej!


Uppdaterar senare

Uppdaterar ikväll när lilla busungen här hemma har somnat. Nu håller vi på lika på Pippi Långstrump!
Bilden nedan är på lovan och Mattias. Lovisa lånar min tröja som ett nattlinne ;)


Haha!!




En resa till phuket

Har precis kollat på En resa till phuket, tyckte den var bra så den kan jag rekommendera!






Videoklipp

Fler klipp från helgens lekar ;)




Vart på besök..

Jag och Mattias har vart till Emelie, Elsa och Chrille idag också och hälsat på. Alltid lika trevligt! Nästa vecka kommer dom till oss också så Chrille får se vår nya lägenhet. :)



Lilla Elsa

Efter vi vart hos dom åkte jag och älskling till Hedemora och åt på McDonalds, nu har jag hängt lite tvätt och nu blir det bara att ta det lungt framför tv:n.



Shoppat

Idag har jag vart ner på stan och träffat Vickan och Gabban, tog en fika och planera lite inför p&l. Sen kika vi lite på stan. Mycket trevligt!
Jag köpte ett linne och en underdel till min bikini. Det var mycket rea på stan så passa på att shoppa nu!


Detta linne är från H&M, 100kr på rean!


Har även fått hem en bröllopsinbjudan. Så på söndag nästa vecka ska vi till min halvpappas bröllop. riktigt kul!


Ner mot stan..

Nu ska jag ner på stan och möta Vickan, Bettan och Gabban för lite planer inför P&L :)




Elin och Elsa spelar

Här kommer även ett klipp på mina duktiga syskon som spelade på skolavslutningen. Mattias och Stefan var och kollade medas jag jobbade... tyvärr. Men nästa gång hoppas jag att jag kan komma och kolla jag med! :)





Videoklipp

Här kommer ett klipp från en av lekarna vi körde i Lördags. Man skulle ha en galge mellan benen, en femma i ögat och vifta med en pappersduk. Haha vi såg alla ut som gamla tantet ;) 

 


Grattis Ann!

Hade en riktigt kul kväll igår! Först var jag till Anna och pluggade lite mer engelska sen skutsade Stefan mig och Mattias till svärföräldrarna för att fira Anns 50 års dag! Stort grattis!!
Först åt vi och hade det trevligt. Sen vart den en massa lekar och dricka. Mycket skratt vart det, tyvärr var det en himla massa mygg när vi var ute, men det var bara att stå ut. Laget "The winner" vann och i de laget var ju såklart jag och Andreas, haha varför tror ni vi döpte oss till de ;) Haha nejdå, men kvällen slutade sedan med krogen och det var också väldigt kul! Återigen tack Ann och Ronny och co. för en trevlig kväll!




Filmklipp kommer upp antingen senare ikväll eller imorgon!



Lejonkungen

Jag, Stefan och Mattias har precis kollat på Lejonkungen. Var super längesen jag såg den och tycker gamla barnfilmerna var mycket bättre förr än vad dem är idag. Nu vill jag se 2:an också... hm, får väl se om vi gör det senare också ;)


Sjukt!!

Hälften katt, hälften helikopter.
Efter ha blivit av med sina nio liv flyger katten Orville numera omkring bland fåglarna.
När den holländske konstnären Bart Jansens katt Orville dog, efter att ha blivit överkörd av en bil, beslutade ägaren att göra katten till en konstinstallation, rapporterar tidningen Daily Mail.

Stoppade upp katten
Orville, som döptes efter flygpionjären Orville Wright, är numera en katt-helikopter.
Först stoppade konstnären och ägaren upp sin gamle vän och sedan tog han hjälp av Arjen Beltman, expert på radiostyrda helikoptrar, och lät bygga en flygmekanism som han satte fast på Orville.

Installationen döptes till "Orvillecopter" och konstnären berättar för Daily Mail att konstverket är hälften katt och hälften maskin. Enligt konstnären kommer Orville snart att flyga med fåglarna.
– Han älskade fåglar, säger han till Daily Mail.
Källa: www.aftonbladet.se





Fredagen

Hade sån jäkla huvudvärk igår.... men glad att det var sista jobbardagen igår iaf, äntligen semester!! Var på dalahästen och hade lunchmöte med min chef också, och det gick väldigt bra, pratade lite framtidsplaner. Efter jobbet gick jag hem och Stefan och Mattias satt och stekte i solen. Sen åkte vi till Krylboresturangen vid sju och åt för att fira Elin och Elsas skolavslutning. Nu börjar dom sjuan och blir stora tjejer! :) Åkte sedan hem och jag tänkte lägga mig i sängen i tio minuter för sedan göra mig klar för ev. utång... men somnade av och vaknade vid elva. Då gick jag upp och undrade varför inte Mattias väckt mig, hittade honom då i soffan sovandes han med, haha sötis. Så jag la mig i soffan jag med och somnade av. Vid ett tiden gick vi och la oss i sängen. Helt slut och jävla huvudvärk!

Nu ska jag iaf snart fixa iordning mig, för halv tre kommer Anna och hämtar mig, ska dit och plugga en timme innan vi ska till svärmor/far och äta sedan blir det lite kalas där med deras släkt för att fira Anns födelsedag. Sedan får vi se vart kvällen slutar. Ska försöka hålla huvudet uppe så jag inte däckar av huvudvärk :P



Slänger in en bild på mig, Bettan och Emma från 120511.


Hemkommen

Precis kommit hem från Emelie och Chrille. Helt underbar lite tjej har dom fått, nu känner jag mig lite tjatig, men jag är på riktigt kär ;) mysbebis!
Vart bjuden på fika där och var jätte trevligt. Nu är jag hemma och precis tagit mig en dusch. Min bror är påväg hit och ska sova här inatt också. Själv ska jag upp och jobba sista dagen imorgon innan jag äntligen tar semester!!! :D

Deklarationen har kommit in också, 5830 kr vart de, men dom försvann redan idag, för nu är resan betald.


Kvällsmat


Lilla Elsa


Röda dag

Var riktigt trevligt igår på vinkvällen, det lär göras om :) efter de mötte jag Emma och Josefin på kingen för att ta något till glas :)
Nu är vi hos mamma och har grillat med familjen, nu är det kubbspel som gäller.


Vinkväll

Nu är det dags för vinkväll med Jessica, Emma, Josefin och Magdalena! :)


Plugg, plugg och åter plugg...

Idag har vart en stressad dag.. var mycket att göra på jobbet då många är på semester. Men nu är det bara en vecka kvar för mig också innan semestern :D Var upp och luncha med Emelie Loquist och Emelie Lor.. på lunchen också, mycket trevligt :)
Efter jobbet gick jag till Ida och snacka lite innan jag mötte Vickan vid beppes för att prata igenom helgen. Känns bra nu när vi pratat ut och löst allt. :) Sen hem och väckte stackars Mattias som somnat för han är sjuk :/ Han fick köra mig till Karlbo till Anna för att jag skulle plugga Engelska. Gick riktigt bra och känner att jag kommer lite mer på fötter nu med struktur på allt. Tack så mycket för hjälpen idag! :)


Måste förresten säga att jag är så jäkla glad att Hanna J vann Big Brother 2012!! Hon är en värdig vinnare.




Karnevalsfest

Igår sov jag bort halva dagen sen åkte vi till skogsbo och träffa Mattias jobbarkompisar, de skulle grilla och dricka så vi gjorde dem sällskap några timmar innan vi åkte hem till sjutiden då folk började komma hem till oss. Det vart massa dans och trevlig folk kom. Slutade inte på det bästa sättet, men hade en helt grymt kul kväll innan! :D Alla mina vänner kom och vi körde bara all in! Dock skulle Andersson snurra runt mig lite smidigt upp och ner... men slutade men att han tappa mig och världens duns vart de.. haha typiskt Andersson :P Mot kvällen förstod vi att vi inte skulle komma in på krogen eftersom vi hörde att det var fullt där och typ inga folk på stan eftersom det var skit väder. Så vi var kvar hos oss hela kvällen och slutade med hamburgare på City burger.

Ni får undvika alla konstiga ögon på alla bilder... går inte att ta bort de röda och vita ögonen på vissa kort när jag knäppt  med Iphonen.


Moa och Daniel

Enok, Jag, Anna, Emelie L och Ida

Ersson, Jennifer och Mattias


Emelie W och Malle

Jag och Emelie L




Jag och Jessica

Jesper och Jessica

Enoksson, Jennifer och Ersson

Fredrik, Emma och deras kompisar

Jag, Jessica och Jesper


Killarna dansar

Moa, Anna och Emelie L

Jag och Mattias fick ett varsitt armband av Andersson också, Jag fick "I like ugly man" Och Mattias fick en som det stod "I like ugly girl" haha bäst!!


Sommarfest

Var en riktigt bra och rolig sommar fest, först lite tal och sedan lunch och trubadur. Sen dans och en massa olika dricka. Drack öl, rött vin, vitt vin, cider och champagne. Men jag lever idag, men med en jävla bakfylla. Sedan gick vi upp på krogen och dansa loss!! Tack alla inblandade för en trevlig kväll! :D





De två sista bilderna är tagna från facebook.


Taggar

..till sommarfesten som är idag efter jobbet. Bara halva dagen kvar nu sen hem en sväng och byta om innan vi ska vara tillbaka till jobbet vid 5.


RSS 2.0