Taggar!!

Igår efter jobbet åkte jag och gjorde några ärenden på stan, hämtade sedan mitt paket från have2have, åkte sedan och hämtade upp Elsa för att hämta mina bikinis. Så gick in och snacka lite med pappa och Stefan också. När jag kom hem så var Ersson här, så vi beställde pizza och kollade på Sunes sommar. Sen vid nio tiden vart jag sugen på utgång ändå... fast jag skull spara mig till semestern! Slutade med att jag gick över till Jessica på förfest och sedan gick vi till krogen och dansade hela kvällen, hade riktigt kul! Full vart jag också ;)
 
Idag har jag packat inför resan, vart över till Ida och fikat lite, var trevligt! :) Sen körde jag hem Emma till Hedemora.
Nu till kvällen har jag och Mattias vart på bio och kollat på Snabba Cash 3, rekommenderas, den var väldigt bra, lite lång dock. Nu ska jag bara tagga och vänta tills det blir morgon så vi får dra ifrån Sverige ett tag! :D
 
 
 

Paket

 Fått hem mitt paket som jag beställde, ett fint linne :)
 
 

Torsdag

 Imorgon är sista jobbdagen innan helg och semester!! Låt morgondagen gå fort!
Idag efter jobbet var jag förbi hårfager och målade och plockade ögonbrynen inför semestern. Vart helt okej :D
 
Hem och gjorde god mat, tvättat och gjort allt tråkigt. Nu blir det snart att sätta på en film.
 

 

FYNDA

 Passa på att fynda på Nelly!! Är super billigt, skulle gärna köpt på mig en himla massa därifrån just nu när det är så billigt, meeeeeeen, jag måste nog tyvärr spara! Har fått ett presentkort där på 200kr om jag handlar för 400kr, skulle vilja, men njaeee -.-
 
 
Tidsinställt inlägg!
 

Euro

Igår efter jobbet hämtade jag upp Mattias så vi drog ner till stan och köpte lite grejer på apoteket till resan. Köpte även ett par tofflor. Skulle vilja hitta ett par bekväma ballerinaskor att ha med mig, men allt sånt är slut nu när hösten är påväg. Tog även ut lite fickpengar som vi ska ha med oss, jäkla smidigt lär jag säga att man kan ta ut det direkt i bankomaten.

När vi kom hem sen så gjorde vi lite mat och sedan kom Mattias föräldrar över och fikade. Fick min födelsedagspresent i förskott också eftersom vi är borta när jag fyller år. Fick ett presentkort på IKEA. Det tackar jag för <3 kommer behövas sen när vi ska börja riva i sovrummet ;)  

Avslutade kvällen med Idol och någon film på tv.

 

 
Nu ska jag vidare till jobbet ;*
 
 

Säterdalen på bilträff

 Idag efter jobbet åkte jag och Mattias direkt mot Säterdalen med Enoksson och hans syster. Stannade på donken på vägen dit och sedan var vi ner och kolla massa fina bilar, lyssna på musik och satt och försökte vinna nått på lottdragningen vilket inte gick så bra. Haha! Typiskt mig att aldrig vinna nått :(
 
Fick ett kort på båda pärlorna innan vi åkte hemåt också :)

Beställt

 Har precis beställt lite skor, var sjukt billigt på have2have just nu så jag kunde inte stå emot :s Har haft beslutsångest hela dagen vilka jag ska välja då jag vill ha allt ;) Men det vart dom här tre.
 
 

Måndag

Söndagen vart inte så lugn som jag trodde, först ringde några av mina syskon och ville låna bilen för dom ville åka och äta på McDonalds i Hedemora. Så jag åkte och hämtade upp dom för att sedan köra hem mig innan dom drog iväg. Sen kom Emelie W förbi och drack lite te och snacka skit, trevligt! Mattias kom sedan hem och syskonen tillbaka till oss, körde sedan hem dom och kom på att jag lovat Mattias att klippa honom eftersom han ska knäppa kort till körkortet idag. Så fixade det medans jag försökte kolla på Wallander samtidigt. Sedan vart det en dusch och sova. Men det är kul när man alltid har nått att göra.

Idag har jag jobbat över till fem och hämtade sedan upp min lillasyster Viktoria vid bussen, hon ska få en jacka som jag lovat henne tidigare.

 


Polering

 Resultatet från när vi polera och vaxa bilen i lördags.
 
Efter/Före bild
 
Visst vart han bra min pärla?

Min helg

Lite uppdateringen vad som har hänt i helgen, stefan kom hit efter jobbet i fredags. Vi tog någon öl på kvällen och kikade på film. Emma och Linnea kom förbi en sväng för hon skulle låna ett par skor. Var en lagom fredagskväll. På lördagen sen gick vi upp i tid och åkte till Karlbo för att polera bilen, vart väldigt bra, nu glänser den fint ;) bild kanske kommer sen :)
Åkte sedan förbi Anna och Elsa och vart bjudna på mat där och satt ute på altan och snacka fler timmar. Trevligt!
Åkte sedan hem och duscha och bytt om och gick över till Jonas där emelie, josse mfl var på fest. Förfest där ock sedan mötte jag emma på krogen. Vart dansa hela kvällen :D
Idag har Mattias vart iväg på bilträff hela dagen och jag har vart hos emma och Marie hela dagen. Åt donken och satt och snacka ute i solen. Kan jag haft en bättre helg! Känns som att man hunnit med så mycket. Nu saknas bara min älskling sen blir det lugnt resten av kvällen :)


Tatueringar

 Åh är så sjukt sugen på att göra en ny tatuering, har dock beslutsångest för vad jag vill ha!
 
Snygga tatueringar
 
 
 

Trappträning

 God morgon!

Igår efter jobbet åkte jag hem och bytte om, mötte sedan Emma och Jessica utanför och vi joggade tillsammans till döda fallen där vi mötte upp Birgitta och Veronica. Körde lite trappträning där upp och ner. Kändes rejält i benen vill jag lova. Sen joggade vi runt älven och tillbaka hem. En mycket trevlig och bra träningsdag med goa kollegor. :)

Hem och duschade och satte igång grillen. Vart grillat kött med pommes, potatisgratäng, potatissallad, sallad, bea och strips dipp på schemat. Mycket gott!!

 

Nu ska jag snart mot jobbet igen, ska äta med några kollegor på Kingen idag vid lunch, grillbuffé står på menyn.

 
 

The rock

Igår efter jobbet åkte vi till mamma och åt kräftor och varma mackor. Vart en trevlig kväll som slutade med Idol innan vi åkte hemåt. Nu ska jag snart iväg och springa intervaller och köra trappträning med kollegorna från jobbet. Hm, får se hur det här kommer gå ;)

Vi kollade på en bra film i veckan som jag kan rekommendera. Den hette The rock

 

 
 

Tisdag

Tisdagskväller igen och dagarna går så snabbt! Idag har Mattias jobbar över så jag åkte hem och gjorde lite korvstroganoff och tog en joggingtur på 5,8 kilometer. Oroat mig lite idag för min lillasyster inte kom hem från skolan, men det är löst nu, hon var på stan med en kompis. Men man blir då orolig när sånt händer. Älskling kom precis hem till idol så vi har kollat på det och nu ser vi på film. Japp, det var min dag de. :) puss och godnatt


Träningskläder

 Idag fick jag tre par träningsbyxor av en kollega. Eller två par joggingshorts och ett par joggingbyxor man kan ha på vintern. Tack snälla du! :)

Suttit och kollat på internet nu finns så mycket jag vill beställa. Här kommer lite träningskläder, jag vill ha allt! ;)

 
Detta är från H&M
 
Från Nelly
 
Från Gymgrossisten
 

Godmorgon

Godmorgon,

 

Gårdagen gick bra på jobbet, dagen rullade på och blev snabbt 4 :) Efter jobbet åkte jag hem och började med handlingslista och åkte och veckohandla medans Mattias storstädade lägenheten. Gjorde mat och sedan kom pappa och Elsa förbi och kollade på Idol med oss och fika lite. Mycket trevlig kväll. När dom sedan åkt hem så kollade vi på sista filmen av Wallander, måste säga att jag hade högre förväntningar på den.

Idag är det tisdag och jag ska snart åka till jobbet i vanlig ordning. Längtar till Rhodos och min födelsedag nu!!! :D

 

 

Kryssning

 Då har vi kommit hem från kryssningen, har vart en kul resa med dans och skratt. Här bjuds på lite bilder från helgen.
 
 
Nu sitter vi och kollar på en ny Wallander - Saknaden.
 
Ny arbetsdag imorgon, så jag säger god natt nu! :)
 
 

Cinderella nästa!


Godmorgon!

Det känns så skönt att ha kommit igång med träningen igen, iofs så är jag bara inne på första veckan med träning.. hahah! Men det är en bra början. Den här veckan har jag iaf vart ut på en promenad och vart ut och sprungit två gånger och kört lite övningar hemma, och veckan är inte över. Förstår inte varför man är så slö oftast, jag menar det är ju så sjukt skönt när man vart ut och rört på sig. Jag hoppas jag kan hålla i det här lite längre än tidigare. ;) Efter Rhodos resan blir det spartider, ska försöka att inte köpa allt onödigt, mindre cigg, kläder, fika, mindre alkohol osv. Försöka spara för första gången i mitt liv!

Nu ska jag bege mig not jobbet, trevlig fredag!

 
Efter vårt svettiga pass igår ;)
 

Fick ett fint sms igår av en nära vän, man blir ju så otroligt glad av detta. Du ska veta att de gjorde min dag! <3

 


Torsdag

Idag efter jobbet var jag och Mattias ut och sprang en runda på 5,5 kilometer. Kändes riktigt skönt i kroppen efter. Kom hem och gjorde god tacos, sen drog jag till Kenneth och satt och snacka ett tag. Eller ja, vi vart mest inne i någon serie på tvn, så inte så socialt kanske, haha men var trevligt. Åkte sedan hem till älskling och kollar nu på karate kid. Hoppas er dag vart bra, för det har min :) imorgon är de äntligen fredag!
Puss ock godnatt


Remember the Titans

 Kan rekommendera en verklighetsbaserad film som vi såg i veckan.

Filmen utspelar sig på 70 talet och handlar om fördomar och rasdiskriminering.  

”Vita skulle endast gå i skolor för vita elever och svarta fick endast gå i skolor med svarta elever. Filmen är en sann berättelse om en skola med ett lag i sporten amerikansk fotboll som slår sig samman - svarta och vita. Till en början blir det inte lyckat och ingen kan hålla sams, inte ens tränarna som har olika hudfärg men de får lära sig att komma överens och bli vänner. Fotbollslaget "The Titans" vann otroligt många segrar och blev delstatsmästare.”

 

 
 

Monster University

 Vart till Västerås idag med älskling och kollat på bio. Kollade på Monster University. Riktigt rolig faktiskt, så den kan jag rekommendera. :)
 
 

Grattis Joakim

Hade världens jobbångest i söndags och ville verkligen inte avsluta semestern. Sov ca 3 timmar den natten, låg bara och vred på mig hela natten. Men det gick bra att jobba ändå, dagen gick snabbt. Efter jobbet var vi till mamma och firade min lillebror Joakim som fyllde 17 år igår. Stort grattis till honom, bara ett år kvar tills han kan följa med ut på krogen och röja. Mormor och morfar kom förbi där också och fikade.
 
 
När vi kom hem sen kom Camilla och Jocke över och vi satte oss på ballkongen och snacka lite och drack te, mycket trevligt som alltid!
 
Idag har vart en helvetesdag, har verkligen vart helt slut i hela kroppen. Inge bra alls, men trotsade det och tog en joggingtur nu på kvällen, kände att jag ville rensa tankarna lite.
Nu har jag precis duschat och ska nu övertala Mattias att se en film innan sängdags.
Puss och hej!
 
 

Nya skor

 Fick superfina skor av bästa Jessica! Tack snälla du <3
 
 

Björn Rosenström

Igår åkte jag, Stefan och Joakim till Emma och Fredrik i Säter, där var det förfest först och sedan gick vi ner till Säterdalen där Björn Rosenström spelade. dansa till hans låtar och hoppa runt! Var en mycket kul kväll. Sov sedan kvar där och åkte hem idag. Mattias är äntligen hemma nu också, som jag har saknat honom. Vi gick en promenad nyss på ca en timme. Var skönt. Duschat och ska snart slå på en film. :)
 
 
 

Säterdalen

Lite uppdatering, i torsdag vart det myskväll med mina syskon Amanda, joakim och stefan. Sen på fredagen vart det lite fest med Jessica, satt på balkongen och drack vin, sen kom emma och hennes kompisar till oss och förfesten. Slutade med krogen och massa dans :D

Ikväll blir det förfest hos emma sen Björn Rosenström i säterdalen. :)


Onsdagsöl

 I onsdags hade vi inte mycket planerat till en början, tog sovmorgon och var sedan iväg och hämtade mitt nya pass, och fyfan.. Man ser ju alltid förjävlig ut på de där korten. Åkte sedan och köpte oss en sallad och satte oss på holmen och åt, mysigt! Sedan drog vi hem till Ersson där Andersson var också och grillade lite kött, jag låg uppe på hans tak och solade och hade lyx! Hade en öl i ena handen och en cigg i den andra, kunde inte bli bättre ;)
 
Sedan ringde Camilla och Jocke och fråga om vi ville med till Kingen och ta en onsdagöl, jomenvisst, så vi drog hem och bytte om och mötte upp dem i Karlberg först, satt och snacka lite skit och drog sedan till Kingen. Mycket trevlig kväll som alltid! :)
 

Nu har Mattias åkte iväg på festival i Gävle så jag har bjudit över mina syskon Stefan, Joakim och Amanda. Blir att se på en film till kvällen och äta lite snacks.
 
Vet jag är löjlig, men saknar redan min älskling!
 
 

New

 Nytt till garderoben, in loove!  
 
 

Piercing

 Nu är vi äntligen snart klara med bilen.. har hållt på hela dagen igår och idag har vi också vart och fixat med den.
 
 
Sen åkte jag och hämtade upp Stefan och Amanda. Stefan skulle pierca ögonbrynet i Borlänge, det gick bra. Vart skit bra :)
 
 
Sedan var vi in på Kupolen en sväng och jag hittade två fynd, bild kommer i nästa inlägg!
 

Utsund

Igår så körde vi hem Elin och Elsa som skulle repa med sitt band och sedan hämta vi upp några syskon hos mamma och alla följde med till utsund och badade. Var trevligt!
När vi kom hem så kom Ersson förbi och vi kollade lite broschyrer för Rhodos inför resan. Hade sedan en telefondejt med bästa Anna <3
Städade och gjorde lite mat sen avslutade vi dagen med lite film.


Lördagen

I lördags så var vi på gruvpunken igen, var mycket mer folk denna dag, och mycket bättre musik! :) åkte hem i skaplig tid och satte på filmen "festival". En mycket gammal film, var längesen vi såg den, men tyckte fortfarande att den var bra.


Tacogratäng

 Idag har vi ätit god tacogratäng. Sitter och funderar på vad vi ska hitta på idag innan vi ska tillbaka till Kärrgruvan, fint väder är det ute så skulle vara kul att hitta på nått ute. Mattias, Stefan, Elin och Elsa sitter bredvid mig här och spelar gitarr och sjunger, bra underhållning här hemma också ;)
 

Fick ett par jätte snygga skor från Elin och Elsa också, de hade köpt de i Egypten när dom var där :D Tänk vad snälla syskon man har som tänker på storsyrran ;)
 

 

Gruvpunken

 När vi kom hem från badet så fixade vi iordning oss lite snabbt och åkte sedan till Kärrgruvan där gruvpunken var. Mötte upp Enoksson och Andersson där också. Måste säga att fredagens band inte var någon höjdare, ikväll vet vi att det kommer bättre band och mer folk förhoppningsvis.
 

 

Utsund

 Igår så kom Mattias moster Eva förbi, hon har köpt en lägenhet precis bredvid oss så vi gick förbi där och inspekterade. Kommer bli fint efter lite renovering. Vi satte igång på en gång när vi kom dit och börja riva ner tapeter i vardagsrummet ;) Det är ju kul när man väl kommer igång. Längtar lite tills vi ska börja med vårt sovrum, men det ärt nog inte lika kul då jag tror att våra sitter fast som berg.... som det gjorde i matrummet/hallen. var inte kul.
Sen åkte vi iaf till pappa och hämtade upp Elin och Elsa, pappa ska iväg över helgen så vi ska passa på att umgås med tjejerna. Åkte sedan och hämta upp Stefan, Viktoria, Amanda och Joakim i Krylbo och drog till Utsund. Vart bad och lek där någon timme. :)
 

 

Classic car week

Nu blir det lite uppdatering igen då. I torsdags åkte vi och hämta upp Stefan och Joakim och åkte till Classic car week. Otur som vi har så fick vi punktering bortanför Säter, haha. Men satte på reservhjulet och åkte vidare. Mötte på morfar och Marie när vi kom dit så vi satte oss en sväng med dom och kolla på bilar. Sen kolla vi marknaden och vart kvar till ett tiden. Vart en väldigt bra kväll, kul att komma iväg lite. :)
 
 

RSS 2.0