Kupolen

 Idag har jag vart till Kupolen med mina syskon Amanda, Felicia och Daniella. 
Detta köpte jag.
 
 
Nu är jag hemma igen och jag & älskling har precis ätit lite tacos.
 

Fotbad

 Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Jag, Ersson och Jessica G har suttit framför tv:n nästan hela dagen och kvällen. Plockat undan lite flaskor och sånt från gårdagen också. Sen kom äntligen min efterlängtarde kille hem, men han var rätt slut vilket jag kan förstå när han jobbat så mycket. Tråkigt för mig som är rätt pigg påhär på kvällen då jag slöat hela dagen. Mattias ligger nu och sover i soffan bredvid mig.
Jag har unnat mig lite fotbad nu på kvällen. Invigde den för första gången nu, fick den av älskling i julklapp! <3
 
 
 

Fest

Var inge kul att jobba i fredags, dagen kändes hur lång som helst. Gick och trodde att det var måndag hela dagen. Var upp på lunchen och var in på bolaget och sprang in på H&M en snabbis. Köpte det första bästa kändes det som, haha. Hade fått ett presentkort där på 100kr för att jag svarade på nå frågor angående tvillinggrejer. Så ett linne fick följa med hem också, bild kommer sen på den.
Efter jobbet sen åkte jag hem och duscha, bytte om och åt mat innan folket kom. Vart som sagt fest hemma hos oss igår och massa fina folk kom, hade en jätte rolig kväll men alla mina vänner! :)
 
 

Juldagen

På juldagen åkte vi till mamma där vi firade de andra syskonen som inte var med på julafton. Bytte julklappar och fikade. Mormor, morfar och kusinerna kom också. När vi vart där några timmar åkte vi hem och bytte om och Emma och Ersson kom över. Sedan drog vi över till Enoksson som bjöd på middag. Super god mat fick vi! :) Camilla och Jocke kom över sen också + lite mer folk så vart det fest. Vid 10 tiden drog vi ner till Kingen och tänkte gå in, men det var en sjukt lång kö…. Så efter lite väntans där gav vi upp och åkte tillbaka till Enok och fortsatte festa. Hade en riktigt kul kväll! Stefan och Ersson sov sedan över så det vart chill hela dagen då Mattias jobbade. Mot eftermiddagen åkte dom hem och Ida kom över och fikade lite med mig. Vi bytte julklappar också och jag fick fina grejer. 

 

Två bilder från juldagen.
 
Sen när Mattias kom hem åkte vi och firade hans pappa Ronny som fyllde år. Där vart vi bjudna på fika, mycket trevligt! Dock kände jag mig rätt sliten efter festen dagen innan och hela den dagen. Börjar bli rädd för att vara social ;) Haha nej men kvällen slutade sedan med att vi städande undan lite innan sovdags.
 

God jul!

 I fredags bestämde vi oss för att dra ihop lite vänner för att se uppesittarkvällen. Så jag åkte upp på lunchen på jobbet för att köpa bingolotto och det var ju kaos där, hur mycket folk som helst. Efter jobbet kom iaf Ersson, Enoksson, Andersson och Josse över så vi drack lite glögg, åt gott och kollade bingolotto, jag vann såklart inget. Enok var den enda som vann något.. en nyårslott. 
Vart iaf en väldigt trevlig kväll!! :)
 
 
På tidagen var det sedan julafton som nog de flesta längtat till :D På morgon bytte jag och Mattias julklapp, jag fick ett fotbad som jag ska inviga senare idag. Perfekt för mina fötter <3
 
Åkte sedan till Mattias föräldrar och åt lite julfrukost, var riktigt trevligt.
 
Mattias håller i goa Tilde.
 
Sedan åkte vi vidare till pappa där vi vart bjudna på fika och bytte julklappar.
 
 
Sen tillsist åkte vi ut till mormor där vi träffade resten av släkten. Åt lite julbord och bytte julklappar, den här gången var inte alla syskon med eftersom det var "pappajul" för dom så julklappsutdelningen tog bara två timmar i år ;)
 
Hade en lyckad och bra julafton. Tack för alla fina presenter!
 

Uppesittarkväll

 Då var det dags för uppesittarkväll med lite vänner!
 
 

Helgen

 Nu ska jag göra lite uppdatering från helgen som vart. Har haft full rulle så inte haft tid till bloggen :(
I fredags efter jobbet mötte jag upp Elsa på gymmet och vi körde en timme, vi var nästan själva på gymmet, var väldigt skönt att det inte var så mycket folk där.
 
Tog ett egopic där ;) Elsa och jag <3
 
Sen åkte jag hem och tog en myskväll med Mattias.
På lördagen sen åkte jag och Jessica G till Borlänge och gick på Ikea och Rusta, hon köpte på sig en himla massa till nya lägenheten och jag köpte lite fler julklappar. Sedan vart det lite stressigt för vi skulle hinna hem innan hennes pappa kom dit. Så åkte med hem till henne och hjälpte till att lasta ut allting. Hade en riktigt trevlig dag med henne. När jag kom hem var det redan kväller så jag och Mattias slog på filmen "Hur många kramar finns det i världen". Riktigt bra film!
 
 
Idag har jag vart på stan med Emelie H och jag köpte de allra sista julklapparna, satte oss sedan på fiket och snacka igenom allt, var verkligen kul att se henne igen. Få lite Emelietid :) Sen när jag kom hem kom Camilla och Jocke förbi och vi bytte julklappar och drack lite te. Fick en body lotion och scrub som lukta supergott! Det tackar jag verkligen för ;*
 
Till höger är alla julklappar, och de är äntligen klara!
 
Sen åkte jag och Ida till Ica och handlade lite till bakning. Drog hem till henne sen och satte på julmusiken och drack glögg medans vi bakade pepparkakor och annat julgodis. Kommer bli skit gott det där. En riktigt trevlig dag och kvälll vart det :)
 
 
Nu är jag hemma igen och precis duschat. Ska gå och lägga mig nu för imorgon ska jag jobba en sista dag innan julafton!
 
Puss och godnatt!
 

Epilepsi

 Gud vad obehagligt, fick ett samtal igårkväll om att min lillasyster åkt med ambulans till sjukhuset. Hon hade börjat bli frånvarande och sedan ramla hon bara ihop och låg och skakade, fick ingen luft och ögonen snurrade och var helt borta. Ambulansen kom iaf på tre minuter och hämta henne. Nu är hon fortfarande på sjukhuset och jag väntar på mer information. Det verkar som att det kan vara ett epilepsianfall. Stackars Viktoria <3 Och stackars mamma och de andra syskonen som var så rädda. Tur jag inte var där, jag vet nog inte vad jag skulle göra.

Nu är det iaf fredag och helg snart, bara en halv jobbardag kvar. Undrar vad jag ska göra idag, ska nog bara ta en vilokväll, imorgon ska jag ju upp i skaplig tid och åka till Borlänge med Jessica G.

 

 

 Fick julkort och en liten godispåse när jag kom till jobbet imorse.

Nu ska jag upp till öb en snägn med Nina under lunchen. Skriver mer sen :) Puss och hej


Bedset

 Då var det kväller igen, vart och gymmat, pratat med Ida i telefon en sväng, duschat, ätit, tvättat, städat undan, sorterat alla papper med räkningar, kollat julkalendern och beställt hem ett nytt bedset "Riverhead" (valt presenten från jobbet).
 
 
Rätt snyggt va?
 

Julklapp

 Oj vad många läsare jag hade igår, någon som har länkat? Nästan de dubbla mot vad jag brukar ha, men det är kul! Fortsätt så! :)

Det är förövrigt inge kul att vara jag för tillfället, jag bara klagar och är bitter hela tiden för att jag har ont i kroppen. Jag skulle nog behöva vara ledig och vila upp mig.. tur det är julledighet snart och några rödadagar.  Dock kommer det ju vara fullt upp under dessa dagar också ;) Nu har jag iaf precis kommit hem från jobbet och ska rulla vidare till gymmet nu. Det här får nog bli sista träningspasset för veckan tror jag. Imorgon är det fredag, äntligen!!

 

När vi var på julbord med jobbet i onsdags fick vi en julklapp, ska väl sätta mig ner ikväll och kika vad man vill beställa :D  

 
 

Kväller

 Jag har inte nå roligt att skriva om som vanligt, men igår var vi och firade Andersson på kvällen som fyllde 28 år. Vart lite fika där med grabbarna. Kan inte bli annat är trevligt! Idag vart de en väldigt stressig dag på jobbet. Hoppas morgondagen blir bättre. Idag var jag även till vårdcentralen och kollade upp min handled och tån. Gick väl sisådär, handleden kunde dom inte göra så mycket åt eftersom det är en yrkesskada, så det lär gå via företagshälsovården. Så får se om jag kan få en tid där snart. Efter jobbet var jag iaf hem först och åt lite mat, sen åkte vi till gymmet och körde ett gympass. Just nu är min kropp slutkörd. Nått konstigt och dumt som jag inte tycker om är att jag bara går upp och upp och upp i vikt hela tiden. Tycker inte alls om det. Tycker det kan stanna nu! Tycker inte att jag är tjock, men jag trivs inte i min kropp just nu.. lär försöka minska av matportionerna och äta lite nyttigare tror jag så det händer nått med träningen. Har iaf fått äta upp för träningen i måndags, haft sån jävla träningsvärk både igår och idag.. och det lär ju inte bli bättre imorgon. Haha.
På tal om nått annat så var det sista avsnittet av bonde söker fru idag, lite tråkigt för jag älskar det programmet :( Nu inväntar jag Paradise Hotel.
 
 
 

Bubbleroom

 REA på Bubbleroom, älskart!
 
 

Pressat

 Jobbadagen har gått rätt snabbt ändå, har haft mycket att göra men suttit med grejer som jag tycker är rätt kul ändå så då rullar dagen på. Efter jobbet åkte jag hem och åt lite god mat. Sen bytte vi om och åkte till gymmet och jag mötte upp Anna och Elsa där så vi körde ett svettigt tabatapass. Är helt slut nu.. när jag går i trapporna eller lyfter benen lite skakar hela benen, puh då har man kört på till max iaf. :) Hemma nu för kvällen och precis duschat. Nu blir det tvtittande resten av kvällen.
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
 

Helgen

I fredags åkte jag till jobbet tidigare för att kolla på lucia och åt frukost på jobbet, tro det eller ej men jag kom upp tidigare vilket jag inte trodde. :) Efter jobbet åkte jag hem och duscha och fixa mig inför festen som vi hade innan Ebba gold som spela på Kingen. Senare kom lite folk och full vart man, drog sedan ner till Kingen och dansa hela kvällen. Hade en superkul kväll! Vaknade dock med världens huvudvärk och blåmärken på både benen och armarna. :(
 
 
På lördagen sen var Ersson hos oss hela dagen och Jessica G kom förbi och hälsade på, satt och snacka i sex timmar nästan, hade mycket att gå igenom eftersom vi inte umgåtts på några år. Var väldigt trevligt. När hon åkt hem åkte jag, Ersson och Mattias till Donken och åt lite mat. Kom hem typ halv två på natten så då var det bara att gå och lägga sig.
På söndagen åkte jag och Jessica G till Morgongova och hämtade hennes son. De följde sedan med hem till oss och åt lite mat och satt och snacka ett tag. Mot kvällen körde vi hem dom och hämtade upp min bror Stefan, åkte och veckohandlade och gjorde mat för veckan. Nu är det lugnt och vi kikar på Johan Falk.
Puss och god natt!
 

Torsdag

Idag på lunchen åkte jag upp till Mårtens och låste upp min telefon, vart lite dyrare än jag hade trott, men det får det vara värt för nu kan jag äntligen använda min telefon igen. Jag har fixat så jag fått tillbaka alla mina nummer också så det känns helt underbart! :D har samma nummer som tidigare också så ni kan nå mig!
Efter jobbet åkte vi till Intersport och handlade lite, jag köpte en mössa och ett par träningshandskar. Nu ligger vi och kollar på film. Skulle behöva lägga mig i tid för ska försöka upp i tid så jag hinner se lucian imorgon på jobbet. Men det ser inte ut som att jag kommer lägga mig i tid inatt heller ;)
Längtar till imorgon också för då blir det fest och sen ut för att se Ebba Gold :D
 
Puss och god natt på er.

Reserv

 Dagen idag har både vart upp och ner, fick reda på skolan idag. Fick reservplats 544 i Västerås, mitt första handsval. Så jävla irriterande när man har behörigheten och har pluggat upp engelskan.. det finns hur mycket jobb som helt inom det området och det är verkligen något jag vill jobba med, så kommer jag aldrig in för att det är för många som söker. Kommer ju aldrig komma in! Fick reservplats 80 i Falun och så där finns det väl en liiiten chans att jag kommer in, men det är ju inte distans så då måste jag pendla + att det är  förskola & åk 1-3 och vill helst bara jobba för förskolebarn. Åh det här suger!
Vad ska jag nu göra med mitt liv?
 
Hände lite bra saker idag också så inte helt nere, fick min telefon som jag köpt av Nina idag också, så fin så :D Väntar nu ivrigt tills imorgon då jag ska försöka låsa upp den sen får jag äntligen tillbaka mitt nummer. Hoppas det finns en lösning för att få tillbaka alla nummer också, men tror tyvärr inte att det går ;/
När jag kom hem sen så bytte vi om och åkte till gymmet där vi mötte upp Anna och Elsa, körde ett pass på en timme och sedan hem och duscha. Nu har vi ätit god lax och sen kom Ida över och kika Bonde söker fru med mig. Lyxade till det med lite popcorn som hon hade med plus lite te, myskväll! :)
Nu har hon precis gått hem så jag väntar på att Paradise hotel ska börja sen ska jag gå och lägga mig.
 
 

Gym

  Nu har vi precis vart till gymmet och mötte upp Anna och Elsa där, vi körde ett pass på en timme, var skönt. Körde inga maskiner alls idag bara på uppvärmningen.. förhoppningsvis har man lite träningsvärk imorgon, hade ju lite att prata om också så vart lite snack mellan övningarna ;) haha! Åkte sedan hem och hoppa in i duschen och har precis hängt tvätten. Nu ska vi bara ha kväller, chilla lite framför tv:n.
Efter jobbet var jag även förbi apoteket och hämtade ut min medicin som jag ska testa äta nu en vecka och se om handleden blir bättre. Annars får jag ringa dom igen och boka en ny tid för undersökning. Hoppas verkligen att det försvinner nu!
 
 
Ett gammalt kort som min kusin Sandra knäppt
 

Matlådor

God morgon,

Igår efter jobbet förstökte jag ringa runt för att höra vad fel med min onda handled berodde på. Fick inte så bra svar så jag får ringa min vårdcentral idag och höra om man kan få en tid. Sen åkte vi till Ica och veckohandlade, när vi kom hem packade vi upp allt och satte igång med maten. Har fått tips om att göra mat en dag i veckan och då göra mat för hela veckan.. jag tyckte det lät väldigt bra!! Vi har gjort liknande förut, fast då gjorde vi storkok av en maträtt till hela veckan och det vart lite enformigt. Men nu gjorde vi kassler och purjolökstuvning, köttfärspanna, lax och kött med rotfrukter till veckans alla mål. Det tog ca 1 ½ timme bara, så jäkla skönt att slippa tänka på mat resten av veckan. Kylskåpet är nu fullt med matlådor :D

 

Kvällen avslutades med Tonårsbossen.

 

 

Helgen

God morgon, min helg har vart väldigt bra. I fredags åkte jag mot Västerås efter jobbet och jag kände att jag var påväg att dö, så jävla läskigt att köra i det där snökaoset. Var verkligen yrväder och man såg ingenting, mörkt var det också. Men tillslut kom jag fram efter att ha kört 70km/h hela vägen. Gjorde lite tacos och sedan kollade vi på Idol och Kevin vann.. resultatet har vi nog alla delade åsikter om. Jag säger iaf Grattis!! :D

På lördagen sen åkte vi till Erikslund och kika lite affärer, jag köpte några fler julklappar så nu har jag bara några kvar, puh… Sedan klädde vi julgranen så fint så det vart julkänsla, gjorde lite mat och kika film. Vart en lugn och bra dag :)

Söndagen åkte jag sedan hem efter en trevlig helg med bästa Anna. Kvällen avslutades sedan med Solsidan och Johan Falk.

 

 Julstämning hos Anna;*

Frukost

Precis haft mysfrukost i Västerås med älskade Anna och Louise :)





Grown ups 2

Gomorgon! Snökaos imorse, fy vad jag hatar snö.. kallt och jävligt. Igår efter jobbet var jag först upp på stan en sväng och träffade Moa, tog en fika på stan och snacka lite skit. När jag kom hem bytte jag om och åkte till gymmet för att köra ett pass, tränade rygg och armar. Har sån jäkla träningsvärk från träningen i onsdag då jag och Elsa gymmade. Ont i benen som tusan :P När jag kom hem slängde jag mig i duschen sen kom Emelie W över och drack lite te och snackade en sväng, var väldigt trevligt. Kvällen avslutades sedan med mys med Mattias. Satte på infravärmen, tände lite ljus, bäddade upp med filtar och kuddar ute på balkonge och kollade på en bra film, kunde kvällen sluta bättre? Hur mysigt som helst! Kollade på Grown ups 2.

 

 
 

Tjuven

Fyfan vad värdelöst eller bra vet inte vad jag ska tycka egentligen..

Fick ett meddelande idag om att min telefon raderades kl. 13,37 vilket innebär att tjuven försökt startat min telefon idag. Känns skönt på det vis att han inte kan använda den, men om jag bara hade spärrat telefonen och inte raderat den skulle jag kunna se på en GPS nu exakt vart telefonen var. Jag kan inte aktivera upp den nu heller förrän jag har telefonen i handen. Så nu är det ju helt kört, aja.. det var det väl innan också men hade hoppats på att jag kunde söka upp den jäveln!

Nu ska jag iaf upp på stan och ta en fika med Moa, sen ner till gymmet och köra ett pass om jag hinner efter jag ätit.

Puss och hej från mig

(typ alla inlägg jag skriver nu handlar om min telefon, men tänk att den är typ mitt liv fjantigt nog :´( )

 


Rubrik

 Inte världens bästa dag direkt! Men har vart till gymmet med Elsa och kört ett pass, det var kul i varje fall :)
 

Julklappstips från mig!

 
 
Tidsinställt inlägg

Blommor

Idag har man vart skapligt trött hela dagen, men det har gått bra på jobbet ändå, har suttit med lite andra arbetsuppgifter idag så det är kul och dagen har gått snabbt. Efter jobbet var vi till Elgiganten och hörde oss för lite om ny telefon och abonnemang. Problemet är att jag inte har några pengar just nu.. tyckte jag hade sån jävla bra kontroll nu och precis planerat månaden på alla kronor så kommer det här. Aja, fick ut lite grann på hemförsäkringen iaf, men det var ju inte så mycket.
Sen har jag ägnat hela dagen till att städa undan, packa upp alla väskor och påsar med grejer. Nu jag vi precis ätit och kikar på tonårsbossen.
 
Fick superfina blommor av älsklingen idag, han är verkligen bäst! Gud så jag älskar honom <3
 
 

Både arg och glad!!

Lär ju börja det här inlägget med att klaga, är så jävla förbannad på respektlösa och idiotiska människor!! I fredagsnatt så var det en som snodde min telefon, mitt körkort och bankkort. Vi hade precis kommit till den krogen och köpte mig en öl, gick sedan ut på dansgolvet och skulle dansa. Hann dansa 15 minuter då kom det en rätt stor och grov kille fram till mig och höll fast mig, skulle dansa trodde jag och jag försökte ta mig därifrån men han gav sig inte, tillslut fick några jobbarkompisar gå i mellan och trycka bort honom och tillslut stack han bara. Jag tänkte fan vad skönt, äntligen! Skulle sedan på toa och upptäcker då att telefonen är borta. Gå till vakten och är förtvivlad, vi ringer min telefon och den är då på men ingen svarar. Lägger på och vi får ett sms från MIN telefon, "är upptagen nu, ringer snart..". Telefonen stängs sedan av. Jag blir så jävla förbannad. Fast i Stockholm utan någonting. Telefonen är mitt hjärta :'(
 
Helgen har iaf vart väldigt roligt om man bortser från det här. I fredags åkte vi mot Stockholm direkt efter jobbet, checkade in på hotellet och drog ner till festen där det för var mingel. Minglade en timme och sedan satte vi oss vid borden för att äta middag. Var liveband, god mat, trevligt folk, massa dans och en himla massa kul! (Knäppte massa kort där också, men tyvärr har jag ju inte dem kvar). Vid kl 01:00 stängde dom där och vi gick vidare till en annan nattklubb, dansen och drinkarna fortsatte där. Var superkul där också tills mobilen försvann. När jag krånglat med det, ringt 11414 för polisanmälan och spärrat bankkortet så drog jag till rummet vid fyra tiden.
 
Ovan är de enda två bilderna jag har från fredagskvällen
Lördagen sen vart det är himla massa väntande, lånade telefoner lite överallt, lånade tillochmed en telefon från en kille på T centralen, haha. Skulle låsa in väskan där också men det gick inte utan kreditkort. Bara en massa skit. Vart lite gladare sen när jag mötte upp min kusin. Hon visade mig till slussen där Birka går. Mötte upp de andra som kom med bussen och glad över att se min älskling igen som jag saknat. Han har lånat ut sin telefon till mig nu, så han tar sin jobbtelefon, hur snällt <3
Åkte sedan på kryssning alla 20 som var med i vårt gäng. Hade väldigt kul, vart massa dans och röj även då. Tack alla för en helt underbar helg. Den bästa på länge och den sämsta på länge ;)
 
Här kommer lite bilder från kryssningen
 

RSS 2.0