Gym/Qulturhuset

Idag synda jag lite och åt pannkakor på lunchen, jag, Lotta och Jessica kunde inte riktigt hålla oss. Så drog över till köket i gränden och åt, och gott var det ;) (åt nog 8 st :$) Aja, nog om det. Efter jobbet gick jag till gymmet där jag mötte upp Melinda D, köttade på kan jag lova, var helt genomsvettig efter en timmes träning! Tur jag hade Melinda som peppade på mig. ;)
Efter gymmet åkt jag raka vägen och hämta upp mattias och ner till Q och kollade när mina syskon och deras kompis spelade, jätte duktiga är dom! :) visste ju att dom kunde spela, men vart förvånad när Elin sjöng. Så stolt man blir :)
Sen har den sista tiden av dagen gått till att göra mat, och vi har kollat farmen. Stefan sover här ikväll också, men nu ska jag nog snart gå och sova. Heeeeelt slut är jag och ont i hela kroppen + huvudet :(


Dags för rutinerna igen

Legat hemma idag också och vart förkyld, men nu har det blivit bättre och dags att börja jobba imorgon igen! Längtar faktiskt lite till jobbet igen, tro det eller ej, men känns som det var en evighet sen jag var där sista, haha nej men ska bli skönt att komma till de vardagliga rutinerna igen. Har iaf gjort lite vettigt idag. Ringt runt lite samtal för att förbereda och få lite information om studierna sen till hösten. Är mycket information och planering och vet inte riktigt hur jag ska få allt att gå runt, men jag måste ju ge allt ett försök.
Aja, stefan och joakim kom över helt oförberett och ville se farmen med oss, så det var trevligt. Kollat på efterlyst också och nu ligger jag i sängen och ska snart släcka lampan ;)
Gjorde god lax idag med en god sås, mums!


Bokat

 Då var hotell bokat till min och Mattias 4 års dag. Vi har hittat ett super mysigt hotell mitt i Stockholm som verkar toppen! :) Den 16:onde flyr vi!
 
Spa är även öppet på vintern, får se om man vågar sig på det ;)
 

Kantareller med bacon & grädde

 Legat och inte gjort mycket alls idag. När Mattias kom hem så skrev vi handlingslista och åkte sedan till Ica och handla. Hem och gjorde god mat. Tänkte visa er receptet, var riktigt gott och gick supersnabbt att göra! :)
 
Det enda du behöver är kantareller, matlagningsgrädde, bacon, lök, peppar och salt.
 
Salta först svampen och stek den utan matfett i stekpannan tills vattnet har försvunnit. Ta sedan bort svampen och steker bacon och lök, tillsätt sedan grädde och svampen. Låt det puttra ett tag och krydda med svartpeppar.
 
Servera sedan med en god sallad och ev. matkorn.
 

Nelly

 
 

Sjukling

Ligger hemma deckad och är sjuk IGEN! Har fått tillbaka min förkylning som jag hade för några veckor sedan, inte alls kul! Har känt mig krasslig redan sen i fredags och det vill inte försvinna. Ja men slut klagat, ska lägga mig under filten igen och kolla på lite tv. Dock behöver vi åka och veckohandla senare idag, mindre kul en sån här dag.

Mattias fick en fin växt av sina föräldrar på sin födelsedag, mycker mysig i vårt vardagsrum, ett nytt försök för att hålla växten levande :o

 

 

 

 


Söndag

Bakisdagen idag.. drack ju inge alkohol igår så borde inte vara bakis, dock har jag känt mig lite så. Tror det kan beror på min förkylning som är på G, känns i halsen och retas. Kollat på film med Mattias och Ersson idag och vart iväg en sväng till Melinda D, har vart en bra dag och ska snart se på Johan Falk.
 
<--- Egobild från gårdagen                Dagens outfit --->
 
 
 

Mattias 25 år

 Igår var det min älsklings dag!
Det firades med att jag jobbade förmiddagen, haha en gång per år finns möjligheten för mig att jobba en helg och den kommer just den dagen då Mattias fyller år. Lite otur men det gick bra ändå. Efter jobbet åkte jag hem och Eva, Ann och Ronny kom för att fira Mattias. Vart lite fika och hade det trevligt.
Senare på kvällen drog vi till kingen och åt med Ersson, Danne, Andersson, Enoksson, Lilleman, Emil och Anna. Åt god mat och lyssna på band (som inte alls är i min smak), men vart en jätte trevlig kväll!
 
Stort grattis Mattias på din 25 års dag! Jag älskar dig!! <3
 
 

Kvällsmys

Vi har haft myskväll med Emelie, Chrille och Elsa ikväll. Var jätte trevligt att dom kom förbi på vår efterlängtade fika som vi planerat länge nu ;) nu har vi precis kollat på farmen iaf och snart väntas nog sängen. Kanske se en film? Hm vi får se. Puss och godnatt


Fail

Fick in en dödsbo blankett för någon dag sen med denna text på "varför önskar ni livet av mig? Jag hade ju inte tänkt mig att dö bara för att jag säger upp mitt medlemskap i ok. Mvh levande"

Haha så jäkla klockrent, kunden skulle egentligen haft en uppsägningsblankett men fått en dödsboblankett ist ;)
Okej, det kanske inte var så kul men just nu är jag så himla trött och borde egentligen sova lite middag.

 


Dansuppvisning

Igår hände inte så mycket intressant. Var och veckohandla efter jobbet och sedan åkte vi hem och Emma kom förbi och hälsade på. Kollade famen och de okända. Idag var jag, Lotta och Maud till köket i gränden och åt lunch... mycket gott! Håller alltid på att glömma mina piller vid lunch och det har bara ätit det två dagar och redan börjar jag glömma, inte bra! ;s
Ikväll har jag och vart till min gamla skola och kollat på dansuppvisningen med Emelie och Malle, och nu blir det faaaaaarmen.
 
Puss och godnatt!
 
 
 

Grattis!!!

Idag så är det Annas dag, för hon fyller nämligen 22 år!

Anna du är och kommer alltid vara min bästa vän, du är helt enkelt bäst och jag önskar dig en underbar dag!

 


Breeev

Bara fortsätta sortera brev då.. Detta blir min syssla för dagen verkar det som.


Ljus

 Mattias fick så fina ljuslyktor från sitt jobb när han slutade på Berlins.
Dom här kommer passa perfekt i vår lägenhet, förhoppningsvis kan vi sätta upp dem till helgen! :)
 
 

Måååndag!

Måndag igen då,
 
Känner att jag har en massa att göra men orkar inte med allt, är rätt sliten nu för tiden alltså. Efter jobbet var vi iaf till apoteket och sedan var det meningen att vi skulle åka och veckohandla, men nej... vart en beppes. Nu får det bli slut med det här. Nästa vecka ska vi fan försöka ryka upp oss och planera dagen bättre och äta mindre utemat. Får inte bli mer vana än vad det redan är. Snart blir det farmen, som jag längtar :D
 
Bjuder på en bild som jag snott av Jessica. Bilden är från i lördags. :)
 
 

Partysvenske

Haha, alltså...
 
 
 

Partyhelg

I fredags kom Therese och vi fixade oss innan vi drog till Jessica där det var lite fest. Var super kul och gick sedan vidare till krogen och dansa hela kvällen. :)
 
Mobilnördarna ;)
 
Lördagen spenderades i stort sätt hela dagen i sängen. Haha, sen var det bara att tagga om. Jag och Jessica åkte till Bäsingen och hämta Therese så drog vi hem till mig och fixa oss innan vi drog till Emelie F på förfest. Sedan gick vi till krogen och dansa allihop. Dock slutade kvällen inte helt på topp. Var någon sjuk tjej på krogen som kom bakom mig och dansa och börja ta mig på brösten och sedan gjorde hon detsamma på min vän, hennes anledning till detta var att hon var lespisk och tyckte vi var snygga. Alltså hur dum är man inte då?
Jaja, har iallafall haft en toppen helg med mina vänner!
 
 

Fun with Dick and Jane

Lite uppdatering igen då. I torsdags kom mina småsyskon Viktoria och Felicia och sov hos oss. Mamma skulle bort så vi hade lite myskväll här istället. Vi kollade på en bra film!
 
 
 

Zalando

Kan någon vara gullig att skicka dessa till mig på posten? 
       
                    
 
Och dessa är från have2have!
 
 
Tidsinställt inlägg!
 
 

Alla hjärtans dag

Hoppas alla haft en riktigt trevlig alla hjärtans dag. Fick fina blommor av älskling när kan kom hem <3


Onsdag

 Idag har min lillasyster Viktoria vart hos oss. Åt först god mat och sedan så klippte jag henne. Körde sedan hem henne och hälsade på hos mamma en sväng. Sen följde amanda med hem till oss ett litet tag och nu har jag precis duschat och krypit mer i soffan för tvmys.
Har inte så mycket intressant att skriva om som vanligt så jag slutar det här inlägget nu.
 
 

Tops/sweaters

 
Tidsinställt inlägg!
 
 

Röjar Ralf

Fettisdagen, men inget spec för mig, tycker ju ändå inte om semlor, så fick sitta och kolla på när alla andra åt semlor idag på jobbet. Hehe, vi blev iaf bjuden på mat idag, vart smörgåstårta. Shit vad snö det har kommit också, inte alls kul när man får ta sats ut från parkeringen med bilen, haha. Efter jobbet hämtade jag iaf upp Mattias och åkte och handla på Ica innan vi åkte hem för att göra korvstroganoff. Vi bjöd över pappa på middag också, så det vart trevligt. Nu har vi precis kollat farmen och jag ska snart sätta på Röjar Ralf. Får hoppas jag håller mig vaken  hala filmen, känner mig nu för tiden som en gammal kärring som knappt orkar vara vaken till kl. 8.
 
 
 
 

Klippning

 Har klippt Mattias idag, och hans egna val av bild till förebilden fick jag väl gå med på, öhm haha.
 
 
 

Lunch

Sitter just nu på jobbet och är lite bitter. Trött och irriterad. Kollade ju på de där dokumentärerna igår och jag kan verkligen inte släppa det, låg hela kvällen igår och tänkte på de olika avsnitten jag såg. Om ni inte har sett dem så gör det tycker jag :) Idag står storhandling på schemat och sedan klippa Mattias till kvällen.

 

Avslutar det här inlägget med att jag har världens bästa pojkvän!

 

 


TV3 Dokumentär

Idag känner jag mig lite mer sliten... vaknade upp ensam i sängen, längtar tills min älskling kommer hem. Har gått och plockat upp det mesta från gårdagens festligheter. Synd om mig, orkar inte gå iväg och handla nå mat, vill ha pizza men orkar inte ta mig iväg. Haha fick bli macka och se sålänge tills jag känner mig lite mer klar i huvudet.
 
Har legat och kollat på alla avsnitt av TV3 dokumentärerna. Var faktiskt riktigt bra och intressant, men måste ju säga att världen är sjuk! 
 
 
 
 

Afterwork

Igår vart det sovmorgon, sov till 12 tiden så var riktigt skönt att sova ut. Sen kom Kenneth över på fika och satt och snacka lite skit. Var trevligt! Sen åkte vi och handla lite snaks som jag tänkte bjuda till min afterwork som skulle vara på kvällen. Hem och fixade mig sen och drog till Grekiska restaurangen och mötte upp de andra från jobbet. Åt god mat och drack gott till. Sen drog vi vidare till mig där det vart fest, och det vart riktig fest, alla var fulla och glada. Vart en riktigt lyckad kväll med dans och musik. Sedan vid tolvtiden drog vi till Kingen och forsatte dansa hela kvällen.Tack alla för en toppen kväll!
 
 
 

Äntligen fredag

Äntligen fredag!!!
 
Igår efter jobbet vart det ett gympass, körde easyline och kändes skönt. Sen åkte jag hem och vi gjorde mat och efterlängtade Ida kom förbi en sväng och hälsade på. Sen vart det farmen och jag somna i tid även igår. Såna tider nu känner jag. Jobbdagen idag kändes som en evighet, men när klockan slog 16,05 åkte jag hemåt och gjorde lite lax. Var sedan tänkte att jag skulle ut med Emelie F, men vart så jäkla trött och fått ont i huvudet. Så övervägde och stannade hemma ist. Nu har jag kollat lite tv och känner mig rastlös igen... äsch, snart sova eller slå på en film och tagga till morgondagen då det blir Afterwork ;D
 
 
Bjuder på två bilder från semestern 2010.
 
 

Falu

Igår slutade jag tidigare eftersom jag skulle åka till Falun, fick resesällskap av bästa Camilla. Stefan fick även skjuts tillbaka till Falun. Gick helt okej att hitta dit, och fick mina recept och den medicin jag ville ha. Dock kommer jag då bli nykterist i ca ett halv år, men det får det väl vara värt ;) Får satsa lite mer på träningen framöver.

Sen åkte vi iaf in mot centrum och kikade i lite affärer, jag hitta ett par snygga leggins som fick följa med hem. (Bild kommer sen) Förstökte hitta en vinterjacka men det är ju helt omöjligt.. :( Finns mest vårjackor och när man väl hittar en vinterjacka så är det en skit stor. Åh saknar min gamla jacka, men är tur jag fått låna Idas jacka sålänge så man slipper frysa ihjäl.

Aja, innan vi skulle åka hem så försökte vi hitta Max för att äta lite, vi hittade Max rätt snabbt, men det var då inte de lättaste att hitta infarten dit, åkte fram och tillbaka och körde runt i rondeller och krångla, höll på att köra in på en enkelriktad väg… men tillslut… kom vi fram. När vi var klara där så rulla vi i princip ut, mätta och belåtna ;D Försökte sedan hitta hem vilket också vart ett litet äventyr.

 

Bil kör om oss.. och blinkar med bromsljuset

C: Vad gör han??

E: Äsch, han tackar bara (lite stolt sådär)

Lite senare, han fortsätter blinka.

E: OJJJ, har helljuset på….

 

Öhm, man är inte alltid den smartaste ;)

 

Kom sedan hem vid sjutiden, så då vart farmen och sedan började jag kolla på efterlyst, men jag märker verkligen att jag börjar bli gammal, haha somna efter halv programmet och Mattias väckte mig vid halv ett, så var bara att förflytta sig till sängen.


Flight

 
 
 
Efter en allvarlig incident i luften lyckas en ärrad pilot landa planet utan att krashca alltför mycket och räddar livet på nästan alla ombord. Han hyllas som en hjälte, men allteftersom mer information kommer fram, ställs frågor om vems fel det hela var och vad som egentligen hände på planet?
Källa: Tankaner
 

Haha

 Haha så jäkla skön unge!
 
 
 
 

Present

Vår fina present vi fick av emma och fredrik. Dock var den inte den lättaste att skruva ihop och den hade inte svenskt kontaktuttag, men det där fixar vi ;)


Dagen

 Har vart en helt okej dag förutom vissa störningar under dagen. Har taggat till AW som vi ska ha i helgen, längtar!
Efter jobbet vart det ett Core pass på Måbättre och sedan hämtade vi ut vårt paket på posten. Fick hem vårt vinställ, så får se om den kanske åker upp under nästa vecka. Sen vart det tro det eller ej, men pizzaaaaa.... Suck, Stefan och Mattias rösta mot mig så fick väl ge mig. Hehe, men jag kan ju aldrig tack nej heller när någon börjar prata om pizza. Men men, får träna bort det på torsdag ist. ;)
 
Nu ska jag hänga lite tvätt, och har precis hjälpt min lillasyster med hennes bloggdesign. Hon var så tacksam och glad. Hon skrev:
 
Det är jätte bra tack Emelie :) du är den bästa syster|<33 tur att jag har dig <3 vart jätte nöjd :) den vart as cool :)
tur att ja har en så bra och snäll syster som du.
 
Man blir ju så glad av detta! <3
 
 

Synd om mig

Idag har det vart synd om mig... Dom har gjort leverprov på mig och tagit blod, fytusan, tycker det är så hemskt :( Har setat och åmat mig hela dagen och tyckt synd om mig själv ;)
Aja, nogpratat om det, efter jobbet så åkte vi till Hedemora och köpte lite grejer, sen stannade vi på donken och åt mat, men hem veckohandlade sen kom min bror Stefan på besök. Tvättat, hänt tvätt och sprungit upp och ner för den där jävla trappen hela eftermiddagen. Sen kom Emma och Fredrik förbi och hälsade på, var trevligt. Mattias hjälpe dom att bogsera bilen till Krylbo och nu sitter vi äntligen här, har precis duschat och det är snart sovdags. Ska börja tidigare på jobbet imorgon också så måste lägga mig i rätt bra tid för att orka upp.
 
 
Vi fick en fin "renoveringspresent" av Emma och Fredrik som dom köpt i Thailand, fick en fin lampa som jag ska visa er sen :)
 
Puss och godnatt
 

Veckan

 
 

Romme Alpin

 Nu är det dags för lite uppdatering då, vart en lugn fredag denna helg, tog det mest lugnt, kollade på film och bara vila upp sig. Rebecca kom en sväng också och låna dusch och fixa sig inför henne utgång. Sen kom Anna och Emil vid halv ett tiden på natten så då var det nästan pums i säng på en gång, och upp i tip på lördagsmorgen. Åkte mot Romme och hade en helt underbar dag med slalom i backarna. Hade perfekt väder och trevlig sällskap. Tur eller skicklighet, välj själv, men ingen ramla en ända gång, helt otroligt ;D Mot slutet av dagen var vi alla möra i kroppen och åkte hemåt. Tack för en toppen dag i Romme, måste göras om! :)
 
 
Sedan lördagskvällen var vi helt slut i kroppen så var bara hemma och hade myskväll. Och sista lediga dagen på den här helgen har vi storstädat lägenheten i princip heeeela dagen, har vart igång hela dagen (trots träningsvärken), haft tvättstugan hela eftermiddagen och kvällen så fått bort mycket tvätt också, känns som man fått mycket gjort idag :) Nu är det snart sovdags, för jag är helt slut. Ska fast i 12 timmar nu till kl. 8 imorgonbittti, och bara för att jag måste göra det så blir jag hungrig, eller törstig eller sugen på nått, det är ju så typiskt. Men andra gången gillt, sist så glömde jag helt bort det och åt två lördagsbitar korv på morgonen, typiskt mig 8-)
Nej, godnatt min vänner!
Puss

RSS 2.0