Nått på gång

Idag är en spännande dag, det är lite på gång men det får ni höra mer om sedan! Jag är spänd iaf! :D Thilo sover just nu, dåligt väder så vi har bara vart hemma ännu. Min syster viktoria har långt hål nu så hon är på besök och sedan kommer thilos farmor förbi en sväng. Nu ska jag plocka undan lite och hänga tvätt. Men först lite bilder från idag.

Han har blivit så duktig på att leka lite själv nu när han lärt sig gå själv, han har fått upp ögonen för den här gåvagnen som van inte alls vart intresserad av tidigare. Nu lastar han upp saker på den och går fram och tillbaka. Stannar till ibland och kollar på tv:n :p

Katten ska även vara med nu hela tiden, mauuu säger han och pussar nallen och han får följa med på hans bus

Thilo gick iväg till sovrummet och kom tillbaka efter några minuter med mina badkläder runt huvudet. Då har han rotat lite i mina lådor, trosor och bikin ska bara runt halsen tycker Thilo ;)


Onsdag

Igår kom Gerda och Ella över på morgonen och de passade Thilo medans jag var iväg och gjorde lite ärenden, sedan umgicks vi hela dagen och åkte till karlbo efter barnen sovit och hälsade på barnens farmor och farfar. Åt mat där och vart kvar till kvällen. Mattias hade stopp på jobbet så jobbade och kom sedan mot kvällen.

Idag har vi vart hemma mest jag och Thilo. Amanda var barnvakt ett tag medans jag och Mattias var iväg på ett möte. Nu på kvällen har jag och Ida haft bondekväll, äntligen har de börjat igen! :D

Nu är det dags att sova snart, lite uppdatering om Thilo är att han börjat gå ännu mer själv nu. Han vill gärna inte släppa mamma men de går verkligen framåt nu. Vi var på viktkontroll förra veckan och han vägde nu 8500g så vi fortsätter med tillskotten vi har tillsvidare. Ny kontroll om en månad igen.
Gud vad veckorna går snabbt, snart är vi inne i oktober... Och jag längtar till Ullared <3
Puss och godnatt


Kryssning

Nu har man vart sådär jätte dålig på att blogga igen, men i veckan har vi gjort lite allt möjligt. Träffat Emma och Zoe och lekt vilket Thilo tycker är jätte kul. Vart på babysim och farmor följde med, var ingen bra badträning så vi avbryta lite tidigare då Thilo inte var på humör. Trött och hungrig var han nog :/ sen har vi vart på kalas, och jag, Mattias, Thilo, Felicia och joakim åkte till kupolen en dag. Igår var jag, viktoria, Felicia och amanda på barnloppis en snabbis innan vi gjorde klart för att åka på kryssning. Thilo har vart hos farmor och farfar över kvällen och jag, Mattias, mamma, syskonen och ett helt till gäng åkte med Viking line. Men nu sitter vi på bussen påväg hem och jag saknar min lilla plutt där hemma. Vi har iaf haft jätte kul under resan, dansat i massor och öst på.

Lite bilder från veckan och nu kommer en drös med bilder från kryssningen.


Fredag

Ibland är de bra tufft alltså, en envis liten kille som gärna testar gränserna mot sin mamma. Han är dessutom väldigt dålig nu och vart snart hela veckan. Tror han fått ögoninflammation också för på morgonen är ögonen helt igenklibbade och fått bada hon två-tre gånger per dag för att göra rent ögonen och rensa nästan mot allt snor. Trött och kinkig kille är det nu iaf och vi får bråttas och vara osams på dagarna. Jätte trött är han och behöver sova men vägrar, någon dag här låg vi i sängen tre timmar och han sov bara 45 min av den tiden. Han kastade sig, nockade mig och slängde sig in i kanten på sängen och slog i huvudet. Bet mig och ja det tar aldrig slut. Men jag tycker om honom ändå ;)
Har mest bara vart hemma och kurerat oss de här dagarna som ni förstår, körde Elsa till Falun idag och nu är Mattias hos min bror och dricker lite öl, amanda är på sitt håll och kommer hit och sover inatt så jag har nattat thilo och nu kollar jag på lite tv och ska väl snart lägga mig.

Lite lek i lekparken har det blivit ändå :)
Puss och hej


Sjukstuga igen

I söndags jobbade Mattias och det vart ett långt pass, 20 timmar vart de så jag och Thilo var hemma och gjorde lite nytta på förmiddagen, sen kom mamma, Steve. Joel och Lovisa förbi en sväng och hälsade på innan vi åkte till svärmor och -far. Där vart vi bjudna på mat och var kvar där till kvällen.
Natten till måndagen började Thilo snuva men var pigg ändå, mötte upp Lotta och leia i Karlbergsparken och lekte lite på förmiddagen. Sedan kom min syster viktoria förbi och hälsade på. Mattias var ledig då så han fick sova ut lite, men på eftermiddagen åkte vi till Mattias farmor och farfar och fikade. Thilo fick en gunghäst som dom gjort år 52? Tror jag de var, Mattias pappa fick den i ett års present så nu fick Thilo ta över den. Charmig och Thilo älskade den ;)

Sedan har Thilo bara blivit mer och mer förkyld, idag (tisdag) har han bara ånkat, vart jätte känslig och vill bara vara nära. Han tackade tillochmed nej till kaka imorse och då är det illa. Tycker även hans kiss luktar illa så jag har kontaktat Falun så de ringer mig imorgon, förhoppningsvis är de inte urininfektion, han har ingen feber heller.
Men min syster rebecca kom och hälsade på idag också, trevligt var det att snacka lite! :)

Lilla sjuklingen! <3
Har fått massa pussar av honom de senaste dagarna också, RIKTIGA pussar ;) mys!
Sedan har jag vart över till Ida ikväll också och druckit te och snackat massa skit, vad skulle jag göra utan dessa kvällar ;)
Avslutade med idol och paradis hotel mys med Mattias <3
Puss och godnatt ( ångrar redan att jag inte somnat ännu, kommer nog bli ännu en jobbig natt med min sjukling, aja hej hej )


Borlänge

Igår var jag och Thilo till Martina och Nea och hälsade på under förmiddagen, kul att träffa din tyckte vi båda, ät lunch där tillsammans och sedan åkte vi hem för att sova middag. Thilo somnade i bilen oturligt nog för han brukar alltid vakna då när jag ska lyfta in honom. Men den här gången gick de bra, lyfte in han och la han i sin säng så somna han om, skönt. Sov sedan 2 timmar och sedan gjorde vi bara massa nytta här hemma, bäddade rent i sängarna, städade undan och dona lite. Var ut och lekte i lekparken och hejade på grannarna. När Mattias kom hem sedan gick vi till Ica och handla mat och gjorde sedan kväller. Imorse åkte jag till Borlänge och mötte upp Elsa så vi shoppade lite på kupolen och sedan avslutade vi med Ikea. Hade bara tänkt kolla lite men slutade med att jag köpte ny matta till vardagsrummet, fåtölj till Thilo och en hylla med lådor till hans leksaker, nallar, babymonitor och lite annat smått och gott. Hade tänkte köpt en växasöng också men för hejdade jag mig iaf och tänkte de får vi ta sen ;) men bra vart de och de har eftermiddagen gått åt till. Hämtade upp amanda på vägen hem och sedan har jag monterat möbler här hemma. Kollat på film tillsammans och ätit tacogratäng nu på kvällen och amanda har precis åkt hem. Snart sovdags och imorgon jobbar Mattias extra så då får vi se vad jag och Thilo hittar på.


Heldag med kusinerna

Idag har jag och Thilo vart hos Gerda och kusinerna hela dagen. Från förmiddag till kvällen. Super trevligt att göra en sån här heldag. Ann och Ronny kom förbi också på eftermiddagen.


Lasarettet

Igår fyllde jag 25 år och de straffade Thilo mig med att ha världens sämsta eftermiddagshumör, haha! Förmiddagen gick bra, då tog vi en premenad ner på stan och lunchade med Josse och Wilhelm. De var trevligt, men sedan efter middagsluren måste han ha vaknat på fel sida. När Mattias kom hem gick vi över till min bror där de vart fika med släkten. Sedan hem och över till Ida en sväng, avslutade kvällen med paradise hotel och massage, perfekt! Fått jätte fina presenter också! <3
Idag har jag och farmor åkt med Thilo till lasarettet i Falun för att kolla ögat igen. Han hade inga synfel med eftersom de blivit värre nu och mer hängigt och svullet så har de bokat tid för röntgen i oktober då de även kommer söva ner honom då (känns läskigt faktiskt). Även fått tid för röntgen och kolla njurarna i oktober så blir mycket då på samma gång. Men jag är glad att de följer upp allt så noga även om de blir många vändor till Falun och mycket telefontider.

Såhär såg vår lilla älskling ut när vi åkte hemåt idag, fått nå droppar i ögonen så pupillerna blir större och känsligare. Orkar knappt hålla upp ögonen påvägen hem. <3

Thilo har blivit väldigt bestämd på att han vill klä på sig själv nu också, han försöker verkligen enda in i de sista innan jag är tvungen att ryka in ;) plutten!


Dagarna

Jag har nu gått hem och är mammaledig igen, vart hemma en vecka nu redan vilket känns både bra och dåligt. Eller dåligt är de inte, men de var skönt att komma iväg och fokusera på annat om dagarna. Men känns otroligt skönt att komma hem nu också och få umgås med min lilla Thilo om dagarna. Vi hinner med mycket om dagarna, har vart mycket planerat nu innan dopet. Så dagarna har bara rullar förbi, och massa födelsedagar har de vart också. Här får ni lite vimmelbilder sedan sist på Thilo. Han har fått sju tänder nu, gått några steg själv nu och de börjar släppa så snart kanske han vågar släppa för han kan gå om han bara vågar. Han är fortfarande väldigt mammig men farmor, farfar, Amanda, Felicia och Lovisa är de bästa som finns ;) han bitts fortfarande rätt mycket så jag försöker lära han att de är fel. Sen har han fått upp aptiten väldigt mycket och äter på bra, han får även ett nytt tillskott som ska göra att han går upp mer. Han har blivit jätte röd på ögonlocken där de hänger men på onsdag ska vi till Falun på ögonmottagningen så förhoppningsvis händer de nått då.
De var lite smått och gott, nu kommer lite bilder ;)

Idag har vi vart till Emma och Zoe och lekt på förmiddagen. Sen kom Stefan och Emilia och hälsade på och sedan kom även papp förbi spontant. Imorgon fyller jag 25 år också, nått jag nästan glömt bort i år och de är inte vanligt ;) ska lägga upp ett inlägg sedan från dopet också, när jag fått lite kort därifrån då jag inte har nå kort själv ;)


Bröllop

Det har vart fullt upp den senaste tiden kan jag säga, men det här inlägget tänkte jag iallafall tillägna bröllopet som vi var på förra helgen. Anna och Håkan var de lyckliga paret och de vart en helt underbar dag. Så mycket kärlek och de var så fina tillsammans. Önskar dem all lycka! Dagen började med att farmor och farfar kom till oss och tog med Thilo hem då han skulle bara där. Sedan åkte jag och Mattias mot Rättvik i husbilen. När vi kom dit fixade vi oss och sedan åkte vi till bygården där vi skulle mötas upp allihopa. Åkte karavan med raggarbilar till kyrkan där vigseln höll.
Sedan åkte vi Crusing i rättvik och tillbaka till bystugan där de vart mat och underhållning. Dans och en massa skoj! En helt perfekt kväll och jag och Mattias sov i husbilen över natten. Dagen efter vart de restfest och presentöppning. Stort tack till paret berg för att vi fick vara med på er stora dag! <3


RSS 2.0