Veckan

Har hänt mycket under en vecka. Vi var vart hos mamma och hälsat på, dom har var här och vart med oss ut i lekparken. Vi har vart hos Gerda och Danne och lekt med barnen och ätit middag ihop. Vi har vart hos Anna och dagbarnen igen och lekt med dom på gården och sedan inne. Jag, stefan, joakim, amanda och Felicia har vart till mall of Scandinavium och shoppat julklappar. Vi har kört ett till flyttlass med grejer till nya lägenheten och packat. Det har vart fullt upp som vanligt men de är bra för då flyter dagarna på.
Här kommer lite bilder sen sist.

Morgonmys och jag fick tillochmed massa pussar på pannan ;)

Varma mackor en kväll hos mamma

Thilo badade även i en stor vattenpöl ;p

Ikväll vill Thilo inte sova! Han är fortfarande uppe och vägrat sängen. Får se hur länge han tänkt sig vara vaken. Vi har försökt lägga honom sen kl åtta.
Puss och hej, jag är trött...


Tisdag

I fredags var vi till min pappa och hälsa på, vi vart bjudna på frukost och sedan var vi kvar där under dagen. Var ut och lekte lite på gården också. Thilo nöjd = mamma nöjd! :)

Påvägen hem sen hämtade vi upp Lovisa i skolan och körde hem henne och var kvar där under eftermiddagen. På lördagen var Amanda och Felicia barnvakt åt Thilo och jag och Mattias flyttade över allt från förrådet till nya lägenheten. Helt sjukt vad mycket grejer de är. Tur vi kommer ha bra förrådsutrymmen i nya lägenheten. Mest Thilos grejer är det ;)
På söndagen var vi på Mora träsk och kolla när de sjöng och spelade, Thilo var inte jätte nöjd i början (men inte så ledsen, bara satt still i knät) de två sista låtarna kom han dock igång när de nästan var slut ;D

Sedan var jag till min kompis Melinda och hälsade på och snackade lite, var kul att träffa henna igen.
Igår gjorde jag storkok här hemma på förmiddagen och sedan hämtade jag Lovisa i skolan och hon fick komma hit och leka med Thilo sedan. På kvällen sen körde jag hem henne och vi åt lite vofflor hos mamma.
Idag har vi vart hela förmiddagen och dagen hos Anna och lekt med dagbarnen, Thilo tycker de är så kul och jag får lite lugn och kunna dricka en kopp te då han leker så bra där.

Nu på kvällen har vi vart till Gerda och barnen och lekt, sedan har stefan var hos oss en sväng. Nu sover Thilo och tror faktiskt Mattias gör detsamma.... han skulle natta Thilo och har inte kommit ut ännu, de är knäpptyst ;) haha jaja, jag ska nog göra samma snart tror jag. Puss och godnatt


Torsdag

Förra helgen hade jag turen att träffa två nära vänner som jag inte träffar så ofta pga att vi bor så långt ifrån varandra. En fika på stan med Emelie H på lördagen och söndagen spenderades med Anna hemma hos mig under förmiddagen. Mycket trevligt och saknade är dom. Söndagen var se äve farsdag så Mattias fick ett paket av Thilo. Såg så sött ut bär han sprang runt med de där paketet och skulle visa Mattias då, men de slutade med att han själv ville behålla de och öppna såklart ;) på måndagen vart de en stressad dag. Efter Mattias slutat jobbet så var vi och skrev papper för att sälja vår lägenhet, kändes lite tungt också för gillar ju vår lägenhet men bara sikta på ny lägenheten som jag också tycker om. Längtar dit nu! Sen var vi till nya lägenheten och mätte och märkte att soffan och allt som var tänkt inte passade så vi fick tänka om och åka till Mio och köpte då iaf både soffa, soffbord och köksbord med stolar. Så nu är de bara resten kvar ;) Tisdagen var jag och Thilo till Anna under förmiddagen, lekt med dagbarnen ute en sväng och sedan lite lek inne och vart bjudna på lunch där. Mycket bra dag som vi ska göra oftare. Igår var vi till BVC och pratade lite om Thilo, bra möte. Kvällen avlutades med efterlängtad bonde hos Ida.
Inatt sov stefan hos oss och vi har haft besök av både viktoria och mamma under dagen. Dagarna rullar på och tycker veckorna går så sjukt snabbt.
Thilo krånglar jätte mycket med att sova middag på dagarna nu så jag ska nog testa resan imorgon att låta han vara vaken och se om han klarar hela dagen. Orkar inte bråka i en timme på dagen för att han ska sova 45 min. Kanske han inte behöver sova? Får se.
Jag fick inte igenom föräldrarledigheten som jag hade tänkt med att gå ner 65%, så jag kommer få gå ner 75% sedan så jag ska försöka tänka ut vilket som blir bäst, färre dagar i veckan för honom på dagis eller kortare dagar. Ska försöka tänka ut de smartaste ;p

Nya soffan, soffbordet och köksbordet

Nu måste jag sova, imorgon ska jag och Thilo till morfar i karlbo och äta frukost och spendera lite tid. Puss och godnatt


Födelsedagar och snö

I måndags fylld min mamma och min syster amanda år. Felicia fyllde på onsdagen men vi åkte och firade alla tre där på måndagen. Vart fika där och var fullt hus. Kul att träffa mormor och morfar också. Tisdagen hade Mattias stoppdag på jobbet men fick ändå sluta i skaplig tid så jag, Mattias, Thilo, Amanda och Joakim åkte en vända till Västerås och kollade lite möbelaffärer. Fick ändra mitt tänk helt när jag fick se de möbler jag bestämt mig för i verkligheten. Var rangligt men hittade lite mer på Mio och Ikea iaf. Tror de blir bra ändå.
Onsdagen var vi på kalas och firade Tilde som fyllde år. Var en mycket trevlig eftermiddag och vart kvar där till kvällen. Kvällen slutade sedan med bondetv hos Ida i vanlig ordning.
Igår slutade Mattias tidigare så då fick jag bra med tid att städa undan lite. Dammsuga och torka golven som var välbehövligt ;)
Nu är de äntligen helg och de blir fullt upp även denna helg, men de tycker jag om :D
Vi har även fått brev från ögonmottagningen om resultat från röntgen, vart inte så mycket klokare dock. De enda som stod var att de såg bra ut och att de siktade på att vi skulle ses i januari igen.
Jaja, hör kommer först lite kort från kalaset i onsdags. Thilo med sina kusiner.

Dehär med att lyckas få nå bra kort på alla är inte de lättaste, Tilde och Ella skötte sig ju men min vilde var inte direkt sugen på att sitta still ;)

Jag och Thilo har även vart ute i snöovädret och lekt. Han kommer med jacka och skor och pekar på dörren så vad gör man inte ;)

Nöjd kille tycker om sin gitarr!
Nu kollar vi på idol och sedan blir de nog sovdags. Puss och godnatt


Lasarettet

I torsdag åkte vi tidigt till lasarettet i Falun. Thilo skulle röntga ögat. Han fick inte äta eller dricka något innan så han var väldigt kinkig. De fick ta lugnande när de skulle sätta dit infarten för han blir så ledsen och orolig. Han vart först helt slö och sedan lite groggi, var lite som en lättar fylla ;) haha nej men han tyckte allt var kul, flummig var han. Och han kunde ju inte gå för då ramla han omkull. Sedan var vi till röntgen där han skulle sövas och de gick på tre sekunder så sov han. Sen var vi till uppvaket där han fick vakna till och då var han inte alls glad. Hungrig, förvirrad och trött... ingen rolig dag alls vill jag lova. Var obehagligt att se honom sådär och var mycket som hände den dagen, nej fy. Men nu är de över iaf och de fick bra bilder på ögat så nu väntar vi bara på resultat.

I fredags kom min kusin Emma hit och sov över. Var så kul att träffa henne igen <3 lördagen var jag, amanda och Felicia på barnloppis i Hedemora. Hittade en del fynd bla en retro gammal dockvagn. På kvällen sen kom Ann och Ronny förbi och åt lite mat och sen sov stefan och amanda kvar. Idag har vi vart till mamma en sväng och sen följde Lovisa med hem och lekte med Thilo.
Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Puss och godnatt


Tisdag

Tisdag redan idag och jag tänkte lägga upp lite kort sedan sist.

I helgen körde jag och amanda stefan och filip på ölfestival och sedan hämtade dom igen på kvällen. Fredagskvällen bestämde jag mig för att följa med ut på halloweenfest som var på lördagen men biljetterna var ju såklart slutsålda. Fick tillslut tag på en för dubbla priset men de fick de väl vara värt ;) vart lite förfest hos Ida och sedan Torp. Mycket folk ute men hade en jätte kul kväll!

Igår var jag, Thilo, mamma, Felicia, Joel och Lovisa till min mormor och hälsade på. Var kul och Thilo fick leka av sig. Han somna som en stock sedan ;)


RSS 2.0