Gladiator

 I fredags kollade jag, Mattias och Ersson på Gladiator. Mycket bra film.. var längesen jag såg den nu, men den går alltid att de på fler gånger, dock lite lång, men det gör inget. :)
 
 
 

Påskmiddag nr 2

Medans alla är bakis så är vi och äter påskmiddag i karlbo hos Anna, pappa, elin och Elsa. Mycket gott och trevligt! :)

(Känns som att jag bara lägger upp bilder på mat nu, haha)


Grillning

Just nu är vi i fors och de andra super ;) tidigare idag har vi vart hos svärmor/far och ätit god påskmat. Var trevligt och med lite glass till efterrätt. Sen åkte vi hem och hann sätta oss i en kvart innan vi drog vidare till fors där vi hälsa på Mattias jobbarkompis med sambo. Så har ätit gott, grillat kött och potatisgratäng. :) nu sitter dom och super, haha vi har faktiskt riktigt trevligt och dom det är trevligt folk. Men nu börjar jag bli trött, ville uppdatera ett inlägg under lördagen också men skriver mer imorgon, nu ska jag fortsätta vara social. Puss och hej


Glad påsk

Hejsan alla vänner, just nu sitter jag och dricker lite cola medans Mattias och Ersson frästas med öl. Dom lyssnar på sin musik medans jag försöker kolla på let's dance. Tycker inte att det var någon höjdare i år.
Igår så vart det myskväll med mina syskon efter att vi hade bakat. Kollade på någon film. Sen har vi bara legat i soffan och inte gjort mycket under långfredagen. Solen har lyst idag och hoppas på lika fint väder imorgon när det blir påskmiddag och grillning.
Nej nu ska jag vara lite social med grabbarna. Önskar er alla en trevlig påskhelg!! :)

Bild på de vi bakade igår.


Bakning på G

Tjejerna är så flitiga så.... :D


Wiiihooo!

Jag som aldrig vinner nått, vann i super bingo på jobbet :D


Nya skor

Sådärja, nu har jag äntligen satt mig i soffan för kvällen. Efter jobbet körde vi en timmes gympass, hem och duschade och gjorde lite mat. Så kom min vän Emma H till oss på kvällen och drack lite te och snacka skit, mycket trevligt som vanligt! Sen har jag precis hängt upp tvätten och städat undan lite. Var på stan idag en sväng och hittade ett par nya träningsskor, så passade på att köpa dom nu också när de hade rea. :)
 
 

Lunch

Oj vad mycket inplanerat det är i hela April nu känner jag.. hela almanackan är snart full, aja, det är ju kul att det händer nått i ens liv. ;) Idag efter jobbet ska jag förbi Intersport en snabbis sen förbi gymmet och köra ett pass på 1 h. Hem och duscha och göra lite mat. Sen kommer min vän Emma på besök och fikar lite, ska bli mys.

Älskar vädret ute, sitter bara och steker i solen nu på lunchen… kan inte bli bättre.

Har ni tänkt på en sak? Fy tusan vad många det är som fyller år den här årstiden. Känns som att det är födelsedagsfester hit och dit, hur ska man hinna med alla, sluta fyll år!! ;) Juste, vi ska hinna med firmafest med Mattias jobb också.

Sen ska jag till Falun i April igen på återbesök och se hur det har gått med min medicin osv. Mattias ska göra sin ögonoperation också ;o Nervös!   

Nej, nå intressantare än det här blir det inte, i helgen har vi också blivit bjudna på två påskbord hos svärmor/far och Anna med Elin och Elsa.

 

 

Intersport

 Var på intersport idag efter jobbet och köpte mig en Jacka, två tröjor och en träningsbh. Det var lite rea så dåå passar man ju på. ;)
 
 
Mattias fick också massa snyggt med sig hem.
 
Sen mötte jag upp Emelie H så vi var till Café la rose och tog en fika, mycket trevligt, vi har planerat att vi ska hinna ses innan tisdag då hon åker hemåt igen. Sen kom Mattias så vi åkte och veckohandla, kom hem till halv 9 och då vi äntligen fick äta. Så nu är man lite slut i kroppen. Ska lägga oss i sängen nu och kolla på de okända.
 
Puss och godnatt
 
 

Påskägg

Igår fick vi påskägg på jobbet, så mycket gott det fanns i den i år…. Åh, och jag som tyckte jag skulle vara nyttig med maten men förstörde det sedan med godis :P Aja, är det påsk så är det. På eftermiddagen hade vi möte och dagen gick snabbt. Efter jobbet kom älskling och hämta mig, åkte till Ica och Apoteket och handlade lite. Sen så vi åkte hem och fixade mat, vart kantareller och baconstuvning med sallad. Sen åkte vi vidare till gymmet till kl 18 då jag och Anna hade pass. Körde tabata en timme och det är verkligen mördarpass. Trött och sliten kröp man nästan hem och satta sig i soffan för att inte göra nått mer under kvällen. Betalade lite räkningar och skrev handlingslista inför idag. Sen var det godnatt vid tio tiden.

 

Veckan ser iaf ut såhär:

Tisdag: Veckohandla och fika med Emelie H

Onsdag: Gymma och träffa Emma H

Torsdag: Baka bröd med Felicia

Fredag: Ledig

 

 

Åhhhh....

 Åh, känner att jag har massor jag behöver göra.... skulle behöva rensa min garderob och sortera lite tvätt, men har ingen ork! Sen lär jag duscha ikväll också, skulle behöva steka på lite saker som vi kan ha i matlåda imorgon, men det är också jobbigt, allt är jobbigt just nu :P
 
Nej nått lär jag göra, haha har iaf nyss vart över till Ida en sväng och druckit lite te, så lite piggare vart man iaf. :)
 
 

Chasing mavericks

 
Kan rekommendera denna, riktigt bra och rörande film. Den är baserad på en verklig historia.
 
 

Ask

 
 
Det här "Ask" verkar vara det nya dom alla sitter med på facebook. Tycker det är helt sjukt, det är ju som uppgjort för mobbning på nätet. Man får vara helt anonym och fråga precis vad man vill och ställa vilka sjuka frågon som helst. Vet folk som har det där och jag ser att det inte är normala frågor dom får, det är helt sjukt och jag blir så arg. Jag förstår inte varför man som anonym vill ställa sånna frågor till en annan, bättre att ställa dom frågorna direkt till varandra istället, men är man feg så är man. Nej, säger det igen... ta bort de där jävla kontot!
 
 

Movies

Kommit hem från Anna och Emil, har haft det jätte bra hos dem, först på lördagen när vi kom dit gjorde vi gott påskbord med massa gosaker. Sen vart det tvmys och kollade på lite filmer. Kollade på dessa:
 
 
Söndagen har vi mest slöat, kika lite tv och bara umgåts. Tack för en trevlig helg! :)
 
 
 

Påskmiddag

Är i Västerås nu och har precis ätit god mat med trevligt sällskap. Nu blir det filmmys!!


Sibylla

Nu blir det lite Sibylla innan vi drar vidare till Västerås för en toppen dag/kväll med Anna ock Emil :)


Godnatt

Har haft en super trevlig eftermiddag/kväll hos Anna, Elin och Elsa. Vart bjuden på glass och vin hos dom och hade lite tjejmys. Påvägen dit svängde jag förbi mamma och lämna lite filmer vi aldrig använder längre. Sen hämta jag upp en varsin kebabtallrik till mig och Mattias påvägen hem. Resten av kvällen har bara spenderats i soffan framför film och tv. Nu blir det puss och godnatt. :)


Onödigttrött

Idag har vart en bra dag! Dagen har bara rullat på och humöret är på topp. På lunchen idag så slängde vi i oss maten och sen drog jag och Nina upp på stan och kikade runt lite innan vi skulle jobba de sista timmarna. Känns dock jobbigt att man inte är hemma förrän halv sex på fredagen när man jobbar de sena passet. Men nu är jag iaf hemma igen.

 

En på jobbet skrev ut ett roligt mail idag… haha, alltså det är inte så kul egentligen, men det gjorde faktiskt min dag. Har haft en sån där trött dag då jag skrattar åt allting. ;)

 

 
 

Händelserik dag

Nu sitter jag äntligen i min soffa och är helt slut efter en bra och mindre bra dag. Imorse var jag ju till vårdcentralen och skulle ta nytt leverprov. Problemet var att dom fick göra om 7 gånger. Dom hittade tydligen inget bra ställe att ta blod från, så dom var tvugna att vara två stycken där och försöka... usch var hemskt! Kände efter fjärde gången att jag vart spyfärdig och känndes som att jag skulle spy. Sen bara brast jag ut i gråt av ingen anledning.. haha helt sjukt. Har aldrig vart med om liknande, men tydligen kunde det bli så med alla spänningar osv, fattar ingenting. Var iaf helt slut efter det där läkarbesöket. Eftermiddagen gick rätt bra på jobbet, fick sitta på telefonen någon timme och tiden bara flög iväg. Sen efter jobbet gick jag och Lotta upp på stan för att ta en fika. Jag ramla i backen och slog i höften för det var så jävla halt... Lotta gapskratta och tog ett bra tag innan jag fick hjälp upp, haha söt hon är ;) jag kan ju inte vara arg för det, jag skulle nog gjort samma sak. Haha! Vart iaf en trevlig fikastund. Vi hinner inte prata så mycket längre på jobbet då vi inte jobbar i samma priogrupp längre. :( Påvägen hem sen hade jag en liten telefondejt med Anna, längtar tills på Lördag. När jag kom hem så kom Emelie W över och drack lite te. Var trevligt att snacka lite skit. Sen avslutade jag min sociala dag med en teledejt med Ida. Nu ska jag snart gå och lägga mig, Klockan är mycket och imorgon är det äntligen fredag!!
 
Puss och godnatt!
 
 

Mackeeeeeee

 Hahahahahaha, det här måste ni kolla på!!!! Så jäkla kul alltså! Dumma människor finns det då allt....
 
 
 
 

Full rulle

Imorse när jag gick till jobbet höll jag seriöst på att flyga iväg.. fy tusan vad det blåste och snöa!! Men jag överlevde som tur var. Trodde jag skulle till vårdcentralen idag, smart som, är lite dagvild. Har iallafall tid imorgon så börja fasta från och med ikväll istället. -.- Typiskt, hade ju tänkt gymma igår, men nu blir det inge gym i dag heller. Vi ska istället städa ur förrådet så vi får plats med vår nya garderob när den kommer. Fick ringa och skälla på Ikeas kundservice igår då dom skickat fakturan men inte dragit bort rabatten, det löse sig iaf och har nu fått en ny faktura, mig går det inte att lura ;)

 

På tal om ingenting så måste jag verkligen köpa en ny kalender snart, glömmer bort allt jag har planerat, tider hit och dit.

 

På torsdag ska jag fika med Lotta på stan efter jobbet. Och på fredag ska jag nog till Anna Ö och fika om det finns tid och ev. ta någon öl med Stefan och Mattias på kvällen. På Lördag har jag och Mattias blivit bjuda på påskmiddag i Västerås hos Anna och Emil, så blir kvar där över kvällen med filmmys. Riktigt trevligt!

Sen nästa vecka ska jag och min lillasyster Felicia ta någon dag och baka lite bröd och min efterlängtade vän Emelie H kommer äntligen hem till Avesta igen så ska träffa henne någon dag också! Mycket kul som står på schemat just nu! :)

 

Imorgon kan vi se deklarationen, är väldigt nyfiken på vad jag ska få/eller betala… man hoppas ju på ett bra besked.

 

Nej, nu börjar jag jobba igen… skriver nog mer ikväll om tid finns :)

 

 


Tisdag

 Jobbadagen idag har gått bra, dock fick jag logga på telefon sista tiden på jobbet och såklart så fick jag ett drygt samtal som det sista samtalet jag skulle ta, inte lika bra avslut. Sen efter jobbet har vi fixat mat, vart omelett med ost och skinka, vart riktigt gott. Jag hade tänkte jag skulle gymma nu ikväll, men kom sedan på att jag ska ju börja fasta nu ikväll för imorgon ska jag och ta leverprov igen.... ser jag verkligen inte fram till, gjorde så ont sist :(
 
Nu ska vi iaf se lite avsnitt av tunnelbanan innan läggdags.
 
Fick en kommentar på mitt förra inlägg;
 
 
Och eftersom det står anonym så svarar jag såhär. :)
 
Jag ska ta tjänstledigt under tiden jag ska plugga, men bara under skolterminerna. Jag kommer att vara tillbaka på mitt gamla jobb under mitt "sommarlov" och ev. andra lov. Så på vardagarna när jag pluggar kommer jag behöva jobba lite extra på andra ställen. :)
 
 

Anmälan skickad

Jobbar sent idag, eller sent och sent... men sent för mig ^^. Kom iaf hem runt halv sex och då hade älsklingen börjat på med maten. Så åt god spagetti och köttfärssås, dock hade vi inga krossade tomater hemma, men vi fick till det ändå ;) Sen plocka vi undan lite och jag åkte till mamma för att jag skulle klippa Rebecca. Och du vart jag överraskad att mormor och min kusin var där. Himla trevligt! Så satt och prata med dom en sväng köket och Lovica kom och drog i mig och ville att jag skulle komma och kolla på barnprogram med henne, så det var bara att följa med, sötunge! :) Sedan så klippte jag Becca och hann prata lite med sjuklingen Amanda.
Nu är jag hemma igen och har precis skickat in ansökan till höskolan.... usch vad det har vart jobbigt att bestämma vilken av utbildningarna jag skulle gå, men nu har jag kommit fram till att distans får bli det bästa alternativet. Då jag måste extrajobba medans jag pluggar så passar ju detta bäst.
Skrivit om mitt cv och peronliga brevet också så jag har det klart tills det är dags för att börja söka.
 
 

Godnatt

 Nu ska jag göra iordning en kopp te och stänga igen datorn. eller först kolla på lite olika blogga. Sen blir det bara tvmys, imorgon kommer jag börja jobba mitt sena pass. Så kommer jobba till 17.05 (kan ha vart 17.15) hela veckan, kommer kännas lite konstigt att jobba en timme senare, men det ska nog gå bra. Veckan kommer att bestå av gym, fika med Lotta och grovstäda min garderob, kanske rensa ur den lite grann?
 
 

Nytt

 Här kommer två bilder på mina nya jeans och min nya tröja som jag köpte idag!
 
 
 

Hotel night

Har haft en helt underbar dag/natt i Stockholm som vanligt med min älskling. Bodde på ett jätte fint hotell som jag verkligen kan rekommendera. Var ett jätte fint rum vi fick, stort och mysigt. När vi kom dit så softa vi lite på rummet innan vi drog ner till stan och kikade runt lite. Mattias köpte ett par jätte snygga jeans också. Sen gick vi tillbaka och åt på resturang. Åt hummer, entrecote och pommes. Mums!
Söndagen spenderades även på stan där jag även hittade ett par jeans och en tröja. (Bild kommer sen på de)
 
Har som sagt haft en superbra helg! Och bilresan var inte så dålig den heller... poppa hög musik, prata skit, glassa i solen. ;)
 
Nu lite bilder på helgen.
 
 

Fredagsfest

Lite uppdatering igen, i fredags efter jobbet drog jag över till Camilla och festade lite. Emelie F och Josse kom också förbi så först partaja vi lite där innan vi drog ner på krogen. Där vart det dans hela kvällen, hade en super kul kväll!! Dock var jag helt slut i fötterna när jag kom hem efter allt dansande, men det var det värt ;) man lägger ju märke till sånt när man är ute nykter, är man full så svävar man ju någon helt annan stans och känner inte nått alls :P
 
 
 
 

Har det bra

Har det bra här i Stockholm, uppdaterar er mer när vi kommer hem! :)


Nytt

 Dagen har bara rullat på, känns som att jag inte hunnit med något, men ändå gjort massa. Fått bra besked idag som gjorde vissa grejer lite lättar och jag kan äntligen släppa oron. Imorgon då gäller det, då ska jag söka till högskolan.
Efter jobbet idag gick jag hem och vi gjorde lite mat, Mattias hade skurit upp korv och lök tills jag kom hem, min "hemmafru" <3 Hehe, sen åkte vi till gymmet och körde ett pass, kom på att jag hade fredagsfika imorgon så det var bara att åka och handla lite fika som ska bjudas på imorrn.
 
Nu har vi precis kollat på farmen och är så glad att Janikke och Erik står i final, både jag och Mattias satt helt spända genom hela tävlingen ;)
 
Nu slutligen ska ni få se mitt nya linne och tröjan jag köpte igår.
Tröjan från Vero Moda
Linne från H&M
 
 
 

PAX garderob

 Igår efter jobbet mötte jag upp bästa Camilla på stan, kikade runt lite och jag hitta de ett linne och en tröja, återkommer med bild sen :) Sen på kvällen ringde jag och älskling och beställde vår nya PAX garderob från IKEA, kommer blir såååå fin i vår lägenhet sen, det tråkiga med det hela är att vi kommer inte kunna sätta ihop den förren vi är klara med renoveringen i sovrummet. Men om jag ska vara ärlig så vart man ju ännu mer taggad att sätta igång där nu när man har en bild i huvudet av hur snyggt det kommer bli. ;)
 
 
 
(Är dock inte exakt dom här grejerna vi ska ha i, och inte heller de där färgerna. Men spegeldörrar blir det)
 

Blommor

Fått så fina blommor av älskling idag. Tack bästa du!!! <3


Filmer

 
 
Kollat på två filmer i veckan, helt okej!
 

Lunch

Åh jag håller på att dö, min träningsvärk tar över :( Aja, igår så hade Mattias sitt första driftstopp så jag vart hemma själv fler timmar efter jobbet, var lite ovanligt. Men jag passade på att bjuda över Camilla på lite te, så hon kom en sväng och vi hann sitta och snacka skit ett tag :)

Sov jätte dåligt i natt, sista gången jag kolla på klockan var den runt 05.00, låg och sucka hela natten för jag vart så irriterad på mig själv att jag inte kunde sova. Just nu är jag på lunch och sitter ute i solen och njuter lite. Ska ringa unionen snart och kolla upp lite saker. Sen efter jobbet ska jag med Camilla på stan och sen ska jag beställa vår nya garderob om man kommer fram i den där jävla telefonkön, och sist ska jag försöka hinna med ett gympass och handla nå mat.

 


4 år

Idag är det fyra år sedan det blev du & jag. Du växer och åter växer och min kärlek till dig är starkare än någonsin. Vi har hunnit med så otroligt mycket.. det är dig jag berättar allt för, det är dig jag gråter för, det är dig jag skrattar med, det är dig jag vill uppleva allt med. Du är min fantastiska man men även min bästa vän. Du gör mig stark och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.

 

Du är en underbar kille och jag är så glad att du vill leva ditt liv med mig. Jag är den lyckligaste tjejen i världen som har dig vid min sida. Du är helt enkelt bäst.

Jag älskar dig mest av allt Mattias!

 

 
 
Tidsinställt!

Godnatt

Har vart på gymmet och kört mördarpass, vart Tabata. Det som är så bra med de passet är att man verkligen tränar hela kroppen. Var skönt! Nu har jag precis kollat på lite tvprogram och ska snart gå och lägga mig.
 
 
 

Ringa samtal..

Lunch nu och ska ringa Ikea snart och bråka, nejdå men det är inte lätt att förstå allt via deras hemsida. Vi ska ev. beställa vår nya garderob därifrån i veckan. Åh längtar tills den står på plats i vårt sovrum. Kommer bli så snygg! Lär hem och kolla hur mycket som måste rivas i sovrummet, om vi slipper dra ner all tapet från de rummet så kanske man kan sätta igång att renovera det rummet snart också. Annars då, höll på att försova mig i morse men hann på minuten ;)

Blir också galen på att jag håller på att flagna sönder i ansiktet och har fått torkutslag på armarna. Det börjar märkas att medicinen satt igång. Ögonen svider och snuvig hela tiden, läpparna är som sandpapper och kroppen är uttorkad.

Nej nu ska jag avsluta, ikväll blir det ett pass på gymmet med Anna.

 

 


Home..

Kom hem för några timmar sen, har haft en toppen helg! När vi kom fram till Anna och Stefan igår så vart vi bjudna på mat och sen bestod kvällen av att bara umgås och ha det bra. Idag har vi vart till Annas släkt och firat hennes farfar som fyllt år. Var trevlig att träffa alla som man inte träffat på super länge. Vart bjudna på god mat och fika där. Och underbart väder har det vart, Har nästan dåligt samvete för att man inte vart ute mer under helgen, men har vart underbart att åka bil i det här toppen vädret också, så härligt att sätta på sig solbrillorna och poppa hög musik och bara njuta av resan.
Iaf, tack alla som har gjort denna helg toppen! :)
 
Imorgon är första dagen på en ny arbetsvecka, bara längtar till nästa helg och nya äventyr.
 
Juste påvägen till knivsta stannade vi på Ikea och köpte lite smått och gott som behövdes till lägenheten.
 
Nu blir det sängen och kolla Lyxfällan, puss och godnatt!
 
 

Iväg..

Påväg på träff och äta middag :)


I Knivsta

Liten uppdatering såhär på kvällen, igår efter jobbet hann jag med en massa. Först efter jobbet åkte vi och köpte present och hem och gjorde mat. Var sedan till Norberg och firade min lillebror Joel. Vart bjudna på masa gott fika där. Sen hem och gick över till Ida och drack te och satt och snacka lite skit. Trevligt som vanligt :) sen hem och kolla farmen sen drog jag till lägenheten bredvid och träffade Therese och emelie F som var på fest, var där en sväng och snacka lite skit innan jag gick hem igen. Avslutade kvällen med en film med älskling. En bra fredag helt enkelt!! :) och nu är vi i Knivsta och hälsar på lite folk. Uppdaterar lite mer om detta sen. Bjuder på en bild så länge.


Grattis Joel

 

Helgens planer ser ut som följande:

 

Fredag:

- Fira min lillebror Joel som blir 8 år idag, stora killen! Grattis <3

- Fika med Ida

- Myskväll med älskling

 

Lördag:

Åka till Knivsta och sova hos Anna och Stefan, spela lite biljard och bara ha det trevligt.

 

Söndag:

Fira Annas farfar som fyller år så det blir lite kalas. Ska bli kul att träffa allt folk som jag inte träffat på fleeer år.

Sen åka hem till lilla Avesta igen

 

 


12 timmar

Igår vart det ett gympass med Melinda igen och körde armar. Var skönt, dock har jag träningsvärk idag, men det är helt okej, känns bra!
Imorse fick jag ett sms, förlåt älskling, råka ta med mig fel matlåda idag. Så min lilla älskling hade tagit med sig båda matlådorna med mat och och lämnat kvar två matlådor med sallad, så där rök min lunch, haha drog iaf till köket i gränden med Nina, Martina, Sabina och camilla och åt pannkakor, så jag kan ju inte klaga. Sen efter jobbet satt vi ute i solen och stekte lite innan våra möten började, men dagen har gått bra, Dock trött efter 12 timmar på jobbet. 8.00-19.30 Nu är jag iaf äntligen hemma och har fått göra kväller, snart ska jag faktiskt gå och sova.

En bild nedan på de goda biffarna vi gjorde igår :)


I´m in love!!

 I´m in love!!
 
Jag önskar mig dom här snygga klänningarna i present (a)
Från Nelly!
 
 
 
Tidsinställt inlägg!
 

Spinning

Kom precis hem från gymmet, känns jätte bra i kroppen nu och det känns som man gjort nått bra idag! Vart ett spinningpass på 45 min och var trevlig att hinna snacka med Anna lite, blir inte så ofta nu för tiden.
Idag gjorde vi också lax med spenat som vart väldigt lyckad. Super gott!
 
 
Nu blir det tvmys med älskling resten av kvällen. <3
 
 

Funderar på nytt skal till telefonen?

Vet bara inte vilket än...
 
 

Förslag på vilka/vilken hemsida du kan rekommendera som har snygga skal mottages gärna?!

 

Lunchuppdatering

Nu har jag precis vart på föreläsning och nu är det lunch, tröttare än tröttast idag. Men bara kämpa på, bara eftermiddagen kvar :) Efter jobbet ska jag hem och göra mat innan ett spinningpass på Måbättre med Anna. Det ser jag fram emot! :)

 

Här kommer ett litet fotokollage på bilder från fredagens fest.

 

 

Sesamnuggets

 Kändes som en lång dag på jobbet idag, vart rätt trött och sliten. Men efter jobbet gick jag iaf eb sväng på stan och köpte min present till Mattias, mötte upp Mattias sen och vi var och köpte shaker och proteinpulver som vi ska ha efter träning. Sen åkte vi hem och gjorde kesoplättar med skinka och ost (som jag ska ha till frukost imorgon) Sen gjorde vi sesamnuggets och åt sallad till. Mums!!! Nu ska vi sätta på lite avsnitt som vi har missat, puss & godnatt mina vänner!
 
 
 

Ångest... :o

Nu börjar det närma sig, den 15:onde ska jag söka till den skolan jag ska plugga i höst. Det finns bara ett problem, jag kan inte bestämma mig om jag ska plugga distans eller inte. Om jag ska plugga på skolan kommer det bli dyra kostnader för pendling fram och tillbaka och tidiga och sena kvällar. Men ska jag plugga distans är jag rädd att jag inte har tillräcklig disciplin att ta tag i skolan. Och om jag pluggar på distans kommer jag missa hela studentlivet, som också är halva grejen… festa och träffa nya människor. Åh, ångest!

Aja, ska ringa studievägledaren och fråga lite hur det fungerar med distansen osv.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bjuder på tre kort från i lördags på Elin, Elsa och Mattias :)
 

Söndag

 Hade en superkul kväll i fredags förresten, efter jobbet åkte jag hem och duscha och sedan åkte jag och hämta upp Malin, Louise och Jenni så drog vi vidare till Västerås för att fira Annas födelsedag. Emelie och Louise var där redan så först vart vi bjudna på tacos och sedan körde vi lite lekar och drog sedan ner på krogen och dansa en massa. Tack Anna för en jätte rolig kväll!! :) Åkte sedan hem till Avesta där vid 3 tiden när krogen stängde, så när jag var hemma och innan jag kom i säng så var kl. 5, shit jag börjar bli för gammal för sånt där ;)
 
Och nu är det söndag och sista lediga dagen. Har kört hem tjejerna idag, var till gymmet och körde ett gympass så helt slut i kroppen nu. Hem sedan och hämta Mattias så drog vi och veckohandla.
Hem och gjorde lite mat och nu blir det snart Johan Falk. Sen godnatt!
 
Körde ett pass cxworx på gymmet.
 
 
 

Lördagsmys

 Igår kom Elin och Elsa till oss och sov över, vi åt pizza, hade lite makeup time, knäppte kort och sedan spelade de som kan lite gitarr, kika tv och hade det super mysigt! :)
 
Här kommer en drös med bilder på mina snyggingar från gårdagen!
 
 

RSS 2.0