Fuji direkt

Fyfan vad jag inte känner mig bra just nu!! Ont i huvudet, hostar som en tok och har skit ont i huvudet. Suck!!
 
Har precis gjort en ny beställning på kort, ser fram emot att sortera dom när de kommer. :D
Dock tycker jag att det är väldigt svårt att hitta vanliga fotoalbum med plastfickor nu för tiden.. de finns ju bara såna som man ska klippa och klistra in i. Om någon har tips på vart de säljer VANLIGA fotoalbum så säg gärna till! :)
 
 
 

Kos, Grekland del 5

Här kommer de sista bilderna som jag fått från Andersson och Emma.
Lite blandat med kort nedan.
 
 

Kos, Grekland del 4

 På måndagen hyrde jag, Andersson och Mattias cykel och drog ner till Kos stad för att kika.
 
 
På tisdagen åkte jag, Emma, Jessica och Roger med båt över till Bodrum, Turkiet för att shoppa. Vilken skillnad det är där mot i Kos. I Kos vågar man inte pruta för där sitter prislappar redan uppe och ingen som försöker få in en i affären. I Turkiet är dom som gamar, man ska prova, de skriker efter en, de ska diskuteras pris och man ska pruta mycket, inte för mycket för då blir de sura men inte för lite heller för då blir  man blåst. Ja det är verkligen drygt. Köpte inte allt för mycket för orkade inte hålla på att tjaffsa med försäljarna. Ska visa bilder på de jag köpt sedan.
 
Har vart en himla kul semester och jag vill tacka alla som följde med och gjode den här resan! Dock har jag legat lite halvkrasslig hela tiden, huvudvärk och knarkat halstabletter hela semestern. Jobbit när man inte kan slappna av helt. Var redan innan halvdålig så vart väl inte bättre av att vi åkte. När vi åkte hem så hade jag nog smittat ner allihopa, nästan alla kände sig dåliga så det var inge bra. Idag ligger jag hemma från jobbet, har sån jävla hosta som vägrar ge sig. Förkylning och hosta är inte vad jag önskat just nu! :(
 

Kos, Grekland del 3

 På söndagen drog vi till Lido waterpark
 
De hade en pool med vågor, och det var inga små vågor kan jag säga.. fyfan, det gick inte att vara längst ut då skulle man drunknat :P
 
Mot kvällen sen vart det party igen
 
Vi var in på massa olika krogar och pubar, det var inte riktigt lika party som förr i tiden. Förr så hade de två bargator och en jävla massa ös. Det hade lugnat ner sig nu så det var inte så överdrivet stort där, men det var skit kul ändå, massa dans och ös vart det vilket fall :D
 

Kos, Grekland del 2

 Här fortsätter resan på Kos;
Fest blev det så här kommer lite festbilder först.
Mattias och Emma är koncentrerade, de båda försöker sätta in ett finger i Erssons töjning och inte nudda örat
Vi körde selfie-leken. Alla ska ta ett egokort
 
Jag, Jessica, Emma och Roger hyrde cykel en dag och drog till Kos stad för att se staden lite och shoppa. Man måste verkligen hyra cykel minst en dag när man är där, alla cyklar så det är verkligen en cykel stad. Lätt att ta sig och man ser staden på ett annat vis än om man tar taxi :)
 

Kos, Grekland del 1

 Sorry för dålig uppdatering, men har vart i Kos, Grekland i en vecka nu och har inte haft tillgång till internet.
Resan började ju bra, i onsdags förra veckan fick jag remiss till akuten och det visade sig att jag trodligtvis hade en spricka i revbenen från lördagen när jag var ute, fråga mig inte hur det gick till ;o. Samma natt skulle vi åka mot Arlanda så det var bara att försöka tänka bort det onda. Åkte vid halv tre på natten och vi stanna på donken efter vägen, upptäcker då att jag har fått på mig omaka skor.. haha tänkte de här är inte sant! Trött som man är och virrig så kan detta alltid hända mig ;)
 
Vårt hotell rum
Vi hade en egen strand vid havet som låg precis vid hotellet
Mattias börja blöda näsblod första dagen på Kos, och det var inte jag som slog till honom den här gången ;)
På kvällen var vi ut och skulle ta en drink, Emma sa; Där kan vi gå in.. kom igen det blir kul! Kollade dit hon pekade och det var en stig in i mörkret, ingen belysningen, ingenting..Stod på en skylt att vägen ledde till stranden så vi började gå på stigen. Kom en bil i snabb fart på stigen så vi skrek "göm er bakom trädet" och alla slängde sig åt sidan, när bilen kört förbi började vi asgarva, där stod vi som fånar bakom ett träd och gömde oss mitt i ingenstans xD Såg ingenting men ju närmare vi kom började vi höra ljud så vi följde ljudet på stranden och kom till en supermysig krog! Vi överlevde kvällen iallafall ^^
Tog en vända ner till Kos stad och kollade vid hamnen och kikade runt.
Min älskling i poolen
Körde ett vattengympa pass på hotellet. såg lite kul ut faktiskt ;)
Chill vid poolen
 

Kräftskiva

Då var det dags att uppdatera helgen då. I fredags ägnade vi kvällen åt att storstäda lägenheten, packade inför resan, klippte Mattias hår och sedan bara slappa framför tv:n. Vart en rätt soft dag! På lördagen var vi ner på stan och gjorde lite ärendet, sen kom Stefan och hans tjej Emilia över och vi bjöd på middag, vart pulled pork till tacos.. vart väldigt gott!! Andersson och Ersson kom också förbi och vi tog någon öl innan vi gick över till Camilla och Jocke som hade fest. Vart massa shottar där och hade himla kul som vanligt! :D Drog senare ner på krogen och dansade hela kväll, vart en aning full bara så dagen efter ägnade jag åt ångest! Att man aldrig lär sig att sprit inte är bra :P När jag vaknade på söndagen hade jag en kraftig värk i magen också, typ vid revbenet.. gör skit ont när jag andas in, vet inte om jag slagit i de eller vad jag har gjort. Trodde det skulle gå över men har fortfarande skit ont! :(

Sen vart det kräftskiva hos svärföräldrarna i Karlbo. Jag är ju så kass på att skala de där så vart inte så många för mig, åt mer av smörgåstårtan och brödet ;)

Vi vart kvar där till sent på kvällen så när vi kom hem var det nästan sovdags direkt.

 

Liter dålig bild, skulle knäppt med kameran istället. Tycker kameran på telefon bara bli sämre och sämre :(
Fint uppdukat med kräftor :)
 
 

Lunchuppdatering

 Alltså jag är så jävla smidig ibland.. sitter på jobbet som vanligt och arbetar med massa papper och brev runt omkring mig, så spiller jag ut ett fullt vattenglas över hela bordet. Kastar undan massa kuvert och försöker rädda de viktigaste papperna. Springer och hämtar tonvis med papper för att torka upp, hann rädda lite grann iaf, typiskt mig, klumpig som jag är!!

På tal om nått annat så har jag tänkt mycket på livet på sista tiden, man ska verkligen vara rädd om det/dem man har. Ta hand om sina nära och kära! Igår natt var jag och hämtade en kompis som förlorat är närstående nyligen, satt och pratade ett tag och körde sedan hem henne, livet är kort och man ska inte ta livet förgivet. Kärlek till dig och alla andra <3

Nu har jag lunch så är hemma och stänger alla fönster för det började lukta från röken tidigare idag, de har dock försvunnit nu men är på den säkra sidan om det blir värre senare.

Ska och hämta upp Emelie nu och sedan ner och jobba några timmar till.

Puss och hej!


Onsdag

Idag är det onsdag iaf, skrev fel på mitt förra inlägg fick jag höra idag.. och jag är inte förvånad, jag har vart dagvild hela den här veckan ;) haha!
Var jag upp på stan under lunchen och köpte med mig lite bikinis, har försökt leta länge nu men det finns ju inga alls. Helt värdelöst, nu hittade jag iaf några som får duga. Vill ju ha nått nytt med utomlands.
Har känt mig seg hela dagen idag, haft huvudvärk till och från. Efter jobbet åkte jag och Mattias iaf till gymmet och körde en timme. När vi kom hem gjorde vi mat, vart kött, stekta morötter, potatisgratäng och tzatziki.. gott var det!

Var även ut en sväng och mötte min fina vän Ida, satt och snackade ett tag :) <3
Skulle också få en gäst hit över kvällen, Viktoria min lillasyster, men eftersom hon har sin epelepsi och fick ett rätt stort anfall igår så vågar vi inte låta henne vara här själv imorgon när vi åker till jobbet. Det får bli en annan dag när vi är hemma eller någon annan.
 
Nytt
Nu är det mys framför tv:n resten av kvällen.
Puss och godnatt!
 

Tisdag

 Idag jobbade jag över någon timme på jobbet, åkte sedan till mamma för att fira min lillbror Joakim som fyller 18 år idag. Stort grattis på din dag! <3 Vi lär ta en krogenvända sedan ;)
Blev fika där och träffade mormor som var där också. Kom precis hem nu och Mattias är fortfarande på jobbet så nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem.
 
Puss på er, en vecka kvar till Kos :D
 

Robocop

Kollade på denna film i helgen, mycket bra!
 
 
 

Shopping

 Idag efter jobbet var vi och veckohandlade, fixade lite mat och sedan somna Mattias av i soffan. Jag har plockat undan lite och har lite bloggstund. Nu ska jag väcka Mattias för Beck har börjat nu.
 
Här kommer bilder på de jag köpte i helgen.
 
Köpte även ett par nya skor :)
 

Helgen

Har haft en bra helg! I fredags kom Amanda och Felicia över för att vara barnvakt åt Lovisa hemma hos oss. De skulle sova hos oss så vi åkte först och käka lite pizza och sedan drog vi till Karlbo och körde pingis, himla kul.. man vart som ett barn igen :D

 

Mot kvällen vart Lovisa trött så då la hon sig i bilen med en filt och kollade på film. Alla nöjda och glada ;)

När vi kom hem där på kvällen gick vi alla och la oss efter att ha vart helt slut för vi springit runt ett bord i fler timmar ;)

På lördagen kom mamma och hämta Lovisa så jag, Felicia och Amanda drog till kupolen och shoppade i ca 5 timmar, vi hittade massa snyggt som vanligt.

När vi kom hem sen hoppa jag in i duschen och fixade mig lite för att sedan gå ner till Olearys för att äta middag med Mattias, Ersson, Andersson och Enoksson. Det var nå band där så vart dans och hela paketet.

 

Söndagen gjorde vi inte mycket vettigt, Amanda, Felicia, Ersson och Andersson hade sovit hos oss så käkade lite bakfyllepizza och kollade på en bra film. Stefan kom även förbi oss en sväng och kolla på film.

 


Lukten

I tisdags var det hemskt ute, det gick knappt att vara ute.. det sved i halsen när man andades. Fick huvudvärk och mådde inte alls bra. Stängde alla dörrar, fönster och ventiler för att vi inte skulle få in den hemska röklukten från branden. När jag kom hem från jobbet somnade jag direkt i soffan efter jag ätit lite mat. Var nära att vi fick stänga jobbet också pga att de stängde av ventilerna och det blir väldigt varmt efter ett tag med nästan 60 personer i samma kontorslokal, men det gick bra då det lugnade ner sig redan på onsdag eftermiddag. När jag åkte hem från jobbet igår vid halv sex tiden var det mycket bättre, hem och vädra ut lägenheten också ;)

Åt lite lax och sedan drog jag på Body pump pass med Jessica G, tror jag aldrig svettats så mycket.. det var fortfarande väldigt varmt i deras lokaler och vi öste på, haha så när jag kom hem såg det ut som jag redan tagit en dusch :P

Pappa och Elin var där då redan och hälsade på så det vart lite fika och mys ute på ballkongen i någon timme innan de åkte hem. Mycket trevligt att de kom förbi! :)

Nu ska jag åka till jobbet, torsdag och två dagar kvar till helg!

Två veckor kvar till Kos, läääääängtar!!! :D

Såhär såg det ut utanför jobbet igår ;o
 

Hand i hand

Åh så här skulle jag också vilja leva, leva tillsammans med min älskade hela livet och sedan gå bort tillsammans med denne när vi är gamla och grå. <3
 

Don och Maxine Simpson var gifta i 62 år.

Nu har de gått bort – hand i hand.

– Farmor och farfar var menade att vara tillsammans och menade att dö tillsammans, säger barnbarnet Mellisa.

Don, 90, och Maxine, 88, levde tillsammans i Bakersfield, Kalifornien, där de träffats i en bowlinghall i slutet av 40-talet. Sedan bröllopsdagen 1952 höll de sina löften och levde tillsammans i nöd och lust.

Men inte ens döden kunde skilja makarna åt.
”Lämnade den här världen tillsammans”

De dog som de levde, hand i hand och med ett leende på läpparna.

– De lämnade den här världen tillsammans, säger barnbarnet Melissa Sloan till den lokala ABC News-kanalen.

Deras sista kapitel i livet började för två veckor sedan när Don föll i sitt hem och bröt höften. Efter det blev hans hälsa allt sämre och samtidigt började cancern som Maxine kämpat mot i flera år tära på hennes hälsa.
Låg hand i hand

För att slippa skilja makarna åt såg familjen till att de fick ligga bredvid varandra sida vid sida hemma hos sina barnbarn. Där låg de hand i hand när Maxine tog sitt sista andetag.

När hon flyttades ut ur rummet började Dons andning att svikta och fyra timmar senare följde han efter sin hustru ur jordelivet.

– Jag känner innerst inne att det var så här det skulle ske, säger Melissa Sloan.

– De gjorde allt tillsammans och jag tror att de hade bestämt sig för att lämna jordelivet tillsammans också.

Källa: AFTONBLADET
 
 

Skogsbrand

 Nu får det sluta brinna snart, tänker på alla som får lämna sina hem för branden. :(
 

Himlen utanför balkongen nu mot kvällen, tidigare på dagen var det ännu värre. Var tvungen att nästan stanna bilen efter vägen för att se på himlen.
 
 
Idag jobbade jag iaf min första dag efter semestern och ja det är ju såklart aldrig kul! Jobbade dessutom sent den här veckan ;/ Efter jobbet åt vi lite mat ute och sedan drog vi till gymmet en timme. Nu kollar vi Beck och sedan blir det sussa. Intressant att se hur nyheterna är imorgon..
 
Puss och godnatt!
 

White house down

 Jag och älsklingen kollade på filmen "white house down" igår, den filmen kan rekommenderas. Var en spännande och fartfylld film.
 
 
 

Ångest

 Jobbångesten har kommit nu, imorgon börjar jag jobba igen. Men har verkligen haft en underbar semester, perfekt väder, gjort massa roliga saker osv. Hel nöjd!
(Men skulle gärna vilja vara ledig imorgon då det ska bli typ 32 grader i Avesta. ^^)
 
Idag har vi vart och veckohandlat, gjort mat för hela veckan och sedan åkte vi och badade på holmen med Rebecca, Lovisa och Joel.
 
 
Ikväll kommer mamma hem också så vi ska snart köra hem dom.
Nu ska jag hoppa in i duschen. puss och hej
 

Bad neighbours

 Kollade på Bad neighbours som jag kan rekommendera, väldigt rolig film! :)
 
 
 

Eskiln + tacosmys

 Igår kom Rebecca, Lovisa och Joel till oss eftersom mamma är borta. De skulle sova här.
Vi åkte sedan och hämtade upp Amanda, Felicia, Daniella och Joakim och drog till Fagerstas badplats Eskiln och solade och badade i några timmar.
 
 
Sedan åkte vi hem till oss och gjorde lite tacogratäng och åt sedan chips och dricka och kollade på film.
 
 
Mattias och Felicia satt ute på ballkongen och spelade gitarr och sjöng så fint.
 
Sedan efter filmen satt vi ute på ballkongen och snackade i fler timmar medans de minst somnat. Körde sedan hem dem på natten. En mycket rolig dag! <3
 

Kläder

 Köpte lite nytt på marknaden i Rättvik.
 
En långklänning, har velat haft en länge nu men aldrig hittat någon. Min finaste älskling gav den till mig <3
Köpte också dessa shorts och byxor.
 

Fler foton

 Fler kort från Grycksbo tagna av Anna och Stefan.
 
Och smart som man är på fyllan så ska man ju alltig göra sånt som inte är så smart, klänning, full tjej och en tjur.. ingen bra kombo. Jag satt iaf kvar i några minuter ;) haha! Var ju tydligen duktig på det där när jag var liten så jag tänkte visa mina skill, dock var jag inte lika smidig och bra längre ;)
 
 

Blogg.se startsida

 Såg en kul grej på blogg.se hemsida, fler av mina kort har vart med på deras "sommarbilder" på startsidan nu i två dagar. Tyckte väl att jag fått en massa kommentarer men fattade aldrig varför?! Roligt! :D
 
 
 

CCW

 Classic car week har levererat som vanligt. Detta år var det jag, Mattias, Stefan, Enoksson och Andersson som åkte upp i onsdags. Vi åkte två bilar upp, Enok tog med sin gammelbil som vi crusade med. Mötte upp Anna, Stefan, Elsa och deras kompisar där som vi hängde en del med.
Vart mycket festa såklart! (y)
 
Elsa var med oss också och crusa på torsdagen, det var kul efter en himla massa killsnack så behövdes en tjej. ;) Vi shoppade lite på marknaden sen också. Ska visa er bilder sen på klädera.
 
Åkte sedan hem idag, fredag och är skapligt slut. Har inte ens tagit in all packning från bilen än. Sovit en stund på soffan, duschat och ätit typ. Orkar inte gör mycket mer efter en tredagars ;) Har vänner som ville vi skulle ut idag, skulle vart himla kul för det var längesen jag träffa dem men jag inte ork alls kvar. Får bli soffhäng hela kvällen tror jag. :P
 

Vinkväll

 I tisdags vart vi överbjudna till Emelie och Chrille för att grilla och ha lite vinkväll. Var en väldigt lyckad och trevlig kväll som vanligt. Snälla Stefan ställde upp som chafför också så det tackar vi för :)
 
Jag och Elsa gunga, gick på repris "fötterna ska upp och ner, upp och ner... upp och ner" ;) Going!
 

RSS 2.0