Sista gången

Idag var de sista gången på babyrytmiken vilket är lite tråkigt, de får ju ändå dagarna att gå och Thilo får träffa andra bebisar där. Aja, nu får vi hitta på annat på måndagarna. 
Lite lek innan fikat
Thilo var ju inte jätte impad till en början, jag bjuder på den ;) haha! 

När vi kom hem mata jag Thilo sen fick han sova lite. Nu har vi precis vikt tvätt och de är ju alltid lika kul tycker han ;D 


Torp

Var ju på BVC kontroll i torsdags och de visade en bra viktuppgång. Nu är det bara hålla tummarna att det fortsätter så. Igår var vi på bilutställning på torp under dagen. Kom tyvärr lite för sent så, när vi var där började folk åka hemåt men vi fick se lite fina bilar iaf och så mötte vi min pappa där. 
Pappas bil den första 
Thilo fick provsitta vilket han tyckte var lite läskigt
Jag, Thilo och min pappa. 
Åkte sedan och åt och sen fick vi besök av mamma och några syskon, sedan Elin och Elsa med deras kompis så vart fullt hus. Tjejerna hjälpte mig att fixa mig inför kvällen, så duktiga så och jag vart så nöjd :) 
Jag och min sötnos
Åkte sedan till Martina i fors där vi förfestade och hade de trevligt. Sen var vi till torp och dansa hela natten, as kul kväll och träffa massa vänner ute. Fick sedan låna Idas lägenhet och sov där, så otroligt skönt och tacksam. 
Martina och jag
Hann se lite av banden som spelar iaf, var mest på discot.... Ovanligt ;) 


Mår bra

Snart är de helg igen, shit vad veckorna går snabbt! Veckan har vart bra hittills, eller Thilo har sovit dåligt nu två nätter. Han har legat mycket vaken och snackat och sparkat oss i ansiktet och klättrat runt. Inte vart ledsen men bara vart vaken och härjat. Igår var jag, Amanda, Felicia och Thilo till Sala och köpte lite presenter och shoppade lite. Thilo fick två par skor och en hatt med sig hem. 
Idag har vi vart och firat lilla Zoe som fyllde 1 år idag, stora tjejen <3 
Lekte och busade hela förmiddagen. Sen kom min bror Stefan på besök när vi kom hem och sen kom Amanda och Felicia över. Klippte Amanda jätte kort, men de vart bra ;D 
I måndags kom min kusin Emma och hälsade på och Elin och Elsa. Köpte lite glass och softa på balkongen. Kort och gott, de har vart en bra början vecka och den kommer nog fortsätta så. Nu längtar jag tills på lördag då det blir utgång och massa dans med fina vänner! 
Imorgon ska vi till BVC för längd och vikt, troligtvis visar de en bra ökning av vikten. 
Förövrigt rullar allt på, känns som livet börjar gå åt rätt håll. Mycket börjar gå enklare och ja det känns bara bra. :) 
Nu ska jag sova snart, puss och godnatt 


Dop och grillning

Idag har det verkligen vart fullt upp från morgon till kväll, vart ute nästan hela dagen. Först var vi på Alvins dop som var så fint, först var vi i Grytnäs kyrka och åkte sedan till skogsbo där det var fika och smörgåstårta. Mycket trevlig tillställning. 
Kyrkan
Sen åkte vi direkt därifrån till Krylbo och hämta några syskon och vidare till mormor och morfar där resten av familjen och släkten var. Grillade där och lekte ute hela eftermiddagen. Mycket trevligt att träffa alla! :) 
Älsklingen tränar att gå
Min solstråle 
Jag och Thilo 
Thilo och min mormor
Promenad när de var dags att sova 
Mat och morfar i bakgrunden 
Joakim fick agera grillmaster
Thilo och min moster Eva 
Thilo myser med sin mormor 
Min minsta syster Lovisa 

Nu är vi hemma efter en lång dag och Thilo sover, pappan i familjen är ute med lite vänner och dricker lite öl och jag ska snart lägga mig i sängen. 
Puss och godnatt 


Torsdag

De håller ju på att bygga utanför oss så de dånar verkligen i hela lägenheten. Försökte få Thilo att somna på förmiddagen men var helt omöjligt. Han var jätte trött men vaknade till hela tiden så vi åkte till fors och hälsa på Jessica G. De bodde verkligen super mysigt. Tog en promenad med vagnen och Thilo somnade, sov sedan ute i nästan två timmar så vi fick tid att sitta och snacka om allt mellan himmel och jord. 
Såhär ser det ut på vår lägenhet nu
Köksfönstret 

När vi kom hem igen var jag barnvakt till Lovisa och Joel. Perfekt när de kom förbi då hann jag städs undan lite, tvätta och fixa maten. Perfekt! ;)
Senare på kvällen kom Emelie W förbi och hälsade på, alltid lika kul! Drack lite te och busa med Thilo. 
Thilo har ätit super bra idag så jag är så nöjd, han har ätit både torsk och potatis med grönsaker, köttfärssås och spagetti och korvstroganoff och ris idag. 
Sist men inte minst hann jag över till Ida ikväll igen. Nu kollar vi outsiders och sen blir det ex on the beach. 
Puss och godnatt


Massa lek

Igår var jag och Thilo på en promenad ner till stan med Josse och Wille på förmiddagen. Var trevligt, köpte en tröja till Thilo. 
Kollat på den länge så nu fick den äntligen följa med hem. 
Satte oss sedan och gav dom lite mat och Thilo kröp runt, tror han fick all uppmärksamhet på stan bland alla gubbar och tanter som gick förbi. Haha! 
Påväg till rulltrappan hela tiden
På eftermiddagen åkte vi till Fors och hälsa på Emelie, Elsa och Linnea. Mattias hade stoppdag så han kom hem senare så passade på att fara runt då ;) vart bjudna på kyckling och ris hos dom och Linnea åt så fint så, Thilo däremot bara klaffsa runt med allt, tror allt låg på golvet tillslut.... Suck ;) 
Linnea och Thilo 

Imorse tog vi vagnen och handlade och mötte sedan upp Lotta och Leia vid lekparken, tog även en sväng till skateparken. En mycket trevlig förmiddag och skönt att vara ute så mycket idag. Tog sedan en promenad och Thilo somnade i vagnen. Perfekt förmiddag innan babysimet så vi gick till sedan. 
Leia och Thilo
Leia skulle sedan hålla i Thilos vagn när vi gick och gick och prata med honom, hon kallade honom sötnos fler gånger, så otroligt sött ;')

Var sista gången på babysimmet idag men vi ska vara med på steg 4 som blir till hösten sen. 
Duktiga killen badade i stora poolen idag också, den kalla och Thilo frös så mycket så han hade blå läppar och skaka, fryslorten. (Var bara där en kortis) Var skönt att gå över till varma badet sen. 
Nu ska jag kika lite tv sen sova, puss och godnatt 


Slut med antibiotika

Idag har jag och Thilo vart på babyrytmik, vi var först dit så startade med lite lek. 
Liten plutt <3
Sen åkte vi hem och Thilo sov nästan två timmar. Åkte sedan till karlbo och hälsade på Thilos farmor och farfar en sväng och sen åkte vi till Ica och handla lite mat. Har vart en bra dag förutom att Thilo vart lite kinkig nu på kvällen. Somnade alldeles för tidigt så de blir en intressant natt de här. 
Har haft telefontid med läkare idag också. Idag får vi sluta med antibiotikan, och skulle göra nytt röntgentest om ett halvår igen, så de känns bra. Skulle ha extra koll på honom nu bara om vi misstänkte ny urininfektion. 


Söndag

Idag har Mattias haft garagedag så jag och Thilo har vart på äventyr heeeela dagen. Först var vi till Brunnbäck och hälsade på Mattias kusin Sofia och deras minsta Algot. Var där och lekte någon timme och hann träffa resten av familjen där också. 
Sedan var vi till Emma och Zoe och hälsade på, var där några timmar också. 
De kör tittut tillsammans med filten, såg så gulligt ut ;)
Busungar <3
Så kul att se dom leka tillsammans

Tråkigt att jag inte tog några kort på Thilo och Algot men de får bli nästa gång :) 
Var sedan till mamma en sväng och hälsade på. 
Thilo hejade på katten och de gick bra den här gången också, framsteg :) 
Sen var klockan mycket så då var det bara hem och nu sussar Thilo. Jag har även hunnit över till Ida en sväng nu på kvällen. Har haft en super trevlig dag idag. 
Nu är det mys i soffan med Mattias och kolla lite tv innan vi ska lägga oss för kvällen.
Puss och godnatt


Lördag

Skit väder vi har, nu får de vara nog med regn. Vill ha tillbaka värmen och vara ute och göra saker. Igår var jag till stefan där amanda, Felicia och joakim var också. Vi hade lite spelkväll, var kul. Spelade alias och de är ju så jäkla kul. Alla försöka överrösta varandra och var stressade. Haha körde inte direkt efter reglerna men de gick bra ändå ;) 
Idag har vi vart till karlbo och hälsat på en sväng och jag har hunnit städa förrådet och lagt ner massa kläder. Köpte vakumpåsar och fan vilken skillnad de vart. De vart halva storleken direkt. 


Dietist

Idag har vi var till Falun igen och träffat dietisten. Ann följde med också, riktigt skönt med sällskap och en extra hand. Thilo var super trött när vi skulle åka så trodde att han skulle somna fort, men han skrek från Avesta till Falun kommun.  Han somnade av ren utmattning, lilla gubben och inte kan man göra nått heller. Gick iaf bra där borta, fick lite tips och fått pulver med extra tillskott som ska göra att han går upp i vikt lite. 
Nu ska vi testa det här och höras av om någon vecka och se hur vi ska gå vidare. På vägen hem somnade han iaf rätt snabbt, de behövde han. 
Hunnit städat idag och suttit på balkongen en sväng. 
Såhär kan man gå också... ;)
Gör hyss


Födelsedagar och lasarettet

I måndags var vi på babyrytmik hela förmiddagen och sen lekte vi lite i lekparken. Senare på kvällen var vi på kalas hos Anna för att fira mina syskon Elin och Elsa som fyllde 17 år, var trevligt och stort grattis till mina fina syskon. <3
På tisdagen gjorde vi lite ärenden på stan jag och Thilo. Köpte ett par solglasögon till honom vilket han vägrar att använda ;) 
Snygga var dom ju iaf
Leker på balkongen.
Älskar att sitta på balkongen på eftermiddagen när solen kommer tillväxt balkong. Så mysigt! 
Senare gick vi och mötte upp Mattias på stan efter han gymmat för att äta lite middag på stan, vart subway. 
Leker tack tack och varsegod med flaskan 
När vi satt och åt på gågatan kom en kille och skrek massa saker på nått språk som jag inte förstod. Gick fram och tillbaka och kändes väldigt hotfull. När han gått några varv kom han och ställde sig bakom oss och slängde en flaska mitt bland oss alla och sa nått och sedan vände han sig om och gick. Jävligt mysko och lite skrämmande tyckte jag. Just när man har Thilo med sig också vart de ännu mer obehagligt. 
Aja, mot kvällen sen var vi till mamma och firade min andra syster Viktoria som fyllde 18 år. Stort grattis till dig gumman! <3
Inatt sov jag max två timmar. Kom i sägn sent och sen har Thilo krånglat mest hela natten. Klockan väckte oss tidigt imorse då vi skulle vara i Falun på lasarettet vid 9.00. Så upp som en zombie och klä på han och mig. Packa ut allt i bilen och åkte till Nordanö och hämtade upp Emma och Zoe som så snällt följde med som sällskap. Var till ögonmottagningen där de kollade hans ena hängande ögonlock. De konstaterade att ögonlocken inte skymde pupillen och därför inte stör synen i dagsläget. Därför ska de hålla han på uppsikt och ska på återbesök om typ 6 månader igen. De vill inte göra operation för tidigt då ansiktet förändras så mycket de här första åren och förhoppningsvis kan de rätta till sig mer själv. Skulle även göra nå brytningskontroll? Kolla synen alltså men då hade Thilo tröttnat och var ledsen så de gick inte så bra kan man säga. Skulle försöka kolla de nästa gång istället. Sedan åkte vi till kupolen där vi mötte upp Emmas syster och hennes son på 7 månader. Så där gick vi och kikade lite i affärerna och åt lite lunch. Thilo och Zoe somnade nästan direkt i bilen påvägen hem, helt slut. Jag och Emma fick då lite tid till att snacka lite och var en trevligt biltur hemåt, och ja hela dagen såklart :D 
Thilo och Zoe hittar mycket kul under vagnen ;) 

Helt slut är jag nu och ska sova för imorgon är en ny dag och ännu en tur till Falun lasarett för besök hos dietisten, inte ett dugg sugen kan jag säga. Och nog inte Thilo heller som hatar att åka bil. 
Puss och godnatt


Pool

Igår kväll hade vi softhäng på balkongen, så otroligt skönt att sitta där ute nu när de är så varmt. Thilo kan krypa runt där och han tycker om att vara på balkongen. 
Sjunger imse vimse spindel 
Selfies är kul ;) 

Sen på kvällen var jag över till min bror en sväng och sen fick jag och Ida för oss att gå ut sådär spontant, bestämde oss halv tio för att vi skulle ut och dansa. Haha. Hem och hämtade grejer och sen låna dusch av Ida, fixa sig och klä på oss. Vart klara strax efter 23.00 så då var de bara dricka ett glas och sen gå ner på krogen. Mötte upp Melinda och viktoria där också så de vart dans hela kvällen. Var kul! :D 
Idag har Mattias vart till garaget och jag och Thilo har vart till fors och hälsat på emelie, Linnea, Elsa och Elin som var där. Riktigt trevlig dag. Vart där hela dagen, invigde nya poolen som jag köpt till Thilo också. Dock vela han inte bada nått idag, inte på humör för det ;) han och jag satt mest i skuggan men de andra knattarna badade för fullt. Thilo var helt slut när vi åkte hem där på kvällen så han somnade i bilen, som tur var gick de bra att natta han ändå när vi kom hem. 
När vi kom hem fick Thilo bada i diskhon för första gången, och de vart som jag trodde, blött ÖVERALLT ;) haha
Dags att sova, puss och godnatt 


Skön lördag

Idag har jag vart ner på stan och köpt lite presenter, har ju tre syskon som fyller år nästa vecka. Sen har jag och Thilo vart ute hela dagen. Mattias stackarn har vart dålig så legat i sängen nästan hela dagen och kryat på sig :/ 
Först var vi ut i lekparken ett tag och sen åkte vi till karlbo och gick en långpromenad i de fina vädret. Var förbi min pappa en sväng och hejade också :) 
Thilo vägrade somna bakåtlutad, tillslut somnade han såhär gullplutten. 
I helgen ska jag ta fram bältena till vagnen också, han lutade sig åt sidan och höll på att ramla ut, fick tag i hans blöja innan han nudda backen och han vart bara rädd. Men nästa gång kan de ske en olycka och de ska vi försöka undvika. 


Grillning

Idag har vi vart och grillat hos mamma.

Amanda följde med oss hem och sover kvar så vi har lite filmmys nu. 
Godaste snackset


Lekparken

I tisdags hade vi besök av Emma och Zoe, lekte och hade de mys. 
Här går och står vi mest hela tiden ;) 
Jag och Thilo var ute på balkongen och han ska ju klättra upp på de mest konstigaste ställena ;)
Onsdagen var det babysim och sen var jag på stan och shoppade. Shoppade alldeles för mycket, med fick med massa fint hem. Måste dock rensa min garderob så jag får plats med sommarens nya kläder. 
På kvällen var det Afterwork med jobbet så Elsa kom förbi och stylade mig och sen drog jag ner till olearys och träffade de andra. Hade en trevlig kväll men gav mig i tid för en gångs skull. Ingen krog som hade dans så det var lite tråkigt men de får bli en annan kväll. 
Sov sedan hos stefan för att inte bli väckt på natten. Thilo och Mattias hade dock haft en väldigt jobbig natt så har lite ångest för att jag var ut. 
Idag har det vart underbart väder igen!! Mattias har vart ut och åkt mc hela dagen så jag och Thilo drog till fors och hälsade på familjen Stridh. Vi drog till lekparken och hade en underbar dag. 
Vart så himla skönt att lekt ute hela dagen. 



Matlagning

Inatt så har Thilo krånglat en massa, inte sovit många timmar heller. Och när väl han somna så snarkar Mattias så man tror att taket ska flyga ut. Nej ingen bra natt. Me på förmiddagen har vi vart på babyrytmik och sjungit. Gick bra men vi åkte en halvtimme tidigare därifrån för Thilo var trött vilket jag hade ställt in mig på. Åkte då och mötte upp Ann och Ronny och åkte vidare till dom där jag nattade Thilo. Sedan satte jag och Ann igång att fixa mat, vi skulle göra storkok så jag kan frysa ner till Thilo. Thilo sov en halvtimme sen vakna han och ville inte somna om, han sov sammanlagt 30 minuter under hela dagen, han skulle behövt två timmar iaf. Så lite kinkig och trött har han vart = trött och slut mamma. 
Gick iaf super bra med maten och fick med en massa hem så vi klarar oss ett tag. Tack så otroligt mycket för hjälpen, var verkligen guld värt. Och Thilo har lekt massor med farfar sin. Gerda, Tilde och Ella kom också över så vi åt tillsammans. En mycket bra dag! 
Ella och Thilo 
Pluttisar
All mat som ligger i frysen nu

Annars då? Har fått en till kallelse till falun för Thilo. Ena dagen till ögonmottagningen och dagen efter till diatisten. Så två dagar efter varandra lär jag till Falun. Har ringt dom så de ska ringa mig imorgon så hoppas jag att de kan ändra en av tiderna så vi kan få det på samma dag. Så kul är det inte att åka fram och tillbaka två dagar i rad speciellt inte när Thilo inte är så förtjust i att åka bil. 
Aja, nog om det. Måste även berätta att Thilo har stått själv nu... Ett tag... Innan jag såg de och kastade mig över honom som bara en reflekt. Vi skulle iväg och hade klätt på oss och stod i hallen och jag satte på mig jackan, Thilo klättrade upp på mina ben och ville upp så släppte han taget och stod. Men så fort jag såg det tog jag tag i honom, ångrar de ju nu i efterhand men de var bara ren reflekt att jag tog tag i han. Trodde ju han skulle ramla :p 


Middag hos pappa

Idag har Mattias vart iväg och åkt motorcykel så Amanda och Felicia kom förbi och umgicks lite med oss. Senare körde jag hem dom så åkte vi till pappa där vi vart bjudna på mat. Riktigt gott, varför äter man inte sötpotatis oftare? Det är ju så gott! 


RSS 2.0