Fors en vända

Igår var jag och Thilo förbi mitt jobb och hälsade på, var kul att se dom igen. Hann dock inte träffa andra lunchguppen då Thilo tröttnade ut och började bli hungrig. Så då åkte vi till karlbo och hälsade på Thilos farmor och farfar och hann få i oss lite i magen innan vi åkte till öppna förskolan. Trevligt som alltid på öppna med de andra mammorna och barnen. Mot kvällen sen när Mattias kom hem slockna vi tidigt i sängen, var helt slut. Idag har vi vart och hälsat på emelie och Linnea i fors. Var där nästan hela dagen så det var mysigt. 
Thilo håller på att käka på Linnéas hand :o
Thilo: kooom till mig och lek! Linnea: njaa, lugna ner dig lite va ;) 

Imorgon har jag bjudit hem de andra mammorna och barnen på fika och lek så det ser vi fram emot. :D 

Haft bondekväll med Ida nu, popcorn, te och en fin vän, kan inte bli bättre! 
Nu väntar jag in PH och sedan blir de pums i säng. 
Puss


Vilken dag

Imorse kom Lovisa på besök, skulle vara barnvakt då mamma jobbade lck Niklas skulle på möte. Thilo tycker om när Lovisa är här, då har han någon att leka med ;) 
 Senare skulle jag och Thilo iväg och handla vilket inte alls gick söm jag ville. Satte oss i bilen, Thilo var trött och skrek... Och bilen startar inte. Batteriet hade dött så försökte ragga en annan bil på parkeringen så jag kunde komma iväg. Men var ju inga folk ute knappt aå ringde min stefan då han kom och hjälpte mig tillslut. Åkte till Bds i skogsbo så de fick byta ut batteriet åt mig. Nu är vi äntligen hemma och Thilo har somnat på mig. När han vaknar så blir det att försöka fixa nån mat, svinhungrig och inte ätit på hela dagen ännu. 


Veckan

Gud vad jag är dålig på att hålla efter den här bloggen. Men vi har haft fullt upp i veckan, haft besök av pappa och stefan, vart på öppna förskolan och träff med föräldragruppen. Vart på informationsmöte om babysim som börjar nu på onsdag. 
Tråkigt med all text om vad jag gjort, bilderna får tala för sig istället ;) 
Thilo ligger och är inne i tvn på besöket hos mamma. 
Mattias sover i ena hörnet och Thilo i det andra, bara försöka klämma in sig där emellan. 
<3
Bästa barnvakten ;) 
Var ute på promenad med Thilo och mötte Mattias moster Eva utanför så hon drog med mig på en vända runt älven. Var helt död när vi kom hem sen, men glad att hon drog med oss. Kör nog en vända igen på torsdag. 
Mamma knäppte kort när vi var och hälsade på igår. 
Jag och amanda var på barnloppis i Vikmanshyttan igår också och fick lite grejer med hem. Lite kläder och sen två stora spjälsängsskydd som inte kom med på bild. Känner att vi börjar bli rutinerade på det där med loppisar nu.. Går bättre och bättre för varje gång och går snabbare ;)
Thilo idag.. Bita på händerna är det bästa som finns tycker han. ;)


Ny vecka

Min dator håller på att krångla som vanligt, försökt nu i en timme snart och hunnit bli trött och inte alls sugen på att blogga längre. Men ger mobilen ett försök nu. 
I fredags tog mamma Thilo över natten för första gången för att jag skulle få sova en natt. Och jag saknade honom så orroligt mycket. Låg och tänkte på honom hela kvällen och natten. Sov jätte dåligt också men var oroligt skönt ändå. Så tacksam över den natten, så tack mamma! <3 det hade gått så bra också så det känns skönt att veta att de fungerar. Jag och Mattias gjorde tacos och kollade idol på kvällen. På söndag morgon lyxade vi till det med en riktig frukost och passade på att storstäda lägenheten. Pussade massa extra på Thilo när han fick komma hem sen <3
På lördagen sen var vi över till mamma och Niklas och åt mat och sen följde Lovisa med oss hem och sov kvar. Tror hon vart kär i Thilo.
Söndagen var det också fullt hus, amanda kom förbi och hjälpte oss klippa thilos naglar.. Mattis vågar inte och av någon konstig anledning får jag aldrig till det där, Amanda får det däremot alltid att fungera! Haha räddaren! Sen kom pappa, elin och Elsa förbi en sväng, sen stefan och Emilia och sist men inte minst mamma. 
Imorse kom Ida förbi en sväng och hälsa på. Sen pappa och stefan kom och drack kaffe. Sedan Ann hann med ett besök hos oss också. Thilo har haft en trök dag idag, inte mycket som fungerade där heller. Hoppas på en bättre dag imorgon när vi ska på fyra månaders kontroll och öppna förskolan. 


Falun

Imorse hade jag klockan ställd för skulle hämta min syster vid åtta tiden. Så upp och fixade de sista och klädde på mig och Thilo sen drog vi. Thilo som hatar att åka bil så var väldigt nervös för den här dagen. Vi åkte till Falun och hämtade massa saker så vi fyllde hela bakluckan, var till reglementet för hon ska vara med i hemvärnet och skulle ha saker till det. 
På vägen hem stannade vi till i Borlänge och kollade kupolen och babyproffsen. Köpte med en leksak till bilbarnstolen, en tröja och en mössa. 
Elsa och Thilo
Det gick faktiskt bra i bilen med Thilo också. Han tröttnade mot slutet men det kan jag förstå efter att ha åkt så långt. 
Fått låna en sån här stol till Thilo så här tränas det. 


2015-10-13

 Snart en vecka sedan sist, dagarna bara rullar förbi och man hinner inte med allt. Bloggen har fått legat på is ett tag. Nu kollar jag på PH så då finns det lite tid och Thilo sover så sött. I fredags var jag och Thilo till min pappa och hälsade på, vart bjuden på lunch och lyssnade lite när Elin och Elsa repade lite inför en spelning dom skulle ha. Duktiga är dom verkligen, synd att jag inte fick någon sångröst. Jag är nog så långt ifrån det som de går ;) haha! Mattias åkte och var borta hela lördagen för han skulle hämta grejer till sin hundkoja så jag fick sällskap av Amanda som sov hos oss två nätter och Emilia var här på fredagen också och hade Idolmys. Sen har jag och Thilo vart och på föräldragruppen igår. Idag skulle vi ju på höjdpunkten under hela veckan, öppna förskolan. Thilo brukar ju tycka att det är så himla kul. Men han och jag somnade av på soffan och vaknade fler timmar senare och missade det, tråkigt! :'( Så vi åkte till Gerda och Tilde en sväng så ringade Ann och fråga om vi ville komma och äta, så vi drog dit. Och Mattias och Danne kom dit också. Vart kvar där hela kvällen, var trevligt! Imorse hade jag ställt klockan också för att ringa kl 8.00 till badhuset för att boka babysim, upptaget och åter upptaget hela tiden. På det 75 försöket kom jag fram och vi fick en plats också.. tillsammans med de andra mammorna och deras barn, super kul och det börjar nästa vecka redan. Hoppas att Thilo tycker om det också.
Juste, i söndags var vi till Mattias kusin också och hälsade på deras lilla nykomling. En sån söt liten pojk på 5 veckor. Så fick bära runt och mysa lite där medans Thilo sov. Kändes så ovant att kunna gå runt och vagga lite så somna han direkt, det har ju aldrig fungerat för Thilo.. han har aldrig riktigt trivts med att ligga sådär utan helst velat ligga uppe vid axeln.
 
Morgonmyset är nog det bästa som finns <3
Här är Thilo, Zoe och Alvin på BVC i måndags på träffen
Thilo och kusinen Tilde idag
Thilo fick lite kläder av sin farmor och farfar också
 

Öppna förskolan

 I förrgår hämta jag Lovisa och Joel på fritis och de följde med mig och Thilo till min bror Stefan ett tag på fika. Mattias kom förbi där en sväng efter jobbet också. Sen åkte vi hem till oss och syskonen var kvar till sent på kvällen då mamma kom och hämtade dom.
 
 
Igår var jag och Thilo på öppna förskolan och det gick jätte bra den här gången också. Thilo trivs verkligen när det är mycket folk och många barn omkring sig, det blir så mycket att titta på tycker han nog ;) Tyvärr så somnade han lagomt till sångstunden började och det är ju höjdpunkten. Men får hoppas vi tajmar det bättre nästa gång.
Mattias hade stoppdag i Fors så vi åkte sedan till Thilos farmor och farfar och hälsade på, vart bjudna på mat där med. Trevligt som alltid. Mattias kom sedan förbi också och när vi åkte hem sen kom pappa på besök ett tag. Thilo somnade vid halv åtta för kvällen så jag hann över til Ida en sväng när pappa hade åkt, vart en snabbte. :)
Idag har vi inga planer alls, får se om vi hittar på något sedan, Thilo sover så sött i sin säng nu så jag passar på att blogga såhär mitt på dagen.. sker ju aldrig annars ;)
 
Babygungan gick hem, han satt där ett bra tag igår så jag och Mattias hann städa undan lite.
 


Rättviksmarknad

Idag har jag, Thilo, Mattias, Enoksson och Ersson vart på rättviksmarknaden. Stor marknad som vanligt med mycket samma saker. Köpte bara kryddor och rökt sidfläsk, men var en bra dag och vädret höll i sig. Thilo var så duktig hela dagen där borta, först var han i famnen och skulle vara med och kolla på allt. Sen somna han och sov i vagnen i tre timmar. När vi skulle hem sen vakna han dock och då var det tråkigt att sitta i den där bilbarnstolen.. Så ingen roligt bilresa hem, skrek nästan konstant förutom en sovpaus på cirka tjugo minuter. Haha! 
Thilo och Ersson
Sovande baby
Vi åkte och hämtade en babygunga på vägen hem sen också som vi köpt av samma tjej som jag delade rum med på BB. 
Den gungar och spelar musik så får se om det är något Thilo tycker om sen ;)

Var där hela dagen och när vi kom hem körde jag hem Elin, Elsa och Anna från tågstationen och sedan hem en vända innan jag hann med Ida en snabbis. Thilo och Mattias sover på soffan nu och jag ska snart göra detsamma. Tröttare än tröttast just nu! 
Puss och hej


Barnloppis

Igår kväll kom min bror stefan på befäl och han och Mattias tog någon öl, satt och snacka massa gamla minnen och rätt som det var så är klockan halv två. Gick då och la mig och sen hade Thilo en sån natt så han vaknade en gång i timmen. På morgonen idag var jag rätt trött då och Thilo hade precis somnat på nytt då mitt alarm ringer. Så bara väcka upp honom och körde han till min mamma som skulle vara barnvakt under dagen då Mattias skulle ha garagedag och jag och amanda skulle till Hedemora på barnloppis. Hämta sedan henne och så åkte vi vidare. Var rätt mycket folk där och vi hittade massa fina kläder till Thilo. Tog fler timmar att bli klara... Men nöjda när vi åkte därifrån med två fulla kassar. 


När vi kom hem kom mamma och lämna Thilo och de hade gått så bra. Lovisa och viktoria blev kvar här så nu på kvällen har vi alla ätit tunnbrödsrulle och nu blir deg lite filmmys innan sovdags. Ska köra hem dom rätt tidigt imorgon för då drar vi till Rättvik på marknad :)) 


Fredag

Gokväller, 
Var tvungen att knäppa ett kort på vår sötnos igår morse när han låg och sov så sött <3 Där har han flyttat över till sängen. Brukar flytta över han från spjälsängen till sängen vid fem-sex tiden då han vaknar för då är han trött på att sova själv och svårt att lägga tillbaka honom. 
STORT HJÄRTA

Igår var det dags för babymassage igen och jag förberedde så åkte dit i god tid så vi skulle få en nöjd kille när de väl började men det funkade inte den här gången. Han var jätte trött så ville inte ha någon massage. Kunde massera ryggen en snabbis iaf :) nästa vecka är sista gången men ska försöka fortsätta köra hemma själv sen för tror det är bra för honom när han väl är på humör. 
La han i bilbarnstolen och gick runt så somna han på 10 sekunder 

Imorse tog Thilo en selfie. 

Idag var vi ut till Mattias jobb och hälsade på en sväng. Det var kul att hälsa på pappa tyckte Thilo. 

Thilo har ju haft svårt med att lyfta på nacken, eller har det fortfarande när han ligger på mage. Så nu har vi fått låna Tildes gamla kudde som hon hade för att träna nacken och den funkar verkligen jätte bra. Thilo kunde ligga mycket längre på mage nu utan att bli arg. Och lyfte mycket på huvudet, så bara fortsätta träna nu så kommer han kunna det där sen. Så fort han får koll på nacken och armarna så tror jag han kommer börja åla sig framåt. Han är otroligt stark i benen och sprattlar hela tiden så tror de kommer gå fort sen. 



RSS 2.0