Mums!

God mat vart de :)


Fika/gym

Efter jobbet åkte jag med Jessica, Emma och Josefin upp på stan, åkte en rundtur i Avesta för att hitta en parkeringsplats som man inte behövde fickparkera på ;) haha söta Jessica! Sen gick jag till café la rose för att möta Anna, Malin och Louise och tog en fika. Mycket trevligt :) sen raka vägen till gymmet och körde ett pass där. Nu har jag precis duschat och satt på ugnen för att göra lite mat. Det blir duggets (eller hur det stavas) och ris med sås. Mums!
Sen ska jag välja kläder och förbereda för morgondagens sommar fest! Hoppas vädret håller i sig!!!

Mattias mötte Emelie och Chrille idag och fick se lilla elsa först. Är hon inte den sötaste ni sett???


Lunchtime

Satt med Engelskan i timmar igår och känns som att jag aldrig kommer klara det där.. det är så mycket svår och måste typ lära mig allt med grunderna och de som jag egentligen borde kunna från Engelska A. Lämnade in den först uppgiften i söndags och fick tillbaka den igår. Fick ett G (-) och det stod att jag måste träna mer på grammatiken och använda svårare ord. Men det är inte det lättaste…. Skrev till Anna i panik och fråga om hon ville hjälpa mig med det där. Och hon ställde upp såklart :) Så vi har bestämt att jag ska till henne på måndag och onsdag till en början och sedan träffas någon timme varje veckan efter jobbet för att träna lite. Sen ringde min bror och erbjöd sig att hjälpa mig också. Så vi ska också försöka ses någon timme varje vecka och träna. Känns skönt att jag har en familj som vill hjälpa mig att klara den här jäkla kursen!!! =)

 

Nej, nu ska jag börja jobba igen.

Puss och hej


En runda på stan

Efter jobbet mötte jag Moa för att ta en fika och köpa lite presenter, köpte både till Daniel och Emelie&Chrilles lille tjej. Sen avslutade vi med en glassi "solen". ;)




De nya shortsen jag köpte.

Nu ska jag fortsätta plugga!

Puss


Clothes

Kikade igenom min blogg och hitta jäkla massa bilder på min outfit...




Liten bebis

Har vart fullt upp idag och nu måste jag sova för att orka morgondagen. Men tänkte bara lägga in ett inlägg för att gratta världens bästa Emelie som har fått en liten dotter nu, Elsa heter hon. Så fin är hon och jag önskar Emelie och Chrille all lycka!! :)
Lägger ut det sista kortet jag knäppte på hennes mage två dagar innan hon födde:) gosis!


Och nu till gymmet

Nu är ännu en jobbardag slut och jag är påväg till gymmet nu för att kö en timmes träningspass. Nu ska det fan svettas så man ser resultat någon gång… Sen lär vi veckohandla och göra mat. Slutligen plugga engelska minst en timme och hoppas att jag hinner se Bigbrother sen.

 

 


Stekt i det fina!!

Idag har jag fixat Engelska boken, super bra!! Kan jag äntligen börja plugga på riktigt. Har precis skickat in min första uppgift. Sen åkte vi till pappa där det vart grillat. Satt i solen och stekte och bara hade det bra! :) Sen åkte vi förbi svärföräldrarna och fikade, firade morsdag :) Nu har jag precis kollat på bigbrother och ska kika lite mer i Engelska boken innan jag går och lägger mig.


Ett kort från igår på grillpartyt :) Taget av Enok.

Godnatt mina vänner!


Bästa Loreen vann!!



Men något jag aldrig kommer förstå är hur fan kunde Ryssland komma tvåa? :o




Grillfest

Var riktigt trevlig dag igår! Först skjutsa min bror oss till Enoksson i skogsbo där det vart grillning, dans, kubb och stek i solen! Sedan åkte vi till stan igen och mötte upp Moa och Daniel så gick vi på Kingen och dansa loss hela kvällen! Avslutade med langos innan vi gick hem. Mycket bra kväll!!!













Åhhhhhhhh... blir galen!!!

Någon idiot som tagit min kamera? Eller är det bara jag som lagt den på ett smart ställe. Den har vart borta sen en och en halv månad ( Sen jag skaffa nya telefonen ) skulle ju behöva den nu :( Min lilla älskling :'(


Nya skor

Har vart till Skokanonen idag och köpt på mig lite skor, var 50% rea på allt i butiken så var bara att plocka på sig ;)






Godnatt

Bjussar på två kort innan jag går och lägger mig, korten är tagna för ca två veckor sen.



NU ska jag snart lägga mig så jag orkar med en lång och bra dag imorgon!

 


Wonderful

Har vart en toppen dag idag!! Efter jobbet gick jag hem och slängde på mig andra kläder och jag & Mattias gick ner på stan och mötte Emelie A, satt och stekte i solen under invigningen av torget på stan. Var super mycket folk ute. Moa och Daniel kom också och gjorde oss sällskap. Kollade på dansuppvisningen och annan underhållning, super! Sen kom Chrille och vi gick till City burger för att äta. Sen vart det bio dags. Kollade på Man i Black, inte min typ av film, men den var faktiskt helt okej! Kan rekommenderas om ni gillar de sortens filmer. Ska inte skriva slutat av filmen, har lovat Daniel och Moa att inte  avslöja ;)

Har iaf vart en underbar dag i solen! Sen gick vi hem och jag och Mattias åkte till Rickard där det var fest. Tog en öl där och sedan åkte vi hem...... vi spar oss tills imorgon ist ;)


Trailer på filmen vi såg idag!


Andreas, om du ser detta skriv en till kommentar med antingen ditt nummer eller hotmail så jag kan få tag i dig ang. böckerna :)


Svar på kommentar



Jatack, det vill jag gärna! Vem är du? Bor du i Avesta? När kan jag köpa den? :)



R-remby


Var tvungen att testa det här nya programmet som är på blogg.se nu, haha kan nog komma till användning sen också! :)


Helgens planer


Jobbat + pluggat

Har inte tyckte om den här dagen speciellt mycket! Har vart super mycket att göra idag på jobbet. Men har väl klarat denna dag också. Satt ute och stekte på lunchen, så himla skönt! Tyvärr skulle man haft lite mindre kläder på sig när man satt där ute. Efter jobbet var det meningen att jag skulle till gymmet, men gick till biblioteket ist för tänkte hyra en bok till min engelska utbildning som jag tycker förövrigt är lite snurrig. Känns inte som jag har någon koll alls på det där. Ringde Emelie som har jobbat lite på komvux och hörde mig för hur det där fungerade. Så känner mig lite mer säker nu iaf. Vart iallfall ingen gymning, utan gick hem och började skriva ett brev på engelska som jag ska skicka in den här veckan. Och har pluggat lite glosor också. Haha, först nu jag verkligen förstår hur dålig jag egentligen är på eng. men men, jag ska ha det där jävla slutbetyget!!

Lär köpa den här boken (bild nedan) så jag har den till nästa vecka, inge kul att slänga fram 400kr på bara den här boken. usch och fy vad dom ska sluka pengar!!!!



Älskling gjorde mat till mig medans jag pluggade. Så söt han är min pojkvän :) Har ätit och pluggat lite mer, duschat och hängt tvätt, nu ska jag sitta en timme framför tvn innan jag går och lägger mig.


Ännu en bra dag!

Efter jobbet ringde Mattias och fråga om vi skulle ta en fika på stan :O:O:O va? tänkta jag.... han brukar aldrig vilja "fika", men visst sa jag och mötte honom, då hade man mött Emelie och Chrille som skulle ta en fika så vi tog sällskap och var super trevligt. Satt i solen och stekte. På vägen hem bestämde vi oss för att gå på bio på fredag och se Man in black.
Nu är vi hemma och har precis ätit köttgryta och ris. Mums! Nu väntas big brother och sedan sova.


Hoppas platserna blir bra Emelie och Chrille ;)



Fika

... Efter jobbet med Mattias, Emelie À och Chrille :)


Godnatt

Nu kommer ett till sånt där tråkigt inlägg. Men tänkte ändå berätta vad jag gjort idag. Efter jobbet åkte jag och Mattias och nötte Moa och daniel vid gymmet. Körde ett pass och sedan solade jag och Moa en stund. Hem och gjorde mat och nu kollar jag ett till avsnitt av frestad. Godnatt mina vänner!


Möte i solen

Härligt möte, först lite info om återbäringen och sedan en promenad i solen med en glass till :) älskar vädret!! Nu jobba sista timmen :)


Underbart väder

Vilket underbart väder! :) efter jobbet hämta Mattias mig så la jag mig en stund på balkongen och stekte innan vi åkte mot gymmet. Körde en timme där och hem och gjorde potatisgratäng med kassler och sallad. Mums! Nu ska jag hänga ännu mer tvätt och sedan slappa framför tv:n resten av kvällen :)


Vilodagen

Idag är det söndag, men jag önskar att det var lördag så man fick en till vilodag. Men men, har fått tagit det lugnt idag ändå. Har bara vart iväg och veckohandlat och fixat lite här hemma med tvätten. Sen har jag vart över till Ida en sväng. Ikväll blir det endast Big brother och sedan sängen. :)
Hoppas ni haft en trevlig helg, för det har jag haft! :)


Har klippt håret på min älskling också. Så fin så! Jag älskar dig!! <3


Lördagen

På lördagen tog jag och Anna en lugn dag och bara tog det lugnt! Vi var till Thai resturangen och åt god mat. Sen åkte hon hem mot kvällen.



Senare kom Emma förbi och snacka lite skit. Mamma och hennes två vänner kom förbi och drack lite innan dom drog till Fagersta. Sen bestämde jag, Mattias och Emma oss för att spontant gå ut och dansa lite. Så vi mötte Moa och Daniel vid Kingen och dansa princip hela kvällen. Mycket lyckad kväll det också!


Daniel och Mattias

Emma, jag och Moa

Dansuppvisning/kingen

Igår bar jag, Anna, Mattias, malin, Moa, daniel och Viktoria och kika på dansuppvisning och konsert nere på Q. Sen åkte vi hem och fixa oss lite innan jag och Anna gick ner till kingen och mötte Mathilda och Amanda som kom ut och drack en cider med oss. Sen åkte dom hem och jag och Anna dansa de två sista timmarna. Vart en perfekt kväll med mycket kul!! :)


Haha så jävla bra!!!


Pic.

Några av Vickans kort från förra fredagen.



Fint kort på Vickan och Emma

Jag och Jenny. (Undvik att min BH syns, haha )


Ledig dag!

Igår efter jobbet åkte jag hem och duscha och åt innan Emelie H kom förbi, var super trevligt att träffa henne som vanligt! :) Sen när hon gått kika jag lite bigbrother och tv innan jag mötte Vickan vid tolv tiden. Vi gick till Kingen och tog en öl och det var fullt ös där nu när alla var lediga ;)

Imorse vakna jag av att Moa ringde så jag gick ner till stan och mötte henne för att ta en fika. Satt och snacka i timmar. Mys! Sen hem och bytte om för tänkte gå till gymmet, men då trodde jag att det var stängt, fast det inte var det :P Så jag gick och sola en sväng. Nu har jag och Mattias ätit god mat på balkongen i solen. Och nu blir det kika på fråga olle dokumenteren innan bigbrother :)


Gofika med Moa!


Väntan

Efter jobbet mötte jag Viktoria och Felicia mina småsyskon, vid bussen. Sp gick vi till smycka så Viktoria kunde ta hål i öronen :) vart super fint! Sen tig vi en runda på Lindex så hon fick köpa upp sitt presentkort. Hitta en fin klänning och leggins.
Nu har vi precis haft stefan på besök också. Och jag har nyss duschat och ätit. Nu väntar jag på Emelie H, hon ska komma hit och snacka lite skit ;)


Strömavbrott + översvämning

Strömavbrott och översvämning hela morgonen från kl 5 till 10 tiden när vi fick tillbaka elen. Fyfan hur kan människan klarat dig utan el förr i tiden. Kaos på jobbet, har inte kunnat skrivit sms, ringt, inga datorer funka och mörkt på jobbet. Var iaf lite mysigt med tända ljus :)
Tack älskling för du väckte mig imorse, annars skulle jag nog försovit mig idag när kl va avstängd :p trodde först att det bara var lägenheterna vi oss som hade problem. Men tydligen hela Avesta, skogsbo, Fors osv. Översvämning på qlturhuset var det också. Så får se om det blir någon dansuppvisning på fredag. Hoppas, vill ju se!!
Bild jag knäppte idag utanför jobbet, det är inte lite det forsar på i älven.

 

 

Här kommer även 4 kort från översvämningen på Qlturhuset.

 

 

 


Mördade Maria

Kände för att skriva om denna hemska berättelse, har suttit och läst på detta ett bra tag nu. Har kollat en massa olika artiklar om henne på aftonbladet. Tycker det är extra hemskt när man ser att hon verkligen ville ha hjälp hela tiden men samhället gav inte henne det.

När man läser det här tycker jag varken mamma, pappa eller brodern verkar så friska i huvudet. De bor i Sverige och kan då inte tvinga henne att leva på annat sätt en vår kultur om hon inte vill det.

Har klippt ihop lite olika artiklar och texter om henne nedan.





Gym

Stressig eftermiddag, men dagen har gått snabbt. Efter jobbet hämtade Mattias mig så mötte vi Moa och Daniel på Må bättre och körde ett köttpass ;) Nej, men jag och Moa cykla iaf en mil på 20 minuter och tyckte det var väldigt bra för två rökare och inte vana tränare ;P hihi, Sen körde vi mage och rygg övningar. Var ett bra gympass! Sen åkte vi hem och duscha och Stefan kom förbi och käka Cili con carne med oss. Resten av kvällen ska jag bara slappa! :)


Godnatt

Kvällsfika och nu sovdags!


Söndag

Imorse, eller när jag vakna vid halv ett tiden på dagen ringde Ida och jag gick över till henne och kika hennes nya lägenhet, kommer bli super fint där tycker jag :) Sen gick jag hem och Moa och Daniel kom förbi. Hade en helbakisdag hos oss. Killarna åkte och handla och vi tjejer gjorde tacos. Mycket gott var det!! Kikade på två filmer till maten och avslutade med lite chips och dricka. Härlig dag har det vart! Vi har spelat in en super bra video också när vi sjunger, men det ska inte ut här. hahaha! Den ska jag se på när jag har tråkigt :D

Nu har jag precis pratat med Anna i en timme och nu kikar jag på Big brother, tror Vobban åker denna gång.


Vi kollade på dessa filmer idag.


Lördagen

På lördagen ringde klockan kl 9 och det var bara att gå upp och fixa sig. Sen drog vi till Kalrskoga och kika på TTA. Vädret var inte det bästa men regnet höll sig borta iaf. Var spännande under racet som Danne och dom hade iaf, då kände man någon och kunde hejja. De kom 8 och jag tycker det var bra! :)


Vinnande bilen till vänster och Dannes bil till höger



När vi kom hem var vi hemma en sväng på en tjugo minuter innan vi satte oss i bilen för att åka till Horndal och kika när pappa och hans band spela. Då ringer Moa och frågar om vi ska med och festa ikväll, ja men visst säger vi och så följde dom även med till Horndal och kika. Tog ett tag innan vi hitta rätt, haha men tillslut kom vi fram och vi hann se de sista låtarna iaf. Sen var det reaggie efter som skulle sjunga. Kika lite på de också innan vi åkte tillbaka till stan.



Vi åkte hem till oss sen och fixade oss innan vi började dricka lite och sedan gick vi till Kingen och dansa. Mycket trevlig kväll, även kvällen där slutade i lite tjafs, men det börjar väl tillhöra festkvällerna vid det här lagret kanske? Haha, jaja, mycket trevlig kväll var det. Avslutade med en pizza på American. :)


Jag och Moa fixar oss medans det står två fjortisar bakom oss ;) Hahaha




Fredagen

Nu blir det lite uppdatering från helgen!

Efter jobbet i fredags vart det som sagt fest hos Vickan och Bettan. Var super trevlig till en början men slutade i kaos. Bråk, ett bord gick mitt i tu, mattan förstörd och trodde "polisen" ringde, men det var bara Ersson och Andersson som dryga sig och lurades, inge kul då men idag var det lite kul ändå :P Aja sen slutade det med krogen och dans iaf. Här kommer bilder från fredagskvällen.











Oops...

Nu händer de igen, blev en spontan utgång ikväll också med Moa, Daniel och Mattias. Vi säger väl skål!


TTA

Är just nu i Karlskoga på TTA. Bild nedan på dannes bil som de servar.


Gårdagen

Mycket trevlig kväll igår, förutom mycket onödigt rabalder. Lägger ut alla kort när jag är hemma igen. Nu är vi på väg till Karlskoga för race TTA.
Två kort från igår kan jag bjuda på redan nu :)


Intagen på kurs

Äntligen lunch!!!! Försov mig i morse, vaknade tjugo i och jag började 10 i… hade alltså tio minuter på mig! Men som tur var har jag än snäll pojkvän som precis var ute och körde så han körde ner mig. Tack bästa!

Igår på lunchen var jag upp till KOMVUX och hade ett möte med en tjej. Pratade lite om mina betyg och hur det fungerar med KOMVUX betyg. Vart lite besviken på skolan när jag fick reda på att vissa grejer inte var som de tidigare hade sagt. Jag trodde bara att jag skulle behöva arbeta upp Eng B och sedan få ett slutbetyg. Men tydligen funkar det inte riktigt så eftersom vux har sina egna betygskriterier. Aja, ska iaf plugga upp Eng B nu, börjar den 21/5 på distans. Hoppas detta går bra nu!

Nu ska jag ringa rektorn och prata lite om mina tidigare betyg.

 

 

 


.

Love you my friend!




Grattis Viktoria

Efter jobbet åkte vi till Norberg och fira min syster Viktoria som fyller år. Mormor var där också så mycket trevligt :) jag och lovisa knäppte lite kort ;)  <3


Gullunge :) Joakim hade krusat hennes hår så hon såg ut som ett litet troll ;)

Jag & Lovan <3


Mattias och Lovica skulle göra miner ;)

Avslutar med ett kort på födelsedagsbarnet <3


Kladdkaka/cirkus

Har vart en super bra dag idag! Har kollat runt på ev plugga vidare och plugga upp ämnen på Komvux idag. Så ska på möte med en imorgon på lunchen och prata framtid. Har Iaf gått bra på jobbet också och efter jobbet gick jag till Emelie A för en fika och snacka lite skit. Mycket trevligt, hon hade bakat god chokladkaka också :)



Sen hem och åt innan vi gick till cirkusen och mötte Anna, pappa, Elin, Elsa, och pappas nya tjej. Var jätte bra och intressant cirkus! Mycket folk och barn var det också! Sen kom dom förbi så Elin och Elsa fick sina presenter. Stora tjejer blir dom :)
Nu big brother!




Met-Galan


Kväller---

Direkt när jag sa att jag inte skulle röra mig mer än en meter ikväll, så plinga Moa och Daniel på dörren och hälsade på, Mycket trevligt. Moa ville att jag skulle klippa hennes hår också, jag var tveksam eftersom jag aldrig klippt någon av mina kompisar förut, har bara gjort det på min familj och Mattias.. Menmen, klart man ställer upp ;) Var lite nervös innan, men tror hon vart nöjd! :D

Nu sitter jag och kikar bigbrother och tycker redan det är bättre stämning i huset sen Jennifer åkt. Sen efter de så väntas sängen och jag säger godnatt redan nu!


Ett kort på mig och älskling från semestern 2010.


Veckans planer


MåBättre

Har gått bra idag på jobbet som vanligt, och Mattias hämtade mig efter för att åka mot gymmet. Vart träning på Måbättre en timme och sedan åkte vi hem och duscha och gjorde mat. Vart purjolök&kassler stuvning med ris. Mumma!!! Nu ska jag bara slappa framför tv:n resten av kvällen, känner att jag gjort mitt idag! :)



Fick ett super sött sms av en vän idag också som gjorde min dag extra bra! <3


Äntligen åkte hon....

Igår storstädade jag och Mattias vardasrumnmet, dammsugade under soffan som inte händer allt för ofta, det syndes ;) sen vart det lite vindrickande med Bettan. Hade super trevligt!! Var längesen vi sågs och hade mycket att prata om :D Satt här till två på natten sen gick vi till någon efterfest och det vart sent innan jag kom hem. Somnade runt sex tiden på morgonen.. hm inte bra, haha inte ofta jag går på efterfest och är uppe så sent :P Men men, sov länge idag också. Mest tagit det lungt idag, storhandlat och jag övningskörde till Norberg fram och tillbaka. Hälsade på syskonen en sväng. Nu har vi kikat på Big Brother och så jäkla glad att Jennifer äntligen åkte ut!

Nu blir det sängen!


Hittade massa gamla fjortiskort på mig från min gamla dator, hahaha omg.


Hachiko A Dogs Story

Jag och Mattias kollade på denna film förra veckan och den var så sjukt bra! Den rekommenderar jag verkligen!





+ det är en verklighetsbaserad film!


Lördag 05/05

Har sovit SKIT inatt!! Inte kunnat sova alls, vid halv fem tiden gick jag upp och drog ner persienerna för då började det bli ljust ute.. Suck sen somnade jag efter ett tag. Jag tänka mig att jag somna runt kvart i fem tiden.. :o Usch så sov länge idag, sen gick jag ner en vända på stan och köpte presenter till mina tre syskon som fyller år denna månad. Och avslutade med en tjugo minuter i solariumet. Gud så skönt det var! Ville bara ligga kvar lite längre.. men men. Hem och somna på soffan ett tag till. Nu har vi grovstädat vardagsrummet så det är fint och rent!




Sov dags?

Har vart en jobbig dag idag, bara fått massa krångelärenden, men men det ska ju finnas såna dagar också. :) efter jobbet åkte vi hem och gjorde mat innan vi åkte till Moa och Daniel och kika på deras nya utemöbler, super fint. Vart bjudna på fika hos dom också innan vi åkte hem, han vara hemma en kvart innan Ida ringde och fråga om jag ville komma över en sväng, så gick över dit och satt och snacka med henne och kolla bb:) nu är jag hemma igen iaf och helt slut är jag. Börjat få huvudvärk så ska lägga mig by direkt och sova.
Här kommer en mörk bild på Ida och Anders råttor (eller vad det är, haha ;) )
Godnatt och sov så gott alla!


Lovisa cooling

Lovisa visar upp sina presenter, så stolt så ;)


Grattis lilla Lovica 4 år

Efter jobbet var jag upp på stan och köpte lite presenter till min lillasyster som fyllde 4 år på sista aprill! Grattis min lilla söting! <3 Ikväll blir det för sent att åka dit, vi drar nog dit imorgon och firar henne istället! :)


Hittade lite söta grejer på H&M :)


Sådär dagen efter..

Idag har vart en underbar dag! När vi vaknade gick jag, Mattias, Anna, Emil, Moa och Daniel till Vega och tog oss en bakispizza. Mycket gott! Sen gick vi hem och Anna och Emil åkte hem. Vi satte oss på balkongen och stekte lite innan vi gick och köpte lite glass. Inviger glass detta år också! ;)

Nu har dom åkte hem och jag har nyss kikat på gårdagens big brother, ska snart hoppa in i duschen nu innan kvällens bigbrother ;) 
Kortfattat; En toppen dag!
 


Stekarna!


Valborg

Igår efter jobbet kom Anna och Emil hem till oss runt sex tiden så gick vi över till Moa Och Daniel där det vart grillning och så drack vi vin och åt blåbärspaj som Daniel bakat. Allt vart mycket gott och en väldigt lyckad kväll med trevligt folk!! Sen gick vi till holmen (dock lite sent för majbrasan hade rean brunnit ner typ helt ;) ) Sen avsluta vi med att stå i en lång kö in på krogen och dansade en massa!
Tack alla vänner för en trevlig kväll/natt!










RSS 2.0