Skolavslutning

 Igår efter jobbet stressade jag snabbt som tusan till Krylbo kyrka för att se Lovisa och Joels skolavslutning, hann precis på sekunden. De sjöng så fint så man jag tror föräldrarna pratade mest av alla i kyrkan, babblade på som tusan där bak medans rektorn och prästen tala. Men barnen sjöng fint iaf ;)
 
Lovisa slutar lekis
Joel slutar tvåan

Åkte sedan förbi syskonens pappa där de höll på att fixa sig inför deras skolavslutning. Fick order om att köra dom till deras bal för niorna så jag körde dit Amanda, Viktoria och deras kompis Alva. De var så fina så! <3

 Alva, Viktoria och Amanda

När jag släppt av dom gick jag ut och hejade på pappa och Anna som var där och lämna mina andra syskon Elin och Elsa som också slutar nian… fyra syskon som slutar nian samtidigt är inte illa heller. Dom var också super fina som vanligt så var kvar där ett tag och såg när de knäppte sina gruppfoton.

 Elin, Malin och Elsa
 

Sommaraktivitet

 Igår efter jobbet hade vi en sommaraktivitet inbokad, jobbet hade anordnat lite lekar och mat utanför OKQ8 lokal, solen lyste och det vart en väldigt trevlig eftermiddag/kväll. Jag skippade dock lekarna då jag inte kan springa runt för tillfället, haha men det var jätte kul att sitta bredvid och heja på också ;)
 
Ena gruppen förbereder inför första matchen av "fotbollsbrännboll"
Och vi andra är åskådare först.
 

Födelsedagsfirande

 I tisdags var jag och Mattias till hans föräldrar efter jobbet. Hans kära mor Ann fyllde år så det vart firande för henne. Stort grattis!  <3 Vi vart bjudna på grillade spett där och sedan tårta och fika. Mycket trevlig eftermiddag/kväll!
 
 

Jag hann även med ett snabbare besök hos Ida på kvällen och då fick jag en super fin blus i present, tror jag börjar bli bortskämd ;) Var iaf jätte fin och älskar färgerna, sommaren är här! <3

Nyduschad och nattdags, men den bjuder jag på.
 

Karnevalen

Karnevalen har vart i helgen och första nyktra karnevalen för min del ;) Hoppas ni inte legat bakfulla hela helgen! I fredags var jag och Mattias hem till pappa och grillade lite grann. Åkte sedan ner till stan och hejade på mina syskon Stefan, Elin och Elsa som sprang, riktigt duktiga var dom! Jag och Mattias agerade sedan chaufför till nästan alla av mina syskon på natten, de skulle blåsa grönt. Jag och Mattias körde på filmkväll :)

 

 

Lördagen så var jag ner på stan med Jessica J och kollade dansuppvisningen och gick en vända på marknaden, alltid samma saker så köpte inget denna gång. Var över till Ida en sväng på eftermiddagen och tog en kopp te och sen hämta Enoksson upp mig och Mattias så vi åkte med han i hans bil på crusingen. Var mycket folk ute och solen kom fram lite då och då bland alla regnskurar. Mot kvällen sen kom Ersson och Enoksson och vi åkte till Kina resturangen och åt god mat, dom körde sedan hem slitna mig så jag fick lägga mig i soffan och sen drog de ner på stan igen och tog någon öl. Jag mådde bäst hemma, kan ju inte vara ute och ränna på stan med den här kulan ;)  

 

 
 

Geek

  Igår la jag och Mattias en beställning på lite småsaker från en sida som heter Geek. Jag lovar att går ni in på den sidan så kommer ni garanterat vilja beställa nått, jag hitta massor!!! Men den här gången beställde jag bara grejer till bebis och en mus till min dator. Mattias beställde lite andra grejer också. Kommer nog göra en till beställning senare, men börja med det här ;) Beställde även ett mobilskal eftersom mitt redan håller på att gå sönder ;(
 
 

Update

I tisdags efter jobbet var jag till Q med Mattias och kollade på dansuppvisningen och sen på min duktiga lillasyster Elsa som spelade elgitarr på scenen. Stolt syster! :)

 

 

Igår var jag till tandläkaren på förmiddagen och det är ju alltid lika värdelöst med dessa besök. Har alltid massa tandsten och det är inte skönt när allt ska bort, aj!! Fick lite bedövningen efter de hållt på ett tag iaf. Helt öm i käften efteråt och fler hundra kronor fattigare. ;(

 

Nu är det karnevalshelg och vad händer ? För min del blir det lugnt, börjar bli himla seg i kroppen och orkar inte med mycket. Ska iaf och grilla lite korv hos pappa idag efter jobbet och sedan till stan och kolla när Elin, Elsa och Stefan springer. Imorgon ska jag nog ner på stan och kolla dansuppvisningen och kolla markaden. Sen på kvällen är det bokat bord på Kina och sen kanske kolla crusingen (om det inte blir för dåligt väder imorgon).

 

Har även vart på Åhlens en sväng till, det är 50% där nu och jag passade på att köpa tre mössor och en leksak till vår bebis ;)

 

Babygym

 Då var det de här med babygym, det är nog bland det svåraste och hitta tycker jag. Jag har hittat några som jag tycker om, se nedan. Vad tycker ni? Nå förslag på en bra sida som säljer gym för baby? :)
 
Den här längst ner tyckte jag bäst om ;)
 

RSS 2.0