Valborg

Idag har jag, Thilo, Amanda och Felicia vart på koutsläpp i Hedemora. Var inte riktigt som jag trott, haha. Skulle egentligen haft stövlar och egentligen en terrängvagn. Fick bära vagnen genom skogen och snubblade runt där, vagnen luktar koskit men vad ska man förvänta sig egentligen, haha. Är ju ändå KOutsläpp. Aja, det gick bra ändå, Thilo var dock trött så han somnade av när kossorna äntligen blev utsläppta. Var nästan en halvtimme försenat då det var så mycket folk. Vi var där en timme innan de börja, väl förberedd så det blev en lång dag där ute, fler timmar vart vi borta. 
Fint väder fick vi
Och de drog mycket folk
Utslagen Thilo 
Efter de åkte vi till mamma och firade Lovisa som fyllde år. Vart kalas där och hon fick lite presenter. Nu är Mattias iväg till min pappa med stefan och joakim och de dricker lite. Jag natta Thilo idag och de gick inte som jag ville men nu sover han iaf och jag ska görs detsamma. 
Puss och godnatt 


Killen i centrum

Ja jag måste ju säga att man blir bra bebissugen när man får gosa med en liten. Men jag får faktiskt hålla mig lite nu. Vill iaf få sova hela nätter och sånt innan jag ens ska börja tänka i de spåret. Haha. Men de är först när man ser de små som man inser hur stor ens egna barn blivit. Thilo kändes superstor helt plötsligt ;) 
Vi var iaf ut och monterade i den nya bilbarnstolen idag och den är nog lite för stor för honom egentligen. Han kunde inte riktigt slappna av i den påväg till Ica. Så får se hur det går att åka med den imorgon. Får ta med den andra stolen utifall de inte funkar. 
Senare kom joakim, amanda och Felicia förbi och hälsade på.... Och då mår ju Thilo bra kan jag säga. Från att vara kinkig och tråkiga föräldrar som lagar mat till en super busig och glad kille ;)
Nöjd kille som ligger i mitten med all uppmärksamhet, livet :'D


Besök

Vilket pissväder det är idag ;( blir nog ingen promenad idag. Jag och Thilo gick och handlade imorse och sen fick vi besök av Josse och hennes tre veckors bebis, Wilhelm, så otroligt söt. Var super trevligt med besök på förmiddagen. :) nu vakna precis Thilo , puss så länge 
Goingen 


Lekt

Igår sov min bror över hos oss så han umgicks med mig och Thilo i förmiddags innan han åkte till jobbet. Sen kom min lillasyster Elsa över och hälsa på efter skolan. Vart kul med besök idag :D efter Thilos sovatund åkte vi till Emma och Zoe i nordanö där även Viggo och Alvin var. Var trevlig att träffa dom, lite fika och lek. Thilo har dock börjat visa lite avundsjuka nu om jag håller ett annat barn ock blir lite avundsjuk. Är lite kul att se, lilla plutten. Sen har de ju även katter och mathilda hade med sin hund så Thilo var jätte rädd igen, förstår inte hur han kan vara så rädd. Men det är jätte bra träning tycker jag, lugna och snälla djur så bara fortsätta träna på dom. Åkte sedan hem och Mattias kom hem från jobbet då så ätit lite och hunnit lekt lite här hemma. Jag har vart över till Ida en sväng nu på kvällen när Mattias natta Thilo och nu väntar jag på att ex on the beach ska börja. 
Thilo stackarn ramla och slog i huvudet i bordskanten så många tårar vart de :'(
Hjärtat mitt med sin bula <3
Mattias och Thilo myste igår 
<3
Snyggingen är uppiffad ;) 

Vi har även fått en tid på ögonmottagningen i Falun nu, så blir att åka dit igen nu om några veckor. Många vändor dit blir det, båda ögonmottagningen och diatisten nu under loppet av en månad typ ;o
Nu ska jag kika tv, puss och godnatt


Onsdag

Igår var jag och Thilo till öppna förskolan och han fick leka av sig lite. Sen tog vi en promenad med min bror stefan. 
Sötnosen 

Idag var vi och kollade in min syster rebeccas nya lägenhet. Var trevligt och fin lägenhet. Sen har vi vart på babysim och det var så kul dig för Thilo var så nöjd. Han skulle simma tillbaka och inte alls gå ur badet, haha bara vänta en vecka till tills nästan gång ;)

Lasarettet

I väntan på att ex on the beach ska börja tänkte jag göra ett blogginlägg. I onsdags var det babysim som vanligt och Thilo var så duktig så. Man ser verkligen framstegen och hur mycket han gillar att bada. I torsdags hade Mattias stoppdag på jobbet så han jobbade sent. Jag och Thilo var till Ann och Ronny och ägnade eftermiddagen där. Jag försökte även natta Thilo på "Mattias sätt", men det funkade inte så bra den gången kan man säga. Min kusin Emma kom och sov över hos oss då också. Var kul att träffa henne igen. <3
Fredagen gjorde vi nog inte så mycket, tog en promenad gjorde vi iaf. Lördagen åkte Mattias bort på firmafest och kom sedan hem på söndagen. Så jag och Thilo var till karlbo och hann hälsa på både Ann och Ronny och sen var vi förbi min pappa. På vägen hem hämtade jag upp amanda och Felicia (joakim följde med en sväng också) så de sov kvar hos mig. En riktigt trevlig tjejkväll. Thilo somnade så bra på kvällen när jag försökte natta honom, så nöjd så. Två av tre gånger har det gått bra ännu... Alltså natta utan amning. Thilo har ätit bra de senaste dagarna nu så jag ser ljuset nu äntligen. Hoppas verkligen att de fortsätter såhär, börjar få slut på mat känner jag. Jag märker sån skillnad på honom när han fått i sig riktig mat, så nöjd och glad. 
Okej, jag bjuder på den, hej dubbelhaka... Dom andra två var ju söta iaf ;) 
Jag och Thilo var ut en snabbis när de hagla ute, det var intressant och kul tyckte han. 
Söndagen var det fullt hus hemma hos oss där ett tag, amanda och Felicia var där, sen kom joel och Lovisa som vi skulle vara barnvakt åt. Emelie w kom även över en sväng, så fullt hus vilket var kul. 

Idag har jag, Thilo och Ann vart till Falun lasarett med Thilo och kollat mjölkallergin. Hans mage var känslig mot mjölkproteinet men de gjorde nå test och han fick inge utslag av mjölk iaf så det var skönt. Antagligen kommer det växa bort. Eftersom vi vart mjölkfria nu så pass länge ska vi testa mjölk nu igen sakta men säkert. Börjar den här veckan med att jag äter och dricker mjölk en vecka och nästa vecka ska han få något litet som innehåller mjölk osv. Sen får vi se hur han klarar det. Vi skulle även få träffa en dietist som skulle hjälpa oss med kosten med mjölkfritt och för att få upp vikten på honom. 
Det gick jätte bra med Thilo där borta, så duktig så och glad att jag hade Ann med som hjälp och sällskap. 
På vägen hem stannade vi på McDonalds och jag fick äta en hamburgare med ost på.. Så gott, äntligen! Känns som en evighet sen ;D

Måste även uppdatera att Thilo nu klappar händerna för fulla muggar och kan vinka. Superkul och fort har det gått, från den ena dagen till den andra liksom. Han tycker även om att gå nu och hålla i händerna vilket han inte velat tidigare, då ville han bara krypa så snart ska ni se att han kommer att gå också. Ge det någon månad till så tror jag han går runt ett års åldern. 

Ikväll kom mamma och Lovisa förbi en sväng och Thilo fick så fina skor av mamma, kommer bli så fin :) 
Nu ska ska jag tv innan sovdags. Puss och godnatt. 


Öppna förskolan

Idag var vi till BVC på FM för vägning och mätning och Thilo hade gått ner lite i kurvan både på längden och vikten. Hon sa dock att de var rätt vanligt att man gjorde de i den här åldern, och mp allergin hjälper ju inte direkt till. Men bara fortsätta med maten, gick ju så bra igår. Lite sämre idag, var ju på kontrollen precis då vi har lunchtid och sovtid så han var både trött och hungrig där borta. Men när vi kom hem tänkte jag först om jag skulle göra det lätt för mig, amma så somnar han men nej, jag tänkte nu ska jag försöka köra på det här så värmde på maten ändå och han åt rätt bra då. Sen somna han efter. På eftermiddagen sen vart de så sent med maten, vill ju att han ska äta senast kl fem men maten vart inte klar förren halv sju idag så jag var tvungen att amma där emellan och då ville han ju inte ha nå mat när vi väl skulle äta sen. Äsch, hoppas på bättre tider imorgon. :) 
Var till öppna förskolan idag en sväng också, Thilo klättra i lådan helt själv och satte sig där. Efter ett tag klättra han ur själv, smidig och duktig kille det där... Vart helt paff! 
Vart lite rädd igår natt också, hade precis lagt mig och höll på att somna när Thilo börja hosta så mycket och lät som att han inte fick nå luft. Var verkligen hemskt, tog upp honom direkt och då lugnade han ner sig. Sen fick han sova vid mig resten av kvällen, usch kunde knappt somna om. Men jag vet att jag är så lättväckt nu för tiden så jag vaknar av minsta lilla så kunde tillslut slappna av ändå. 
Ikväll har jag även vart till Ida i vanlig ordning på lite te och uppdatering av dagen, älskar våra kvällar. Så skönt att komma iväg en sväng när Thilo somnat och bara vara :))
Nu ska jag sova, imorgon är det babysim och tacos hos mamma som står på schemat. Puss och godnatt


Måndag

När jag kom hem från konferensen hade Thilo blivit jätte dålig i halsen, hosta och var krasslig. Så vi har kurerar oss hela dagen idag också och han är på bättringsvägen. Har fixar bestämda mattider nu för Thilo så vi ska få lite rutin på det också och jag vart så stolt över honom idag. Han har ätit sååå bra, fick nästan hejda han vid lunch idag för han bara åt och åt av farmors korvgryta så jag fick knappt nått kvar till mig. Haha, men vart så glad att han åt så mycket.
Åt bra med mellanmål sen mitt på dagen också och sen bra med middag också. Hoppas det fortsätter så här bra nu. Han är inte så förtjust i barnmatsburkarn utan han vill gärna äta samma som vi äter. 
Goaste killen <3
Min lillebror joel kom på besök idag också. 
Thilo fick lite böcker av honom och läste för honom medans jag fixade med maten. 
Joel och Thilo kollar tv

Vi har fått massor gjort idag, massa nödvändigheter som behövdes göras i hemmet. Känns superbra. Hoppas på en lika bra dag imorgon.
Imorgon ska vi även på vikt och längd kontroll på BVC, ska bli intressant. Ska även försöka skriva klart adressen alla inbjudningskort till dopet. 
Nu, puss och godnatt


Konferens

I helgen var jag på konferens med jobbet till Stockholm. Var riktigt jobbigt att åka hemifrån och lämna allt. Aldrig vart borta såhär länge förut från Thilo. Två nästan hela dagar vart de. Saknade honom otroligt mycket med vi hade fullt upp på konferensen så de fanns inte så mycket tid till att sitta och grubbla som tur var. God mat, bra föreläsningar, kul arbete och rolig fest. Massa dans vart de och kört känns mycket nytt folk. Vi hade bordsplacering nästan hela tiden och skulle jobba i grupper så vart med lite nytt folk. Vi var runt 150 st så fullt ös. Här kommer lite bilder. 
Hotellet som vi bodde på
Mitt och Martinas rum 
Förrätt
Varmrätt
Efterrätt


Solig tisdag

Igår var vi på babyrytmik på förmiddagen och vi fick görs avtryck med fötter och händer som de skulle göra i gips, Thilo var inte så samarbetsvillig men det gick tillslut. Längtar tills vi får se dom, blir nästa måndag iaf :D kul att ha och spara! 
Vi åkte hem lite tidigare för Thilo var så trött, men när vi kom hem vägra han sova så vi gick ut och lekte lite i lekparken ute och de var kul. 
Sedan kom stefan och Emilia förbi och hälsade på :) när Mattias sedan kom hem från jobbet åkte jag och klippte mig. Var så skönt att bli av med barret ;)

Idag har det vart strålande sol så jag, Ida och Thilo tog en promenad på förmiddagen. 
Inte så vackert på mig, men Thilo är ju söt iaf ;)
Babblarna är grejer de

Sedan åkte vi till nordanö och lekte med Zoe och Viggo. 
Thilo var lite rädd för hunden som mathilda hade med men modiga jag fick ju försöka spela lugn och säga att de är okej... Det är ju BARA en hund. Haha, nej det var inte så farligt faktiskt, en super snäll hund så det gick bra även för mig. 
När vi åkte hem mötte vi upp Ann, Gerda, Tilde och Ella och åkte hem till oss och åt lite Thai till middag. Vart fullt ös där på kvällen också. En super bra dag och gjort mycket kul i de fina vädret. Stackars mattias har haft stopp lck fått jobbat och stått i, kom hem nu på kvällen och ska upp tidigt imorgon för en ny stoppdag. 
Nu är det dags att sova även för mig. Puss och godnatt


Söndag

Oj vad den här veckan gått snabbt. I tisdags tog jag och Ida en promenad och sedan kom hon med mig och Thilo hem en sväng, var trevligt. Senare åkte jag och Thilo till öppna förskolan och träffade de andra lekkompisarna. Var super längesen vi var där så det var kul. Dock var Thilo lite avvaktande till en början, börjat bli blyg för nya människor. 
Onsdagen var vi till babysimmet i vanlig ordning. 
Torsdagen var jag och Thilo och hälsade på Gerda, Tilde och Ella på dagen. Gick verkligen super bra med Thilo där, han älskar ju att leka med lite äldre barn har man märkt. Gillar att busa med Tilde, samma med mina syskon Lovisa och Joel tycker han om. Är nått de där barn emellan ;) 
Jag höll i Ella och Thilo blir avundsjuk så ska han direkt upp i mitt knä också, sötnos ;p
I fredags tog vi det lugnt hemma jag och Thilo, åkte sedan och klippte min lillebror joel på kvällen. Jag och Mattias avslutade sedan kvällen med lite pizza och filmmys. 
Igår var den efterlängtade barnloppisen som jag längtat till såååå länge! Jag, amanda och Felicia åkte dit och de hjälpte mig. Första gången vi kollade på klockan insåg vi att vi redan vart där i nästan tre timmar och tiden bara flög iväg, vi var bland de sista ut. Haha! Men vi fick en hel del med hem. En och en halv kasse iaf. Lite trökigt att ju mer man kommer till de större storlekarna desto slitnare blir kläderna. Hittade en massa fint men jätte mycket var både fläckigt, hade hål och var väldigt nopprigt. Var som roligast när man letade de minsta storlekarna, de är ju knappt använt så jätte fina kläder finns där. Åkte hemifrån vid nio tiden på morgonen och kom hem strax efter tre så vart borta rätt länge. ;)
Lite av kön

Åkte sedan till karlbo och hälsade på Mattias föräldrar, Mattias och Thilo var där. Sen på kvällen hade jag och Ida speepover. Jag sov hos henne på kvällen för att få sova en hel natt. Vi hade riktigt mysigt. Åt popcorn, chips och godis med coola till en riktig tjejfilm.... I pyjamas. Mysigt! :D 
Låg i sängen till halv tolv dagen efter det var så himla skönt, dock hade jag kunna sova fler dygn i rad tror jag. Hade huvudvärk när jag vakna och var fortfarande helt slut. Men så underbart att fått sova så länge. 

Och nu är helgen slut också, Mattias börjar jobba och vi har babyrytmik igen. Idag har vi vart till mamma och syskonen och hälsat på. Jag har haft en telefondejt med Anna och nu ska jag sova. Puss och godnatt 


Kalas

I fredags fyllde min mormor år så då åkte vi dit och hälsade på, morfar har blivit mycket bättre på att prata och de går framåt efter stroken. Super kul att se han gladare :) var en trevlig eftermiddag med familjen. Mormor hade stickat några fina sockor till Thilo också och höll på med en filt till honom nu också :))
På lördagen åkte jag, amanda och Felicia till Säter och gick på barnloppis, fyndade lite men nu längtar jag till den som blir i Avesta snart... Sett fram emot den huuur länge som helst ;) 
När jag kom hem sen var Mattias och Thilo hos hans föräldrar så då åkte jag dit och hälsade på också. 
Söndagen var Mattias till Romme och åkte skidor för sista gången den här vintern. Idag har vi vart på babyrytmik och de var kul. Lite nytt folk som börjat och man märker att barnen blir större, mer vilja hos alla och de är så kul att se.  Sen har jag äntligen bokat datum för thilos dop så nu är vi ett steg närmare iaf :) 
När Mattias kom hem från jobbet och gymmet åkte vi och hälsade på familjen Stridh i fors. En perfekt eftermiddag/kväll. Avslutade dagen med lite te och skitsnack hos Ida ;D 
Min finaste, finaste lilla älskling, vad gjorde jag utan dig. Du är det bästa som hänt mig och jag älskar dig mer än ord kan beskriva <3


RSS 2.0