Mys framför tv:n

Vart hem till Ida på lite te och cigg, var riktigt trevlig! :) <3 nu är jag hemma igen och kollar x-factor med älskling. Sedan blir det en dusch och kanske en film . Puss och godnatt


Litet inlägg

 Vart en riktigt myskväll igår, jag älskar dig Mattias <3
Somnade dock i soffan till filmen och vakna vid fyra tiden på natten, bara gå raka vägen till sängen. Sov till halv tre idag :o Känns inge bra när det vart en sån fin dag idag. Bara slappat idag, och ska nog inte göra så mycket mer vättigt idag heller. Emelie L kom förbi en sväng igår också, trevligt! :)
 
 

Skor

 Fick superfina skor av min vän Camilla igår <3 Sen fick jag två par fin skor av Lanja när hon var här förra veckan.
Snygga va? :D
 
 
 

Göra ingenting alls

 Lördag, och det blir en lugn lördag. Helst göra inget alls... Tror jag ska ha filmmaraton med min älskling.
 
 

Outfit

 Fredagens outfit:
 

Partyyyy

 Igår var jag över till min vän Camilla och skulle dricka lite, det vart inte så lite (som vanligt).. haha, vi körde på och Mathilda kom och var med oss också. Hade en riktigt kul kväll med er tjejer! Vart krogen och dansade hela kvällen.
 
Tack för en rolig kväll brudar! :)
 

Väntar på paket

 Beställt leggins från ebay, snygga va? 41 kr... billigt!!
 
 
 

Torsdag

Har gått helt okej på jobbet idag, men nu är det bara en dag kvar på arbetsveckan, känns skönt! Efter jobber åkte vi förbi svärmor/far och hälsade på en sväng, dom hade vart på ullared så vi fick med oss lite hem.
Sedan hem och gjorde mat innan Malle kom förbi en sväng, drack lite te och snacka lite skit. Jag beställde ett par leggins från ebay också, super snygga!!
Nu blir det soffläge och kika lite tv.
 
Dagens outfit
 
 

Shopping

Var som sagt på stan och shoppade lite igår, här kommer de sakerna jag köpte:
 
 
 

Tjejkväll

Idag efter jobbet åkte jag hem och la mig och sov ett tag innan jag mötte emma för tjejkvällen på stan. Köpte på mig lite smått och gott :) bilder på allt kommer sen. Sen kom mattias och hämta oss så vi hämta pizza och åkte hem och kika bonde söker fru, kollade också på nybyggarna sen såklart :) bu blir det sovdags!!
Här kommer en bild på den nya tröjan och linnet jag köpte idag.


Tandläkaren/barnvakt

Idag efter jobbet var jag till tandläkaren, inga bra svar, när jag är klar med detta kommer set ligga på typ 5000 kr, precis vad jag behöver nu!! :/ Aja, sen hem och syskonen kom förbi, passade dom medans mamma var på kurs. Kollat x-factor och ung och bortskämd, blir så jävla förbanna när jag ser det programmet alltså!! Nej nu ska jag sova. Godnatt


Måndag

Idag efter jobbet mötte jag ipp Camilla på stan för jag skulle leta present till min lillasyster som fyller 18 år idag! Tiden går verkligen snabbt, kan inte tro att hon redan är 18 år. Sedan tog jag och Milla en fika också iaf, och snacka lite skit innan Mattias kom. Så drog och åt innan vi åkte till Norberg och fira syrran. Hon fick en fin klänning och naglack av oss. Mormor, morfar och Sandra kom också förbi.
Nu är vi hemma igen och ska snart kika x-factor som vi missat nu. Först väntar vi på lite plattor öl, kan behövas nu när skafferiet börjar bli tomt ;)
 
(Sorry, ingen bild i det här inlägget heller)
 
 
 
 

Lunchuppdatering!

Igår var vi till Långshyttan (tror jag det heter) och firade min kusin som blir stor! :) Sedan när vi kom hem ringde Malle och vill komma förbi en sväng, men när hon kom hade hon tagit med sig min barndomsvän Lanja också. Var väldigt kul och jag vart riktigt överraskad! ;) Så vi satt i tre timmar och fika och prata massa minnen. Sen avslutades kvällen med X-factor med älskling. Nej, nu börjar jag jobba snart igen. Skriver mer sen!

 


Helgen

I fredags hade jag lite vinkväll hos mig med lite brudar från jobbet. Hade jätte trevligt, åt en massa gott och drack gott! Sedan gick jag, Jessica och Magda till krogen och dansa hela kvällen!
 
 
Lördagen låg jag deckad efter en hård kväll, men Maria kom förbi en sväng och sedan gick jag och Ida och käka pizza. På kvällen sen gick vi över till Ersson och satt och drack där lite. Mathilda kom förbi och vi gick till mig en sen och drack. Krogen var också super kul. Dansa nästan hela kvällen då också.
 
En sliten söndag är det idag också, vakna vid två tiden ;o.
Nu har vi iaf precis ätit och ska dra oss till Sara, min kusin Sanda fyller 16 år idag så ska dit och fira henne. :)
 

Vart till Norberg

Idag efter jobbet åkte jag och Jessica T upp på stan och tog en runda på bolaget, tagga lite tills imorgon då det blir "vinkväll" min mina kollegor, ska bli riktigt kul! :) Sedan åkte jag hem och fixade mat och sedan åkte jag och Mattias till Norberg, gav syskonen lite smått och gott, hade hur mycket lotion och smågrejer som helst som jag ville bli av med. Hälsade på Lovica och Görgen ocksåm satt och prata en stund innan vi drog hem igen. Nu har jag precis duschat och ska snart kika lite tv.
 
Godnatt!
 
Slänger in en gammal bild från semestern 2010
 

Med Emma till mormor

Idag fick min duktiga kusin körkort så hon ville att jag skulle med till mormor och hälsa på, så vi drog dit efter jobbet och hälsade på en sväng. Jag lever fortfarande så hon får godkänt på körningen ;)
Nu kikar jag på bonde söker fru och sedan får vi se vart kvällen tar vägen.
 
Gammalt kort på Emma och mig ;*
Några av handspritflaskorna från jobbet som vi gjort, dock vann inte vi. :(
 

R.I.P

 Vila i frid finaste Simba! <3
 
 

Rånaren lämnar Johnny på tunnelbanespåret

 
 

Ingen har väl missat om den killen som lämna Johnny att dö i tunnelbanan. Och dessutom rånat honom. Det verkar ha blivit ett himla stort samtalsämne i hela Sverige. Jag kikade in på facebook och runt 700 kommentarer har redan publicerats på ett av alla inlägg. Hälften av folket tycker han ska utvisas och utsättas för samma sak som han utfärdat. Andra hälften av alla kommentarer säger att vi svenskar är rasister och dömmer folk efter hudfärg, ursprung, osv osv….för att folk skriver "utvisa honon", "svartingen", "jävla utlänning" och mycket mer...

Min lilla åsikt!

Jag tycker att han ska bli utvisad, inge tvekan! Varför ska vi ta han om en kille som kommer till Sverige och sedan göra liknande brott här, varför ska vi betala av våra skattepengar till fängelse för honom. Varför ska han får bättre mat i fängelset än vad barnen i skolan får?

Om vi i Sverige välkomnar honom till vårt land är det inte smart att göra det han gjorde inom endast en månad i Sverige. Nej fyfan.. har man inte mer respekt för andra behöver han inte stanna här heller.

Jag skiter i vad som händer med han om han får åka till sitt hemland, han har förbrukat sina chanser här.  

 

Angående det här med invandringen att vi tar in så mycket folk, jag tycker definitivt att vi ska hjälpa länder som har det svårt och flyktingar som behöver hjälp. Även folk som vill hit för att jobba och sköta sig, dom är absolut välkomna. Men jag förstår inte varför vi ska ha kvar alla som gör brott eller missköter sig, istället för att sätta dem i fängelset här, skicka hem dom så får deras land ta hand om dem. Väldigt stor procent av de brottslingar vi har som sitter inlåsa är utlänningar. Kolla bara efterlyst, 95% av alla är utlänningar. Och sedan har vi mage att skicka hem en oskyldig ungdom bara för han har fyllt arton, och en gammal tant, småbarnspappa osv, som inte gjort någon illa. Ta hand om dem och ut med de dåliga!


Tisdag

Har vart en lång dag idag. Lång dag på jobbet och sedan åkte vi och gymma, jag och mattias, jag höll på att dö rent ut sagt ;) men skönt som tusan när jag kom hem. Kommer nog ha träningsvärk i armarna imorgon :p sedan hem och duscha och gjorde lite mat. Plockade lite i förrådet i källaren. Sen mötte jag Ida på en cigg innan x-factor började. Alltid lika kul! Sen kolla vi ung och bortskämd och nu blir det de okända innan sovdags.
Godnatt mina vänner!!


X-factor

 
Audition:%20Simon%20Issa%20-%20I%20don't%20wanna%20be
 Älskar rösten!!
 
Audition:%20Hans%20Gustafsson%20-%20Viva%20la%20vida
 Så jäkla bra !! ;)
 Audition:%20Rebecka%20Smahl%20-%20It's%20oh%20so%20quiet
 Stackars Marie
Audition:%20Cherry%20X%20-%20Sweet%20dreams
 hm..
Audition:%20Grit%20Licks%20-%20Fest%20hos%20Abdullah
Lite för likt "Fest hos Mange", men kommer nog gå på festerna ;)
 

Tävling

Har tävling på jobbet, dekorering av handspritflaskor ;) höhö

 

 


Loosies

 Igår efter jobbet gick jag hem och rensade ut en himla massa småsaker som fanns i lådorna hemma. Jag har så himla mycket småskit så jag måste välja vilket som är det viktigaste, inte så lätt ;)

Tror dessutom att jag har en hel låda nere i källaren som samma plock. Tänkte ta med det till syskonen så får dom välja om det är någon dom vill ha. Tror det kommer mer till användning där än i mina lådor. Sedan kom Mattias hem från gymmet och vi skrev handlingslista och jag körde till Ica för veckohandling, gick bra att köra denna gång faktiskt! :) Sen kikade vi på X-factor och åt bacon, ägg och sallad till middag. Avslutade kvällen med en film, Loosies.

 

 
 

Wanderlust

 Av ren uttråkning skriver jag ett inlägg som inte har någon mening. Jag har precis kollar på Wanderlust, helt okej film. Den kan rekomenderas! :)
 
 
 
Någon som har några bra filmtips?
 

Filmer

 Igår hade jag lite filmkväll, kikade på två filmer.
 


Streetdance 2 var helt okej tycker jag, lite mer av en tjejfilm :)
Stig Helmer story... nja inte riktigt min typ av film, var rätt långdragen.
 

Min kära familj

 Min normala familj ;) 
 
 
 

Party med kusin

Igår skulle vi till Corre på fest men festen vart inställd, håller tummarna för Simba nu!! <3
 
Men jag och Emma bestämde oss ändå för att parta lite så hon kom hit vi fixade oss och drack, hade jätte trevligt! Rebecca, Sandra, Joakim och Stefan var också här, stackarna trodde väl dom skulle få vara själva här för vi skulle iväg, men dom fick väl stå ut med oss. He he. Gick sedan ner till krogen och dansade hela kvällen. Var lite dåligt med folk ute men vi körde på ändå ;)
 
Idag vakna jag runt tolv tiden... sovit bort typ halva dagen, Anna kom sedan förbi och hämtade sina grejer så vi gick också och käka lite pizza. Mycket trevlig pratstund! :)
 
Nu har jag, Joakim och Stefan städat hela lägenheten och ska snart sätta på en film.
 



Följ mig på Instagram förresten, Emelieohman91
 

Work

Sitter på jobbet och väntar på bättre tider ;) haha nej men alla datorer krånglar och har Inge nätverk så av ren uttråkadhet skriver jag ett litet inlägg. Idag ska vi på fest hos Corre och det ska bli himla kul, får se hur kvällen slutar om det blir krogen eller om vi bara blir där hela natten :) Rebecca och Sandra kommer på besök idag också och ska sova hos oss eftersom dom ska iväg tidigt på lördag sen.
Åh intressant inlägg, men är som sagt uttråkad!!


Torsdag

Här kommer ett snabbinlägg i reklamen. Idag efter jobbet har jag träffat Emelie a och lilla Elsa, tog en fika och hade det jätte trevligt på cafe plus. Sedan gick jag hem och gjorde falukorv i ugn med sallad. Har nu på kvällen även mött camilla på en cigg och snacka lite skit :) nu ska jag fortsätta se på tv :)
Puss och godnatt


Godnatt

Kom precis hem från bion, tyckte filmen var riktigt bra! Och klockan är inte allt för sent som den brukar vara när man vart på bio, det är ett plus. Nu händer det inte mycket mer ikväll, imorgon efter jobbet ska jag därimot träffa Emelie A och ta en fika, mys!! :)
 



Bokat!

 Biobiljetter bokade inför ikväll, det blir att se Hamilon 2 med baby.
 


 
 

2012-09-11

 Slänger in ett snabb inlägg nu, ska gå och lägga mig... Men idag efter jobbet kom Rebecca till mig och jag klippte henne, sedan åkte jag och Mattias och veckohandla och gjorde god köttfärsås och spagetti. Sedan har kvällen bestått av Segemyhr. Älskare! :)
 
Rebecca har super tjockt hår så tunnade ur hennes hår supter mycket. Efter vi klippt klart henne vart den en hel hårboll, nästan så man kan göra en peruk av den.
 
Nej nu ska jag sova. Godnatt mina sötnosar.
 

Måndag

Efter jobbet gick jag hem och började på med mat tills älskling kom hem. Sedan kom Emma förbi och satt och snacka lite skit innan hon gick och jag drog över till Ida för lite temys. Var trevligt. Nu är jag hemma igen och ska bara ta det lugnt.
Imorgon kommer min syster Rebecca hit så jag ska klippa henne inför hennes skolfotografering. Önska mig lycka till!
 

Haha, kollade på lite gamla kort ;)
 

GIllas

Jag vill ha de här fina klänningar!
 


Från: Nelly
 

Värdelösa

Man blir ju galen på de där jävla infokomp. Nu har jag fixat så jag kan ta ledigt från jobbet ett till datum för att göra om det där jäkla provet. Så ringer jag dom för att boka ny tid för engelska provet. Då har dom stängt ner infokomp och bytt nämnare eller vad det var dom sa. Och jag skulle prata med min lärare om hur vi skulle lösa det med provet, och hon säger att hon inte vet det att jag ska prata med nerstängda komvux som inte ens går att gå tag på. Fick sedan prata med rektorn på skolan och hon skulle försöka fixa nått, skulle vänta på ett samtal i veckan, om ingen ringde skulle jag höra av mig igen. Bra koll dom verkar ha. Snart skiter jag i den här jävla engelskan för dom som handleder detta är ju helt blåsta och verkar inte ha koll på någonting.



 


Söndag

 Igår åkte jag och Mattias till Eskilstuna och kikade på pappa när han spelade, mycket trevligt. Jag fick köra hela vägen dit också. Gick inte så bra i början, men sedan vart det lite bättre :)
 

Idag har vi grovstädat lägenheten efter festen, sedan åkte vi till Anna och blev bjuden på god mat. Åkte hem vid sju och fick besök av Ann och Ronny, fick presenter och fikade. Nu har dom precis åkte hem och jag ska hoppa in i duschen och sedan blir det soffdags.

Rubrik

Fick snygga kläder i present också av Emelie och Ida. :) <3


Presenter

Fick en massa fina presenter av mina underbara vänner!!


Födelsedagsfest

Lite uppdatering igen då, i torsdags kom mamma och syskonen på besök och firade mig, var mycket trevligt. Satt och kika massa gamla kort som jag hade, och lite roliga filmklipp. :) 
Igår efter jobbet åkte jag hem och duscha, sedan kom Anna förbi och vi åt och fixade oss sedan. Sen började allt folk komma och fick jätte fina presenter, fick massa dricka som vin, champagn osv, sedan blommor, kläder, fotoalbum. (Ni får ev. se sedan i nått inlägg)
Hade en super trevlig kväll och avslutade med massa dans på krogen.
 

21 år

 Då var det min tur att fylla år igen! 6 september och jag är 21 år idag. Happy! :D
Händer dock inte så mycket vid den här åldern, var roligare när man fyllde 18 och 20, då man får gå på krogen och systemet ;)
Ikväll efter jobbet kommer iaf mamma och familjen till oss och fikar.
 
 
 

Mer kalas

Idag har det verkligen inte gått bra på jobbet!!!! Ingen bra dag, därimot vart det en väldigt lyckad kväll, Anna, Elin, Elsa och pappa kom förbi och fika och fick fina blommor och en jätte god parfym. Vart en sen kväll idag också, så nu ska jag kolla lite mer Segermyhr innan det blir sovdags.
 

Tjejerna poserar ;)
 

Skooooor

 
Snygga, inte riktigt min stil, men gillar dom!! :)
Från have2have
 

Kväller

 Har haft mormor, morfar och Stefan här. Mycket trevligt var det, dom åkte precis hem och kl är redan snart 10.. Nu ska jag bara mysa framför tv:n sedan sova. :)
 

Mina presenter som jag har fått idag! Tack för det! :)
 
Bjuder på lite fler kort från båtresan i Alanya. Köpte dom bara på kort så inte så bra kvalité när jag är tvungen att ta kort på ett kort.. men det får duga.


Godnatt!
 

Shopping med Milla

Efter jobbet mötte jag upp Camilla och kika lite på stan. Köpte lite presenter till Stefan och sedan köpte jag tre presenter till mig själv också (a), köpte tre linnen. Sedan kom Mattias och hämta mig så vi åkte hem och fixa med mat och nu väntar vi bara på att mormor, morfar och Stefan ska komma.
 

Jessica; jag vart inspirerad av din tröja sist, så försökte hitta lite såna här oversize linnen nu ;)
 

Firande hela veckan..

Hur perfekt är inte det här? Att ha födelsedag nästan en hel vecka :D  Jag gillar det!
 
 

Photo

Två av korten från båtresan på mig och Mattias.

 

 


Hemma....

 Kom precis hem från jobbet, min snälla pojkvän hämtade mig så vi gjrorde lite ärenden innan vi åkte hem. Nu väntar jag på att Emelie W ska komma över till mig på en liten kopp te, mycket trevligt. Sedan ska jag förbereda lite för hela den här veckan kommer bestå av besök, jag fyller nämligen år på torsdag och eftersom jag har sån stor familj så måste jag dela upp det på hela veckan ;) haha.
Nejni, nu ska jag sätta igång en till tvätt och fundera på vad vi ska äta idag.
 

Två kort från i fredags ;)

När vi var hos pappa igår berätta han om hela sin resa och det lät väldigt intressant, deras skiva är äntligen klar också, så fick med mig en sådan hem också :)
 

Filmtips!

Jag och älskling kollade på två bra filmer i lördags:
 


 
 
 
 

Gabriella försvann i Egyptien

Gabriella försvann i Egyptien.
 
Har vart en massa skriverier i Aftonbladet om den här Gabriella som försvann i Egyptien... eller försvann, hon träffade en kille som hon vart kär i och struntade helt enkelt i att höra av sig och komma hem. Hon funderar även på att stanna kvar åtminstonde ett år till. Hur dum får man vara, att skrämma upp familj och vänner och sedan inte bry sig om att komma hem till Sverige. Tänker på hennes stackars annhöriga som vart rädda och trott att något har hänt henne.
Ursäkta för min bittra text, men jag blir bara så irriterad :P
 
 

20 augusti
Gabriella gör sig i ordning för att åka till Egypten. Hon säger hejdå till sin manlige vän som hon delar lägenhet med i Skanstull i Stockholm. Hon åker reguljärflyg med ­flera mellanlandningar mot Kairo och lyfter från Arlanda runt lunchtid.

I ett sms till sin mamma skriver Gabriella att hon är på flygplatsen i Kairo. I ­semestermålet Sharm el-Sheikh bör hon ha varit framme runt klockan 23. Hon checkar enligt personalen in på hotellet Tropitel Naama Bay.

21 augusti
Runt klockan 10.45 skickar hon ett sms till sin mamma och skriver att hon ligger vid poolen och har det jätteskönt.

Runt 19-tiden ringer hon till sin vän Mikael Gustavsson. De pratar i tio minuter, sedan avslutas samtalet. Några minuter senare får han ett sms om att pengarna på hennes mobil tagit slut.

27 augusti
Klockan 12.40 checkar Gabriella Gardell ut från ­hotellet, enligt loggboken.

Senare samma dag skulle hon ha besökt sin nya arbetsplats restaurang Stockholms Matvarufabrik men dyker aldrig upp.

28 augusti
Gabriellas mamma blir orolig när hon inte hör av sin dotter. Hon ringer upprepade gånger på hennes mobil. Det går fram signaler men ingen svarar.

29 augusti
Gabriella anmäls försvunnen av sin mamma.

30 augusti
Inga signaler går längre fram på Gabriellas telefon.
 

Grattis pappa

Idag har vi fixat med listen i vardagsrummet som satt lite galet innan, inte perfekt nu heller, men bättre än innan :) sen storhandlat och städat lite. Sedan var vi förbi svärföräldrarna och lämna lite saker innan vi åkte till pappa och gratta honom. Vart kvar r hela kvällen och när vi precis kommit hem ringde Emma och ville ha skjuts så bara ut och åka igen, har övningskört mycket idag och set har gått riktigt bra faktiskt! :) nu har vi lagat mat, hängt tvätt och duschat så nu ska vi mysa ner oss till de okända.
Godnatt mina vänner!


Utgång

Igår efter jobbet kom Jessica till mig och vi fixade oss för lite utgång. Sen kom Melinda, Jessica och Malin förbi och vi satt och hade trevligt och drack på ballkongen. Senare fick vi på fest hos någon Anders innan vi drog till krogen och dansa, mycket trevlig kväll. Avslutade kvällen med american med Jessica och Jesper. :)


RSS 2.0