Massage

Lite Lunchuppdatering igen, igår kom Melinda efter jobbet och drack lite te, var trevligt :) sen fixade vi med maten, vart lax med god sörja på. Sen hänga tvätt och plugg med engelska. Imorgon ska jag ha den muntliga presentationen. Hoppas det går bra! Nej, nu börjar jag igen. Har kort lunch eftersom jag precis vart på massage, super skönt!!


Wall-e

Igår var det verkligen fullt upp. Första jobbardagen på ett tag också, gick bra. Efter jobbet åkte vi hem och skrev handlingslista och drog till Ica, storhandla och hämtade ut ett varsitt paket. Sedan hem och Malle ringde en sväng, prata med henne och sedan satte vi igång med maten, (vart sen middag och super hungriga). Vi testade någon ny maträtt idag, var skit gott. Köttfärs med champinjoner och massa annat mums i. Kollade sedan på Wall-E, helt okej film! :)

 

 

 
Nej nu börjar jag jobba igen.

Puss & hej!

 


Jäklar vad snö

Snälla sluta snöa... Brr kallt ju!


Nära döden

Det vart en utgång igår ändå, eller jag och Mattias bestämde oss för att gå ut och ta en öl bara. Så vi gick till Elvan först och var en lång kö, när vi väl kom fram och stod längst fram så sa dom att dom inte tog in nå fler folk så efter en timmer väntan gick vi till Kingen ist där vi tog oss en öl. Mötte Danne, Gerda och massa på krogen så vi dansade med dom hela kvällen och vart en riktigt lyckad kväll :)
Imorse så åkte vi till Sandviken badhus och mötte upp Stefan och Joakim. Vart där hela dagen och bada. Jag övningskörde både dit och tillbaka, men på vägen hem så sprang det ut två rådjur mitt på vägen framför mig.. så fick tvärnita och fick en nära döden upplevelse.. haha. Nej men fyfan, kändes som hjärtat skulle hoppa ur kroppen på mig. Gick iaf bra som tur var och vi lever idag. Körde hem Joakim och Jag och Mattias har precis kikat på Solsidan och nu kollar vi på Johan Falk.
Imorgon blir det jobb, åh inte alls taggad, men det är bara att köra på.
 
Puss och godnatt!
 
 
 

Vart nere på stan

Idag har jag mött Anna på stan, åt lite tai och kikade på marknaden, sen kolla vi lite affärer på stan. Mycket trevlig dag! Passade på att köpa Amanda och Felicias presenter också, hoppas dom kommer bli nöjda! :)
Sen har jag mest tagit det lugnt idag, kollat på x-factor med älskling. Nu kom precis Stefan och Joakim på besök en sväng. Sen får vi se vart kvällen leder, har massa trevliga fester att välja på ikväll, så har lite ångest. Är himla trött så får se vad man orkar. :)
 
Ni kan ju gissa vad ni ska få ;)
 
 

Girlnight

Ligger i soffan och är helt deckad! Igår packa jag mina grejer och Mattias kom och hämtade mig i Norberg efter han slutat jobbet. Var så jäkla skönt att komma hem. Hoppade in i duschen och åt någon macka sen kom Camilla och jag fixade mig lite och Mattias åkte till Fagersta och kolla på nå band. Hade jätte trevligt här och jag och Camilla satt och snacka om allt och inget. Senare kom Alexandra, Emelie F och Jessica hit också och var med och parta lite. Sen tog vi taxi till krogen och dansade hela kvällen! Hade jätte kul med alla mina vänner!! Dock slutade ju kvällen i lite kaos som vanligt, men det börjar ju bli en vana. Nej man ska nog börja sluta gå ut så mycket och göra annat på helgerna. Sånt man inte hinner med under veckorna. Hmm. ja nått att tänka på. :)
 
Jag & min fina vän <3
 

Trött och jävlig..

Vart en seg dag idag. Längtar hem som tuuuusan!! Man blir så rastlös av att vara här. Idag var vi på riskettan iaf, den höll på till nio, inte så jätte kul lektion, allt som dom sa där visste man ju redan typ. Alla risker och sånt med droger och alkohol. Efter det så gick jag, Mathilda, Carro och Claudia till pizzerian och köpte oss lite mat, drog till dom och åt där innan vi drog tillbaka till elevhemmet. Nu har jag krypit ner i sängen och längtar bara tills imorgon då man äntligen får åka hem, har hemlängtan. Det verkar bli lite festligheter i helgen så det ska bli kul, nej nu ska jag nog sova snart. Ska ut och ta en sista cigg och ringa Camilla en sväng bara.
Godnatt!!
 
 

Godmorgon

Igår vart det tvmys framför tv:n hela kvällen. Kollade på Bonde söker fru,
Nybyggarna och Efterlyst. Sedan vart det pums i säng. Jag drömde en sjuk
dröm inatt... drömde att jag köpte ett hus för 150 000kr (slog till på en gång för
det var så billigt), men sen när vi flyttat dit alla saker så upptäckte vi att det var
ett spökhus och låg massa lik under huset.. haha, var helt sjuk och läskigt. Tur
det bara var en dröm! ;)
 
Idag har jag tagit en lång sovmorgon, Mathilda väckte mig vid halv tolv ca, tur
det.. annars skulle jag nog sovit fortfarande ;) Har precis ätit macka & te och
ska väl snart sätta igång med nått, pluggga kanske. Man börjar känna sig
rastlös nu, ingenting att göra här!
 
 

Onsdag

Har vart en rolig dag idag, denna gång var det min, Claudia, Hugo och Patriks tur för halkbanan. Efter vi kört och gjort massa övningar med bilen fick vi lite information om säkerheten i bilen osv. Fick sitta i en bil och rotera ett varv i den. Var lite nervös innnan för den här dagen, men var verkligen inget att vara nervös över. Det var bara kul! :) Sen fick jag köra halva vägen tillbaka från falun och det gick också bra, så jag är nöjd. Men nu är jag jäkligt trött så ska försöka sova lite middag och sedan göra några fler test för att repetera.
 
 

Gör halkbanan

Är i Falun just nu och för halkan, har precis kört en jäkla massa, man känner sig lite duktig när man åker helt själv i bilen ;) nu när alla ätit klart ska vi på någon lektion och så innan vi åker tillbaka till elevhemmet :)


Ännu en dag i Norberg

Har kanske inte så jätte roliga grejer att skriva om just nu när jag är här borta, men det är inte så mycket kul jag gör heller ;) Haha idag har jag iaf mest pluggat. Började med en körlektion imorse, gick inte alls så bra faktiskt den här gången. Höll på att köra på en idiot till cyklist. Han skulle ha stannat men far rakt ut i vägen. Aja, har gjort repetionsfrågorna idag och har klarat dom två gånger, så nu har jag bara sista repetionen (2) som jag ska klara en gång för att jag ska vara klar med all teori... känns skit bra! Ligger väldigt bra till med det, men vill bara bli klar med det så fort som möjligt så jag bara kan fokusera på det jag inte kan ;)
Har även precis vart ner på byn en sväng och träffat mina småsyskon Amanda och Viktoria som stod och väntade på bussen. Var trevlig att sitta och prata med dom en sväng. Nej... nu känner jag att detta inlägg bara blir tråkigare och tråkigare.. ska sätta igång med pluggandet nu igen!!
 
Puss och hej!!
 
Bjuder på två bilder på måfå, <-- Anna&Jag  Jag&Emelie -->
 

Middag

Vart hos mattias föräldrar och ätit smörgåstårta och fika. En himla massa folk här så det vart trevligt. :) sedan åkte jag till Norberg igen och nu sitter jag och Mathilda och kollar solsidan. Sen blir det Beck!
Imorgon har jag körlektion vid tio och ska sen försöka fixa repetitionsfrågorna, så jävla svårt. Fått 33 poäng som högst av 70, inte okej!!!


Lördag

Igår kom Mattias och hämta mig i Norberg, hade gjort klart fas C som jag satt som krav innan jag skulle hem. Så igår vart det bara mys på kvällen och Stafan kom hit och sov här också. Idag har vi vart och käkat pizza och jag har pluggat princip hela dagen här hemma. Har nästan läst ut boken och klarat fas F.  Inne på repetionsfrågorna just nu och dom var inte lika lätta. Alla frågor jag haft svårt på tidigare kommer då på ett och samma test. Aja, bara plugga på där. Ska inte plugga nå mer idag utan lägger det åt sidan nu.
Hoppas alla får en trevlig kväll! :)
 
 
 

Fått besök idag

Nu väntas snart sängen, ligger och kollar kalla fakta, helt sjukt.... gör ett snabb inlägg i pausen. IDag har det bara vart intensiv pluggning och mina ögon slockar snart ;) Ida har kommit på besök idag en sväng, mycket trevlig och fick en super fin present :D
 
Tack fina Ida <3
 

Trötttt

Har gått rätt bra med teoriträningen idag, har klarat ett delprov A nu och det hade jag som mål idag. Förhoppningsvis klarar jag B under morgondagen. Kikat bonde söker fru och nybyggarna precis. Så nu ska jag göra ett till test innan jag ska sova.
 
Vart pannkakor till lunch idag. Mums!!
 

Jennie vann...

 
Fasen vad bra att Jennie vann "ung och bortskämd", skulle vart så irriterande om någon av de andra vann. Har vart så dålig utröstning tidigare så trodde det skulle blir detsamma nu. Men ack så vart det inte! :) Nu har jag precis duschat och pratat en sväng med älskling i telefonen. Krypt ner i sängen och förbereder för en ny dag imorgon. Ska upp och vara vid körskolan kl 8 imorgon för kontrolllektion av bilen. Sen blir det bara teoriträning hela dagen imorgon.
Godnatt och sov gott!
 
 

Tisdag

Hade första körlektionen imorse kl 8 så var uppe med tuppen idag igen. Började med en dubbellektion så kört mycket i fagersta idag. Sedan har jag och Mathilda förhört varandra några timmar och gått igenom gårdagens teorilektion. Så det känns liite bättre idag. Men huvudet snurrar mest med all information. Vi har precis vart till Konsum och handlat lite mat till senare. Kl. fem blir det teorilektion i tre timmar igen.
 
Känner fortfarande av förkylningen och den vägrar ge sig... idag känns det värre igen och vart tvungen att köpa huvudvärkstabletter och strepsil, hoppas bara att det inte blir värre. 
Jag har ångest för Engelskan också.... vet inte när jag ska hinna med det, får se till helgen om jag hinner med lite då. :/ Ska nog snart fixa mig lite te snart och fortsätta pluggande.
 
 

Första dagen på körskolan

Shit vilken intensiv dag den här första dagen har vart. Först hade jag min första körlektion tidigt imorse och jag hade ställt klockan men den ringde såklart inte (eller så var det jag som råka stänga av den i sömnen). Får nog ställa fler klockor imorgon, rumskompisen ska upp samma tid som mig så det blir bra,slipper jag väcka henne i onödan. :) har iaf haft tre stycken körlektioner idag och läraren tyckte det gick super bra. Hon sa att jag ev. inte behövde ta alla körlektioner jag har bokade. Så det känns bra! :) Har förstökt pluggat lite på datorn på då här delproven också. Och precis vart på en teorilektion på tre timmar. Så har ungefär hållt på i 12 timmar idag. Blir så glad för alla fina sms och samtal jag får från mina vänner, stöttar mig och känns som man får lite mer motivation. <3 
Fick ett sämre besked idag... trafikverket har ändrat nästan alla uppkörningsprov och teoriprov till två veckor efter kursen, för det har vart så fullbokat.... blir så irriterad för har tagit ledigt för dom två dagarna efter den här intensivkursen, dom skulle kolla upp tills imorgon om det gick att ändra, annars lär jag ringa chefen imorgon och försöka ändra min ledighet. Krångel krångel.
 
Aja, har det iaf jätte bra här med trevlig folk men saknar min älskling väldigt mycket! Så tomt att vara utan dig. Bara inne på andra natten nu men det är väldigt jobbigt redan. Saknar dig Mattias <3
 
 Här är vårt rum.
 
Nej, nu ska jag plugga lite mer sen ska vi ner och kika på lite tv innan sovdags, för imorgon har jag min första körlektion vid 8.00.
 
Puss och godnatt
 
 

Första..

Nu är det dags för första körlektionen. Börjar om fem minuter... Nervös


Söndag igen..

I lördags var jag ner på stan och mötte upp Emelie H för att ta en fika och kika lite på stan. Var verkligen super trevligt, som jag saknat henne! Jag fick iaf med mig lite saker hem, köpte ett par jeans, en tröja, linnen, deo och parfym.
 
 
Senare på kvällen drog vi på fest hos Enoksson, hade jätte trevligt. Fortsatte sedan til krogen med Mathilda, Gerda och sedan kom killarna :)
 
Hade verkligen en jätte kul kväll igår förutom slutet av kvällen när någon ville förstöra.
 
Nu har jag iaf precis kommit till Norberg och träffat min rumskompis, hon verkar jätte trevlig så det här blir nog bra. Nu ska jag vara lite social, uppdaterar kanske mer sen :)
 
Pusss på er
 
 

Idioter...

Vad fan lever man i för jävla stad! Det finns då idioter till allt!!! Ibland funderar man ju på hur folk tänker och man lär sig ju eftersom vilka ens riktiga vänner är. När någon går och pratar en jävla massa skit till mina nära och antyder att jag gör saker som jag ALDRIG har gjort, då undrar man ju vad personen har för fel. Det roliga är att xxx säger emot sig själv hela tiden och jag har alltid ställt upp för henne, hela tiden.. men vad fan får man tillbaka?
Nej, blir så jävla förbannad på att folk som bara vill förstöra hela tiden.. det heter avundsjuka!
 
 

Awa

 Bästa Awa, kommer hejja på henne enda in till slutet :)
 
Awa%20Santesson-Sey%20-%20Mercy
 
 

Video

 Här kommer lite videoklipp från kvällen ;)
 
 
 Elin och Elsa bara ääääälskar min blogg....
Mina normala fans <3
Här bjuder dom även på en fin låt såhär på fredags kvällen ;)
 

Fredags mys

Efter jobbet kom Elin och Elsa till oss och ska sova kvar här inatt. Vi drog mot Ica och handla lite mat eftersom planen var att tjejerna skulle göra tre rätters middag åt mig och Mattias, och jag lovar.... det är inte vi som har tvingat dom ;) Det vart i vilket fall som helt suuuper gott!! Först fick vi förrätt varm macka med räkor, sedan fläskfilé och potatisgratäng. Sedan efterrätt Panacotta. Vart riktigt lyx! Vi fick inte ens plocka av bordet, så vi har bara suttit och slappat och haft det bra idag! :D
Nu kikar vi på X-facor och ska snart ta fram lite snacks.
Ha en trevlig kväll!!
 
 
 

Bubbleroom

 
 

Snygga klänningar från bubbleroom.

<-- 499kr  599kr -->

Direktlänk: Bubbleroom

 


Lunch

Nu är det dags för lunchföreläsning :)


Godnatt

Har precis lagt mig i sängen för sovdags om man ska orka med sista arbetsdagen imorgon. Efter det tidigare inlägget åkte jag och mattias förbi krylbo och hämtade upp min lillasyster Amanda och drog mot Hedemora för att äta donken, mums! (Jag körde såklart) Sedan har det blivit filmmys och Amanda blir kvar här över natten :) nej.. Nu ska jag sova. Godnatt kära ni!


Torsdag

Har jobbat min första dag idag den här veckan. Kändes sådär, det gick bra men
så drygt när man ska hosta hela tiden! Har precis kommit hem nu och ska nog
börja på med maten snart. Har skrivit klart sista inlämningsuppgiften i engelska
nu också, så ska bara skicka in den så har jag det klart också! :D
Imorgon blir det mys med mina syskon Elin och Elsa medans pappa drar till
Stockholm och spelar. Tjejerna ska få visa sina skills och läga tre rätters middag
åt oss, LYX lär jag ju säga! ;) Så imorgon får vi dra och storhandla med dom! :)
Sedan på lördag blir det fest hos Enoksson. Ska fixa och ladda ner lite filmer
som jag måste ha under tiden jag blir i Norberg sen. Hm.. får se om jag orkar
med det ikväll. Lär storhandla tills dess också, lär ha med mig massa saker så
jag kan överleva där, inte bara det här heller. Ska blir lite spännande också
faktiskt, men mest nervöst.... jag är nervös redan nu.. hm, vad fan kommer jag
då vara när jag är där sen. :o
 
 
 
 
 

Kväller

Social kille man har här nere i hörnet ;) han tycker tyvärr inte bonde söker fru :( sen blir det iaf mys till efterlyst och nybyggarna :) <3 imorgon ska jag försöka pallra mig till jobbet och köra på de två sista arbetsdagarna iaf, sen blir det iaf helg och kan vila då :)


Udda skor

 
 

Onsdag

 Ska man kanske börja hänga undan lite tvätt och sätta igång en ny maskin kanske? Suck vad jag hatar att tvätta!!
 
 
Har kollat på två filmer också:
 
 
Båda filmerna var sådär, men det funkar en dag som den här, när man ändå bara ligger hemma.
 

Hemskt...

 
 
Så jävla hemsk, fick en stor klump i magen när jag såg detta!! En liten 6-årig kille blir attackerad av en rottweiler. Kan ägaren inte ta hand om sin hund borde han inte få äga en, avlida hunden (eller ägaren...)! Usch..
 
 

Home..

Godmorgon. Har inte så mycket intressant att skriva om just nu känner jag. Ligger fortfarande hemma, hostan verkar inte vilja ge sig. Huvudvärken har iaf lagt sig. Igår kom mamma förbi en sväng på eftermiddagen och sa hej helt oplanerat. Var trevligt. Sedan vart det bara ligga i soffan och kolla på tv, Ung och bortskämd. Blir lika förbannad varje gång. Hur kan dom låta Kilian och Josefin vara kvar? Nej jag förstår inte föräldrarnas resonemang.
Nu tänkte jag slå på en film och tycka lite mer synd om mig själv.
 
 Just nu; deckad........
 
 

Deckad i soffan

Hatar det här!! Hade inte tänkt bli sjuk just nu! Sista jobbarveckan innan intensivkursen och jag har dragit på mig en dunderförkylning, feber och hosta. Kände redan i lördags att jag var påväg att bli sjuk, vart ju såklart värre efter att ja festat en kväll där. Min lön i november kommer inte alls bli bra. Shit hur fan ska den månadern gå ihop. :s legat hemma nu två jobbardagar. Orkat få bort lite tvätt iaf och lär försöka fortsätta lite på engelskan. Den ska vara inlämnad den här veckan. Skjut mig någon?


The dictator

Måste ju berätta vad jag tyckte om filmen Ted också... var ju på den i fredags, och den var verkligen super bra! Så jävla rolig. Den kan jag verkligen rekommendra!
Det är många bra filmer som går nu, Taken 2 måste jag se! Jag måste även se Hypnotisören.
 
Jag och Mattias har kollat på The dictator, sjuk humor, men den var helt okej, mycket komedi :)
 
 
 
 

Tacoknytis

Hade en sjukt kul kväll igår! Var till Lotta på tacoknytis, och vart en jäkla massa fest. Avslutade kvällen med krogen och massa dans. Hade en riktigt kul kväll. Men kvällen slutade med att jag fick höra att jag var en hora... hm, haha aldrig träffat killen förut men visst, om han tror att han känner mig så visst. :P
Man mår ju som man förtjänar idag iaf!! Jag är helt slut och min förkylning vart inte bättre, har så jäkla ont i huvudet och snuvig. Mattias ligger också deckad, så händer inte så mycket idag inte.
 
Lite flummbilder från igår ;)
 
 Ett kort från förra helgen som jag snodde av Mathilda
 
 

Kvällen outfit


Beställt

 Beställt ett par skor från ebay. 111 kr! Lagomt mysiga till vintern ;)
 
 

Bio kväll

Passar på att uppdatera nu på fredagsfikat!
 Ikväll blir det bio och se Ted! Jag och älsklingen drar mot västerås och kikar på den med Anna och Emil. Mys!! :D
Den verkar sjukt rolig!!
 
 

2012-10-04

Har vart en bra dag på jobbet idag. Suttit på medlyssning och dagen har gått snabbt! Efter jobbet åkte vi till karlbo till mattias föräldrar och vart bjudna på mat. Fixade med våra kort till ramarna och jag fick super fina blommor av bästa svärmor för jag klara engelska provet. Dom är gulliga dom :D
Der vart sent men nu är vi hemma och ska snart kika på nya Johan falk :)


Så glad!!

Jag klarade Engelska, och är så jävla glad över det!!! Känns underbart! :D Nu ska jag bara skriva bokrecensionen klart, har kommit halvvägs, så när den är klar så har jag ett betyg i engelskan och kan prata med rektorn igen om slutbetyget! :)
 
 
Efter jobbet åkte jag och Stefan till mamma och gjorde ett ryck, fick hjälp av Joakim och städade och plockade i Joel och Lovicas rum. Höll på i några timmar innan vi åkte hem. Nu har jag och älskling kollat bonde söker fru och nybyggarna. Nu väntas sängen! :)
 
 
 

Tisdag

Har haft besök av elin och Elsa direkt efter jobbet, stefan var redan här. Mamma, Joakim och Felicia kom förbi en sväng och pappa kom över på fika. Så har vart fullt hus här hela dagen. Har nu kollat ung och bortskämd och nu x-factor.
Börjar blir nervös inför morgondagen då jag ska göra engelska provet.... Kl nio imorgon gäller det. Håll tummarna för mig!! :)


Gina Tricot

 
Direktlänk: Ginatricot
 
Åh, ge mig allt, ge mig mer pengar så jag kan shoppa!!
 

Lunch

Var ett rent helvete att flytta igår, tänker inte gå in mer på det men man funderar ju på hur folk lever… Jaja nu är jag påväg upp på stan och ska möta Mattias på en lunchdejt ;) Efter jobbet kommer Elin och Elsa. Fick ett sms av pappa som ville komma förbi också, så han kommer också förbi ikväll. Stefan är hos oss nu också och pluggar så blir lite folk hos oss idag/kväll också. :)

 


Have2have

 
Direktlänk: Have2have
 

Veckan...

 
 

RSS 2.0