Första veckan på jobbet

Första veckan på jobbet är gjort och de var verkligen blandade känslor, så skönt på nått vis att vara på jobbet och bara fokusera på annat. Samtala med kollegorna som jag saknat och hunnit med en hel del den här veckan faktiskt. Jag sitter mest med företagsärenden och mest suttit och svarat på mail. I fredags tog jag de första samtalen också. Gick super bra, förvånad över att man minns så mycket också. Thilos vecka har däremot inte vart lika bra, hög feber i fler dagar, den var uppe i 40,4 och så hög har han aldrig haft tidigare. Ringde och rådfrågade doktorn eftersom han inte var förkyld och har större risk för urininfektion eftersom han inte har som där klaffarna som håller ner urinet i blåsan. De sa att vi skulle åka till Falun direkt så jag åkte hem från jobbet och hämtade upp Mattias och Thilo och vidare till lasarettet. Först tog de lite prover och sedan skulle de ta urintest och de var ju inte de lättaste kan jag tala om. De tog fler timmar innan vi lyckades fånga några ml. Han både drack och åt dåligt så var svårt att få han att kissa mycket. När han väl kissade så vart både jag och Mattias för snabba och hade upp oss för vi ville fånga de där kisset men då vart ju Thilo ställd och knep ju ihop istället. Sen var se bara att börja om, han kissade ner mig också ;) efter ca 9 timmar på sjukhuset fick vi iaf åka hem och vänta på samtal om provsvaren. Läkaren ringde två dagar efter och de var inte urininfektion och Thilo hade redan då hunnit bli bättre, så de var skönt. Nu är det gamla vanliga Thilo igen. Men saknar han så otroligt mycket när jag är på jobbet, känns verkligen tungt att vara ifrån honom. :( men jag tänker positivt för ska ju bara jobba fem veckor sen får jag hem och mysa igen.

Duktiga älsklingen på sjukhuset <3

Igår kom min kusin Emma förbi och hälsade på och sen var vi till Stefan en sväng på kvällen och satt och snackade ett tag in på kvällen, trevlig och Joakim kom förbi också. Idag var Mattias till garaget så då åkte jag och Thilo ut till mormor och vi gick över till Ingela där Emma var och hjälpt till. De hade som öppet hus där, fikade kollade på massa djur och de hade hoppborg och massa kul för barnen. Ponnyridning och sånt. Var lite dåligt väder men vart en väldigt bra dag.

Åkte sedan och grillade hos mamma och vart kvar där några timmar inna vi åkte hemåt igen. Så idag har vi vart ute nästan hela dagen. :) Thilo hoppade lite studsmatta med moster också

Överlycklig kille ;)
Nu på kvällen har Mattias vart med Stefan och Emilia till näs och kollat när pappa spela och sjöng och han kom precis hem. Jag väntar in att pappa ska höra av sig då jag ska vara chafför ikväll. Ligger i sängen med Thilo nu och ska vila lite innan han ringer så skriver mer en annan dag. Puss och hej


Pålsbenning

Igår när vi åkte hem från vår lilla semester stannade vi på kupolen och shoppade lite kläder, vart en del :D

På kvällen gick jag och Ida ut på torp. Träffade på Jessica och Erik ute och dansade mest hela kvällen. Supertrevlig kväll men var lite dåligt med folk ute tyckte jag, alla var väl ute på E-Type dagen innan. Lars Kristers spelade iaf när vi var ute så buggade tillochmed lite fast jag inte kan för fem öre, haha. Sov sedan kvar hos Ida.

Idag har vi vart till Ann och Ronny och ätit lite mat och lekt lite. Sedan åkte jag och Thilo till pålsbenning och mötte upp Zoe, Emma, Alvin, Sara och Walle och badade lite, super trevlig dag. När vi åkte dit spöregnade de och ringe och fråga om de verkligen var någon idé att åka dit men de regnade inte där sa dom så vi chansade, och tur var väl de där vi fick perfekt väder, strålande sol och helt okej temp i vattnet. Äskade lite men inge regn och moln. :)

När vi kom hem fick vi besök av mamma och några syskon, satt på balkongen och fikade lite.

Sen var de bara dusch och mat innan Thilo skulle sova. Här sitter han och kollar på sitt favoritprogram och dansar samtidigt, Daniel tigers kvarter de är grejer de ;)

Bjuder på den här bilden också, Thilo kan då amma på alla möjliga ställningar. Haha! Sista dagen och natten ikväll då jag ska amma, får se hur det här går, kommer sakna det så mycket också men ändå ska de bli lite skönt när de här är över. Får se hur det här kommer gå, kommer nog bli några jobbiga dagar de här.
Imorgon börjar jag jobba igen också, känns både jobbigt och kul. Jobbigt att vara ifrån Thilo men kul ändå att bara få fokusera på annat. Nu ska jag sova, puss och godnatt


Leksand

Eftersom de var så fint väder och allt gått så bra med Thilo ville vi inte att semestern skulle ta slut igår så vi förlängde den genom att åka till Leksands camping. Stannade i Valbo på vägen dit och shoppade lite grann, var bara in en supersnabbis så jag fick gå in på de viktigaste butikerna. Åt sedan på Ikea innan vi åkte till Leksand. När vi checkat in här gick vi ner till poolområdet och var där och bada några timmar, sen var vi och åt och kollade underhållningen som var här på campingen. Riktigt roligt och bra ryckte vi alla tre. Massa musik och de älskar ju Thilo. Gick runt och dansade med alla andra barnen och hitta massa nya kompisar. ;) här kommer lite bilder.


Sista natten

Idag har vi vart inne på Furuvik igen och kikade lite på djuren idag bara och sen var vi mest vid vattenlandet, där trivdes vi nog alla tre bäst ;) jag har dock visat ena tutten för fler besökare idag. Vi sitter på filten och Thilo håller på att kramas för han har precis vaknat, tycker att förbipasserande kollar lite extra mycket idag... Så kollar jag ner och ser att hela bröstet är utanför bikinin. Pinsamt!!! Måste vart Thilo som råkat haft ner den. ;o trodde jag skulle dö men jag var tvungen att lägga det där åt sidan efter ett tag. Haha. Här kommer lite kort från dagen.

Bilderna ovan visar när vi var under jorden, gick i små gångar och rum. De var fakta och grejer från förr i tiden med krigsutrustning och sånt.

Efter en bra dag i djurparken har vi nu lagt oss i sängen. Sista tiden på kvällen nu har vi bara myst i husbilen, Thilo suger på puzzel istället för napp han ;D min toker de där <3
Nu ska jag sova, puss och godnatt


Furuvik dag 2

Idag har vi vart inne på Furuviksparken, kollat på djuren, klappat dom har vi med gjort. Har vart en helt underbar dag och Thilo har vart så nöjd och glad hela dagen, precis som mamma och pappa. Kollade djuren på förmiddagen och efter vi ätit och sovit så var vi vid vattenlandet hela eftermiddagen. Här kommer massa kort från dagen.

Godmorgon i bilen

Kollat ormar, spindlar, apor, fiskar, krokodiler och andra små djur

Klappa jetter var kul, lite förvånad faktiskt att han vågade röra dom

Vi åkte sedan ett varv i den här vattentunnan och man kunde ju tro att de skulle bli jätte mysigt... Men Thilo skulle ju bestämt ner i vattnet bara, han försökte klättra över och i vattnet och skrek som en tog för att jag höll i honom, där fick vi...!

Åt lite Thai och sedan fick Thilo sova lite innan vi gick och plaska vatten.

Dagen avslutades med lite grillning och sen mys i husbilen innan läggdags, nu sova och ladda om för en ny dag. Och solen har bränt på massor idag, hoppas på lila fint väder imorgon :) puss och godnatt


Furuvik dag 1

Imorse fixade vi de sista hemma och sedan åkte vi mot Furuvik. Thilo har vart så duktig hela dagen. Vi har bara checkat in på campingen idag och kikat runt lite. Busat med grannarna vi har här runt omkring oss, många barn i samma ålder som Thilo så det har vart jätte kul! Thilo somnade bra nu på kvällen vill jag lova ;) imorgon ska vi in till djurparken och kika, kommer nog bli där hela dagen skulle jag tro. Kommer nog bli en mysig dag! Juste, idag upptäckte vi att Thilo fått en till tand så det förklara ju varför han vart så sur och huggit efter saker till och från, misstänkte nästan detta.
Men nu ska vi snart gå och lägga oss vid Thilo, men här kommer först lite kort från dagen.


Date

Kan inte sova!! Mattias ligger och snarkar här bredvid så jag ger upp och kör ett inlägg. I fredags levde Thilo rövarn hemma, han fick span på skostället i hallen och inga skor fick stå där uppe tydligen. Han kasta ner, jag tog upp, han kasta ner och så fortsatte de ;)

När han hade sovit sin middag åkte jag med honom till sin farmor och farfar där han skulle sova för första gången. Jag åkte sedan till stan och mötte upp Elin som följde med mig och köpte smink. Så en massa nytt vart de och 700kr fattigare... Att smink ska vara så jävla dyrt! Tur de räcker länge iaf. :)
På kvällen sen gick jag och Mattias ut på olearys och åt middag, super mysigt! Vart en kall öl till också ;)
När vi kom hem kollade vi på en super bra film. Skrattande mig igenom hela filmen :D
Vacation hette filmen, kan rekommendera den!

- Trailer

På lördagen kom mamma, Lovisa och Joel förbi så hjälpte mamma med sminkning och sedan åkte jag och hämta min älskade lilla kille i karlbo. De hade gått super bra och inte en tår hade kommit. De hade badat, lekt, busat och natten hade gått jätte bra. Så duktig kille så <3

Idag har jag vart och spelar lite kort med syskonen och jag vann ju såklart ;) haha dom kalla de nybörjartur men det tror jag inte :')
Sen har vi bara plockar lite här hemma, ätit pizza också.
Thilo sprang runt med en stoooor pizzabit i munnen och såg ju så rolig ut

Min toker <3

Leka i skåpet är också alltid roligt ;)
Nej nu måste jag försöka sova, imorgon ska de packas, handlas och fylla husbilen för på tisdag åker vi på semester till Furuvik. Puss och godnatt


Trotsar vädret

Igår hade Thilo en riktigt dryg dag. Var kinkig mest hela tiden, han vill gå konstant och ibland orkar inte mamman här hemma gå dubbelvikt varje sekund, men han blir då tokig. Kastar sig ner på golvet och biter i saker, ibland mig och skriker hejdlöst. Tröstar honom ett tag tills han är lugn och då ska han gå igen och de blir samma visa. Haha! Men jag försöker gå med han så mycket som möjligt så han lär sig gå snart, är ju positivt att han vill lära dig iaf. Ibland blir han arg på dig själv också tror jag för att han vill kunna gå så mycket men inte kan det. Sen är det ju bara jag som får gå med honom så får ingen avlastning där inte ;) men jag ska tänka positivt, snaaart så!! 
Min syster viktoria sov hos oss natten till igår och sen hälsade min bror Stefan och min pappa på en sväng. Var trevligt! 
Idag har vi trotsar vädret då de bara regnar mest hela tiden. Klädde på han regnkläderna och gick till lekparken och plaska lite, de var kul tyckte han och sov gott sedan. 
Stövlarna vill vi inte ha på, de är för klumpiga tycker Thilo 
Plaska i vattnet, han ville även provsmaka de skitiga vattnet och klätta i poolen :) 
När han sov passa jag på att städa undan lite och sedan åkte vi till farmor och farfar och hälsade på. Imorgon ska han sova där för första gången! Påvägen hem sen åkte vi förbi mamma och syskonen ett tag innan vi åkte hem för kvällen. 
En lite bättre dag idag men han har inte riktigt vart nöjd idag heller. 
Nu ska jag sova också, puss och godnatt 


Säterdalen

Idag har vi vart till Säterdalen då de såg ut att kunna bli fint väder men där hade vi fel. Vår vanliga tur de där. Hehe! Mattias tog motorcykeln, jag Amanda, Felicia och Thilo tog kombin och mamma, Lovisa och Joel åkte sin bil så möttes vi upp alla där. Direkt när vi kom dit började de regnade men vi hann kolla lite på djuren, lyssna på musik och kolla bilar. Tog en glass och de vart en bra ef trots vädret. Vi hade ställt bilen där uppe i Säterdalen så jag, Amanda och Felicia fick turas om med vagnen upp för den där härvla backan, kan säga att vi alla tre hade högt flås när vi väl vara uppe! Fyfan!!! Och så regnade de på de också ;)


Uppdatering

En vecka sen jag bloggade nu då, dagarna går så sjukt snabbt ju. Mattias jobbar sista veckan nu sen ska vi ha en vecka ledigt tillsammans innan jag börjar jobba igen. 
Vi har vart och badar i sjön några gånger sedan sist, vart på kalas, haft besök och hälsat på folk. Det har gått i ett hela tiden. Mattias har vart till P&L och jag har vart ut på torp med Ida en dag. Thilo har sovit till tio, halv elva vissa morgnar så jag tror att han äntligen förstått vad riktig sovmorgon är ;) han har även vågat släppa min ena hand nu och vinglar runt med ena handen nu, ser så roligt ut när han vinglar fram, så söt! 
Grusplanen hos farmor och farfar
Misshandel på gång
Mostrar och morbröder på besök är alltid kul
Premiär med solbrillorna och kladd runt munnen såklart ;) 
Kalas för Viggo 
Här var vi på power meet, precis bär vi satt oss börja de spöregna, alltså var helt sjukt. Vi var tvungna att springa och gömma oss under bron där de var smetat med folk. Vi gav iaf upp och åkte hem utan att ha sett några bilar, var ju knappt nå bilar ute pga vädret. Aja, de var en upplevelse iaf ;)
Här var jag fixad för utgång
Vart planerat i sista sekund som vanligt och vi kom ut till krigen när Jill Johnson spela sin sista låt. Men vi var mest ut för att dansa så vart en perfekt kväll. 
Tjärnsjön
Nu har jag passat på att blogga lite då Thilo sover. Beroende på vädret ska vi till Säterdalen idag på bilträffen, det ser lovande ut nu iaf :) 


Cityfestivalen och badhus

I lördags åkte jag till Västerås och träffade Anna! Hade verkligen en super trevlig kväll, natt och dagen efterhäng :) När jag kom dit hann vi bara umgås lite och sedan fixade vi oss och mötte upp hennes kompisar på en resturang i stan. Åt lite där och gick sedan vidare till cityfestivalen där vi lyssnade på musik och dansa. De regnade lite till och från men tyckte vi hade tur med vädret ändå då vi hade förberett oss på de värsta. ;) drog sedan till krogen och ställde oss i världens längsta kö, trodde aldrig vi skulle komma in och vakterna kom tillochmed och ropa ut att de var fullt. Men vi tänkte att vi chansa och vi kom in på en halvtimme så det vart också perfekt! Där vart de dans hela kvällen så när vi skulle hem hade vi båda så ont i fötterna men de var de värt ;) 
Tack för en superkväll <3
På söndagen när jag kom hem fick jag äntligen kramas men min lilla älskling, som jag saknat honom fast jag bara vart borta från lördagen. Mot kvällen gick jag, Mattias och Thilo till Centrumkyrkan och kollade när pappa spelade, Elin och Elsa var även uppe på scenen, var kul att se! 
Thilo levde rövarn
Igår var vi bara hemma och tog de lugnt, både jag och Thilo är lite förkylda så de var behövligt. Idag har jag och Thilo vart med syskonen Joakim, Amanda, Stefan och hand Emilia till badhuset och bada. Var trevligt och bra intiativ av Stefan :) 
Vi mötte sedan upp Mattias vid subway och åt lite mat innan vi drog hit och satte oss på balkongen. Så otroligt skönt och en bra dag har de vart. 
Vart hos Ida en sväng nu på kvällen också och nu ska jag sova. Puss och godnatt 


Bara sådär

Rätt som de vart så hade han klättrat upp på fåtöljen helt själv. Det blir farligare och farligare men han var så nöjd så min lilla stjärna ;) 


Kvällsmys

Den här veckan har vi hunnit med väldigt mycket och tänker inte gå in på allt, men vi har badat, umgåtts med kompisar, lekt massa, vart sjuka, vart på kalas, vart barnvakt, och ja massa mer. Just nu är Mattias på bio i Västerås med sina vänner och jag har precis kollat på film med mina småsyskon Joel och Lovisa som ska sova över här då mamma ska bort tidigt imorgon. Thilo sover i sängen och jag äter av resterna från kvällen, chips och dipp ;) 
I veckan har vi vart till lekparken med Emelie, Linnea och Elsa också. 
Thilo och Linnea <3
Alla tre barnen gungar
Imorgon åker jag till Västerås för att umgås med Anna och gå på cityfestivalen. Ser verkligen fram emot de nu, kommer dock saknar Thilo väääääldigt mycket. Förstår inte hur man kan sakna någon så mycket, mitt lilla hjärta <3

RSS 2.0