Massor på gång

En till vecka har nu gått sedan sist. I helgen så firade vi min lillebror som fyllde 20 år och sedan har jag vart på fest. 80 tals kväll var det på Torp så vi gick ju självklart all in, haha. Förfest hos Malin och Maggan med Anna och sedan tog vi bussen ut till torp där det vart dans hela natten. Var kul att träffa folk ute och vart kalas som vanligt. Fick sedan låna min brors lägenhet och sov där så jag slapp störa Mattias och Thilo hemma. På söndagen sedan åkte Mattias motorcykel och kolla STCC så Amanda och Felicia var hos oss och passade Thilo tills jag kom hem och de hade gått bra som vanligt. På eftermiddagen sedan var jag och Thilo till hans farmor och farfar där vi åt lite pizza och lekte lite. Natten mellan söndagen och måndagen var sista natten jag sov i sängen på ett tag nu. Har inte ammat nu sedan dess och det går faktiskt rätt bra. Han försöker ibland och vill gärna lägga sig till brösten och blir lite ledsen men inte sådär hysterisk som han kunde bli förut. Tror verkligen på det här nu, bra med lite nertrappning som vi gjort innan och nu är de slut. Superskönt och jag har fått sovit på nätterna vilket är välbehövligt då jag ska orka jobbet också.

Veckan har mest bestått av att fixa massa ärenden efter jobbet och hinna umgås med familjen. Testat dopklänningen på Thilo vilket han inte tyckte om så den hoppar vi och kör vanliga finkläder istället. Har även vart till Ica och beställt mat till dopet. Planerat med mat, fika och gäster. Håller även på att sälja av Thilos gamla kläder så det tar mycket tid att fota, lägga ut, svara och lämna kläder.. det är nog en sammanställning av hur mina dagar ser ut nu. Mattias, Thilo och farmor var till dietisten och möjlkläkaren igår på Falun lasarett och det hade gått bra. Dock är det väldigt viktigt med hans vikt att vi får upp den nu för i framtiden kan de annars bli problem. Växer han inte på bredden kan han inte växa på längden vilket kan medföra att han får avlångt skallben? Eller nått och de kan påverka hans hjärna till sen utveckling osv. Så nu har vi fått nått annat som vi ska ha i maten istället för pulvret vi tidigare hade. Bara kämpa på och försöka få i han mer. Men de har blivit bättre där tycker jag, han äter mer!

Till helgen ska Mattias till Skåne och hämta en bil som är inköpt och nästa vecka jobbar jag sista veckan innan min föräldraledighet drar igång igen.

 Malin, Anna och jag utklädda ;)

Puss och hej


Mycket nu...

I söndags åkte jag till Katrineholm och hämta min pappa på sjukhuset då han fått åka in med ambulans natten innan när de var påväg hem. Som sällskap fick jag med mig Amanda. Pappa har haft problem med hjärtat tidigare och fick krämpor och svimmade av därav sjukhuset. Hela söndagen spenderades i bilen med poppande musik och skitsnack :)

Måndagen var det dags för jobb igen och den här veckan jobbar jag sent. Är så sjukt mycket att göra den här veckan, att hinna med allt när man kommer hem från jobbet halv sex och ska hinna umgås med Thilo också. Nej, tycker inte om dom här veckorna då jag jobbar senare. Efter jobbet i måndags var vi till mamma och hälsade på. Igår efter jobbet var vi till sjukhuset i Avesta där pappa blivit inlagd igen för vidare tester och observation. Han mår bra, men väldigt trött.

Nu jobbar jag igen men har lunch nu så ska slänga i mig matlådan och sen ska jag och Martina till Krylbo och kolla på dopklänningar. Det börjar närma sig dopet också så mycket att tänka på där också. I helgen ska jag på 80 tals fest på torp! Jaaaa, det händer mycket kul nu. Saknar mitt hjärta där hemma! <3

 Thilo inviger sitt nya indiantält som jag köpt på Ica Maxi
 

Sala lekpark

Nästan en vecka sedan sist, (igen) haha. Men har hunnit med en hel del den här veckan också. Jobbat i vanlig ordning och de har gått bra. Tre veckor kvar nu tills jag går hem igen. Kör FaceTime med Thilo nästan varje dag på lunchen ;) <3
Har hunnit träffa lite kompisar, min syster Elsa har sovit här, grillat, vart på Linneas 1 års kalas och ja lite smått och gott! Idag har jag och Thilo vart till Sala lekpark med Sara, Emma, Alvin och Zoe. Busat runt där och sedan stannade vi och badade lite hos zoe och Emma innan vi åkte hemåt. Ikväll har Emelie H kommit på besök, så vi har lekt lite med Thilo och sedan när han somnade så hade vi loge myskväll med snacks och tjejsnack ;)
Här kommer lite bilder sedan sist.

Fick den här bilden av Mattias när jag var på jobbet. Thilo hade krypit upp hos Elsa och myst in sig. Mostrar och morbröder är bäst tycker vi <3

Kalaset hos Linnea :)

Vart bjudna på tacos hos mamma igår

Dagens kort Sala lekpark och plaska vatten :)


RSS 2.0