Jessabelle och Hobbit

 Igår kväll kom Amanda och Felicia över till oss, det vart filmkväll och så sov de kvar här. Kollade på filmen Jessabelle.
Måste även tipsa om nya Hobbit filmen, jag, Mattias, Ersson och Enoksson var på bio och såg den i början av veckan.
 
 
 
 

Helgen

 Grattis Ronny!
I fredags var vi till Karlbo och firade Mattias pappa som fyllde år. Vart bjudna på god mat där och sedan fika. Alltid lika trevligt!
 
 
Efter vi vart där gick jag över till Ida och vi bytte julklappar och fika lite. Jag fick världens finaste present av henne som jag ska visa er sen, men inte ännu ;)
 
Igår var jag ner en sväng till stan igen, hade fått presentkort av Stefan i julklapp så detta har jag att tacka dig för :D
 
 
Idag har jag vart och fikat några timmar på stan men efterlängtade Emelie som är hemma nu över jul.
Var riktigt kul att träffa henne och få prata av sig lite. <3
 

Frukost

 Go frukost, älskar frukost.. hatar att jag aldrig tar mig tid och går upp lite tidigare så jag hinner med de i veckorna. På helgerna unnar jag mig iaf! :D
 
 

Mellandagsrea

 Vart ner till stan idag och shoppat på mellandagsrean! Fanns faktiskt väldigt mycket i år, vill ner och köpa mer sen ;)
 
 

God jul!

 God jul mina fina och underbara vänner!
 
Hoppas ni haft en bra julafton för det har jag haft :) På morgonen åkte vi till Mattias föräldrar och åkt julfrukost. Var sedan kvar där och åt lunch och bytte lite julklappar.
Mot eftermiddagen åkte vi sedan ut till mormor och morfar där mamma och syskonen var. Vart julmat där också och sedan julklappsutdelning i några timmar i vanlig ordning.
En mycket bra och fin jul. Snö fick vi också :)
 
Lite julkort hos svärmor/far
 
Julgranen hos mormor
Här är våra julklappar vi fått i år, tack alla! <3
 

Uppesittarkväll

 I tisdags hade vi uppesittarkväll hos oss, Andersson, Emelie F, Ersson och Enoksson kom förbi. Vart en väldigt trevlig kväll med bingo och snacks. Dock vann jag inget som vanligt. :P 
 
 

Jul hos pappa

 Firade tidig jul hos pappa i år. Vart bjudna på mat där i måndags och bytte lite klappar. Tack för maten och klapparna. <3
 
 

Kupolen

 Idag har jag vart till kupolen men Amanda, Felicia och Joakim. Jisses, vad mycket folk det var där, tog superlång tid innan vi ens hittade en parkering. De skulle iaf handla sina julklappar så jag var chafför kan man säga. Och jag hittade till och med mina sista julklappar, nu ska jag väl vara helt klar hoppas jag! Börjar bli ett berg av julklappar så nu längtar jag till julafton så man få ge bort dem ;)
 
Skönt att vara hemma igen, känns som det är mitt i natten.. är helt slut :P haha!
Men slagit in julklapparna nu iaf och satt mig framför tv:n.
Puss och hej!
 
Bild tagen från google.
 

Filmer

 Kollat på tre bra filmer i helgen som jag vill rekommendera till er.
 
Maze Runner
 
 
 
Awalk among the tombstons
 
 
 
Gone girl
 
 
 

Kings arms

 Snart är äntligen den här jobbveckan över, bara morgondagen kvar sen blir det helg. 
I igår var jag på kontroll hos läkaren och skulle ta lite tester, de skulle ta blod och som vanligt hittade de aldrig nå bra blodkärl på mig :( Fick sticka i båda armarna, hatar det och nu är jag blå där de stuckit, klena jag :P
Skulle ta urinprov också och jag skulle ställa de i ett skåp där inne, hittade aldrig de där skåpet så jag ställde det i skötbordet istället. Haha, trodde verkligen att de skulle stå där ;´D
 
Mot kvällen sen gick vi till Kingen för att äta och fira Andersson som fyllde 29 år! Stort grattis! :D
Det blev jag, Mattias, Ersson, Andersson, Enoksson och Emelie F, mycket trevlig kväll!
 
 
Fick en present idag på jobbet också för att jag tog många mail.
 
 
Nu har jag precis vart över till bästa Ida och druckit te och snackat skit. Ska mysa ner i soffan nu och kika på film.
Puss och godnatt, snart är det juuuuuuul! ;*
 

Julbak och julbord

 I fredags var Mattias ut och festade med sitt gamla jobb så jag bjöd över Amanda, Felicia och Viktoria på filmkväll. Vart en mysig kväll och kollade på två filmer.
De som sedan kvar här och på lördagen hade hade vi en heldag och bakade julgodis. Bakade sex olika sorter.
De vart Nougatrutor, knäck, vit chokladfudge med chokladcrisp, corny crisp, rischoklad och pepparkakor.
 
 
Idag är det söndag redan och helgen är snart slut! :( Idag har vi vart till Ikea och ätit gott julbord med Mattias familj och sedan har jag hjälpa min syster Rebecca att flytta saker.
Nu är det kvällsmys!
 

Kycklinggratäng

 Idag gjorde jag världens godaste mat. Hade bestämt vad vi skulle äta idag redan, men kom på ett nytt recept i huvudet på jobbet som jag var tvungen att testa.
Skär kycklingfilè i små bitar. Stek i några minuten och blanda sedan i baconbitar. Stek några minuter till. Krydda!
Blanda 200 g philadelphiaost och 2 st creme fraiche-fetaost och soltorkade tomater (går såklart med vilken smak man vill) i en bunke.
Bred ut smeten i en form och häll sedan över kycklingen och baconblandningen.
Strö över riven ost och in i ugnen. Jag körde på 225 grader i ca 15 minuter.
Servera med bulgur eller ris.
Mumsigt!
 
 

Lotter

 Idag hade vi tävling på jobbet, så när man hade tagit 15 mail så fick man ta ett paket.. och jag som älskar paket vetni så var jag ju tvungen att ösa på lite extra. Fick fyra paket med en lott i varje, tror ni jag vann nått?
På sista lotten vann jag 30 kr, så då vart jag lite gladare iaf ;) haha!
 
 
När klockan var fyra och det var en timme kvar av arbetsdagen gick jag nog in i väggen, Allt bara vände och jag vart helt slut. Var skönt att komma hem till älsklingen som hade gjort maten redan.
Nu ska jag kika på tv, puss och hej!
 
 

Klapparna klara!

Gud vad jag känner mig värdelös på att blogga. Har lagat sjuk förra veckan och vart risig sedan dess. Trött och le hela tiden. Hostan ger sig aldrig heller. :(
Ikväll är det iaf tv kväll! Bonde söker fru - Efterlyst - Paradise hotel = Kvällen är räddad!
 
Har fått lite gjort de senaste dagarna iaf, har slått in nästan alla julklappar.
 
Ett berg av julklappar! :D
Var upp på lunchen i måndags och köpte nya Victoria Secret också, passade på då de har extrapris på ÖB just nu!
 
 

Köpenhamn

I fredags åkte bussen mot Arlanda. Därefter tog vi flyget till Danmark. Årets julfest skulle hållas i Danmark detta år därför åkte vi dit med jobbet. När vi kom fram så åkte vi först och kollade hur de jobbade på deras Q8 kundservice, var intressant att se faktiskt (av de jag såg, jag förstod inte mycket av danskan.. haha)
 
 
Åkte sedan mot hotellet,hoppade in i duchen direkt när vi checkat in och sedan fixade oss innan bussen gick mot tivolit där festligheterna skulle vara.
 
Vi hade skit fin utsikt från vårt hotellfönster.
Sedan kom Emmelie de forest, vinnare av eurovision och sjöng för oss. Grymt bra!
 
Hade iaf en toppen kväll med underbara kollegor! Hände dock en läskig sak under kvällen, det var jätte varmt där inne vid discot sen och man fick knappt någon luft. Stod i kön för att hämta vatten och känner hur svetten kommer. Det börjar svartna för ögonen och benen börjar skaka och vika sig. Så jag lämnar kön för att försöka ta mig ut och ta luft men då ramlar jag ihop, kroppen orkade inte hålla mig uppe. Fick hjälp att ta mig ut och ta luft och Daniel gick iväg för att hämta vatten. Tur man hade omtänksamma kollegor som hjälper och stöttar en. När jag satt mig där ute börjar jag skaka och kände paniken. Fyy var verkligen det läskigaste på länge.
Det vart iaf bra efter att ha fått luft och vatten.
Det andra värsta på resan var när vi skulle gå tillbaka till hotellet från tivolit, spöregnade och var kallt mitt i natten, 3 kilometer i högklackat efter en kväll då man dansat och stått i princip hela kvällen.... behöver jag säga mer?!
Flygresan gick iaf över förväntan, piloten var duktig och trycket i öronen vart inte allt för hårt denna gång. Skön bussresa hem sen också, lyssna på musik och halvsov hela vägen. :)
 

Hobbit - Smaugs ödemark

Igår upptäckte jag att vi helt missat alla kolla på Hobbit - Smaugs ödemark, såg bara ettan när den kom :o Så kollade på den igår. Tyckte den var helt okej men jag hade nog förväntat mig att den skulle vart bättre. Nu väntar vi på att trean ska släppas snart. 
 
 
 

Tisdag

 Legat hemma hela dagen idag också, hatar att vara sjuk! Nu har det gått över till hosta och fortfarande snorig, men hostan brukar visa att det går mot slutet av förkylningen iaf. Så snart så, hoppas jag kan gå till jobbet imorgon. På fredag åker vi till köpenhamn på julfest också så vill verkligen vara frisk tills dess.
Har iaf slagit in lite fler julklappar idag, så nu har jag bara några paket kvar att slå in. Det tar längre tid än vad man tror att slå in julklappar alltså.
Köpte lite till mig själv där borta också, en mjölkkanna som jag letat efter hur länge som helst, en kavel är också ett måste att ha hemma ;) Sen köpte jag tre par skor, tre tröjor, en morgonrock, fotoalbum, en parfym, två par handskar, lite ljus och såsaker. 
 
 
 

Ullared

 Årets UIllared-resa är gjord för detta år. Emelie och Chrille kom och hämtade oss runt kl 01.00 på natten och så åkte vi mot Ullared. Var framme där tills det öppnade kl 08.00. Jag och Emelie sprang runt där inne och shoppade loss medans karlarna sprang runt snabbt och sen kikade de i affärerna utanför istället.
Efter vi shoppat åkte vi till hotellet och sen drog vi ut och käka middag på resturang.
Söndagen spenderades också på Ullared. Var inte överdrivet mycket folk så slapp köer och sånt vilket var väldigt skönt. Åkte så vi kom hemmot kvällen. Vart en jätte trevlig helg och fått alla julklappar klara! Dock har jag haft feber och vart förkyld hela helgen, det var inte lika roligt kan jag säga :( Vart hemma från jobbet idag och kommer vara hemma imorgon också.
Nu kommer lite bilder från helgen!
 
Bilen vart full kan man säga ;)
Alla kassar när vi kom hem
Köpte även en ny adventsljusstake, vart bra i fönstret :)
 

RSS 2.0