Lyser upp

 Har hämtat ut ännu ett paket idag! Idag kom vår nya ljusstake som vi beställde i tisdags, väldigt bra vart den på vår vägg tycker jag :)
Blev inge kupolen idag så körde ett pass på gymmet ist, det vart easyline idag och är typ helt död nu igen. Haha, men nu blir det soffmys.
 
 

Som perfekt

 Vart och hämtat vår byrå idag till matrummet, har suttit och skruvat ihop den i någon timme. Äntligen så står den på sin plats nu och väntar ivrigt på att vår "ljusvägg" ska komma med posten.
 
 
Nu väntar jag på att efterlyst ska börja sen blir det godnatt.
Längtar till imorgon eftermiddag då jag och Mathilda drar till kupolen och shoppar lite, måste hitta en ny jacka.
 

Paket utanför dörren

Åhhhh, har träningsvärk i magen... Gör ont men det är ändå en sån skön känsla ;) När jag kom hem från jobbet stod ett paket utanför dörren och väntade så fint, vi har fått vår nya wockpanna som vi beställt. Happy happy. Nu väntar jag på att älskling ska komma hem så vi kan äta lite mat och sedan får vi se vad kvällen bjuder på.

 


Beställt

 Vi har beställt lite nytt till vår lilla lägenhet :)
 
 
 

Core

Jobbdagen har gått snabbt och började en timme tidigare imorse för att jobba ikapp , efter jobbet åkte vi till gymmet och körde ett pass core och gick lite på bandet, kändes skönt :) Sen hem och fixade mat och klockan rann iväg så nu sitter vi och letar lite inredning på internet och gör sedan kväller. Hoppas alla haft en bra dag!
 
 
 

Wock

 Idag var det Wock som stod på schemat. 
 
 
Recept:
 
Först skär du upp köttet i bitar och steker (wockar) det i mycket olja, jag brukar använda vanliga olja, sesamolja, solrosolja. När du stekt de häller du i 2 burkar wockade grönsaker. Rör om och häll sedan i en burk kockosmjölk och en burk minimajs.
Tillsätt sedan wocknudlar och ca 1 dl vatten. Krydda och häll i soya.
Jag brukar använda ingefära, salt, peppar, vitlökspulver, vanlig soya och thaisoya.
Mums!!
 

Måndag igen..

Lika mycket på jobbet idag igen, men man får tänka att mot slutet av feb. eller mars lugnar det ner sig igen. På lunchen åkte jag och Lotta upp till henne och åt mat och jag fick låna en katalog som jag var nästan säker på att min ljusstake skulle finnas (som jag letar efter)... men nej :( Efter jobbet åkte vi iaf till byggmax och lämnade tillbaka några litser och sedan åkte vi och veckohandla. Nu har vi precis ätit och satt oss i soffan, matkoma! Väntar på att min kusin ev. ska komma, resten av kvällen består av farmen och kanske någon film.
 
Hämtat ut ett paket på posten idag också... undrar vad det kan vara ;)
 
 

Kungsgatan 4

I fredags körde jag ett spinningpass med Lotta och Pia, och jag kan säga att jag var helt död efter en timme på cykeln, ont i rumpan har jag också, hårda sadel. Haha, men kändes faktiskt skönt efter att komma igår, har inte gymmat på typ ett år så känner att det var dags nu, vi funderar även på att byta gym till Mt´s, hmm, ja vi får se hur det blir med den saken.
 
Igår var jag och Mattias och åt middag med Lotta och Jimmy på Kungsgatan 4, var super trevligt! Sedan gick vi vidare till Kingen och dansade lite och drack massa öl, vin, cider, shots osv.
Tack till er för en trevlig kväll, idag mår man lite sämre, sov till halv två tiden.
 
Idag har vi iaf städat massa och plockat undan. Nu ska jag försöka komma på nått att äta!
 
 

Före/Efter

 Här kommer en före och efterbild på matrummet.
 
FÖRE
 
EFTER
 

Det går framåt

I helgen har vi fått väldigt mycket klart i matrummet, känns så jäkla skönt nu när vi kommit en bra bit på vägen. Har satt upp alla lister i taket, fogat, ställt ut bordet och satt upp klädhängare, lite tavlor och sånt. Så nu har vi inte mycket kvar. Håller fortfarande på att leta efter en ljusstake till väggen, ska köpa byrå och leta efter en hörnhylla. Vi har även beställt ett vinställ som ska hängas upp på väggen. Bild nedan.
 
 
 

Berättelsen om pi

 Jag och Mattias har kollat på "Berättelsen om Pi" och kan rekommendera den, super bra film!
 
  
 

Torsdag

Stressig dag idag också på jobbet, men börjar bli en vana nu ;) efter jobbet åkte vi och åt på beppes sen gick jag över till Ida en sväng och frack lite te ock snacka skit, mycket trevligt söm alltid. Sen hem och så fortsatte vi med renoveringen. Satte upp massa lister i taket vilket inte var det lättaste. Fyfan men nästan klart är det nu iaf, allt vart inte perfekt med det fixar vi nog med latexen imorgon. ;) fick ett tråkigt meddelande av en nära vän till mig idag också och lider verkligen med er. Livet är så orättvist och du vet vart jag finns om du behöver mig <3
På råga på allt så började ett hus vid skolan att brinna idag, hela huset har nu brunnit ner och hoppas verkligen att det gick bra för mannen som bodde i huset.
Nej nu måste jag sova om jag ska orka morgondagen. Börjar en timme tidigare även imorgon, stackar morgontrötta mig :(


Halva arbetsveckan har passerat

Har vart galet mycket på jobbet idag också, kommer det aldrig bli lugnt? Fick en engelsk kund idag också och som vanligt fattade jag ingenting, tur jag hade Lotta vid min sida så fick hjälp!! Jaja, efter jobbet åkte vi iaf och köpte mer målarfärg, lister och bordsplädar. Hem och gjorde goda biffar med pasta och sallad, mums! Åkte sedan direkt till pappa eftersom jag lovat han att hjälpa till att fixa med dator och tvn, tog ett bra tag men tillslut fick vi det mesta att fungera. Klockan drog iväg och vart redan nio, så hem och kollade på farmen med mattias. Mattis hade nålat listerna så fint under tiden. Sen hade jag fått mina kort så har börjat sortera dom lite grann och satt in några i album, men allt ligger ju huller om buller när man får dom och svårt att veta vilka kort som hör ihop med varandra.
Nu börjar klockan bli mycket så ska gå och lägga mig för imorgon ska jag börja en timme tidigare och jobba ikapp lite komptid.
Godnatt mina vänner!!


Inte ens det förflutna

 Inte ens det förflutna
 
 
Handling:När gotlandspolisen Maria Wern utsätts för anonyma dödshotelser, inleder hon och kollegerna ett frenetiskt sökande för att hitta avsändaren. Efter ett våldsamt attentatsförsök beordras hon iväg för att söka skydd, och tillsammans med en grupp väninnor från skoltiden ger hon sig i hemlighet av till det natursköna Stora Karlsö. Men medan Marias kolleger på Gotland gör sitt bästa för att spåra den skyldige, står det allt mer klart att mördaren kan ha följt efter henne ut på ön. Och istället för att befinna sig i säkerhet svävar nu de sju kvinnorna i livsfara.
Källa: swesub.tv
 
Kan rekommendera denna, mycket bra film! :)
 

Bestlutångest

Åh, har bestlutångest.. vart helt kär i den där översta byrån, men den understa var också fin, och lite billigare. Hm.. svårt! Eftersom vi börjar närma oss slutet på den här renoveringen i matrummet så ska vi ju köpa lite ny inredning också. Och det står nog mellan dom här om vi inte hittar nått annat snyggt, hjälp mig bestämma!

 


Hypnotisören

Lägger in ett snabbinlägg innan jag ska sova. Idag efter jobbet åkte vi en sväng runt på stan och kikade på lite saker som vi ska ha till lägenheten. Kom hem och gjorde lite kättfärssås och spagetti, sen kom svärmor över en sväng och kikade på hur vi hade fått det. När hon sedan hade åkt höll vi på i ca två timmar på kvällen ochhade latexfog på kanter och glipor, så nu vart det jätte bra! :))) Avslutde kvällen med farmen och 2 and a half men.
Nu blir det sovdags!
 
Tänkte tipsa om ännu en bra film vi kollade på igår kväll, Hypnotisören
 
 
 

Beställning

Gjorde en beställning på 400 nya kort igår! Nu längtra jag tills dom kommer så jag kan sortera in den i mina album :)
 
 

Nytt matbord

Justja har glömt att lägga ut ett kort på vårt nya matbord, älskar det!! Kommer bli super fint i matrummet. Dock kommer det bli ännu snyggare när tapeterna sitter helt på sin plats :) Håller på att tapetserar för fullt nu, bara tagit en kort paus nu till bloggen ;) Inne på sista väggen nu.
 
 
 

Bra tjejfilmer

 Har kollat på tre bra filmer under dom här dagarna, har ni inte sett dom, se dom! Det är tre stycken tjejfilmer :)
 
 
 
 

Uppdatering

Nu känner jag mig lite dålig som inte har uppdaterat på länge. Men drog på mig en jävla dryg feber i onsdags, kallsvettiga, och sömnlösa nätter. Nej usch, dock har jag ingen feber längre, den försvann för några dagar sen, men hostan vägrar ge sig. Pratade med previa och dom sa att den nog kommer hålla i sig till mitten av nästa vecka, så bara att stå ut nu.

I fredags kom iaf min lillastyster Viktoria till oss och sov över, vart pizza och filmkväll. Och sen på lördagen kom Anna till oss och vi gick till Emelie L`s teater och kollade på den, gick sedan hem och gjorde tacos och kollade på Magic Mike. Senare när klockan var runt halv tolv så började vi fundera på vad vi skulle göra. Så vi bestämde oss för att följa med Stefan och Mattias ut på krogen. Fixade oss på en kvart och sedan drog vi ut och dansade lite, sen sov Stefan och Anna kvar hos oss, var en trevlig kväll! :) Tack Anna för att du är min vän, bästa vän!

 

 

Dumma folk

Trött man blir på idioter till grannar som klagar på att det är stökigt på våran balkong?? Vad fan bryr dom sig ens för? Vi är mitt under renovering och har lastat ut saker på balkongen, men det är just nu när vi håller på att fixa här, åh sura gammal kärringar och gubbar som har för lite att göra.
Sen måste jag klaga på annat också, säger så här.. Blir himla sur på folk som går ihop med varandra och alltid ska klaga. Nej usch, plus att min förkylning bara blir värre. Tror tillochmed att jag fått feber, men ska snart gå och sova.
Har haft mycket att göra även idag på jobbet, slutade dock lite tidigare idag för att gå till doktorn, men fått ny tid till Falun istället.
Nej det här inlägget vart Inge kul, haha men det är så det är just nu.
Puss och godnatt


Kul.... Inte

Kul att sitta på jobbet och hosta som en tok, har verkligen inte tid för detta. Kände redan igår att nått var på gång, idag är det ännu värre :( men kan inte svika mina jobbkollegor just nu, hur mycket som helst på jobbet just nu och känns som alla är lite sjuka. Ingen bra årstid detta. Nu har jag iaf lunch och ska snart möta mattias för att byta så jag får bilen då jag ska till läkaren efter jobbet.

Fick en fin blomma på jobbet igår


Beställa lite

Precis sorterat ut massa kort, ska beställa nya kort till albumen, just nu är jag uppe i ca 400 st, höhö.. ska bli kul att få hem lite nytt! Slänger nog iväg en beställning i veckan! :)
 
 

Vinkväll

Igår vart det slipa, slipa, städa, torka allt, väggar, dörrar golv.. ja allt... blir så sjukt mycket damm! Mot kvällen fixade vi mat och duschade. Ersson och Andersson kom över till oss och dom hade spelkväll, jag gick över till födelsedagsbarnet Ida och drack vin. Vart en väldigt trevlig kväll!  Avslutade kvällen med krogen, vart dock väldigt för mycket dricka.
 

The impossible

 Igår vart det en riktig myskväll. Var helt slut efter gårdagens jobb så vart filmkväll med älsklingen. Vi såg på The impossible, som jag verkligen kan rekommendera. Den är verklighetsbaserad, så jäkla stark film!
 
 
 

Love you

Jag är så otroligt tacksam för en speciell person som finns i mitt liv, en person som alltid finns vid min sida i alla lägen. Den enda personen som jag vill dela allt med. Vill leva ett långt och lyckligt liv med dig Mattias, ingen ska få ta det vi har tillsammans ifrån oss. Du är en alldelens speciell person som alla människor bör få ta del av, du sprider så mycket lycka i mitt liv, du ger mig allt… kärlek och så mycket kul i har gjort tillsammans. Kommer ihåg vår lilla minisemester till Leksand när vi vart tillsammans 6 månader, allt var fortfarande lite pirrigt och vi kände inte varandra innan och utantill, spänningen och när vi bugga till låten ”vad har du under blusen Rut” bland alla gamlingar ;) Finns så många fina minnen tillsammans med dig, små utflykter till stora resor. Vi har delat allt mellan glädje och sorg, och det finns ingen person som förstår mig så bra som du gör. Jag blir varm inombords i ditt sällskap, du gör mig hel!  

Du är underbar och jag älskar dig min fina! <3

 

 

Duktiga han

Vart en himla stressig dag på jobbet, fattar inte hur det bara kan smälla till och helt plötsligt blir det fullt ös och alla kunder hör av sig på en och samma gång!! Aja, fick ett trevligt meddelande på jobbet från älskling som fick besked om ett jobb han sökt att han fått anställning där, så duktig min man är :) <3
Firade på Sibylla med en hamburgare (haha, det är lyx för oss)! Sen åkte han till karlbo och fixa med bilen och bästa camilla kom över till mig och drack lite te och snacka lite skit. Mycket trevlig kväll! Sen kolla jag på en skit film som jag var så dålig så jag inte ena tänker skriva ut vad den heter :p kvällen avslutades med ett farmen avsnitt. Nu är det sovdags!
Puss och godnatt


Dagen

Inget intressant har hänt idag heller, jobbat, hämtade upp Mattias, hem och gjorde kassler och purjolökstuvning, slipa och spackla lite mer i matrummet, tvättat och kollat farmen. Nu blir det bara chill framför tv:n resten av tiden innan vi ska sova.. kanske blir någon film?.. får se.
Läste på mammas blogg idag om amandas sköna mail till mammas ex.. haha. diggar redan den tjejen. Så jäkla bra!
-"Du är ett jävla svin som bodde sitta inne på ett mentalsjukhus för du är så jävla dum i huvudet och tror att du kan knulla runt med varenda jävla kärring…." osv osv...
 
 

Moooomsii!!

Fick goda bullar av min vän (och granne) igår som han hade bakat. Kände först i hela trapphuset när jag var hem att det lukta gott, undrade vem det var som bakade, mums! Tack emelie :)
Efter jobbet igår var vi till mattias föräldrar och vart bjudna på mat, jag åkte sedan till mamma och satt där och snackade medan mattias fixade med emma och Fredriks bil. Avslutade kvällen sedan med en film. En mycket bra dag. Nu är jag på jobbet och har lunch, får se vad som händer idag sen idag :)

Pussss


The Rise And Fall Of A White Collar Hooligan

 Måste tipsa om en till film som vi har sett. The Rise And Fall Of A White Collar Hooligan
 
 
 

Give me!!

 Enkelt, billigt & snyggt!
 
 
Direktlänk till snygga kläder: Nelly
Massa rea just nu!
 

Kritik som Biggest loser

Kritik mot unga i Biggest loser: ”Vidrigt”
Kanalen anklagas för att "profitera på mobbning och stigmatisering av tjocka barn"
 
 
När säsong 14 av den amerikanska tv-serien "The biggest loser" drar i gång finns tre tonåringar bland de medverkande som tävlar mot varandra i bantning. Tv-nätverket NBC:s beslut att låta två 13-åringar och en 16-åring delta i dokusåpan har väckt stark kritik i USA. NAAFA, en organisation som arbetar mot diskriminering av överviktiga, anklagar NBC för att "profitera på mobbning och stigmatisering av tjocka barn" och kallar tilltaget ”vidrigt”, skriver Los Angeles Times.

En företrädare för NBC försvarar programmet och säger att tonåringarna uppmanas att sträva efter välmående snarare än att gå ner i vikt. De kommer inte att vägas eller utsättas för hårda träningsprogram och allting övervakas av experter på barnfetma.

En av dem är barnläkaren Joanna Dolgoff som säger att det är dags att börja prata med barn om viktfrågor – på ett ”positivt” sätt.

– Tystnaden dödar bokstavligt talat våra barn, säger hon.

"Biggest loser" visades förra året i en svensk version på TV 4. I år är programmet flyttat till Sjuan.
Direktlänk: Aftonbladet
 

Läste den har artikeln på aftonbladet igår. Personligen tycker jag att det är jätte bra att programmet tar med frivilliga "ungdommar" som vill ändra på sig. Som dagsläget är så idag så blir det allt mer överviktiga och jag tycker att det är jätte bra att unga lär sig i tid hur dom ska ta hand om sin kropp, äta rätt och röra på sig. För att de själva ska må bra så tycker jag att det är ett perfekt tillfälle för dom att lära sig på det här sättet.

 


Movie


 
 Hann med två bra filmer igår som gick på tv:n!
Antar att de flesta sett dom här filmerna redan, iaf bröllopsfotografen kan ju ingen ha missat.
"Allt en tjej vill ha" har jag sett tusen gånger, hade den på dvd och kollade ofta på den förut. OCH jag tyckte den var lika bra denna gång, inte riktigt Mattias typ av film, men han fick pinas för min skull ;) Kan rekommendera den för er som vill se på en riktigt tjejfilm!
 
Allt en tjej vill ha:
 
Daphne är en typisk 17 årig amerikansk tjej som har vuxit upp med sin mamma i USA. Men nu tycker mamman att det är på tiden att Daphne lär känna sin far som bor i England. Hon åker dit för att skapa sig en relation med sin far, som visar sig vara en högt uppsatt politiker. Daphne måste lära sig att passa in, både i hans politiska liv utåt sett, men även med hans andra väldigt svartsjuka dotter, medan hon själv måste försöka behålla sin integritet.
Källa: tv.nu
 
 
 
Bröllopsfotografen:

Bröllopsfotografen Robin rekryteras till att fotografera ett societetsbröllop i Stockholm och bestämmer sig för att stanna i huvudstaden. När han börjar arbeta med överklassflickan Astrid försöker han passa in i den fina världen, och tar allt mer avstånd från sina rötter i glesbygden. 
Källa: tv.nu
 
 
Tidsinställt inlägg!
 

Köttfärspanna

 Tänkte tipsa er om en supergod maträtt. Skit enkelt, går snabbt, billigt och gott!
 
Köttfärspanna
 
Först steker man köttfärsen, blanda sedan i hackad lök och skivade champinjoner. Stek någon minut. Sen heller man i 2 ½ dl matlagningsgrädde + 2 dl cream fresh. Smula ner en hönsbuljong och krydda med curry, vitlökspulver, salt och peppar.
Sen brukar vi blanda hela pannan med makarnoner. Mums! Ser kanske inte så gott ut med det är riktigt gott vill jag lova! :)
 
 
 

Borta :(

I lördags så var det någon idiot som snodde min jacka. Så nu får man stå ute i kylan men en trasig jacka tills man köpt en ny... Kan ju säga att det var riktigt lägligt nu också. Behöver verkligen alla mina pengar jag har nu till annat. Men sånt är livet. Hade på nig den sista gången jag var ute och rökte innan vi skulle hem. Tjugo minuter efter var den borta. Antingen någon fattig jävel som snott den eller någon av fyllorna som tagit fel. Aja lär ju inte se den mer. Nu här jag lunch på jobbet och ska snart in och jobba igen. Ska sluta lite tidigare idag så jag kan gå till min tandläkartid och laga ett hål, jippi!!


Vintercrusing

Igår var det vintercrusingen och Ida och stefan kom till oss och drack lite innan Anna, stefan och Monika kom och hämtade oss. Åkte ner till klubben där det var två band som spelade. Dansade loss hela kvällen och hade jätte trevligt! Tack alla för en toppen kväll! :)

Tog dock inga kort så snodde ett kort på mig och Anna från kvällen. (Bild nedan)

Idag har vi mest tagit det lugnt, stefan, Sandra och Rebecca sov här och sen har jag vart över till bästa Ida på fika. Nej nu sova om man ska orka morgondagen :)




Klippning

 Fick besök igår kväll av mamma, Lovica, Joel, Viktoria och Felicia. Felicia hade bakat god kladdkaka och sockerkaka. Så vart lite fika och en frisörsalong här, jag klippte alla fyra utom Viktoria som jag ska klippa nästa gång. Deck vart det inte helt perfekt på de två minsta då dom inte alls kunde sitta still ;) haha. Här kommer iaf lite kort från gårdagen.
 
Idag vart jag hemma från jobbet, mår inte alls bra. Ska till vårdcentralen imorgon och kolla upp några saker, Mattias har vart i Karlbo hela dagen och fixat med bilen, själv så låg jag i sängen till två tiden så jag pallra mig upp och åt min matlåda.
Nej nu ska jag lägga mig i soffan framför tvn, under en mysig filt och vila.
 

Mobilinlägg

Har vart en riktigt stressad dag på jobbet idag och mycket att göra. Men nu är jag äntligen hemma iaf och väntar på att mamma och syskonen ska komma mer, har lovat att klippa några av syskonen idag också, så blir fullt upp i kväll :)

Bilden, det vart vitlöksbaguett till middag och andra bilen på dagen outfit.


Movie

 
En film på killarna från nyår, haha bäst!! ;D
 
 

Myskväll

Påväg hem från Västerås hämta vi upp min syster Amanda, hade lovat att klippa henne så det har eftermiddagen bestått av. Sen åkte vi till Ica och handlade till tacogratäng, så blir äta god mat snart till en film. Mys dag!
 
Imorgon börjar jag jobba igen.. suck, inget jag längtar till just nu.
 
Kockarna i köket
 

Nyårsafton

Har haft ett underbart nyår med mina vänner i Västerås. Anna och Emil drog igång lite party hos dom, blev bjudna på middag och gick sedan ner till stan och firade in det nya året på stan. Tack alla för en trevlig kväll! :)<3
 
Här bjuds på en massa bilder från kvällen!
 
 

Gott nytt år

Nu är det 2013.. Och jag önskar alla mina vänner, familj och mina kära ett gott nytt år.


RSS 2.0