Guess who

 Jag och Amanda kollade på en bra film igår :)
 
 
 

Afterwork och helgen

 Vart tvådagars i helgen så har vart helt slut i dag. Haha!
I fredags efter jobbet gick vi på afterwork. Hem och bytte om och sedan mötte jag upp Elin så vi gick ner till bowlingen på Olearys och mötte upp de andra typ 50 kollegor. Vi var alltså ett himla stort gäng. Jag och bowling alltså, fick iaf 80 poäng, jag får väl vara nöjd med de ;)
Efter bowlingen gick vi upp och åt mat och sedan forsatte drickat flöda där. Vart en rätt dyr kväll med all alkohol ute på krogen ;o men det var värt de för hade en himla kul kväll!
Vi var sedan ganska många som gick vidare till Kingen och fortsatte kvällen med dans.
 
 
På lördagen var jag över till Camilla för lite tjejkväll. Var verkligen jätte längesen bara hon och jag umgicks, så det var verkligen på tiden. Hade en väldigt trevlig kväll och fick massa tid till att uppdatera varandra om allt som hänt. Saknat henne!  <3
Kvällen slutade med att vi gick ut och dansade på krogen trots att vi båda var bakis från fredagen. ;)
 
Medans jag var på fest och Mattias var i garaget på kvällen så hade mina småsyskon Amanda, Felicia och Viktoria filmkväll med kompis  hemma hos oss. Sen sov sysonen kvar här och fick lite tid med dom på söndagen också, alltid trevligt att ha dem här :)
 
På Söndagen klippte jag Viktorias hår och körde sedan hem Viktoria och Felicia. Amanda är kvar här och ska vara här hela veckan för hon har praktik på mitt jobb igen.
Idag har vi jobbat påå bra på jobbet och vi har precis ätit lite kött med potatisgratäng, mums! Nu är popcornen gjorda och vi ska slå på en film. Efterlängtade Mattias kommer förhoppningsvis hem snart också då han vart i Borlänge på nån tävling med sitt jobb.
 
 

Outfit

 
 

Hours

 Kollat film ikväll med hjärtat, de vart en film som heter "Hours", väldigt hjärtskärande film.
 
 
 

Anmälan till julfest

 Då har jag anmält mig till årets julfest som blir i Köpenhamn detta år. Kommer att vara på deras tivoli och sedan blir det middag och party. Ser verkligen fram emot denna julfest med jobbet :)
 
 

Krasch

 I måndags efter jobbet var jag till Melinda D och drack lite te, satt och snacka i några timmar. Alltid trevligt! :)

Tisdagen var en helvetesdag! Kalls som fan på morgon, skrapa rutorna och satte mig i bilen på morgonen. Såg himla dåligt ut för solen blända mig och det var väldigt svårt att se ut från rutan. Är bara en liten bit på vägen som är sådär, sen åker jag med solen där bak.. så jag åker ändå. Ser trottoaren och en mötande bil. Försöker hålla avståndet till trottoarkanten så jag inte är för långt ut på vägen och missar helt att en bil stannat mitt i vägen för att torka sina rutor. Kör rak in i hans bil ;o Går ut och det är en 80 årig man som jag möter. Han såg nämligen ingenting heller… fyfan vad hemsk man kände sig. Jag skulle ju också stannat eftersom jag inte såg hela körfältet klart. Ringer Mattias så han kommer och hjälper mig. Vi går upp till gubben och skriver på skadeblanketter. Sedan städar vi undan glas och grejer från vägen och får undan bilen till vår parkering. Min bil vart helt förstörd på ena framsidan. :’( Min första tanke var; åh nej, vad har jag kört på?!!? Jag kommer få köpa en helt ny bil till honom och mig. Tur det finns försökringar säger jag nu!

 

När vi gjort klart de så kör Mattias ner mig till jobbet och jag får jobba några timmar.

Efter jobbet gick vi förbi Mattias moster Eva med en blomma, hon fyllde nämligen år. Så ar lite kalas där och vi vart bjudna på smörgåstårta. Efter en timme hämtade vi upp Stefan och åkte mot Långshyttan för att fira vår kusin Sandra som fyllde 18 år. Grattis där också! :)

När vi kom hem på kvällen så plockade vi ut alla saker ut bilen och körde den till Krylbo verkstad.  Hoppas de gör ett snabbt beslut på om vi får den utlöst eller om de kommer fixa den.

Idag är det onsdag och jag får GÅ till jobbet igen, drygt när man inte är van att gå… vill ju bara hem snabbt efter jobbet. Idag fyller min lillasyster Rebecca 20 år. Så vi ska och fira henne idag. Stort grattis till dig också! <3

 


Fest / Kupolen

I fredags var jag på fest en trappa upp hos Emelie W, kvällen slutade spontant med att vi åkte till Borlänge på krogen. Hade en super kul kväll med mycket dans!
 
Snor en bild av Emelie från kvällen
 
På lördagen åkte jag och Ida till Borlänge och gick på kupolen, fynda lite även då :D Köpte en skjorta också, men den har jag på mig så den kanske ni får se en annan dag. Lager 157 har de byggt i kupolen nu så fanns lite fina saker, men trodde faktiskt att de skulle finnas mer.
 
 
På kvällen sen kom Ersson, Andersson, Roger och någon annan kille över, vart lite öldrickande för deras del. Jag var så jävla bakis så jag fick inte i mig mycket. Jag gick över till Ida och drack lite bubbel ja :)
Fick sedan tre personer kvar här över natten. Idag åkte de hem och Elin och Elsa kom hit och umgicks några timmar. Vi kollade på film och satt och snacka skit :)
 

Snart helg..

I tisdags var jag hos Emma He, drack lite te och snacka skit. Var väldigt trevligt! Hon har ju flyttat till min sida av stan så det är ju perfekt, nära och bra! :D Igår på jobbet satt jag och gjorde lite andra arbetsuppgifter än vanligt, skönt att få göra annat ibland. Den här veckan har verkligen gått fort. Först Stockholm i onsdags och sedan andra arbetsuppgifter  på torsdagen. Idag är det fredag och helg efter kl 17,05. Underbart! Ska på födelsedagsfest och fira Emelie W som fyllt år ikväll. Wiiie! Hade tänkt jag skulle trappa ner med festadet nu och börja träna mer och så men det är ju så roliga saker som händer hela tiden. Födelsedagsfest nu, nästa helg är det AW och sedan ska jag ut med Camilla på lördagen. Mycket party och kul nu på schemat.

Igår var jag på en långpromenad med Lotta, skönt att komma ut och vi fick mycket att snacka om som vanligt ;)

Nu ska jag dra mig mot jobbet för en sista dag innan helg!


Möte på HK

 I förrgår fick jag mitt paket från Nelly!! Älskart, är som julafton när man får hem paket :D

Igår var jag med en kollega Fhanny till Stockholm, huvudkontoret och var på ett möte hela dagen. Åkte med tåget vid 7 och kom hem vid 20 på kvällen. Vart en lång dag men det var väldigt lärorikt och kul att komma iväg en dag. Var dock rätt seg i kroppen när jag kom hem. Gick förbi mamma och kikade på Idol med syskonen och sedan åkte jag hem och myste framför tv:n med min älskling. Sen sov jag gott! ;)

 

 

Valresultat i riksdagen

 
 

Valvaka

Sitter bänkad framför valvakan med Mattias, amanda, Felicia och joakim. Te, dricka, mango och godis gottar vi. 




Röstat!

 Idag har jag vart och röstat, ser fram emot valvakan ikväll. Ska sitta bänkad framför tv:n med Mattias, Amanda och Felicia med lite godsaker ;)
Vilket resultat tror ni att det blir? Jag tror faktiskt att det kommer bli röd regering denna gång, känns som att vänsterpartiet och miljöpartiet har växt detta år. Men jag hoppas vi fortsätter med blå.
 
 

Maleficent

I lördags var jag så jävla bakis!! Mattias kom hem en sväng då och sedan drog han vidare igen så jag åkte hem till mamma och syskonen och åt lite hemmagjord pizza med dom. Sedan följde Amanda och Felicia med mig hem och sov över. Vi åkte förbi Mattias där han var och målade tak och hälsade på en sväng. Sedan åkte vi hem och kollade på film. Vi såg filmen Maleficent.
 
 
 

Fredag

 I fredags var jag ner till stan och tog en fika på Corner med min fina vän Emelie H. Var verkligen supertrevligt och kul att träffa henne igen. Efter jag vart med henne så åkte jag till pappa och drack lite öl där innan det blev krogen och dansa.
 
 

Let's be cops

 Jag och Mattias var på bio igår och såg en sjukt rolig film! Den bästa på länge, skrattade igenom hela filmen typ ;D
Filmen heter "Let's be cops", den kan jag verkligen rekomendera.
 
 
 

23 år!

 Min födelsedag,

Då var man 23 år!

I torsdags var svärmor/far över och fikade lite. Fick en jätte fin blomma och ett presentkort på Ikea, väldigt bra då vi ska köpa nya set till köket, ska ha nya tallrikar, glas, bestick och allt… så det var bra! :)

 

I fredags efter jobbet kom mamma, Rauno + syskonen, mormor och morfar över på fika och där fick jag blommor, pengar och en kryssning.

På lördagen var jag och Mattias till Solvalla och kollade på STCC hela dagen.

 

När jag kom hem hoppade jag in i duschen och bytte om för att åka till Therese och festa med dom. Hade en super rolig kväll. Dans på krogen vart det sedan.

 
 

Ramlade dock ner i en grop på förfesten när vi var ute, fick så jävla ont, byxorna gick sönder och nu har jag världens största blåmärke och skrapsår på knäskålen. :(

På söndagen kom Stefan först till oss och sedan kom pappa och Edith för födelsedagsfirande. Fick en jätte fin tröja av Stefan. Hade besök under hela dagen. När de åkt så kom Magnus, Mia och Ossian förbi. Fick fina blommor och choklad. Sista men inte minst kom Anna, Elin och Elsa förbi då fick jag min älskade parfym. Mycket lyckad dag, får tacka igen för att ni alla kom och firade oss :)

Senare på kvällen kom Rebecca över och sov hos oss, hon hade vart på stan med nå kompisar.

Min lilla kusin
 
Var över till Ida och drack lite te igår också. Fick ett teset och en den fina gråa tröjan här ovan. Tack så mycket bästa du! <3
 
Har även fått hem min kort som jag beställt nu i veckan :D Nu återstår bara att hitta album.
 

Fyndat

 Fick presentkort från Nelly på 75 kr när jag fyllde år. Så jag beställde en klänning och ett par trosor.
Allt gick på 28 kr. Fynda är kul! :D
 
 
 
 

The other woman

 Kolla på en rolig tjejfilm igår som kan rekomenderas.
 
 
 
Nu far jag till jobbet och bara kämpar på två dagar innan helg, fyller ju även år i helgen det får man inte glömma ;)
 

Förr eller senare exploderar jag

Det är synd om mig för tillfället. Jag ligger fortfarande deckad i soffan här hemma. Orkar inte gör någonting. Pappa fyller år i morgon också så skulle behöva ner på stan och köpa present, men det orkar jag inte heller just nu. Får fixa det imorgon. Hostar som en tok och har en förkylning från helvetet. Nej ska snart hoppa in iduschen och slluta tycka synd om mig. Har dessutom slutat röka, så just nu är ingenting bra.
Vi har en jävla massa flugor inne hos oss också, vet inte varför, dom är helt galna och dom tar aldirg slut, :(
Kan inte vara inne på facebook nu heller då jag bara blir störd av att klagande om politik hit och dit. Rösta på dem, rösta inte på dom, de gör fel, vi gör rätt osv osv.. de tar aldrig slut!
Nej nu ska jag sluta gnälla, jag och Mattias har nött serien "orange is the new black" i några dagar, snart kollat igom hela, kollat typ 8 avsnitt på två dygn :P
 Det är problemet med mig och Mattas, har vi börjat kolla på nått kan vi inte sluta ;)
 
Kollat på en film idag som heter "Förr eller senare exploderar jag", mycket känslor och en fin-hemsk film.
 
 
 

RSS 2.0