Onsdag

 Gokväller,
Idag efter jobbet var jag som sagt och fixade lite ärenden på stan sen drog jag hem och slängde i mig en matlåda. Jag och Mattias åkte sedan till gymmet och körde slut på ryggmusklerna. Körde även lite mage. Åkte sedan hem och duscha och drog till Melinda D och tog en kopp te. Var trevligt! Nu har jag precis kollat på paradise hotell och ska förflytta mig till sängen nu :P

 

Puss och god natt!  


Morrn

God morgon,

Gud vad trött jag är… skulle vilja gå och lägga mig i sängen igen ;) Men neeej, ska snart till jobbet!

Igår skulle vi till gymmet, men jag var så jäkla slut i kroppen så jag stannade hemma istället och stekte till kött och grönsaker till matlådor. Senare kom mamma och några av syskonen förbi och fikade lite, var trevligt. Hon ville planera lite inför sommaren med semester osv. Så det lät kul =)

Sen ägnades resten av kvällen åt till farmen och PH.

Idag ska jag göra några ärenden efter jobbet sen blir det gymmet.

 

Puss och hej!  

 


Gym

Nu är man sluta alltså, kört ett mardarpass på gymmet idag. Är ett nytt pass som börjat på Måbättre så jag, Anna, elin och Elsa gick på det idag. Trodde vi skulle dö innan, men vi klarade det iaf :) nu ska jag se klart pl och sen ska vi sova. 
Imorgon blir det gym igen sen kommer mamma och syskonen över och fikar lite. 

Puss och godnatt 


Nyyyyytt

 Idag har jag och Camilla vart till Västerås och shoppat. Har vart supertrevligt att komma iväg på en tjejdag.
Lite av det här har jag köp idag och lite har jag köpt för någon vecka sen men glömt bort att jag köpt de ;)
 
Mattias nya kläder som jag fick med mig hem idag också får komma upp på bloggen :)
 
Idag har vi även fått en ny Nicer Dicer Plus som vi fått av svärföräldrarna, hur snällt är inte det, världens bästa! <3
 
 

Middag på Kingen

 Nu ska jag uppdatera lite för min svärmor som vill ha nått att läsa ;) Haha, nej men det var längesen jag skrev nått så nu är det dags. 
I torsdags fick vi en ros var, mycket tjusig! Fick den för vi vart så duktiga och det är ju passande med en ros under "ROS utskicken" som är just nu på jobbet.
 
På kvällen sen åkte jag till gymmet och körde ett pass, åkte iväg vid halv tio på kvällen så när jag kom hem var det bara att gå och lägga sig direkt.
 
På fredagen sen var vi till Kingen och åt middag med Camilla, Jocke, Ersson, Andersson, Josse, Kenneth och Enoksson. Vart en väldigt trevlig kväll, fortsatte kvällen där sedan och det vart dans och skratt.
 
 
På lördagen sen hade jag, Mattias och Ersson bakisdag. Satt i soffan nästan heeeeela dagen. Åt pizza och kolla på två animerade filmer.
 
 

Kväller

 Den här dagen har gått väldigt snabbt tycker jag. Fick prata med en härlig man på jobbet idag. Han berättade om hela sitt liv typ på 30 minuter. Han var sjukpansionär och han berättade hur han överlevde osv. Är sjukt att en sjukpansionär eller en vanliga pansionär får ut så lite pengar att leva för.
Efter jobbet var jag iaf hem och åt min matlåda innan jag drog till gymmet och mötte upp Anna, Elin och Elsa och körde ett pass på 1 h.
Hem och duscha och sedan kom Emelie W föbi en sväng och drack lite te ;)
Nu är det tvrace för resten av kvällen. Kollat farmen, tunnelbanan och nu PH. Missade Efterlyst så det lär jag se sen.
 
Puss och hej!
 

Tränat

 Jobbdagen har vart okej, men det är drygt att jobba sena passet då man är helt slut när man kommer hem. Att komma hem en timme senare gör fan mycket. Får se om jag ska jobba lite övertid den här veckan, skulle vara bra att jobba igen lite timmar från kryssningen. När jag kom hem plocka jag undan lite och åt mat innan jag drog till gymmet.
Nu längtar jag tills PH börjar.
 
 
Fick även höra att de syntes skillnad på ryggmusklerna idag, det var väldigt kul att höra! :D
 

Budget

 Någon som alla borde göra då och då är en budget. Har ju gjort en uträkning via mina kontoutdrag hur mycket jag lagt på olika kategorier i snitt varje månad. Tex. Kläder, cigg, alkohol, uttag osv.
 
Kan ni gissa vad det mesta gick till varje månad?
 
 
Är ganska intressant faktiskt att gå igenom och se, var fler saker som jag inte trodde att jag la så mycket pengar på varje månad :P
 

Kryssning

 Då har vi kommit hem från kryssningen, har vart en trevlig resa. Har kollat underhållning, ätit god mat, umgåtts med familjen, dansat och massa mer. Har vart väldigt trevligt. Nu när man kommit hem känns det fortfarande som att man åker båt, snurrar i hela huvudet och känns som att det är vingligt. Var hög vågor så man vart lite åksjuk.
 
Här kommer massa bilder från resan.
 
 
Tack mamma för en bra kryssning!
 

12 years a slave

 Har precis sett filmen "12 years a slave", riktigt bra film som jag kan rekommendera. Är en verklighetsbaserad film.
 
 
 

Stan

 Igår vart det myskväll. Gick över till Hemköp och köpte lite gottigheter till två filmer som vi såg på kvällen. Först såg vi på skräckfilmen som jag såg hos Melinda, Mattias hade inte sett den så kollade på den för andra gången med honom också. Sedan avslutade vi kvällen med Smurfarna 2.
 
 
Nu är Mattias i Romme med sin vänner, skulle följa med först, skulle vart himla kul. Men vi ska ju iväg på Kryssning imorgon så tänkte passa på att ha en lugn dag idag. Har precis vart på stan nu med Camilla, tog en fika och sedan kika vi i butikerna. Köpte en hårfärg för måste färga om igen eftersom jag råka ta en toning sist.
 
Köpte en ny kjol tidigare också :)
 
Nu ska jag ringa och höra med Ida om hon har tid för mig en sväng, sen får vi se om jag orkar färga håret senare idag.
 

Lunchuppdatering

Nu har jag vart dålig på att blogga igen, ibland finns inte orken eller tiden helt enkelt. Jag har fått en till kusin i förrgår. Magnus och Mia fick en liten pojke som vi lär åka och hälsa på sen. De åkte hem igår så de lär få komma hem och vila först tänkte vi. Rebecca har sovit hos oss hela veckan så det har vart trevligt, Var och gymma måndag och tisdag. Vilodag på onsdag. Idag ska vi köra ett gym pass igen efter jobbet sen kommer svärföräldrarna över en sväng och hälsar på. I tisdags kom även Emelie W ner en sväng och drack lite te och snackade lite skit, var trevligt som vanligt. Hm, ja vad har jag mer gjort, haft fullt upp att kolla på Farmen och PH om kvällarna, sen är det alltid annat man ska hänga med och se som tunnelbanan och efterlyst som är just nu ;)

Har även börjat göra en budget, håller på att räkna ihop hur mycket jag handlat för under 2013. En kolum för festande, cigg, kläder, räkningar osv.. ska bli intressant att se när jag är klar hur mycket jag gjort åt och till vad.

Nu ska jag åka upp på stan och leta en present. Puss och hej!

 


Vilken skillnad!

 

Måndag

Det märks att det är måndag igen, trötter.. men det har vart en bra dag! Efter jobbet åkte jag och Mattias till gymmet och körde ett benpass, var helt skakig när jag gick därifrån. Hade sönder en klocka på gymmet idag också, haha skulle bara luta mig mot stolpen så satt det en klocka där ;) Aja, det gick bra. Sen åkte vi hem och duscha och precis sett farmen och ätit lite mat nu. Min syster Rebecca är här idag och inatt också så det är trevligt!
 
 
 

Lör-Sön

 I lördags vart det ju spelkväll med Niklas och Lovisa. Var väldigt trevligt, åt lite mat först och sedan spelade vi lite olika spel, skulle bara ta någon öl också och ha trevligt. Men det slutade med supande och vi drog ner på krogen sedan, haha. Eller jaa, jag kom ju inte in på Kingen för de ny vakterna är så dåliga. Men vi drog till Trapper då och tog oss en drink istället. Sedan gick vi hemåt. Bra kväll!
 
 
Idag har jag vart över till Emelie W och suttit och pratat några timmar, trevligt som alltid. Sedan åkte jag och Mattias och veckohandlade och gjorde mat för veckan igen.
 
 

Ett klipp från P1

 Skulle till gymmet igår efter jobbet, men när jag kom hem så la jag mig i soffan en sväng med Mattias och vilade lite.... sen somna vi båda två...! Tre timmar senare vaknar vi och sovit bort hela kvällen. Så vart inge gym då tyvärr, resten av kvällen tog vi det bvara lugnt framför tv:n.
Idag har jag vart på stan och fikat med Emma, var väldigt trevligt och det var längesen vi sågs nu så var kul! :)
Åkte sedan och handla maten inför kvällen, blir ju som sagt spelkväll här ikväll med Mattias jobbarkompis och hans tjej.
 
På tal om nått annat så lyssnade vi på ett klipp från P1 som var helt sjukt, lyssna på denna! (Och tydligen så är man rasist enligt vissa för att man reagerar när man hör detta klipp.)
 
 
Om det här klippet hade handlat om något helt annat, som att hästar får göra "detta" medans hundar bara får "detta" och man hade reagerat på att det vart orättvist så hade det inte alls blivit någon hysteri över att man reagerar som man gör. Men så fort det handlar om invandring eller någon annan hudtyp så är man rasit om man reagerar på att saker är orättvist. Hoppas ni förstår hur jag menar. Är svårt att förklara. Men blir så jävla förbannad men ändå road när folk antyder att man är rasist bara för att man reagerar på att vissa saker är som det är idag i samhället. Det är roande för det är dem som tycker detta är okej som är rasiter.
(Vet inte om allt som sägs i klippet är 100% sant, men om detta stämmer så tycker jag iaf att det är sjukt)
 
 

Insidious 2

 Idag har jag haft en trevlig dag med min vän Melinda D, vi har kollat på en film och suttit och snacka lite skit. När jag vart där åkte jag och hämta Mattias och vi åkte och synda. Köpte en varsin kebabtallrik och mumsa på. Gott var det iaf!
Hemma nu och ska bara softa framför tv:n resten av kvällen.
 
Vi kollade på filmen Insidious 2, var faktiskt bättre än förväntat.
 
 
 
Var och hämta mitt efterlängtade körkort idag också, nu känns allt som vanligt igen när jag fått tillbaka allt.
Fick även bedsetet hem idag som jag beställt för mitt supèkort.
 
 

Tränat

Dagen har bara rullat på nu, efter jobbet åkte jag hem och åt och vi bytte om till träningskläder, åkte till gymmet och mötte upp Anna, Elin och Elsa där. Anna gick på ett pass och vi andra körde lite vanligt gym. Var ett riktigt bra pass och det kommer nog kännas i kroppen imorgon. Skönt! Sen hem och jag tod en långdusch, städat undan lite och nu sitter jag med min massagekudde, Kvällen kan ju inte bli bättre, snart Efterlyst och sen PH.
Just nu känns det bara så bra, känner mig inte lika trött om kvällarna. Nu när vi gör mat en gång i veckan underlättar det verkligen vardagen. Inga måsten när man kommer hem efter en jobbig dag på jobbet.
Fick reda på skolan idag också, andra antagningsbrevet kom och jag låg ju fortfarande som reserv vilket var ganska väntat. Hade inte förväntat mig något heller men det känns rätt jobbigt att man aldrig kan komma in på den utbildningen man vill.
 
Imorgon blir det vilodag från gymmet och ska kanske träffa Melinda D en sväng. På fredag blir det sista gympasset för veckan. Och på lördag ska jag träffa Emma och sedan blir det spelkväll med med Niklas och Lovise på kvällen. Känns som en bra vecka! :)
 
En gammal pussbild får fylla ut inlägget ;*
 

Massagekudde

Fick världens bästa julklapp av älskling, som jag sa tidigare en massagekudde och fotbad. Längtar hem till min massagekudde nu, höll på att krocka i morse när jag åkte till jobbet så tror jag spände till mig så jag är stel i nacken nu.

 

Crash

 Igår var jag och Mattias och körde ett bra rygg och magpass. Känns skönt när man märker på vikterna att man klarar mer och mer. När vi kom hem sen kollade vi på en film till maten. Filmen som vi såg heter crash, och den var rätt gripande. Rekommenderas att se! Dock hängde man inte alls med i början på filmen, men sedan klarnade det.

Kvällen avslutades sedan med ett avsnitt av paradise hotel.

 
 

Vintercrusingen

Jaha då ska jag sammanfatta helgen, i fredags efter jobbet åkte jag först hem och gav Mattias sin andra julklapp, han fick nya GTA 5. Vilket inte var så smart att ge precis innan vi skulle åka, haha var svårt att dra han ifrån det sen. Men sen åkte jag och Mattias till Västerås och träffade Anna och Mattias. Hade en supertrevlig kväll där. Vart bjuden på god mat, spelade lite sällskapsspel och kikade på film. Eller ja.. vi kunde inte enas om en film så det vart avsnitt av svensson svensson, haha ;)
På lördagen drog vi sedan hem och jag fick en julklapp av Mattias, fick en massage kudde som var väldigt uppskattat, fy tusan vad skönt. Perfekt för min nacke och rygg! Jag drog sedan till gymmet med min lillasyster Amanda, körde ett pass på en timme och tjugo min, det gjorde vi riktigt bra tycker jag!
På kvällen gjorde vi inte så mycket, tog det mest bara lugnt. Ida var föbi en sväng också. Jag kika igenom de nya receptböckerna och satte notisar på de recept som jag vill göra, så nu ska det blir kul att testa lite nytt :D
På söndagen var vi till Mattias föräldrar och vart bjudna på mat, var trevligt. Sedan åkte vi hem och fixade oss och Ersson, Andersson och Enoksson kom förbi. När vi var klara åkte vi runt på crusingen, var rätt mycket bilar och folk ute iaf. Drog sedan ner till Steel town och dansade och träffade på lite mer folk. Har haft en jätte kul helg! Kändes lite fel att dricka på en söndag dock, haha idag har jag skit ont i halsen och hoppas verkligen att jag inte kommer dra på mig en förkylning.
 
 
 

Tears of the sun

 Gokväll, vilken dag det har vart på jobbet, inte mycket som har fungerat som det ska. Bra start på det nya året ;)  
Efter jobbet mötte jag upp Jessica G på stan och kikade i lite affärer sen åkte jag till Ica och handla till maten. När jag kom hem fick jag ett sms från Mattias att han måste jobba över idag med så då frågade jag Emelie W om hon ville komma ner och äta lite med mig, så tråkigt att äta själv. Så hon kom över och det var trevligt. :)
Nu har jag hållt på med mina bilder, sorterat in dem i olika mappar. Jag måste ev. lämna in min dator snart för den  krånglar ju hela tiden (tyvärr har garantin redan gått ut :( )
 
Nu saknar jag Mattias, tråkigt att vara hemma själv. Tror jag ska hoppa in i duschen nu.
Ser fram emot morgondagen då vi ska till Västerås.
 
Juste igår kollade vi på en sjukt bra film! Har sett den förut, men den går alltid att kolla på igen.
 
 
 

Fika

 Soft dag!
Idag har vi inte gjort så mycket. Var iväg till Mattias moster Eva en sväng på lite fika och några av släkten var där, var trevligt.
 
Jag fick mysa lite med Tilde också :D
 
 
När vi vart där åkte vi till syskonen hos mamma och heja, skulle hämta min bil där som Stefan hade när han körde oss.
Nu ser vi på tv och min dator håller på att krångla som vanligt! Funderar på om jag ska lämna in den imorgon eller hur jag ska göra, den kommer väl ge upp när som helst. :(
 
 

Gott nytt år!!

 I måndags efter jobbet åkte jag och Anna upp på stan en sväng och kikade i lite affärer. Sen åkte vi förbi Ica och handlade mat. Hämtade även ut vår dekor som åkt fram och tillbaka i tre månader. Så ska ringa konsumentverket imorgon och höra hur vi ska gå vidare nu.

När vi kom hem gjorde vi god mat, vart fläskfilè i ugn, potatisgratäng och sallad. Mums! Sedan tog vi bara en lugn kväll och kikade på film. Anna sov över här också, trevligt! :)

På tisdagen gjorde jag inte så mycket under dagen. Klippte Mattias och vart rätt nöjd, klippte lite kortare än vad jag brukar göra.

Sedan åkte vi till Malin och Maggan och åt lite middag där, super gott var det! Sedan vart det fest. Hade ett kul nyår! Vid tolvslaget gick vi ut och kollade fyrverkerierna, sedan vart det fest i två timmar till innan vi drog oss hem.

 

 

RSS 2.0