Glad midsommar

I torsdags var jag, Thilo, Emma och Zoe ut och lunchade, mycket trevligt och man gör de för sällan numer. 
De hoppade i stolarna, skrattade åt tanterna i bordet bredvid, Thilo krossa en tallrik i golvet och skrek när vi skulle därifrån.. Men vad gör det, det vart en bra lunch ändå. Gick hem och lekte lite och Thilo fick så fina presenter. 
Zoe och Thilo 
På eftermiddagen sen åkte jag, Thilo, Amanda och Felicia till Lillsjön och hade lite picknick. 
Fredagen var de midsommarafton och jag, Mattias, Thilo, Amanda och Felicia åkte till fors och träffa på lite vänner. 
Mot kvällen sen grillade vi hos mamma. 
Korten från kvällen är snodda av mamma
Lördagen spenderade jag nästan hela dagen till att laga mat till Thilo. Vart precis slut i frysen så nu var det dags för storkok igen. På kvällen åkte vi till tjärnsjön och badade lite. Eller jag bada inte såklart, haha! Men Thilo fick doppa fötterna lite och han tyckte de var väldigt kul, fick slita ifrån han därifrån sen, ville vara kvar hela kvällen han ;) Haha. 
Idag har vi haft besök av thilos farmor och farfar och vi vart barnvakt till Lovisa några timmar. Vart en lugn och bra dag idag. 
Lovisa och Thilo sitter i sängen och kollar babblarna ;)


Kalas

Det här har vart en bra natt och dag. Thilo sov först i sin säng till kl 6.00 då Mattias åkte till jobbet. Hur skönt :D sen sov vi till kl åtta då vi båda vakna av arbetarna utanför lägenheten. De låter ju verkligen förjävligt... Låter som de är inne i sovrummet och bygger. Ingen utav oss kunde fortsätta sova. Gick upp och lekte lite och tog en vända ner på stan och köpte present. Sen hem och Thilo sov bra på dagen. Han har vart så snäll och nöjd hela dagen. Mamma, Lovisa och viktoria kom och hälsade på också. Hjälpte mamma med sminkning och sen vart de lite surr, trevligt :) 
När Mattias kom hem sen åkte vi och hämta upp min papp och vidare till långshyttan där de var kalas för min kusin lina. Var väldigt trevligt och vindar ute så var kul för Thilo att krypa runt, han fick med sig lite leksaker hem också. 
Äta sten måste man ju bara testa heeeela tiden numer. 
Haft samtal med dietisten idag och de var inte helt nöjd med viktippgången, skulle höra med en annan läkare och sedan återkomma nästa vecka. 
Sen att han hostade kunde vara vanan att dricka, vi skulle köra med vanlig nappflaska någon månad nu bara så han får in vanan ordentligt där till en början. 
Nu på kvällen när vi kom hem har jag haft telefondejt med Anna och sedan druckit te med Ida. Kort och gott, en väldigt bra dag. Nu ska jag sova, godnatt 


Lekparken

Igår var vi till BVC jag och Thilo för ettårskontroll, han fick sprutor som inte var så populärt :'( 
Sen hade han rätt mycket vatten i ena pungkulan så de ska vi hålla koll på. Och sedan hostar han nästan varje gång han dricker vatten så de ska vi kolla upp. Sen ligger han ju på den lögsta viktkurvan hela tiden så han skulle fortfarande behöva upp lite mer. Väntar på att dietisten ska ringa idag får vi se hur vi ska gå vidare. 
Thilo pissade ner hela mig också under besöket så vart blöt både på tjocktröjan, linnet, byxorna och trosorna, inte sådär jätte mysigt. Haha! Men åkte sedan och lämna Thilo hos hans farmor och farfar så de fick vara lite barnvakt medans jag passade på att göra lite ärenden. Städade bla undan massor hemma så det ser fint ut nu igen. Butt sängkläder som vart nerkissade och nerspydd. 
Jag och Thilo var till Karlbergsparken två gånger under måndagen och de var super kul tyckte vi båda. Första vändan var vi dit själv efter att vi handlar. Andra gången vart mor kvällen då Mattias kommit hem. 
Duachade lite på kvällen 
Även börjat träna lite på pottan, dock på denna bild har han blöjan på då de vart som hastigast när jag själv satt på toa och han ville upp till mig. Slängde upp honom där istället. Han tycker medt att de är kul att sitta där och dansa och sjunga och inte de man egentligen ska göra där ;) haha 
Tänk bort Mattias bränna ;) 
Kul leksak han fick i födelsedagspresent av farmor och farfar. 








Grattis Thilo 1 år

I måndags åkte jag, Amanda, Felicia och Thilo till Borlänge och handlade lite inför Thilos kalas. Tog en vända på Ica maxi, Ikea och kupolen. 
Haha älskar dom här bilderna, glädjen som hela han utstrålar 
Fick med oss en hel del hem
Thilo fick även feber den dagen och de fortsatte även tisdagen med hög feber. På onsdagen hade de blivit bättre men han hade röda prickar på kroppen så misstänkte vattkoppor. Åkte till vårdcentralen och dom konstaterade att de bara var värmeutslag efter hans höga feber (vilken lättnad, slapp vi ställa in kalaset)
På torsdagen var jag till pappa och förberedde eftersom de var där vi skulle hålla till med firandet. Amanda var barnvakt. Åkte även dit på fredagen under dagen och förberedde. Vilken dag de var igår alltså. Stressade nog igenom hela thilos födelsedag. Stressigt innan och sen var Thilo rätt ledsen under kalaset, tror de vart mycket för honom med allt folk och att han kände av att jag var stressad. Aja, det var iaf ett väldigt trevligt kalas och vill tacka alla som kom dit och bidrog till en trevlig kväll. 
Alla kunde inte komma men vi vart runt 30 pers på altanen iaf. 
Stort grattis till de viktigaste och bästa i mitt liv, Thilo! <3 så många känslor jag har känt under de här året går inte att beskriva. Du är verkligen mitt allt älskade barn. 
Efter kalaset åkte vi hem och jag bytte om och fixade mig lite snabbt, drog sedan till bjurfors där det var personalfest med jobbet. Kom mitt i musiktävlingen men sen vart de dans till massa gamla låtar. När festen tog slut drog vi ett helt gäng ner till kingen och fortsatte dansa. En riktigt kul kväll var det och skönt att bara släpp loss. 
Sov sedan hos min bror Stefan och Emilia, tacksam jag kan låna deras soffa när de behövs. :)
Idag har vi haft besök av Ida, Markus och Emelie W. Super kul att de kom över och fick så fina presenter av dom också. 
Nu är det dags att sova för min del, Thilo sover redan sen länge och vaknar väl snart ;) 
Puss och godnatt


Sandviken

Igår när Mattias sluta jobbet åkte vi till långshyttan och firande min kusin som tog studenten, stort grattis. Trevlig tillställning! 
Tröstshoppade lite efter jag var hos tandläkaren i torsdags, älskar bebiskläder <3

Den här natten har inte vart rolig lär jag säga, sovit två timmar! Men sen har resten av dagen vart helt underbar. Jag, Mattias, Thilo, Tilde, farmor och farfar åkte till Sandvikens badhus och har ägnat hela dagen där. Thilo har vart så otroligt nöjd och de sken verkligen om honom. Så lycklig av att få bada. Skratta och slängde sig runt mest hela tiden. En toppen dag har det vart lär jag säga. 


Kalas

Idag har jag kunnat sålt min son, gratis! Haha nej skämtosido! Men vi har inte riktigt vart överens kan man säga. Jag la mig till sängs runt tolv igår och har alltid så svårt att somna så låg vaken till två tiden så Thilo vakna. Och du brukar han somna intill mig och jag brukar somna direkt. Men inatt var han pigg när han vakna, och skulle härja runt. Vi låg seriöst vakna fler timmar. Vid kvart i fem gick jag ut med honom till Mattias eftersom hans klocka brukar rings vid fem, så Thilo fick leks lite med honom en timme där på morgonen. Vid sex somna han och vakna igen vid sju. Somna sedan intill mig och vi sov till nio tiden. Sen har vi vart vakna hela dagen, han brukar somma vid 12 men nejdå. Han har vart surig hela dagen vilket jag förstår för de har jag med vart... Men han har vägrat sova. Somnade lagom vid 14 tiden då Mattias kom hem och jag skulle till tandläkaren. Sov dock bara 20 min men de förstod jag väl, ;) 
Var till tandläkaren då och sedan tröstshoppade jag lite efter på Lindex. Massa fina kläder fick följa med hem till Thilo. Han blir ju hela ett är nästa vecka så då får man lyxa till det lite. 
Leker hemma 
Senare åkte vi till karlbo och firade Mattias mamma som fyllde år. Vart bjudna på god smörgåstårta och fika. 
Kläderna ser lite stora ut på Thilo ;) men lika söt för de <3
Thilo med sina kusiner 


Tjärnsjön

I eftermiddags åkte vi till tjärnsjön med familjen. En mycket trevlig och solig dag! Badade inte såklart, de är jag för fryssen för men vi spelade lite volleyboll och lekt på filten. Vart tyvärr skugga när vi kom dit men de gick ju ändå. 
Invigde nya vagnen


Låååångt inlägg

Nästan en vecka sen jag blogga nu igen, förjävligt ;) 
Men i måndags när Mattias kommit hem åkte vi till lappens och åt lite middag. 
Thilo fick ha sina skor men han hatar verkligen att ha skor på sig så han tar sv dom direkt och skriker om han inte får av dom. Hoppad han kan vänja sig med dom snart. Vill inte att han går utan skor när vi är ute heller.
Väntan på maten
Thilo har nu två babblarna nallar, fick den röda av snälla Ida nu som direkt tänkte på Thilo när hon såg babblarna ;)
Nöjd pojke
På tisdag morgon runt fem tiden vakna jag av att Thilo hostade jätte konstigt och andades väldigt ansträngt. Åkte med honom till akuten och vart kvar där någon timme. Läkaren var upptagen så vi fick åka hem och återkomma om de vart värre. Men de kollade så han fick in tillräckligt med luft och ingen feber hade han. Åkte hem och vi sov några timmar och sen vart han mycket bättre under dagen. Vart rädd där på morgonen för de lät verkligen inte bra. Mot eftermiddagen åkte vi och hälsade på Ann och Ronny en sväng också. 
Onsdagen fick Thilo bada på balkongen i baljan ;) la ut massa handdukar så fick han plaska. Han tyckte de var jätte kul och klättrade ur och i den själv. 
På torsdagen var Mattias och åkte mc hela eftermiddagen och kvällen så då bjöd jag över Amanda och Felicia som kom och åt ost och kex och frukt på balkongen. Thilo fick bada och plaska även då ;) Joakim kom förbi och hälsade på också. 
I fredags var det karnevalsloppet som mina bröder Stefan och Joakim skulle springa så då var vi ner och kollade på de. Riktigt bra tider fick dom så de var duktiga och nöjda efter. Tidigare på dagen hade jag och Thilo vart ner på marknaden ett tag och sen var vi även ner en gång med Mattias också när han slutat jobbet. När vi gick där och de var varmt!!! Så fick Thilo utslag runt ögonen, vart helt röd och uppsvullen. Tårarna rann och han vart slö. Så vi gick hemåt och så fort vi kom hem la de sig och försvann. Vet inte vad som hände om de var värmen eller nått han reagera på, men de där får vi hålla koll på framöver. :/ 
Efter loppet på kvällen sen kom iaf Amanda, Felicia och Joakim över och hälsade på för de skulle ner på stan senare och blåsa grönt. Full rulle hela dagen. 
Lördagen var Mattias till gymmet på förmiddagen och sen mötte vi upp honom på stan och kollade mojje som spelade och sjöng på stan. Mötte lite vänner där också. 
Sen var vi hem en sväng och mamma kom förbi och fika lite innan vi tog sällskap ner till stan igen och lyssnade på när pappa spelade på scenen. 
Mamma och Thilo
Såg inte sådär jätte skönt ut ;) 
Åkte sen direkt till Folkärna där de var dop för Zoe. Jätte fint dop och gott fika efter. 
Dop tjejen <3
Pappa Mattias och Thilo tränar att gå <3
Efter dopet åkte vi ner till stan och kollade crusingen, satte oss i parken och kollade fina bilarna. Sen på kvällen kom Jessica G och hämtade mig så åkte vi till henne och badade bubbel och drack drick till sent på natten. Super trevlig dag och kväll! 
Idag har jag inte gjort mycket, så skönt faktiskt! Städat lite hemma och sen var pappa och hälsade på ett tag. 
På kvällen var jag till Ida och drack lite te och softade ner lite. Nu ska jag snart sova, 
Köpt en nu vagn också som jag ska hämta imorgon, spännande. :D 
En liten och smidig vagn som ska ligga i bilen, perfekt! 


RSS 2.0