Valborg

Valborgsfirande idag då och det är fullspäckat schema idag. Först jobb 8.00-16.15, sen hem och duscha för att sedan hämta Anna D vid tåget 17.20. Sen förbi bolaget på hemvägen och hinna äta nått, sedan iväg och kolla mina småsyskon som har spelning kl. 19.00. Sen fixa sig snabbt för att sedan tillslut åka till Enoksson och bada tunna. Puh, jaja.. planer vart det ju för dagen iaf ;)

 

Idag fyller ju min lilla gosis till syster 5 år också, dock ska vi fira hennes födelsedag imorgon. Sen på torsdag ska vi ev. till Anna Ö och fira hennes födelsedag i efterskott också. Och sedan är det helg igen och min kusin Sandra kommer och hälsar på oss och ska sova där till på lördag. Ska bli trevligt! :) Men typiskt så fick vi ut ett mail idag om afterwork nu på fredag såklart bara för att jag inte kan :/ Men jag har bokat in en afterwork i Juni istället, så då jäklar ska det festas ;)

 

Nej nu börjar jag jobba igen, skriver mer en annan gång! Puss

 


Måndag

Måndag och jobbdagen har gått riktigt bra! Efter jobbet gick jag förbi stan och köpte present till min lillasyster Lovisa som fyller år imorgon! Sen hem och Emelie W kom förbi en sväng på en kopp te. var mycket trevlig! Sen fixade jag lite mat, kassler och purjolökstuvning vart det! Nu har jag precis plockat undan lite och väntar på att min bror Stefan ska komma förbi och hälsa på. Mattias sviker ju mig ikväll då han fått jobba över, stackar han... och stackar mig! Saknar ju honom här hemma! <3
Nej nu ska jag slänga i en ny tvätt i tvättmaskinen innan Stefan kommer.
 
Puss och kram!
 
 

Söndag

 Älskade vädret igår, helt underbart!! Jag och älskling låg ute på ballkongen och bara njöt av solen.
Vad har alla för planer inför valborg? Jag känner mig inte alls taggad inför det, känner mig inge sugen på att festa, och känner mig inte sugen på att bara sitta hemma. Någonting lär man väl hinna på, men vad? Vi ska iaf och kolla på mina syskon som har spelning i Krylbo då, ska bli kul att se! :)
 
 

Grattis!

 Nu ska jag tvätta lite sen ska vi gå över till Camilla och Jocke och fira Camilla som fyllde år i Fredags. Stort grattis till världens bästa Camilla, du är underbar! <3
 
 

Firmafest

Lite uppdatering igen då.. Har vart dålig på att blogga i helgen. I fredags efter jobbet kom min lillasyster Amanda till oss och sov här. Åt lite tacogratäng och kollade på lite film. Riktig myskväll! Sen på lördagen så drog vi ner på stan en sväng och sedan körde jag hem henne.
Åkte hem och fixade mig och senare kom Mattias jobbarkompisar på lite förfest hos oss och sedan drog vi till parken där vi först vart bjudna på mat och underhållning. Sen vart det dans och lyssna på Jessica Andersson som var riktigt bra.
 
  
 
 

Ångest

Vad ska jag ha på mig ikväll? Åh, alltid lika svårt.. Ringer över Ida för råd! ;)


Fontän

Igårkväll så kom Ida förbi en sväng och kika hur vi hade fått det på balkongen. Var trevligt att hinna prata lite :) Idag har det vart rätt mycket på jobbet som vanligt, men dagen har gått fort. Var till köket i gränden på lunchen med Lotta och åt goda pannkakor! :D
Efter jobbet åkte vi till tippen och kasta lite skit, sen köpt en super snygg fontän. Mamma och några av syskonen kom förbi och hälsade på också. Fikade och sedan körde vi över vårt gamla bord och stolar till dom som dom nu ska ta över.
 
Den gör sig inte rättvis på bild, mycket snyggare i verkligheten.
 

Utemöblerna är på plats

Denna dag har vart bra, jobbet har gått rätt snabbt idag. Vart på medarbetarsamtal i två timmar där jag fick höra både gott och ont. Finns lite saker jag ska tänka på, men det är bara bra så man kan utvecklas. Efter jobbet åkte jag och hämta Mattias så vi drog till Jysk och köpte våra utemöbler till balkongen. Vår bil var dock lite för små för de stora kartongerna så Mattias föräldrar fick komma med deras skåpbil. Men tillslut fick vi hem dem iaf och det vart jätte snyggt där ut. Tog ett tag att skruva ihop allt, och när vi skulle göra fåtöljen så upptäckte vi att vi fått hem fel saker till den. Så det är inte riktigt klar, och vi lär tillbaka dit imorgon och byta, suck.. det är vår tur det.
 
 

Min dag

Igår kväll så var jag ute på en promenad med min fina vän Jessica, var mycket trevlig! Sen hem och lägga sig i sängen och kolla på solsidan innan sovdags. I morse så gick jag upp tidigt och åkte mot Falun, hade gps med mig så jag hitta, haha mitt lokalsinne är ju inte det bästa direkt. Men gick bra, hittade dig utan omvägar. Mötet där gick väldigt snabbt, var klar på ca 15 min och fick veta att jag antagligen kommer få äta dessa till mitten av juni. Två månader kvar.. börjar bli tråkigt!
Sen åkte jag iaf till min bror Stefan och hälsade på, han bjöd på carbonara. mycket gott. Sen följde han med tillbaka till Avesta och hälsa på oss en sväng innan han åkte vidare. Resten av dagen har spenderats hemma då det spöregnat ute. Eller ja, vi var ju till Jysk en sväng också och kolla möbeln. :)
 
Stefan står och kockar i sitt kök!
 

Rubrik

 Vi håller på att planera sovrummet, kollar på dekorer till ena väggen.. det finns ju så sjukt mycket snyggt. Här är några som vi kollat på:
 
 
Och imorgon ska vi förhoppningsvis köpa nya utemöbler :D:D
Kommer bli snygg där ute också. Bild nedan!
 
 

Nu dååå

Jahapp, vad står på schemat idag? – inte så mycket tror jag faktiskt. Jobbat och hämtat ut tapeterna på Flugger till sovrummet. Åh kommer bli så tjusigt där inne, vill ha allt klart där nu, vi lär snart sätta igång med det där så det blir klart fort! :) Tänkte jag skulle göra kassler och broccoli gratäng idag, mm det blir nog bra det. Imorgon är jag ledig från jobbet igen, tar ut en klämdag för att åka till Falun och kolla hur allt går med mina mediciner. Ska hälsa på min bror då också, ska bli trevligt!
 
 
 

Sune i grekland

 Jag och älskling kollade på Sune i Grekland igår, helt okej film. Dock saknar jag lite de gamla karaktärerna.
 
 
 

Flottar oss

 I morse så hade jag först en efterlängtad telefondejt med Anna <3 Sen så åkte jag och Moa och köpte glass och stekte lite i solen. Åkte sedan hem till mig och satt där och snacka lite. Daniel och Gerda kom sedan förbi en sväng också och hälsa på. Sen åkte jag och Moa vidare till McDonalds och fetta oss lite med en god hamburgare. Så nu är jag hemma igen och Moa har åkt hem, blir att se en film snart, Sune i Grekland... åh hoppas den är bra nu! :)
Fått en härlig nyhet idag också, som jag inte tänker skriva här än.. ;) men den är bra vill jag lova! :D
 
 

Födelsedagsfest

 God morgon, eller om man fortfarande säger det när klockan är över ett? ;)
Igår så drog jag ner till stan och träffa Moa på stan och tog en fika, sen besluta vi oss för att hon skulle med mig på fest på kvällen. Så vi åkte hem till henne först och hämta lite saker innan vi åkte till mig och fixa oss. Beställde lite onlinepizza också, mums!
Sen drog vi iaf till Emelie F och fira hennes födelsedag. Hade superkul och sen drog vi ner till krogen och dansa hela kvällen!
Vägen hem från krogen är mycket läskigare när man går hem och är nykter, usch.. pratade iaf i telefonen hela vägen hem om nått skulle hända, haha ;)
 
Grattis till dig Emelie och stort tack alla inblandade för en trevlig kväll!
 
Thereses fot, Emelie och Moa
Jag & Moa
 

Fredag

Just nu är jag helt slut i huvudet, tråkigt har jag också.. men orkar inte hitta på nått heller!
I förmiddags så kom mamma och Lovisa på besök, drack lite te och snacka ett tag. Sen åkte jag och hämta upp Felicia som var hemma hos sin farmor, gick in dit och snacka en sväng också, var trevligt, längesen vi sågs nu. Sen drog vi iaf till mormor och var där någon timma. Görgen och Joakim följde med tillbaka till stan sen. Sen åkte jag och Felicia till Ica och sen hem och gjorde god mat. Vart kyckling i ugn med sås, sparris och blomkålsris.
Nu har jag iaf precis kört hem Felicia igen och Mattias ligger i sovrummet och har väldigt ont. (Men sover nu som tur är)
 
God natt mina vänner!
 
 
 

Shopping

 Köpte lite kläder idag, tre klänningar och en kjol! (Dom två översta hann jag inte knäppa kort på när jag hade dem på, men kanske kommer nått sen)
 
 

Vilken dag

I morse gick vi upp i tid för att åka mot Västerås. Stannade på McDonalds och åt frukost och sedan vidare till skrapan där operationen ägde rum. Medans Mattias var där så gick jag en vända på stan och shoppade lite (bilder kommer sen). Men när jag stod i omklädningsrummet så ringer Mattias och han var klar tidigare så vara bara att slänga på sig kläderna och skynda mig tillbaka. När vi sedan var påväg ner till p-huset så upptäckte vi att Mattias hade glömt bort att ta av sig så skoskydden så han gick runt med såna där ute på gatan, haha så söt så! Ska tillägga att han fortfarande var lite groggy då ;) Iaf så åkte vi hemåt sen, och såklart så tutar någon på mig i rondellen, fattar aldrig varför? :p
 
När vi väl var hemma så tog vi det lite lugnt ett tag, Mattias ser inget så jag har tagit hand om honom, gett tusen olika droppar och piller hit och dit varje och varannan timme. Jag hann sedan åka en sväng till mamma och hälsade på henne och syskonen, var trevligt. Sen åkte jag hem och pappa ringde och fråga om han fick komma förbi en sväng, så han kom också ett tag och satt och snacka lite skit, trevligt! Nu ligger Mattias och sover bredvid mig och jag funderar på om jag ska slå på någon film kanske? Är ju ledig imorgon också så får se vad som händer då :)
 
Det spöregnade verkligen ute idag, och så läskigt att köra om lastbilar när det är sådär, usch.. blåst har det också gjort idag, höll på att ramla omkull när jag var påväg till bilen :o
Sen har jag gjort god omelett med ost & skinka.
 

Vart på besök hos Emelie

Nu blir det sen kväller igen, efter jobbet så drog jag hem och btte om, tog bilen till Emelie A och hälsade på henne och lilla Elsa. Mycket trevlig som alltid. Vart bjuden på god kladdkaka och te. Busa med Elsa och snacka lite skit med Emelie. Var kvar där några timmar innan jag drog hem. Nu har jag kollat på ett avsnitt av smartare än en femteklassare och snart väntar sängen eftersom vi ska upp i tid imorgon och åka mot Västerås.

 

Godnatt

Godkväller, nu är det snart dags att sova, efter jobbet åkte jag till apoteket och hämtade ut ny medicin. Sen hem och gjorde lax med spenat. Och Corre kom på besök en sväng och snacka lite skit. Sen kom Emelie F hit och drack lite te och snacka lite skit också, var mycket trevligt.

 

Men nu är jag som sagt väldigt trött i ögonen, en jobbardag kvar imorgon, sen blir man långledig. :)

Godnatt mina vänner! 

 

 


Och nuråå

Känner mig helt färdig i huvudet, känns som att man haft massor att göra idag men ändå inte fått nått gjort. Och guuuud vad jag klagar hela tiden också känner jag, det är inte lätt att vara jag ;) Vart så fint nu när vi fick upp dörrarna i hallen, känns som ett helt annat rum nu.

Får se vad planen är nu, först var det på tal om att åka till Falun och även att träffa Emelie. Men nu verkar inget bli av så får se vad jag ska hitta på istället, finns väl alltid massor av saker man ska göra. Skulle behöva tvätta också, har en del liggandes.  

 

Bjussar på en bild på mig och fina Jessica från i lördags.

 

 

Lunchhhhh

Nu är det bestämt, det blir kolmården till sommaren med mina tre småsyskon Felicia, Amanda och Viktoria.. och såklart Mattias ska med också ;) Blir camping 3 eller 4 nätter och zoo två dagar, resten av tiden är det tänkt att vi ska sola, bada och kanske hitta nått shoppingcenter. Kommer bli en kul liten resa. Dock kan vi inte bestämma nå datum och boka ännu då Mattias inte vet vilka semesterdagar han får ledigt. Åh.. kommer bli skönt att komma bort, längtar! :)

 

Just nu så känner jag mig lite förvirrad, så mycket i huvudet hela tiden. Har även ringt hudvårdsmottagningen i morse för min medicin är slut nu om typ fyra dagar och ska dit om sju dagar för att få nytt recept och sen kan det ta ca en vecka till innan dom fått hem min medicin. Så vet inte riktigt hur dom tänkte där -.- Problemet är också att dom endast har öppet 8-9 och 13-14, toppen då jag jobbar dom tiderna!

 


Godnatt

Puuh, vilken dag. Fullt upp på jobbet som vanligt och drygt att jobba till fem dom här veckorna :( Efter jobbet åkte vi iaf hem och gjorde lite god mat, Mattias satte upp garderobsdörrarna, medans jag skrev handlingslista och åkte och veckohandla, vilket team vi är ;) Vi hann iaf göra allt idag och Ida kom även förbi en sväng. Nu ska vi bara plocka undan lite saker vi dragit fram och sen väntas nog sängen, super trött!
 
 

Veckans planer

Veckans planer ser ut som följande:

 

Jobb mån - onsd, 8.50-17.05

 

Måndag: Sätta upp de sista med garderobsdörrarna (SEN är vi klar med dom!) och veckohandla.

Tisdag: Fika med Emelie F

Onsdag: Fika med Emelie A och Moa

Torsdag: Till Västerås med älskling för operation

Fredag: Antagligen ta hand om sjuklingen

Lördag: Eventuellt Emelie F födelsedagsfest

Söndag: Förhoppningsvis vilodag!

 

Det är mycket fika hit och dit just nu men det tackar man ju inte nej till. ;) Alltid trevligt att sitta på ett fik eller hemma med sina vänner och dricka lite te & snacka skit.

Nej nu börjar jag jobba igen, skriver nog mer till kvällen!

 

 


Redan söndag

Idag är det redan Söndag, helgerna går allt för snabbt. Men den här veckan kommer jag bara att jobba tre dagar då jag har tagit ledigt inför Mattias operation. Har som sagt vart och fikat med Moa idag och hämtat hem våra garderobsdörrar. Var även iväg till Byggmax en sväng idag. Kvällen har bestått av solsidan och nu Maria Wern.
 
Andersson hjälpte oss förresten med att sätta upp tavlan och ljuslycktorna på väggen igår, vart mys!
 
  

Födelsedagsfest

På lördag eftermiddag drog jag över till Jessica och fixade mig, sedan åkte vi vidare till Enokssons födelsedagsfest och partade lite. Vi drog sedan vidare till Kingen och dansade hela kvällen. Jag hade en superkul kväll med underbara Jessica. :D
 
 

Vi kommer framåt

Lördagen åkte vi och tapetserade klart våra garderobsdörrar till hallen. Vart riktigt bra tycker jag, älskar våra tapeter! :D Sen åkte vi till Flugger och beställde nya tapeter som vi ska ha till sovrummet senare. Var även ner till Byggmax och kollade golv, jag och Mattias har lite olika meningar om vilket golv vi ska välja, haha.. men vi tar lite länge väntetid på det så kommer vi nog fram till nått bra sen. :)
 
Bilden till vänster är på de nya tapeterna som vi beställt.
 
Idag har vi även satt på speglarna på dörrarna!
 
 

Middag

Happ, dags att uppdatera lite vad som hänt i helgen. I fredags efter jobbet åkte vi hem och fixade lite innan vi drog mot Säter för att fira min kusin Emmas födelsedag. Stort grattis till världens bästa på hennes 19 års dag! <3
Där vart vi bjudna på god mat, sen spelades sällskapsspel resten av kvällen, riktigt mysigt!
 
 

Bloggappen fungerar igen..

Eftersom bloggappen inte har fungerat på fler dagar så har jag inte kunnat blogga :( men ska uppdatera er om helgen sen, nu har jag precis vart på stan och fikat med Moa och ska nu ska jag och mattias fortsätta med garderobsdörrarna :)


BBQ- Buffé

Det fick bli lite lyxlunch idag på Kings arms med Nina, Krille och Anders. BBQ-buffé stod på menyn. Mycket gott! Nu ska jag upp på stan och kika present till min kusin som blir 19 år imorgon! :)

 

 

Rätt snygga va?

 
 

Grattis

 Grattis väldens bästa Therese på din dag! <3
 
 
 

Country roads

I brist på annat så försöker jag lära mig att spela "Country roads" på gitarr.. det går ju faktiskt framåt, dock har jag så ont i fingrarna just nu så vet inte vart jag ska ta vägen, haha!
 

Minpappa.nu

Kan rekommendera er att gå in och kolla på facebookgruppen "Minpappa.nu". Är verkligen hemskt att läsa detta, får ont i magen när jag tänker att det finns vissa som lever såhär.
Det är en grupp riktat till pappor som blir av med vårdnaden av sina barn. Mammor som hotar med ensamrätt pga separationer, anmäler massa hit och dit. Hur lätt det verkar vara som kvinna att ta barnet ifrån sin pappa.
Det är verkligen rörande att läsa om pappornas kamp för att få behålla sina barn.
Det är egentligen så fruktansvärt vilken "makt" en "mamma" har, när det kommer till barn mm. Och så snackas det om jämställdhet i dagens samhälle....
 
"Jag har kämpat för mina barn i 8 år nu, allt spring på soc, familjerätten och tinget som ändå inte hjälper att få träffa sina barn,enligt dom i tinget."
 
"Mamman har också sagt till den äldsta "om du flyttar till pappa så har jag bara ett barn och då får du inte träffa din syster". Det gör mig ont att tänka att detta kommer att följa dessa barn och prägla deras framtid. "
 
 
 

Guldfynd rånat

 
Guldfynd rånat av tre beväpnade gärningsmän

Guldfynd i centrala Avesta rånades strax före stäningsningsdags vid 18-tiden på tisdagen.

 

Larmet om rånet inkom till polisen klockan 17.49, det var då som tre män rusade in på Guldfynd, som ligger strax innanför en av entrédörrarna till gallerian Plushuset i centrala Avesta. Männen som både var maskerade och beväpnade, började genast slå sönder montrar för att komma åt smycken och andra värdesaker. – När jag kom in gallerian hörde jag glas som krossades och folk som skrek, säger Claes "Gogge" Egon Udd. Då han vände sig om fick han se en man med rånarhuva slå sönder montrar med något han uppfattade som ett slagträ. Bredvid honom stod en annan rånare med ett vapen i handen som han riktade mot Udd och sedan mot butiken bredvid, fram och tillbaka flera gånger. – Han röt att jag skulle försvinna in i butiken för att inte vara i vägen. Jag tror det var en k-pist han hade i handen.

Rånarna försvann lika snabbt som de kom. Udd såg tre män med rånarhuvor springa ut ur Plushuset med några andra män hack i häl. – Jag tror inte de försökte ingripa. De ville nog bara kontrollera åt vilket håll rånarna sprang och kanske kolla in bilnumret, tror Udd. Polishuset ligger 100 meter bort längs samma gata, men utryckningen fördröjdes på grund av en övergiven Toyota som blockerade garageuppfarten till polishuset. Bilen är anmäld stulen och polisen misstänker starkt att den ställts dit för att sinka polisen. Polisen efterlyser tips från allmänheten - om någon sett eller vet något om bilen och vem som ställt dit den. Ring då 070-3096310.

När polisen väl var på plats var rånarna redan borta. Området kring butiken spärrades genast av och trafiken hänvisades runt Plushuset. – Vi har haft flera patruller på plats som hållit förhör med vittnen och sökt efter rånarna i bil, säger Göran Nilsson vakthavande vid polisen. Ingen av rånarna har ännu gripits av polisen. – Nej ingen är gripen, men enligt uppgift flydde rånarna från platsen i en grå Ford Focus i riktning mot Norberg, säger Nilsson. Bilen var skyltad med registreringsskylt UPH 896. – Den var alltså falskskyltad, registreringsskylten tillhör en släpvagn hemmahörande i Uppsala, berättar Göran Nilsson. Polisen har också fått in signalement på de tre rånarna som tyder på att männen är mellan 18 och 25 år. Gärningsman 1 är klent byggd och 170 centimeter lång. Han bar ljus jacka och vapen liknande automatvapen. Mannen talade med utländsk brytning. Gärningsman 2 är 170 lång och gärningsman 3 är något längre.

Dalapolisen har fått förstärkning av kollegor från Västmanland i jakten på rånarna. – Vi jobbar på, dels på brottsplatsen, dels försöker vi beta av platser och vägar där rånarna kan finnas. Vi har strategiska punkter bevakade, säger Göran Nilsson. Exakt vilket byte rånarna fick med sig kan ingen säga i nuläget, men polisen vet att det var en hel del guld. Ingen person kom fysiskt till skada, men en krisgrupp kallades till platsen för att ta hand om den chockade personalen. Gärningen klassas som grovt rån av polisen.

Ännu på onsdagsmorgonen hade ingen gripits som misstänkt för inblandning i rånet.

 

Källa: Dt.se
 
Dumma jävlar som inte förstår hur mycket dom förstör för andra människor. Hoppas ni åker fast snart, jag skulle inte orka leva med mig själv om jag vore ni!
 

Nytt

 Vi har fått lite nytt av svärmor som vart till Ullared och shoppat.
 
 
Snyggt va? :)
 

Sjukling

Åh detta är så jävla drygt... vakna imorse och var helt sönderflagnad i ansiktet (som vanligt nu för tiden, jävla medicin), ont i visdomstanden, ont i örat och huvudet.. allt de hänger nog ihop med att min visdomstand växer och gör ont, men det har aldrig hänt att jag fått ont i örat av de.. skit obehagligt. Har ont i halsen också.. åh ingenting är bra just nu. Och har dåligt samvete för att jag inte är på jobbet!
 
Nog pratat om allt klagande.. har inte gjort mycket vettigt idag, låg i sängen till tolvtiden och har precis ätit en macka till frukost. Nu ska jag bara ligga i soffan och vila.
 
Puss på er!
 
 

Café la rose

Har haft en super trevlig fikaträff med Moa idag efter jobbet, satt på Café la rose i fler timmar och bara prata igenom massa eftersom vi inte träffats på länge. Måste göras om snart! Träffade Emelie A och lilla Elsa på cafét också, jag trevlig de med :) Påvägen hem sen hann jag ha en liten teledejt med Camilla. Och nu kom precis min älskling hem, han har som sagt vart i Västerås med pappa och köpt gitarr, super snygg var den! Bild nedan på den nya pärlan.
 
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kolla lite tv bara och ta det lugnt, har ont i halsen och ont i min visdomstand :(
 

Scorett

 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Någon mer än jag som sett att platåskor verkar komma tillbaka i mode. Nej fytusan, kommer ihåg när jag hade såna på mig när jag var yngre, varken snyggt eller bekvämt, tunga var dom också. Haha.
Nej, dom dissar vi!! ;)
 

Nelly

Sitter på lunch nu och har bara en panpizza till matlåda, inge bra när man har ätit pizza på söndagen ;) Jaja, har inte så mycket vettigt att skriva egentligen.. men Mattias ska iväg med pappa till Västerås idag och kika på gitarr så jag får se vad jag hittar på efter jobbet, gymma kanske?

 

Rätt coola, från Nelly!
 

Filmer

Kollat på dom här två filmerna i helgen!

 

 

Tråkiga rubrik

SÖNDAG igen, och helgen har gått för snabbt tycker jag! Igår gick vi och la oss vid halv fyra (inte smart) så jag sov bort halva dagen.. När jag väl vakna så åkte vi till Karlbo igen och måla en sista gång, bara tapeteringen kvar och det ska bli sååå skönt när de är klart! Hämtade sedan upp en pizza på vägen hem och var lite onyttig, sen har vi bara städat lägenheten nu på kvällen. Lite nytta har vi faktiskt gjort idag!
Veckans planer är att tapetsera dörrarna + sätta på speglar och få upp dem i lägenheten, iväg och kolla tapeter som ska upp i sovrummet sen, fira Anna Ö som fyllt år, fira Emmas födelsedag på fredagen, till Enokssons födelsedagsfest på lördagen.
 
Bjussar på sliten Emeliebild.
Status; Just nu
 

Filmkväll

Nu har Ida precis gått hem, har verkligen haft en super trevlig kväll med min vän. Tidigare så var vi och målade en sista gång för dagen, gick smidigt och bra. Kommer bli super snyggt! :) Sen drog Mattias iväg till Fors och Ida kom över till mig. Drack först lite te och skar upp lite grönsaker innan vi satte på en film "You again". Var en riktigt bra film som jag kan rekommendera. Men nu har hon som sagt dragit sig hem, och jag vet inte riktigt och jag ska gå och lägga mig eller vänta tills älsklingen kommer hem. Är trött med vet inte riktigt om jag kan sova ännu.. hm, jaja vi får se.

Godnatt mina vänner!

 


Vad händer?

Idag har vi också vart iväg och målat en sväng, ska tillbaka dit ikväll igen för att måla ännu en gång. Sen har vi bara en gång till att måla och det blir imorgon. Det går framåt :)
Ikväll ska Mattias iväg med Ersson till andersson så jag ska försöka hitta på nått ikväll. Antingen så ska jag ta en kväll helt ensam och rå om mig själv, eller bjuda över någon för att kolla på en film eller ut och ta ett glas. Haha ingen aning än.. Får se hur kvällen slutar :p


Tonårsbossen

Äntligen fredag! Åkte till Karlbo idag igen efter jobbet, vart bjudna på mat och sedan måla vi dörrarna. Jag smidigt och vi vart klara i tid idag. Så nu är vi hemma och har precis kollat på Tonårsbossen, haha helt sjukt med så kul att kolla på hur folk beter sig. :P Resten av kvällen består av tvmys! Imorgon ska vi upp i tid och måla igen, så skriver mer imorrn.
Puss och god natt!!
 
 

Solen lyser

Solen skiner, kan behövas en dryg dag som denna. Längtar hem nu!!

 


Trötter

Usch vad trött jag är just nu! Vill bara krypa ner i mina varma säng och sova hur länge som helst! Har vart till Karlbo idag igen och slipat klart alla dörrarna. Det är även spacklat, så imorgon ska vi slipa de sista och sedan börja måla ena sidan. Vi har kommit en bra bit nu iaf! :) Men som sagt just nu är jag helt död... så ska hoppa in i duschen och sedan blir det nog sängen direkt.
Puss och god natt, och glöm inte att det är fredag imorgon! :D
 
 
 

Christina Perri - Jar of hearts

 Älskar låten!!
 
 
Tidsinställt inlägg!
 

Kväller

Idag efter jobbet kom älskling och hämta mig och vi åkte till Karlbo och vi vart bjudna på mat där. Sen ringde dom från IKEA så vart bara att åka tillbaka hem efter vi ätit och lasta ut och ner i källaren. Gick iaf smidigt och snabbt. Sen skulle Mattias jobba natt så vi tänkte ta det lite lugnt och kollade ett avsnitta av tunnelbanan och jag gick sedan över till Camilla på en kopp te. Sen ringer Mattias och säger att det inte blev nå jobb så han kom istället och hämtade mig lite senare och vi har nu precis satt oss och kikar på café bärs på kanal 5. Var också trevligt att snacka lite skit med min vän Camilla. :)
 
 
 

Drömmer mig bort

Sitter och steker i solen på min lunch… underbart väder, kan inte bli bättre! Dock kliar det i ansiktet när jag är i solen, är så torr så beror nog på det. Förmiddagen har inte allt var kul, massa krångel.. men hoppas på en bättre eftermiddag. Har möte senare också så förhoppningsvis går eftermiddagen snabbt. Sen lär jag hem fort så jag är hemma tills vår garderob kommer.

Sitter och funderar på vad som händer i sommar. Är så himla mycket jag vill göra, åka iväg på semestrar, och hitta på massa tok. Vi har iaf funderingar på Kolmården och ev. en sista minuten utomlands. Hm, ja vi får se.. allt hänger på ekonomin, ledigheter & om tid finns.

 

 

Sliiipa

Nyss hemkommen, firat 10 årsjubileum på jobbet idag, så haft lite tävling och sådär, suttit på telefonen i princip hela dagen så dagen har rullat på och gått rätt snabbt faktiskt. Sen har vi blivit bjudna på mat på köket i gränden idag, så det var riktigt gott! Sen efter jobbet kom iaf Mattias och hämta mig så vi åkte till hans föräldrar och åt mat och sedan satte vi igång och slipa våra garderobsdörrar. (Dom MÅSTE ju bli klara snart) Så stod ute i solen och slipa, var inte så kul såklart, men var skönt på samma gång ;) Vi hann rätt långt också, hann grovslipa de mesta, men bara fortsätta imorgon om vi hinner, vi får ju vår nya garderob hemkörd imorgon eftermiddag så får se vad mer man hinner. Innan vi drog hem sen så tog vi en liten fika också, Ann gjorde god glass som avslutade kvällen :)
Var förbi Ica en sväng på vägen hem och nu sitter man äntligen här i soffan igen. Ska slå på ett avsnitt av tunnelbanan sen väntar sängen!
 
Den till vänster är färdigslipad så den ska bara spacklas lite, finslipas lite och sen måla och tapetsera. De högra tar vi ev. imorgon. :)
Nej, nu säger jag god natt... ska lägga mig i sängen nu och kika lite tunnelbanan.
Pussshej!!
 
 
 

Nelly

 
Tidsinställt inlägg!
 

Egooo

 Bjussar på lite egobilder från stockholmsresan i mars.
 
 
 

Grattis mormor 69 år!

 Måndag idag då och jag har precis satt mig i soffan för kvällen. Imorse tog jag lite sovmorgon tills pappa ringde och väckte mig för han hade problem med datorn igen. Så jag drog dit och hjälpte hon fixa lite innan jag åkte förbi mamma och hämta upp Lovica och Joakim, åkte och handla present och sedan hämta vi upp Mattias för att åka vidare och fira mormor som blir 69 år idag! Stort grattis till min söta mormor! <3
Vart bjuden på fika och mat hos dom, var trevligt. Sen åkte vi hem och fick med oss Stefan hem. Jag bytte om direkt hemma och åkte till gymmet där jag körde ett pass mage och rygg, även lite ben vart det idag.
Duscha och åkte hem igen då bästa Ida kom över och tog en kopp te och snacka lite skit. :)
Nu har hon precis gått hem och jag ska bara lägga upp det här inlägget sen är det nästan dags att gå och lägga sig.
Har haft en bra påskhelg, dock önskar jag att den var lite längre ändå... man är då aldrig nöjd! ;)
 
 

RSS 2.0