Därför ökar SD

 Jag tycker den här artikeln var väldigt bra. Tycker det är tragiskt att vissa inte kan acceptera hela folkets röster. Demokrati finns inte i deras värld.
 
Klicka på bilden för att komma till artikeln.
 

Bilutställning + crusing

 Idag har vi vart lediga, så jäkla skönt! :D
 
Imorse åkte vi till garaget och tvätta av hundkojan sen åkte vi med Enoksson till Hedemora och åt på Lappens, sen var vi på bilutställning.
 
 
Sedan åkte vi till pappa en sväng och hälsade på, där vart vi bjudna på te och kaffé.
Sen drog vi iväg på crusing i Fagersta, Jag, Mattias, Ersson, Enoksson, Hanna och Kenneth vart vi. Det var faktiskt bra med folk och bilar där. Kom precis hem nu så nu är det dags att sova om man ska orka jobba imorgon.
Snart helg, bara en dag kvar... längtar!
 
Puss och hej

Tjejkväll

 I onsdags åkte vi lite tidigare från jobbet mot Fagersta för att jobba med värderingsarbete, vart trevligt, vi vart bjudna på god mat där också! :)
Sen åkte jag hem och duschade och bytte om för att sedan gå vidare till Camilla för tjejkväll. Där åt vi supergod ostbricka med kex.
Vart sedan utgång såklart med massa dans! :)
 
 

Tisdag

 Idag har jag vart och gymmat med Melinda D, kört axlar och biceps så nu kan jag knappt lyfta armarna. Träningsvärk väntar imorgon ;) Var även in och kika på deras nya lägenhet, hur fint som helst har dom!!
Nu har jag och Mattias precis beställt en nya tavla som vi ska ha i vardagsrummet, kommer bli snyggt.
 
 

Springtur

Idag var jag slut när jag kom hem, ville bara lägga mig i sängen och kolla på en serie samtidigt som jag halvsov... Meen, istället satte jag igång med en köttfärspanna, Mattias var och fixade ett bord till sitt garage fortfarande. Sen när han kom hem så åt vi lite mat och bytte om till träningskläder. Skulle och fira morsdag hos mamma och lämna lite blommor så Mattias tyckte vi skulle ta en springtur dit och tillbaka istället för att ta bilen. Jag tyckte först att det lät som en dålig ide för jag var så trött och klockan var redan 20.00. Men han lyckades ju övertala mig. Nu känns det bra iaf när man kommit hem igen. Precis duschat och ska nu sova. 


Massmördaren Elliot Rodger

 Massmördaren Elliot Rodger levde ett flärdfullt liv.

 

Lyxresor, privatkonsert med Katy Perry och dyra bilar.

 

Enligt honom själv var livet orättvist.

 

I sina videofilmer upplagda på Youtube klagade Elliot Rodger på att livet inte var rättvist och att han var offret.

 

Trots det levde Rodger ett luxuöst liv som för många förblir en dröm. Som son till Hollywoodregissören Peter Rodger fanns en ekonomisk säkerhet i hans liv.

 

I de hotfulla videoklippen har han filmat sig själv inifrån sin över 250 000 kronor dyra BMW. På Facebook la han upp bilder som visade hur han åkte limousine till flygplatsen, hur han flög i första klass och hur han gästade en liten, privat spelning som världsartisten Katy Perry höll i London, rapporterar brittiska Daily Mail.

Kände sig orättvist behandlad

 

Elliot Rodger menade att han var en kille som tjejerna borde gilla, men att han istället blev avvisad gång på gång.

 

– Jag är fortfarande oskuld. Det är väldigt plågsamt, det här ska vara den tid i livet då man ska uppleva saker, ha sex, ha kul. Men jag har fått ruttna i ensamhet och det är inte rättvist, säger han i en av filmerna. Och vidare:

 

– Det ska bli mig ett stort nöje att slakta er. Ni kommer då äntligen att se att jag är, i sanning den överlägsna, den sanna alfahannen.

 

Elliot Rodger skrev också ett över 107 000 ord långt manifest i vilket han beskrev hur han skulle börja sitt dåd genom att döda människor i sin lägenhet. Han skickade det till sina föräldrar och sin terapeut samma dag som han begick sitt vansinnesdåd. Det centrala temat i manifestet är hans oskuld, vilken han skyller på ”kvinnornas grymhet”, rapporterar CNN.

 

Hans föräldrar ringde polisen när de fått dokumentet och sett hans sista videoklipp, skriver Mashable.

Mordoffer identifierade

 

Under lördagen hittades tre avlidna personer i Elliot Rodgers lägenhet. Under natten mot måndag släpptes identiteten på de tre:

 

Chen Yuan Hong, 20, George Chen, 19 och Weihan Wang, 20. Alla tre studerade på Kaliforniauniversitetet i Santa Barbara och hittades med flera huggskador, rapporterar CNN.

 

Efter att ha dödat de tre gav sig Elliot Rodger ut i Isla Vista och sköt ytterligare tre personer till döds. Veronika Weiss, 19, och Katie Cooper, 22, sköts till döds utanför ett hus tillhörande en studentförening.

”Fega politiker och NRA”

 

Christopher Ross Michael-Martinez sköts vid ett snabbköp i Isla Vista. Han identifierades av sin far som det sista dödsoffret.

 

– Vår son Christopher och sex andra är döda. Du tror inte något sådant här kan hända ditt barn, sa Richard Martinez vid en tv-sänd presskonferens.

 

Han berättar att han pratat med sonen 45 minuter innan massakern.

 

– Varför dog Chris? Chris dog av feghet, oansvariga politiker och NRA (National Rifle Association). De talar om folks rätt att bära vapen. Men vad hände med Chris rätt att leva? När ska det här vansinnet få ett slut, sa han enligt NBC News.

 

Elliot Rodger skadade 13 personer utöver de han dödade. Flera av dem vårdas fortfarande för allvarliga skador.

 Källa: Aftonbladet
Direktlänk: LÄNK
 
 

EU val 2014

 EU val 2014 Resultat.
 
 
Vad tyckte ni om resultatet? Jag är lite förvånad att moderaterna fick så lite röster och att miljöpartiet fick så mycket. Mer ska jag väl inte skriva för då blir man väl hatad. ;)
 

Outfit

Helgens egopic
 
 
 

Vinkväll/Morsdag

 Igår var min älskling på svensexa så jag åkte över till Gerda och Tilde en sväng och umgicks, var väldigt trevligt! :)
 
 
Efter jag vart där åkte jag ner på stan en sväng och sen hem och plockade undan lite, duschade och gick över till Maud. Emma, Josefin och Jocke kom också dit. Maud bjöd på jätte god mat och vin. Vart väldligt trevlig kväll. Sen vid midnatt drog jag ner till krogen och mötte upp lite folk, dansade och festen fortsatte.
 
Verkligen jätte god mat som jag ska försöka göra själv också ;)
 
Idag har det vart morsdag så vi åkte till Karlbo och vart bjudna på mat och fika hos Mattias föräldrar. Var kvar nästan hela dagen, skulle till mamma sen också men de var och fiskade så får ta dom imorgon istället.
 
 
 

Mer sooooool!

 Jag bara älskar vädret idag!!! Så underbart, värme och sol i mitt hjärta.
 
Dagens klädsel är såklart shorts & linne!
 

Tjejkväll

 Igår hade vi tjejmys på balkongen, Anna, Elin och Elsa kom över. Åt lite gottigheter och satt och snacka hela kvällen, mycket mysig kväll! <3
 
 

Soligt

Vårt internet funkar inte så kan inte blogga på datorn :(
Igår var Ida förbi en sväng och sola med mig på balkongen, riktigt trevligt. Hade även utbildning på jobbet igår, kul! :) 
Idag var jag och Mattias och åt ute och sen suttit på balkongen hela kvällen. Mys! 
Telefonen håller på att dö så det får bli ett snabbt inlägg ;) 




5 kilometer

 Efter jobbet var vi till mamma en sväng och vart bjudna på grillat, sen hem och bytte om och ut och sprang. Vi tänkte vi skulle testa på samma runda som karnevalsloppet är eftersom både jag och Mattias ska springa det med våra jobb. 5 kilometer på 32,30 minuter vart det och jag vart nästan död när jag kom hem som vanligt när jag vart ute och sprungit, det där är inte riktigt min grej ;)
 
 
Nu har vi precis duschat och nu blir det soffhäng.
 

Victoria secret

 Var upp till stan på lunchen idag och köpte mig en Victoria secret, luktar så sjukt gott! Nu vill jag ha deras body lotion och en till spray också, det får bli sen ;D
 
 
 

Kväller

 Då har vi vart och gymmat, duschat och precis ätit lite mat. Jag är verkligen helt slut, vill inte sova för vill inte att det ska bli morgondag snabbt.. inte ett dugg pepp på jobb just nu, känns som att den här semestern kommer vara väldigt välbehövlig. Längtar dit! Kolla lite tv nu innan sovdags :) puss
 
Bjuder på lite egobilder på outfit i helgen
 

Konstig dröm

Hade världens bästa kväll igår, bara allmänt glad, lycklig med livet. Mina vänner, familj och min underbara Mattias är de bästa jag har! Dock var det inte den roligaste natten… drömde en mardröm som var sjukt verklig. Drömde att jag och Mattias hade en stalker, hon var helt galen. Låter kanske inte så läskigt men det var den verkligen. Var så verklig så när jag vakna på natten våga jag inte ens öppna ögonen för jag var rädd att jag skulle se henne i vårt sovrumsfönster. Kröp in vid Mattias och kände min lite tryggare. ;) Haha sjukt!

Har iaf vart en riktigt tung dag på jobbet, trött pga att jag inte kunnat sova ordentligt och mycket att göra. Nu ska jag snabbt byta om för snart ska vi till gymmet och möta upp Anna, Elin och Elsa och köra ett pass.  

 


Byggt/Festat/Solat

Har haft en underbar helg!! Och vilket väder vi har haft, toppen!

I lördags åkte vi hem till Ersson och hjälpte honom lägga altangolv, höll på nästan hela dagen.. super skönt när solen stekte på! Jag hade tänkt att bara sitta på en stol bredvid och sola medans grabbarna höll på att arbeta. Men det såg ju så kul ut och intressant att lära sig så jag hjälpte till att bygga jag med, kul vart det! Åt lite glass och pizza där också.

 
 

Senare åkte jag hem och tog en välbehövlig dusch.. hade bränt mig som fan också, hela näsan och axlarna och lite överallt. Sved på rätt bra i duschen. Fixade mig sen iaf och gick över till min vän Emma som fyllde år. Där vart det fest med hennes kompisar och sedan ut på krogen och dansade. En väldigt trevlig kväll!

 

Söndagen var jag skapligt bakis men ville ju inte sitta hemma hela dagen då vi hade så fint väder. Tog en huvudvärkstablett så åkte vi ut och åt lite mat och sen åkte vi till Danne och Gerda där Mattias föräldrar var också och fikade lite och busade med Tilde. Senare mot kvällen åkte vi hem och veckohandlade och sen vart det lite Talangmys innan sovdags.

 
 
 

Torsdag

 Idag har vi vart på gymmet och kört ett bröst och benpass, precis duschat och satt min i soffan för att bara inte göra nått mer idag.
Börjat kollat på desperate housewives nu också, och jag är helt fast. Kollade på den serien förut också men såg på ett avsnitt på tv:n och sen ville jag bara veta hur det gick sen... och sen.. och sen igen, och nu är är jag fast! :'(
 
Imorgon är det fredag och helg!
 
 

Födelsedag

 Idag vart vi överbjudna till pappa och Edith för att fira mina älskade syskon Elin och Elsa som fyller 15 år idag. Stort grattis till er!! <3
Vart bjuda på grillat och fika, mycket trevlig dag! :)
 
 
Nu har vi köpt cola och jag, Mattias, Stefan och Amanda ska precis slå på en film. Myskväll!
 
 

Cirkus

 Igår var vi på cirkus med Amanda, Elin, Elsa, Anna och Tommy.
 
 
 

Presenter klara

Idag åkte jag, Mattias och Amanda till Västerås och köpte presenter åt tre födelsedagsbarn som fyller år i helgen. Tror vi hittade bra presenter som de alla blir nöjda med! :D När vi kom hem ringde Mattias telefon så han var tvungen att åka och jobba igen. Hoppas han inte blir borta hela natten. Nu sitter jag, Amanda och Stefan och kollar massa gamla videoklipp på datorn.. tänk så mycket roliga bilder och filmer man har.
Snart är det dags att sussa så man orkar jobba imorgon också.
God natt från mig!
 
 

Praktikant

 I söndags hämtade vi upp Amanda som ska vara hos oss hela veckan för hon ska ha praktik på mitt jobb.
Vi åkte och veckohandla och gjorde sedan mat för hela veckan.
I måndags var första dagen för henne och det gick väldigt bra, hon är duktig och lär sig snabbt!
Senare drog vi till gymmet och körde ett pass på en timme, mötte upp Anna och Elin där också.
Idag har vi gjort typ likadant, jobbat och sen gymmat en timme, var på passet Easy line också.
Nu har vi precis ätit och fått besök av min bror Stefan. Han ska sova här i natt också.
 
Två kort som Elsa tog när vi var och åt hos pappa sist.
 

Nytt

 Nytt i garderoben!
 
 
Även köpt hem nya aloe vera lips, äntligen.... som jag saknat. Man vänjer sig verkligen med att ha en och samma. Så är det någon som behöver en ny så är det bara att höra av er! :)
 

Priscilla

 I lördags tog jag och mormor tåget till Stockholm där vi mötte upp Emma. Åkte hem till henne där hon bjöd på god köttgryta. Senare mot kvällen åkte vi in mot stan och gick på Göta Lejon där vi skulle se Priscilla. Det var en riktigt bra show. Och som mormor sa "man ville bara inte att det skulle ta slut", där höll jag med!
 
 
Sen efter teatern åkte vi hem till Emma och sov, vart rätt sent innan vi var hemma. På söndagen sen var vi ner på stan och jag köpte två nya magtröjor och ett par ballerina skor. Sen åkte vi tillbaka mot Avesta igen efter en väldigt lyckad helg! :)
 

Cruising, Födelsedag + mer

 Hej mina vänner.

 

Guuud vad jag är dålig på att blogga! Nu ska ni få en snabbuppdatering på vad jag har haft för mig.

I måndags efter jobbet var jag på ett gympass och körde jungle sport med Anna, Elin och Elsa.

Tisdagen fick jag besök av Ida, drack lite te och snackade lite skit, trevligt! Mattias hade stoppdag då så fick sakna honom lite. ;)

Onsdagen efter jobbet kom Andersson, Ersson och Enoksson över, vi skulle på Salacruisingen. Velade fram och tillbaka länge på hur vi skulle göra. Var ju snöoväder så funderar på om vi skulle festa hemma istället. Slutade sedan med att vi åkte iaf, men det fick vi ångra! Var snökstorm. Såg knappt ut genom fönstret så man såg ju inte de andra bilarna. Aja, vi var fulla och glada iaf! Sjöng och parta i bilen ;)

 

 

Torsdagen åkte jag, Mattias, Jessica G, Marcus och Ersson till Mc Donalds och åt bakismat. Sen drog jag och Mattias vidare till mamma för att fira min lillasyster Lovisa som fyllde 6 år. Hon fick ett par byxor och två söta tröjor. Hon verkade nöjd! :)

Sen åkte vi hem och gjorde mat och storstädade lägenheten så nu skiner det hemma.

Idag blir det bara att ta det lugnt för imorgon drar jag och mormor med tåg till Stockholm för att möta upp Emma och gå på teater.

 

 Söt kille på donken ;)
 
<---- Sne bild + Lovisa i sina nya kläder --->
 
Köpte ju äve ett par nya byxor till mig på marknaden och nya kryddor.
 
 
 

RSS 2.0