Helvetes dag

Har vart en riktig skitdag idag!! Vad man än gör så är det fel, har pinat igenom denna jobbdag och bara velat hem. Men sånt är livet, livet ska inte vara lätt och man måste ha motgångar ibland. Tur jag har underbara kollegor som stöttar en när allt inte fungerar som jag vill. Kom hem till min underbara kille också som alltid står bakom mig! <3
Idag har jag inte gjort så mycket vettigt, försov mig imorse.... Jessica på jobbet ringde och väckte mig som tur var, så jäkla typiskt! Imorgon lär jag upp i tid!
På lunchen var jag, Jessica, Emma och Magda till köket i gränden och åt god mat, mycket trevligt. Kvällen har vi inte gjort så mycket, fixat mat och sen har jag haft teledejt med Emelie H i ca en timme och snacka lite skit. Saknar den tjejen. Men i sommar ska vi ta igen lite tid då hon kommer hem någon vecka!!!
 
Funderar på om jag ska ta en långdusch... men snart börjar arga snickaren och sen vill jag se efterlyst. Så blir väl efter det.
Nej, nu ska jag inte tråka ut er nå mer.. puss och god natt!
 
 

Filmtips

 Jag och Mattias kollade på denna i söndags!
 
 
 

Rubrik

Tisdag idag och dagen flyter på hittills, ska sitta på telefon i 1,5 timmar efter lunchen, så får se hur det går. Har ju haft runt 80 i kö nu på förmiddagen så antar att det finns lite irriterade kunder. Men det är bara att köra på och försöka få dem glada igen. Igår kväll efter jag vart på stan så kom jag hem och betalade alla räkningar och kan säga att även denna månad blir tuff! Men snart så är det avbetalt. Happy! Resten av kvällen satt vi bara och glodde på tv och satt ute på balkongen och snacka innan vi la oss.

 

Kollade på myntet vilka bion som går nu och det är ju massa jag vill se. Epic 3D, Baksmällan 3, After Earth och Mattias vill ju se Fast and Furious 6.. undrar hur man ska lägga upp det här. ;)

Nej nu börjar jag jobba snart, puss på er!

 


Måndag igen

Då var det måndag igen och en ny vecka. Efter jobbet åkte jag hem och  fixade lite korvstroganoff, som jag längtat!! Åh, så gott det är! Sen ringde Moa och ville ses, så vara bara att slänga i sig maten och åka ner till stan där vi tog en fika på corner. Vart kvar där nån timme och åkte sedan hem och nu slappar jag framför tv:n. Inte mycket mer intressant har hänt idag. Blir galen på min dator som håller på att pajja. Den låter jätte konstigt ibland och hänger dig. Måste kanske lämna in den igen om det fortsätter. Skit produkter!
 
Kortet längst ner till vänster är från när Jessica färga mina ögonbryn, haha och där är färgen i men det ser inte ut så nu ;) haha! Vart som sagt inte så stor skillnad sedan tidigare, men ska köra på en mörkar nästa gång. Men tänkte iaf jag skulle bjudna på lite blandade kort från senast.
 
 
 

Helgen

Nu ska jag ta mig tid till att uppdatera lite. I fredags så hade vi ”stå upp dagen”, och det innebar att man skulle stå upp en hel dag på jobbet. Om vi klarade det så skulle vi få en belöning under denna vecka. Och det kan man ju inte missa, träningsvärk från vårruset men skulle ändå klara det. Haha och det gjorde jag! Det är fan drygt att stå en hel dag på mitt jobb då vi står still hela tiden. Plus att man är så van vid att sitta ner. Men fixade det iaf och får se vad vi får för belöning i veckan.

Efter jobbet åkte jag hem och snabbt bytte om och fixade mig inför Jessicas fest med Mathilda, Emelie W och Malle. Var trevligt, sen drog vi ner på krogen och dansade hela kvällen.

På lördagen sen så sov jag ut och satte mig sedan på balkongen och vila lite, underbart väder! Ida kom förbi en sväng och snacka lite skit, sen gick jag över till Jessica och vi drog och handla lite mat. Åkte hem till henne och grillade massa gott. Tog nått glas till maten och sen var klockan redan runt 12 så då bestämde vi oss för att dra ner på krogen och dansa lite. Var skit kul de med och sen skulle vi hem, men oväntat så drog vi på efterfest i korskrogen och vart kvar där till halv fem då vi kom hem. Shit, jag känner mig för gammal för sånt där.. haha tycker inte om efterfester då jag alltid brukar vara helt slut efter krogen.

 

 

Sen på söndagen så vakna jag vid två tiden av att Mattias låg bredvid mig och snarka, så då hade han kommit hem från festivalen också. Var kul att han hade kommit hem, saknat honom. Jag orka inte göra många knop den dagen, haha. Men gick iaf över till Jessica då hon skulle hjälpa mig att klippa mitt hår och fixa mina ögonbryn. Vart jätte nöjd, dock så var ögonbrynsfärgen lite ljus så vart inte så jätte stor skillnad. Får köpa en mörkare till nästa gång.

Sen kom jag hem och kikade på en film med älskling innan läggdags.

Nu ska jag sova, puss och god natt!


Storgrillning hos Jessica! :)


Vårruset

Jobbdagen har rullat på som det ska. Hade lite ångest hur jag skulle göra med bilen. Jag tog den till jobbet i morse och tänkte ha den kvar där tills vi kom tillbaka på kvällen, men stå ställde snälla Jessica upp på att skjutsa mig till jobbet så jag kunde åka hem med bilen på lunchen. Aja, det där vart lite krångligt.. men det gick bra iaf. Efter jobbet så åkte vi direkt mot Västerås där vårruset skulle vara. Hämtade upp Anna på vägen dit och sedan så gjorde vi oss klara för loppet. vart lite uppvärmning också som jag inte alls hängde med på ;) haha men sen så kom vi igång iaf och jag och Anna joggade i princip hela vägen. Gick nog ca 50 meter men resten av de 5 kilometerna joggade vi, kände mig väldigt stolt när jag kom i mål, då jag trodde att det skulle bli tvärtom, springa 50 meter och gå resten. Men så vart det ikke! Så kom i mål på 31 minuter. Sedan vart det picknick på våra filtar. Var god mat och sedan drog vi oss hem då klockan hade blivit mycket. Nu är jag hemma igen iaf och har precis duschat och lagt mig i sängen. Känner mig väldigt bra nu, men imorgon kommer jag ångra detta då jag kommer ha en sååååån jäkla träningsvärk! Men det får jag väl stå ut med.
 
Puss och god natt
 
 

Wallander

 Sämre väder idag, men det är helt okej ändå.
Har inte så mycket vettigt att skriva idag heller, känner att jag inte har någon fantasi alls längre.
Imorgon ska vi iaf till Västerås på vårruset. Vi är 12 stycken som har gått ihop till två lag, så blir att äta picknik efteråt. Hoppas att det inte börjar regna bara!! :)
 
Ska snart hoppa in i duschen och sen ska vi kolla på nya Wallander.
 
 
 

Kväller igen

 Jobbdagen har gått bra idag, solen har lyst så fint och man vill ju inte göra annat än att vara ute i det här underbara vädret.
Efter jobbet åkte jag hem och stekte lite på ballkongen med Mattias och så fixade vi mat och städade undan lite.
Sen ringde Mattias jobb och han var tvungen att åka till jobbet direkt och jobba över natten. Så här sitter jag. Tog iaf tag i dammsugningen och ska snart hänga Mattias tvätt som han hann sätta igång innan han åkte. Så resten av kvällen kommer spenderas i soffan. Vill se nya Wallander, men kanske ska spara mig till imorgon. Annars kommer jag få se den två gånger eftersom Mattias vill se den också ;)
 
 
 

Ingenting alls

Idag har vi verkligen inte gjort mycket vettigt. Jag och Amanda har lagat i soffan nästan hela dagen till vid sextiden då jag körde hem henne. Nu är hockeyn på och vi kollar lite grann. Dock kan man ha nått bättre på eftersom att allt uppdateras på facebook. Det är inte ens kul att vara inne på fb under tiden hockey går på tv:n. Står bara massa JAAAAAAAAA, 1-2, Bra Sverige!!!!!! osv osv... tråkigt!
 
Har hunnit tvätta lite och betalat räkningar, inget annat vettigt.
Imorgon är en ny vecka och jobb väntar. Ska på vårruset i veckan och lönen kommer i slutet av vecka, behövligt!
 
 

Filmer

 Vi har kollat på dessa filmer i helgen!
 
 

Myskväll

Klockan är 01.15 och jag ska snart förflytta mig från soffan till sovrummet. Har haft en bra dag! Lovisa vad kvar här till sjutiden då hon vart hämtad och amanda sover här en natt till. När Lovisa hade åkt hem så gick jag över till Ida där vi drack lite vin och snacks och kolla på Eurovision. Helt okej att Danmark vann tyckte jag, hon var duktig. Tråkigt dock att Sverige inte kom på en bättre plats. Mattias har lagt sig så an ska jobba imorgon och amanda ligger och sover breve mig i soffan, så kanske dags för mig att gå och lägga mig också.
Puss och godnatt


Äntligen helg!

Känner mig dålig på att blogga just nu. Men nu tänkte jag ta mig lite tid till det. Har både onsdag och torsdag har vart rätt jobbiga. Vart jobbiga dagar på jobbet, med massa skit som jag inte tänker gå in på här..
I torsdags på jobbet kom Amanda vid tre tiden och var med mig dom två sista timmarna på jobbet innan vi gick hemåt. Gjorde inte så mycket den dagen, mest satt ut på balkongen och snacka.
Idag har hon vart med mig hela dagen och haft praktik. Har vart kul att ha henne med! Såg vi till donken när vi kom hem, jag, Mattias och Amanda. Mattias fick åka sin älskade hundkoja som gick igenom besiktningen idag ;)
När vi kom hem kom mamma med Lovisa till oss så hon ska sova hos oss. Hon ligger redan och sover nu och vi kikar på lite film. Hoppas ni får en kul fredagskväll! :)
 
 

Vila i frid! <3

Vila i frid finaste Monica! Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och jag vet att du har det bra upp i himlen nu. Inge lidande, ingen ångest, du är en ängel nu! <3 Du var alltid en sådan glad och positiv person som jag är tacksam över att jag haft i min närhet, men ibland måste även de goda tas ifrån oss för tidigt. Vila i frid nu underbara du! <3

Tänker på er Anna, Elin & Elsa m.fl.  <3

 

 

Jag var nog ganska rörd.............Stora "barnbarn"........

Jag vet inte hur många gånger som jag säger att jag är riktigt uppriktigt SKITGLAD åt vår kontakt!

Det är ju så att jag betraktar dig o Stefan som "mina barnbarn", jag har ju känt er ända sedan ni var små, så det är naturligt.

Du (och Stefan) ska även veta att Anders o jag också ställer upp, även om det är "problem" och vi kan hjälpa till, på något vis, om ni skulle behöva oss. Ni betyder mycket för mig!

 

Tycker sååå mycket om er, båda dig och Mattias, och du vet Emelie att du alltid har en speciell plats i mitt hjärta, (o Stefan). Kram på dig hjärtat!

 


Köpt massa kött

Jaha, då har man satt sig i soffan igen. För jobba jag så jag kom hem vid halv sex tiden. Sen kom min bror Stefan och hälsade på och jag gjorde lite makaronergryta. Mattias har vart och fixa med bilen hela dagen och gör det fortfarande. Magnus kom förbi med vårt kött så vi har hållt på att sortera det och lagt det i olika fryspåsar. Fick faktiskt ner det mesta i vår frys, och det var tack vare att vi rensat där. Har massa ben kvar som jag inte vet vart jag ska göra av, får se hur vi gör med det sen. Nu ska jag kolla efterlyst och Stefan sover kvar här också.
 
 

Lunch

 Sitter ute och steker på lunchen med mina kollegor.
 
 

Kväller

Åh, det är inte sant vad sliten man är nu om dagarna. Men tog mig igenom den här dagen också. Så drygt när man jobbar det sena passet som den här veckan. Man är inte hemma förrän halv sex och då ska man hinna med allt annat också. Efter jobbet gick jag raka vägen hem och vi testade en ny maträtt idag, kycklinggryta med tomater, champinjoner och bacon. Vart riktigt gott! :) Nu ska jag inte göra så mycket mer, duscha och kolla lite tv om jag inte somnar direkt ^^
 
Bilden till höger är från när Sandra fota oss.
 
 

Studenten närmar sig

Snart dags för studenten!

Hittat massa fina klänningar som passar till studentdagen. Men antar att ni redan har beställt detta för fler månader sen, eller hur? ;)

Åh saknar min student, känns som att det var igår med ändå som att det var hundra år sedan. Det har hänt massor sedan den dagen, men ser livet på ett helt annat sätt idag än när man gick i skolan. Man kanske har blivit vuxen? :P

Vi ska i alla fall och fira min kusin som tar studenten i år. Ska bli riktigt kul! Blir studentskiva och massa lekar i Säter.

 

Lite snygga klänningar från Nelly nedan:    

 

 

35 kilo

 Sega dag. Har bara känt mig helt slut och bara velat hem hela dagen. Efter jobbet så åkte vi och hämtade upp Elin och Elsa och körde dem till sin träning. Sen åkte vi och handlade på Ica. Nu har vi precis ätit lite tacos och Mattias har somnat i soffan. Jag skulle kunna göra detsamma, är så himla trött. Men får nog hålla mig vaken i två timmar till iaf innan jag går och lägger mig.
Vi har beställt 35 kilo kött också som kommer på onsdag, inte så illa.. det blir toppen! :) Så onsdagskvällen kommer väl att bestå av att sortera köttet i olika fryspåsar och frysa in. Vi har ju en väldigt lite frys (tyvärr), och den är helt full redan nu, har rensat lite idag iaf. Men som tur är så får vi ställa lite hos pappa och Anna som har lite mer plats ;)
 
Nu ska jag fortsätta kolla Simpsons.
 
 

Måndagmorgon

God morgon sunshines!

 

Igår så hade jag en ”ta hand om mig själv dag”. Tog en riktig sovmorgon, gick upp och duscha, färgade håret och hade ansiksmask och bara tog det lugnt. Hämtade sedan Mattias i Karlbo och åkte hem och satt ute på balkongen och njöt av solen. Så kom Emelie W över och snacka lite skit och sedan åkte jag och Mattias till Västerås där vi vart bjudna på god mat hemma hos Anna och Emil. Sen åkte vi ner till centrum och kollade på bio, The call

Hade en riktigt trevlig söndagskväll!

 

 
 
 

Mycket kul under en dag!

Igår var jag som sagt till Krylbo och firade min lillasyster som blev 15 år! Stort grattis till dig Viktoria! <3 Mormor körde sedan hem mig och vi åkte förbi dagiset och kollade, det var stoooora lågor, och hela dagiset brann verkligen! Fyfan, jag hoppas att det inte finns någon är är så dum att dom sätter eld på det!
 
Imorse så körde jag runt Mattias och leta nå bildelar och sen körde han till Karlbo och så kom Emelie H hem till mig och vi drack lite te och snacka skit. Trevlig som vanligt! :) Sen hämtade jag upp Elin, Elsa och deras två kompisar och körde hem dem till mig. Så kom Camilla och vi sminka och fixade håret på tjejerna innför deras spelning dom skulle ha sedan på kvällen. Tänkte vi skulle knäppt nå kort, men det vart så sent. Men dom vart supersnygga iaf! Sen åkte jag och Camilla och åt på Beppes och sedan åkte vi till mig och satte oss på ballkongen med en varsin filt, cigg och coca cola och snacka skit i fler timmar. Var riktigt mysigt! :) Så nu drog hon hem för en halvtimme sen och jag och Mattias ska nog snart gå och lägga oss. Kanske ska sätta på någon film ist? Vi får se :)
 
Puss och gonatt!
 

Godkväller

 Badrummet är typ klart nu, ska bara vänta tills sista hylla han torkat riktigt så vi kan ställa på våra ljus där. Vi vart himla nöjda med en uppiffning i rummet!
 
 
Före/Efter bild
 
Helgensplaner består av, fredag efter jobbet ska jag och fira min lillasyster Viktoria som fyller år. Och Mattias kommer spendera helgen i garaget, så jag får klara mig själv. På lördagen ska jag först träffa Emelie H som är på besök här hemma igen. Ska bli trevligt! Sen ska jag hjälpa Elin och Elsa & och deras två kompisar med sminkning och hår innan dom ska iväg på spelning. Sen kommer Camilla och vi har nog planerat att ev. knäppa lite kort och ta nått glas vin. Mycket rolig lördag tycker jag!! :D
Nu ska jag och min fina sätta på ett avsnitt av tonårsbossen innan sängen väntar.
Puss på er!
 

Grattis bästa Elin & Elsa

 Har vart hos pappa hela kvällen nu, åkte dit till halv fem och kom hem typ nu. Men det har vart en väldigt trevlig kväll. Först vart det god mat och sedan glass och te till efterrätt.
 
 
Sen öppnade dom paket och tjejerna verkade bli glada för väskorna dom fick av oss. :) Sen körde dom några låtar för oss, duktiga som vanligt! :)
 
 
 

Filmstund

 Vi har kollat på dessa film nu senaste, och mammas pojkar vart jag rätt besviken på, var inte alls som jag hade tänkt mig. Sen kollade vi på Mama igår och den var helt okej! :)
 
 
 
 

L o v e

 
 

Godmorgon

Godmorgon, eller ja borde kanske inte skriva godmorgon kl 13.37 på dagen, men jag vakna faktiskt för inte så längesen ;) igår efter jobbet åkte vi hem och målade på våra hyllor, städade undan massa och så hann jag ta en cigg med både camilla och Ida oc snacka lite skit. Avslutade kvällen med en skräckfilm. Idag har jag inte hunnit göra så mycket, ätit och slagit in presenter. Och Mattias har satt upp nya lampan i badrummet. Nu återstår att sätta upp hyllorna och sen ska vi till pappa för kalas och grillning. Ska bli mycket trevligt!
Nej nu ska jag sätta fart. Puss och hej


Kvällens att göra

Kvällens syssla:


Det blir bättre

Igår spenderades hela eftermiddagen fram till elva på kvällen med att fixa i badrummet. Vi monterade upp badrumsskåpen och satte fast de nya draperiet, plocka in grejer i skåpen. Vi skulle sätta upp vår nya spegel också, men tror ni inte att dom nötterna har missat att lägga i en liten metallbit som gör så att den kan hänga upp. Så jävla irriterande och det är vår vanliga tur det att det alltid ska krångla. Förhoppningsvis kan Mattias svetsa ihop nått på jobbet annars får vi ringa och bråka på dom så dom fick skicka en på posten.

Ja, i vilket fall så har vi kommit en bra bit på vägen. Idag är planerna att vi ska börja måla på några hyllor efter jobbet.

 

Jag har förresten gjort en beställning från ett företag som mina småsyskon ska få i present, men tror ni att den har kommit än eller? :o Inte har dom nått nummer heller så man kan ringa, har nu försökt mailat dom och väntar på svar. Det stod 1-2 dagar i leverans, men ack där hade dom fel.

 

 

Lunch

Sitter ute i solen på min lunch och njuter. Dock ska jag ju inte vara så mycket ute i solen…. Men det är ju så skönt!! Vi har blivit bjudna på smörgåstårta på jobbet, gotti!

Hm, ja vad händer idag? Hem efter jobbet och fixa med mat, det blir wock till middag! Sen ska jag fortsätta inne på toaletten. Mattias är på återbesök i västers då så jag får klara mig själv där ett tag.

 

 
 

Fixat och donat

Har inte hunnit blogga nått idag, se haft fullt upp med städningen inne på toaletten. Har städat och skrubbat, pluggat och silikona och målat. Så nu börjar det likna nått. Förhoppningsvis hinner vi med rätt mycket imorgon också. Hoppas på att vi får upp nya hyllorna! Nej nu ska vi slå på ett avsnitt av något på playen.
Puss och godnatt


Rubrik

Ett kort på mig & Mattias som Sandra knäppte igår.
 
 
 

Shoppat massor

Idag har jag och älskling vart till Västerås och shoppat loss till badrummet. Vart in på Ikea, Bauhaus och Rusta och handlat. Här kommer lite bilder på de vi köpt:
 
Nya tvättkorgar, våg och lite nya städgrejer bl.a.
Nytt set till toan och en ny lampa
Duschdraperi, matta och handdukar
Köpte även den spegeln plus ett annat skåp som fortfarande ligger i kartongen. Sen en till spegel som är skit snygg men som ni också får se sen! :)
 
Nu är vi iaf hemma efter en heldag i Västerås, och har precis tömt toaletten på alla saker. Imorgon ska vi grovstäda där inne och sen fixa med lite fula hål som är i väggen.
Kan avsluta detta inlägg med att berätta hur underbart vädret har vart idag! Hoppas alla vart ute och njutit. Själv så får jag ju inte vara så mycket i solen just nu, men har vart ute så mycket jag kan ändå :)
 

Lördag

Idag har vi vart till koppardalen och fotat, har vart en trevlig dag, var där borta i ca två timmar. Lite tråkigt att det blåste så mycket bara. Sen hem och chilla lite. Corre kom förbi och hälsade på, det var trevligt. Sen åkte Sandra hem och Camilla kom och hämtade mig så vi åkte ner till Café la rose och fikade lite. :) Nu är jag hemma igen och undrar vad som ska hittas på till kvällen. Mattias vill hitta på nått medans jag är rätt slut, skulle kunna somna nu på en gång ;)
 
Här kommer tre flummkort från dagen.
 
 

Fredag

Hoppas alla haft en bra fredag, för det har jag haft! :) först på jobbet lyxade vi till det med pizzabuffe på american, åt till jag höll på att spricka, haha. Sen efter jobbet så skyndade jag mig hem för sandra skulle komma. Min faster Sara, Ove och min andra kusin Josefine kom in en sväng också och fika var trevligt. Sen åkte vi till Ica och handla lite och satte sedan igång grillen. Vart riktigt gott och även då så mycket att jag fick ont i magen ;)
Nu har vi precis kollat på film och ätit massa snacks. Nu väntas sängen snart.


Godmorgon!

Morrn,

Vi har köpt en lampa ut till balkongen, mycket schnyyyygg!

 

 

Ledig dag

I tisdags innan vi drog till Enoksson så var vi till Krylbo IP där mina småsyskon hade spelning med sitt band. Super duktiga var dom! :) <3 Vart lite bråttom sen så vi drog vidare direkt efter de till Enoksson, som sagt hade en toppen kväll med mina vänner!


Sen på onsdagen så körde vi Anna till tågstationen och släppte av Stefan. Sen åkte vi till mamma och fira min lillasyster som vart 5 år. Stor grattis till mitt lilla busfrö! Hon fick ett par leggins och en tröja av oss. Kom sedan hem mot kvällen och då avslutade vi vår lediga dag med en till dokumentärfilm om personer som lever inne i sina datorspel. Typ som The sims men detta är bara online, helt sjukt de också.

 

 

Semester i Nordkorea

Jag och Mattias kollade på en dokumentär om Nordkorea och deras diktatur. Kan rekommendera er att kolla den, helt sjukt att ett land kan styras sådär i dagens samhälle.

 

"De flesta skulle nog inte vilja semestra i ett land som har en Sovjetliknande diktatur, är känt för att neka människor mänskliga rättigheter och som utvecklar kärnvapen. Men det finns en resebyrå som specialiserat sig på så kallad riskfylld turism. De leder resor till Nordkorea för turister som vill se hur det är att leva där.

Fransk dokumentär från 2010"

Källa: tankaner.com

 

 

 


Massage

Fått massage på jobbet idag, det var verkligen välbehövligt… Men aj vad ont det gör! Det gör så otroligt ont när man ligger där, man tror att man ska gå sönder vilken sekund som helst. Men sen efter så är det så otroligt skönt! Men känner sig verkligen lättare i hela kroppen. Efter jobbet ska jag och älskling hurta lite, vi ska ta en joggingtur och avsluta med lite övningar innan vi ska iväg till Anna Ö på middag. Puh, ja vi får se hur det här slutar ;)

 

 

Lönesamtal

Jahapp, dags för lönesamtal med chefen, lite nervös!


Godmorgon

Godmorgon! Haft en toppen Valborg med bra vänner. Känner mig faktiskt väldigt pigg idag, skulle kunna springa ett helt maraton.. Haha nejdå, men på tal om det så är vi ett gäng som faktiskt har anmält oss till vårruset i maj, ska bli kul! :)
Nej nu sitter vi och väntar på att de andra sömnrutorna ska vakna, och jag hoppas verkligen att det blir en solig dag idag! :)


RSS 2.0