80-tal

Nu är vi snart i Stockholm påväg på firmafest. 80 talet är kvällens tema. Kommer bli skoj det här! :D 




Onsdag

Igår efter jobbet körde jag och Elsa ett gympass igen. Tränade mage och bröst.  Har sån sjuk träningsvärk idag, i typ hela kroppen.. Super ont i rumpan också från tabatan i måndags :( haha men det är bra att det känns att man gjort nått bra. Idag har vi vart till Mattias föräldrar efter jobbet och ätit god mat. Sen hjälpte Ann mig att sy ihop lite saker. Fick även låna med den hem så jag kan trixa lite ;) 
Nu har jag precis färgat håret och kollar nu på tv. Bild på resultat får ni se sen :D 
Puss och hej


Snart så..

 Snart är det julafton & nyår och tills dess kanske man vill beställa en ny snygg klänning?
Här kommer lite förslag från min favorit nätbutik, Nelly!
 
 
 

Redan kväller

Oj vilken dag. Somade först vid fyra inatt så när jag vakna var jag helt slut! Jobbade till fem, gick ut sist och var tillslut helt själv nere i koppardalen utanför jobbet på parkeringen. Skulle öppna dörren men låset hade fryst, så stod där och eldade på nyckeln ett bra tag i kylan. Var stressad hem också, tillslut gick det att öppna den med lite våld. Åkte då hem och gjorde lite korvstroganoff och åkte sedan och mötte upp Elsa på Måbättre och körde ett tabatapass.. Under passet höll jag på att svimma, det svartnade för ögonen och kände att jag vart instabil så var tvungen att gå ut fem min och ta luft. Läskigt! Vi var iaf väldigt nöjdna med träningen. Skjutsade sedan hem Elsa och nu har jag precis duschat och pratat med bästa Ida i telefon.
Nu blir det tvtittande innan sängdags.
Puss och hej
 
 

Helgen

 Lite uppdatering igen då, i fredags kom min kusin Emma, var kul att träffa henne igen och prata igenom allt man inte hunnit prata om. Drack lite vin och så bestämde vi oss för att gå ut på kingen. Så vi gick dit och dansade och träffa massa folk. Var roligt. På lördagen sen åkte hon hem och jag och Mattias var och och tvätta min bil, satte upp tavlorna i sovrummet, tog en promenad runt älven och hade sedan myskväll framför tv med ett glas vin för mig och lite whisky för honom. 
Idag har vi storstädat lägenheten, haft pappa, Elin, Elsa och Anders på besök, åt lite pizza och fika efteråt. En riktigt trevlig dag. Mattias vart precis utringd på jobb så han är iväg nu. Jag kollar lite på lyxfällan extra och dricker coca cola.
 
Jag och Emma från i fredags
 

Vill ha!!

Jag skulle nog vilja köpa mig en symaskin tror jag… finns ju alltid saker man vill/behöver laga. Som min väska som jag köpte ny, bandet släppte efter första gången jag använde den. Den ska jag laga, och har massa fler saker som jag skulle behöva ta tag i. Finns ju alltid folk som man kan låna av och åka dit och fixa det, men skönast är ju att kunna fixa det direkt när man är hemma. Hm, ja jag ska nog införskaffa mig en sån. Sen vill jag har en ny kamera, en kamera som man kan ställa in tid på, så den knäpper om ex. 5  eller 10 sek. Hade det på min gamla, men på min nya finns inte den funktionen.. så nu lär jag iaf köpa mig en ny. Haha det är mycket man vill ha!! Skulle också vilja ha en systemkamera.. så man kan knäppa massa fina kort :D Hehe, man skulle vart rik :D

 

Godnatt

Idag har vart en bra dag! Jobbet flöt på och efter jobbet åkte jag förbi Camilla och Jocke och hälsade på, Mattias kom sedan över också och då kikade vi på en film och åt pizza. Vart en riktigt trevlig dag! Sen drog vi hemåt och jag hoppade in i duschen innan vi slog på ett avsnitt av en serie. Nu är det godnattdags. Hoppas ni haft en bra dag! :)

 


Rasism

Blir så irriterad när jag läser på fb eller internet överlag om rasism och hat. Det är de folket som säger att man är rasist för att man äter en pepparkaka, eller har en sverigetröja på sig. De folket som ej vill vara i kyrkan på skolavslutningar som är rasistiskt. Det är dom som letar fel i samhället och som tänker på sådant.

Det är dom som ger invandrare mer bidrag, gratis tand- och läkarvård, gratis körkort som är rasister. Det är dom som gör skillnad mellan oss människor!

Vi är så många i Sverige som inte har den hjälp som vi behöver, jag tycker självklart att vi ska hjälpa en familj som kommer till Sverige i behov av hjälp. En familj som kommer från krig eller fattigdom. Självklart vi ska hjälpa dom med mat och husrum. Även ska dom ha hjälp med språket och jobb. Men sen finns det en sån stor procent som ej vill utnyttja detta. Vill inte jobba, bara leva på bidrag, utföra största delen av brott osv. Det är de som stör mig, att dom sedan ska få hjälp med bidrag och ha bättre mat i fängelset än vad skolorna har känns inte okej. Skicka ut patrasken som utför grova brott till sitt eget hemland, där kan dom få ett riktigt straff för vad dom har gjort. Tycker vi istället kan lägga våra pengar på bättre mat i skolorna, bättre utbildningar, bättre vård, bättre pensionshem, mer forskning osv osv osv…

Alla är inte rasister för att man röstar på ett visst parti, man vill bara ha en förändring.

Jag säger inte att vi ska skicka hem alla utlänningar som sagt, tvärtom, vi skulle aldrig klara oss utan dom heller. De bästa läkarna är procentuellt utlänningar, de är många av dem som tar jobben som vi slöa svenskar inte vill ha. Finns så mycket man kan bolla fram och tillbaka angående detta. Blir förbannad på folk som skriver att rasister beror på dålig vetskap osv. Det finns olika sidor med allt!

 

 

Mycket roligt...

Jobbdagen har gått bra idag, inte vart lika stressig som den brukar vara, än så länge… har ju eftermiddagen kvar också :) Har så mycket roligt att se fram emot nu, den här helgen kommer min kära kusin hem så då ska jag hinna träffa henne en sväng. Nästa helg blir det julfest med jobbet i Stockholm, och kryssning… (kommer vara skapligt bakis på söndagen sen efter tvådagars). Helgen efter det ska jag till Västerås och umgås med älskade Anna. Sen är det bara en helg där emellan och sen är det nästan julafton :D Sjukt snabbt detta kommer gå, helt sjukt!  

 


Hemskt

Satt och kollade igenom Facebook i veckan och ser ett klipp som någon delat. Där står att vi ska dela vidare om vi vill hjälpa till. Jag kollade vad det var för klipp och önskar att jag inte tryckte på den knappen. Det var ett klipp på en mamma som satt och slog, sparkade, nöp och knuffade på sitt spädbarn. Ungen var så liten och kunde knappt resa huvudet. Bara låg och skrek medans mammas fortsatte. Det var en kinesisk eller japansk familj så förstod inte vad dom sa, men hon skrek på ungen. Och sådär höll det på i 10 minuter medans dom filma. Det är ju helt sjukt att sånt där förekommer och att det får ligga ute på facebook. Helt sjukt! Jag försökte anmäla klippet för vill inte att mina småsyskon bl.a. ska se sånt där när dom blippar runt på datorn. Jag tyckte det var hemskt, men anmälan gick inte igenom, de tyckte inte att det var olämpligt innehåll.

Tankarna som far runt i huvuden när man ser sånt där, varför skaffar man ens barn om man inte tänker älska det. För dom verkar det bara handla om makten.

 
 
 

Orange is the new black

 Vart dålig på att uppdatera jag vet.. men har legat hemma i sängen i tre dagar nu... ;( Börjar dock bli bättre så imorgon ska jag till jobbet igen. Är faktiskt väldigt rastlös just nu och skulle nästan kunna gå till jobbet nu bara för att göra nått. Jaja, jag och Mattias har börjat kolla på en ny serie nu som vi har blivit tipsad om, Orange is the new black. Är inne på fjärde avsnittet nu och tycker det är rätt bra faktiskt :) Problemet är att både jag och Mattias blir helt fäst när vi börjat kolla på en serie. Vi plöjer igenom dem så fort som möjligt och kan kolla på fler stycken på rad. Men nu måste jag dock vänta tills Mattias kommer hem så vi kan fortsätta se. 
 
 

Julklappar

 Söndagen spenderades åt att slå in julklappar, vart en hemla massa. Längtar tills vi får ge bort dem :)
 
Julklappar
Vi köpte även två par söta ljus och ett doftljus som lukta super gott!!
 

Trevlig middag

När vi kom hem från Ullared i Lördags så mötte vi upp Emelie och Chrille på Kingen och åt god mat. Vart sedan kvar där hela kvällen och dansade, hade en riktigt rolig kväll! Det lär vi göra om! :)
 
 

Ullared dag två

I Lördags gick jag och Ann upp vid halv sju för att vara vid Ullared till sju när dom öppnade. Och där började dag två på Ullared. Köpte de sista julklapparna och grejerna då, vid 10 tiden började det bli sjukt mycket folk där inne, gick knappt att gå där inne och absolut inte med en stor vagn. Det gick inte att gå och småkolla lite, det var bara att plocka på sig i farten, gick inte att gå tillbaka och kolla pga folkmassan. Var helt sjukt, och kön utanför var hur lång som helst. När vi var klara packade vi bilen med alla kassar, jag fyllde nog 6 stora kassar mas saker. Känner mig verkligen super nöjd över resan. Har vart väldigt trevligt!! :)
 
Här kommer lite bilder på de jag köpt till mig själv:
 
Till vänster är lite grejer till Mattias och sen till höger är vårt nya bedset. Var skit snyggt så kommer nog bli väldigt bra i vår säng.
 

Dag ett

Har haft en väldigt bra första dag på Ullared! Checkade först in på hotellet när vi kom hit, var ett fint rum vi fick. 


Sen kunde inte jag och Ann hålla oss längre, så vi drog till shoppingcentret och började plöja oss igenom allt folk. Hittade massor! Är nästan klar med alla julklappar till syskonen idag. Imorgon blir jag klar med dom, sen återstår  julklappar till resten, plus lite grejer till mig och Mattias såklart som ska inhandlas då. Sen på kvällen gick vi till Harrys och åt lite middag och drack lite vin. Var väldig trevligt! Åh är så nöjd över den här dagen! :D imorgon fortsätter den, ska försöka få upp så vi är sär vid sju imorgon när der öppnar. Ja vi får väl se hur pigg jag är imorgon, haha. Nu ska jag sova. 
Puss och godnatt 


Artikel

Läste precis några artiklar på nätet och jag mår illa när jag ser det här. Människan är fan hemsk! Hur tänker man, idioter :'(

Länk till denna artikel: http://www.expressen.se/nyheter/expressen-avslojar/har-erbjuds-expressens-reporter-att-ha-sex-med-en-hund/

Länk till denna artikel: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17843991.ab

Edit. Sitter i bilen så kan inte länka ut länkarna bättre. 


Ullared

Då var vi påväg mot Ullared. Vi har det bra här bak i bilen :) 




Tar helg

Kväller igen, och jag tar redan nu helg! Imorgon har jag tagit ledigt för då drar vi mot Ullared. :D Längtar! Idag har vart en rätt dryg dag på jobbet, men efter jobbet åkte jag hem och gjorde en ny maträtt, vart biffstroganoff, vart gott! Sen kom Mattias föräldrar över en sväng och hälsade på. Nu har jag precis duschat och satt mig framför tv:n. 
 
 

Underverk

Idag efter jobbet var jag på stan och fixade några ärenden. Sen åkte jag hem och Stefan kom förbi en sväng och hälsade på. Sen fixade vi mat och jag och Mattias åkte sedan till Danne och Gerda och hälsade på det lilla underverket. Så glad för deras skull och dom har verkligen fått en lite prinsessa.
 
Lilla Tilde

Köttgryta

 Igår gjorde vi en jätte god köttgryta, var hur simpelt som helst.

Först skär du ca 1 kilo högrev utan ben i bitar.

Hacka två stycken lök.

Koka upp 1 liter vatten.

Häll sedan i löken, 2 köttbuljonger, 2 msk soja, svartpeppar, 4 msk tomatpurè och köttet.

Låt koka 1 timme.

Häll sedan i 2 dl Cream fresch och en redning med ca 2 msk mjöl.

Rör om och låt koka ytterligare 5 minuter.

Servera med stekt potatis, ris eller sallad!

 

 

Sen tvätta ja lite och så kollade vi några avsnitt av Elsas värld. Sen skulle jag ge mig in på att klippa Mattias igen, och han ville ju ha MYCKET kortare den här gången och en halt annan frisyr, så gick väl inte sådär jätte bra, men höll på i två timmar och sen var vi tvungna att sova så får se om jag kanske fortsätter lite ikväll och rättar till lite.

 


Gamla kort

 Sitter och kollar igenom gamla inägg på min blogg under lunchen och tänkte bjuda på tre kort som Malle tog på mig och Mattias år 2010 som jag hitta långt tillbaka.
 
 

Godmorgon

God morgon,

Igår efter jobbet åkte jag hem en vända och så skrev vi handlingslista och åkte till Ica för att handla mat för veckan. Sen drog vi till gymmet och jag mötte upp Anna för att köra ett tabatapass. Helt slut efter passet vill jag lova! Sen Åkte vi hem och duscha, slog på solsidan, tonårsbossen och ett avsnitt av Elsas värld. Sen var klockan redan halv tolv och det var bara att sova direkt. Vart en bra dag, det är alltid så skönt när man väl kommer hem och man är nöjd att man tog sig till gymmet.

 

Idag är det tisdag och inga planer för dagen. Ska bara plocka undan lite hemma, tvätta och göra en ny köttgryta av högreven som vi har massa av i kylen. Kommer nog dock blir rätt mycket matlådor så lär leta lite plats i frysen.

Nu ska jag åka ner till jobbet, så skriver väl mer senare :)

 


Tacksam

Är så otroligt tacksam över vilka fantastiska människor som finns i mitt liv. Underbara vänner, underbar pojkvän och familj. Är så glad att jag får vara med i era liv och göra saker tillsammans med er alla. <3

 

 

Curse of Chucky

Kollade på Curse of Chucky igår.
 
 
 

Helgen

Nu ska jag uppdatera min helg, i fredags efter jobbet kom Stefan, Viktoria, Felicia, Amanda och Joakim över på besök en sväng, hjälpte Stefan lite med hans blogg men var lite stressad så gick väl inte sådär jätte bra ;) haha. Sen fixade jag mig och drog över till Camilla och Jocke som hade fest. Hade en riktigt rolig kväll. Mattias och hans kompisar kom över lite senare också. Sen drog vi ut på krogen och träffa massa folk och dansade.
 
Snodde en bild från Camilla på henne och mig från helgen <3
 
Lördagen var man rätt bakis, men vid två tiden åkte jag och hämta min lillasyster Lovisa på dagis. Så åkte vi hem till oss och kollade lite filmer och så. Sen kom mormor över och gjorde oss sällskap någon timme innan vi åkte till mamma för att fira Felicia som fyllde år då. Firade även mamma och Amanda då. Stort grattis till dig Felicia! <3
 
Jag och Felicia till vänster och jag och Amanda till höger
 
Blev kvar där till halv tio på kvällen. Sist men inte minst så avslutade vi kvällen men köpmat och film.
Idag har vi vart till Karlbo och firat fars dag, för var vi till Mattias föräldrar och blev bjudna på fika, sen var vi till pappa och där blev vi bjudna på mat. En riktigt trevlig kväll, eller helg i huvudtaget.
Fick även en rolig nyhet på lördagsmorgonen, Danne och Gerda har fått sin lilla prinsessa nu. En liten tjej vart det, hoppas vi kan hälsa på dom i veckan :)
 
 

Gymmet igen

Imorgon är det äntligen fredag igen och då blir det fest hos Camilla och Jocke. Idag har det vart fullt upp, åkte upp på stan på lunchen och gjorde lite ärenden. Sen har vi haft möte idag och lite sånt. Efter jobbet åkte jag hem och slängde i mig lite mat. Sen åkte vi till stan och köpte lite presenter och var in på bolaget. Hem igen och bytte om och vidare till gymmet. Idag körde vi ett bröst och magpass, känns riktigt mycket i magen kan jag säga. Jag som redan har träningsvärk sen igår ^^. Jaja, åkte sen hem och duscha och nu har vi precis sett lyxfällan. En helt vanlig dag kort sagt.
Juste, idag har jag fått bekräftat att jag kan ta ut min sista klämdag nästa fredag när vi ska åka till Ullared, lääängtar!! :) Ska bli så kul att handla massa julklappar :)
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig, puss och god natt!
 
Längtar efter sommar och sol!

Grattis mamma & Amanda

 Stort grattis till min mamma och min lillasyster Amanda som fyller år idag. Hoppas ni får en underbar dag! <3 Amanda är redan 14 år, shit vad dom börjar bli stora nu. Känns som att jag nyss var 14 år ju :o Haha! Vi kommer på lördag och firar er för då fyller min andra lillasyster Felicia år. Mycket födelsedagar nu! ;)
 
 

Rock by Sweden

 
 
Snygga smycken från Smycka, "Rock by Sweden".
 

Godnatt

Då var det kväller igen, jobbdagen har vart fullt upp. Lärt mig massa nytt, vart mycket frånvaro så var mycket annat att hinna med idag också. Men det gick idag också. Igår vart jag tillochmed tvungen att jobba över. :p Efter jobbet kom jag iaf hem till färdig mat, Mattias hade gjort kycklingklubbor i tomat- och currysås. Vart jätte gott. Det var ett av alla 40 nya recept jag hittat som lär testas :D mycket lyckat så det är nerskrivet i "receptboken". Sen drog vi till gymmet och körde ett pass på 50 minuter. Kvällen avslutades med bonde söker fru, sen var vi tvugna att ta fram lite godis... Vart sjukt sugen när jag såg en lägga ut en bild på instagram på godis, inge bra direkt efter träningen, men det var de värt ;p 
Godnatt




The obsessed

Såg en bra film i fredags. Kan rekommenderas!
 
  
 

Lunch

Igår jobbade Mattias över så jag gick och handla och började på med maten, blir Carbonara som vi inte ätit på väldigt länge. Stefan och Joakim kom över sen också en sväng så vi åt mat tillsammas. Sen vart det bara chill resten av kvällen, kollade lite olika avsnitt på tv play som vi missat.

Idag ska min älskling också jobba över.. hoppas det inte blir så länge! Jag ska väl hem och fixa någon mat sen kanske gymma om jag orkar. Inga planer alls, skönt!

Nu är jag hemma hos Lotta och ska äta matlådorna innan vi ska tillbaka till jobbet och jobba de sista timmarna.

 


Halloween

Nu ska jag uppdatera lite igen, i fredags vart vi tvugna att åka till Gävle efter jobbet för att hämta upp de sista grejerna från partykungen. Alla grejer hann inte komma så vi bestämde oss för att åka dit och hämta grejernapå lagret istället. Det gick bra men man var ju skapligt trött efter jobbet. Kom hem sen vid halv elva tiden och då somna Mattias i soffan direkt. Jag kollade på en bra film innan jag gick och la mig också.
Sen på lördagen vart det halloweenfest, så Ersson, Andersson, Enoksson, Ida, Marcus och Stefan kom förbi oss och så fixade vi oss tillsammans här och fördrack lite. Sen åkte vi till Bjurfors där det var förfest hos Annika. Senare åkte vi till Kingen och dansade resten av kvällen. En pizza fick avsluta kvällen! Grymt rolig kväll.
Här kommer massa bilder.
 
 
Idag har jag åkt till Västerås med Malin och hälsat på Anna i hennes nya lägenhet, var kul att se hur hon kommer bo. Efter några timmar där åkte vi hemåt och Ida har precis hämtat sin grejer. Rebecca och Stefan är här nu och ska sova här inatt. Så ska väl slå på någon film snart tror jag.
Puss och hej!
 

Trötter

Hade en riktigt trevlig eftermiddag igår med mina kollegor. Det behövdes verkligen efter en kaosdag på jobbet. Åkte till Bjurfors direkt efter jobbet och åt både för- och huvudrätt. Var riktigt gott! Åt Klassisk toast skagen toppad med löjrom. Och sen Abedeen black biff med stekt lök, rödvinssky och stekt potatis.

 

Efter en trevlig kväll åkte jag hem och gick över till Ida för att testa klänningen igen som hon hade sytt in, satt mycket bättre nu :) Tog seden en kopp te där och snacka lite skit innan jag gick hemåt igen.

Kvällen slutade inte på topp direkt och jag kunde inte sova. Låg vaken till 3 tiden på natten. Hatar när det blir så, gick och la mig vid elva tiden och bara ligga och vrida på sig en hel kväll är inte kul.

Som ni förstår så är jag rätt trött idag, försöker hålla ögonen och humöret uppe.

Efter jobbet ska jag iaf köra ett mördarpass på gymmet!

 
Godnatt/Godmorgon
 

RSS 2.0