Sjukstuga

Har vart lite dött här ett tag, både jag och Thilo har vart sjuka. Jag tror inte jag vart såhär mycket sjuk tidigare, är sjuk hela tiden. Förkyld till och från. Det börjar dock bli bättre nu. Thilo hat haft feber också men frisk nu. Imorse hände de hemska också... Thilo hade krånglat hela natten och jag var trött så låg och halvsov i sängen medans Thilo låg bredvid och lekte, så hör jag en duns och Thilo börjar skrika förtvivlat. Då har han ramlat ner från sängen och när jag tar upp honom blöder han näsblod. Så jag ringde BVC och rådfråga och då spyr han och de var blod i de också... TUR jag prata med dom då annars skulle jag åkt till akuten i panik. Men hon förklarade att de kunde bli så om han blödde näsblod. Fanns inget mer att göra bara se hur han var under dagen och de har vart lugnt som tur är. Lilla hjärtat <3 helt skakis var jag imorse. 
Har även vart på helkroppsmassage idag, superskönt! Mamma var barnvakt åt Thilo. Sen har jag hunnit ner på stam en sväng och gjort lite ärenden. Min lillasyster viktoria har sovit här igår inatt också och även ikväll. 
Thilo och viktoria hos mamma

Jag och Ida var till Västerås och shoppade i söndags också, fick med mig lite hem... Allt till Thilo såklart ;) 
Var en väldigt trevlig dag! 

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att natten blir lugnare än igår. 
Dra och bita i mammas hår är grejer de ;) 
Godnatt! 


Torsdag

Dagarna rullar på som vanligt, i måndags var vi på babyrytmik och öppna förskolan. Tisdagen var vi och hälsade på Anna och dagbarnen, vart bjuden på god lunch. :)
Thilos leknäste
Igår var vi på babysim och repeterade en del från del 1, tränade dukningen men Thilo får kallsup hela tiden, han stänger ögonen men måste öppna munnen precis när han åker under vattnet. Aja, han lär sig väl snart, lite mer träning så :) 
Senare när Mattias kom hem åkte vi till hans bror och myste med deras nya bebis. Ella heter hon och var underbar! Thilo känns så stor nu om man jämför dom, helt sjukt.. Kan inte ens förstå att Thilo vart så liten, OCH ännu mindre tillochmed. 
Liten plutt 

Vart ner en sväng på stan också och köpt kläder till Thilo. 

Just nu sitter jag i bilen med en sovande bebis utanför hans farmor och farfars hus. Han är så sjukt trött och vill låta han sova lite. Stänger jag av bilen och går in med honom så vaknar han. 


Helgen som var

Helgen gick riktigt snabbt lär jag säga. 
På lördagen var vi till Sala lck hälsade på min morbror Magnus, hans tjej och deras barn Ossian. Båda ossian och morfar hade fyllt år så det vart kalas där. Mycket trevlig dag. Joel följde med oss dit också. :)
Ossian och Thilo leker

Mina syskon joel och Lovisa ville sova här i lördags så de fick de självklart göra. De är så duktiga med Thilo. Sjunger, läser för honom och leker. Så när man är barnvakt åt dom får man hjälp med både barnpassning och städning. 
Jag går och försöker lägga Thilo men han var för pigg så kommer ut från sovrummet då brister Lovisa, men åh, jag hade tänkte överraska dig ju.... så höll hon på att städa undan thilos saker.  
Sen går det ett tag och Lovisa frågar. 
Lovisa: vad ska vi göra?
Jag: Är du rastlös?
Lovisa: jaa
Jag: vad vill du göra då? 
Lovisa: vi kan städa
Så ja... Så fick de bli, och fint vart de. 

Jag hann ner på stan en sväng i lördags också och de hade halva reapriset på byxor så passade på att handla möte till Thilo. 

På söndagen hade Mattias garagedag och syskonen var kvar till kl fyra innan mamma hämta dom. På kvällen sen kom Mattias, peter och emelie hem med pizza.... *är ju ändå helg ;) *
Mitt gymkort har börjat dragits nu så ska väl sätta igång med träningen nu också, är de ju sagt... Så bara samla energi och försöka orka på kvällarna nu! Vill sätta fart! 
Nu har vi vart på babyrytmik och nu är vi hemma och vilar en sväng innan vi ska möta upp de andra och gå på öppna förskolan.  
Puss och hej


Helgen

Igår var jag och Thilo och åkte pulka i karlbo hos hans farmor och farfar. Tror han tyckte det var kul, satt och bara njöt ;) En helt för stor overall, men man får ta de man har och han frös ju verkligen inte iaf med alla dessa kläder. 
Fick testa deras pulka också, det var ett högre ryggstöd på den så han satt bättre. 
Idag har vi vart tillbadhuset och de är ju alltid lika kul, snart börjar babysimet också, del 2. 


Flyger

Igår var vi till Mattias föräldrar och åt lite mat, de var deras bröllopsdag och de lär ju firas <3 
Thilo fick flyga lite i korgen med pappa


Vardag igen

Idag har jag och Thilo vart på äventyr, först hälsa vi på hans farmor och farfar sen åkte vi till kusinen Thilde och Gerda och lekte. Vart en bra dag idag, skönt att vardagen börjar igen och alla aktiviteter. Imorgon börjar babyrytmiken och jag hoppas verkligen att vi får en plats. Ska sitta på telefonen precis som alla andra imorgon och terrorringa som jag fick göra med babysimet. Bara hoppas man får en plats. Thilo skulle nog uppskatta att gå på de och sjunga. 
Thilo som en pingvin


Gott nytt år

Gott nytt år mina vänner! Hoppas ni firade in det ordentligt, själv vart vi bjudna på mat hos mamma med syskonen. Vart lite karaoke där också, jag sjöng dock inte för att undvika att de andra skulle bli hörselskadade ;) 
Och spydde ner sig gjorde han också lagomt tills vi skulle iväg, de slår aldrig fel.
Thilo daddar karaoke 
Selfiepic

Igår var vi till mormor och morfar och hälsade på, var längesen nu så de var verkligen på tiden. Thilo var duktig men han bet mormor i armen. Haha han ska alltid bita på allt nu förtiden.
Mormor och Thilo 


RSS 2.0