Hänt sedan sist

Lite bilder sedan sist.

Här ovan var Thilo så sur på de sista tgå korten. La sig under docksängen och skrek och vägra komma upp. Tillslut somnade han av där. 

Jag, Amanda och Felicia åkte till kupolen och shoppade en eftermiddag så Thilo fick leka med mormor och min moster Marie. Han var så nöjd efter. 

Lek med kusinerna Ella och Tilde. 

Här ovan är ännu en bilträff på top up cafe. 

Jag och Thilo har målat naglarna;) 

Vi har haft besök av Andersson med familj idag och de hade med sig tillskottet Optimus. Så vi har haft bebismys.

Lekt ännu mer med kusinerna 

Fullproppade garderober så var dags att rensa ut och försöka bli av med lite. 

Thilo ska få börja på knatteskutt till hösten, tror han kommer tycka de är jätte kul. 

Min tokiga älskling har bäddat ner sig på golvet med alla täcken och kuddar ♡


Torp

Har vart på torp också. En kväll med Jessica och Erik. 

Sen en kväll med Ida, Cilla var med och försfesta lite och sen träffa jag på Anna ute. 

Hade jätte kul båda kvällarna med underbar vänner, mycket dans blev de också såklart ;) 


Leos Lekland

Vi har vart och fixat pass till Thilo, gick jätte bra och de behövde bara ta ett kort. 

Sen har vi vart till top up café och kollat raggarbilar och sett lill-elvis sjunga.

Jag vart utbjuden av Mattias på middag och bio i Västerås för att fira nya jobbet. Åt jätte god mat på a grillen och såg en bra film på bion, super nöjd med kvällen. Och Amanda var barnvakt. 

Vi har vart till Leos Lekland i Borlänge med Ann, Ronny, Tilde och Ella. 


Nytt jobb

Uppdatering sedan sist. Efter semestern var man åter på jobbet och jobbade bara några dagar innan jag fick ett samtal om att jag fått jobbet jag sökt på Karl Hedin. Har vart på intervju där redan innan semestern, sen gick jag vidare och fick åka dit och kolla lite hur de jobbade och samtala lite. Efter de har de vart en lång väntan då de vart semester och annat emellan. De ringde referenser och då började jag förstå att tjänsten faktiskt kunde bli min. Jag har hoppats så mycket på det här och förstå hur överlycklig jag blev sen när jag fick samtalet :D går inte att beskriva. Jag kommer dock sakna mina fina arbetskamrater på OKQ8. Önskar jag kunde ta med dom till nya jobbet ;) men kommer nog bli jätte bra på nya stället också, de verkar hur trevliga som helst där. Kommer jobba som ekonomi och virkesadministratör. Jag har sagt upp mig och jobbar sista dagen sista augusti. 1 september åker vi till Kreta och sen börjar jag på nya jobbet måndagen 11 september. Önska mig lycka till!!! 

Får följa med dom på kick off innan jag börjar jobba också, känns toppen så jag får träffa alla. Längtar! 


Semester rättvik

När vi vart i Orsa på djurparken åkte vi mot Rättvik där vi campade första dagen på deras camping. Classic car week var full igång. Andra dagen stod vi på en parkering över natten och se gick bra de med. Party hela natten utanför oss ;) Haha! Men var jätte kul och Thilo var så nöjd med alla raggarbilar. Enoksson kom dit på torsdagen också och umgicks med oss. Här kommer bilder. 

På vägen hem sen åkte vi förbi kupolen och shoppade lite 


Semester dag fyra Orsa

När vi var klar i Leksand åkte vi vidare till Orsa där vi campade på deras fina camping. Dagen efter var vi till Orsa rovdjurspark och kollade på djuren. Vi hade inte vädret med oss så de var väldigt upp och ner. Regnade och vart soligt och så höll de på ;) var långt att gå där inne också, mycket backar svårt för Thilo att gå själv. Är nog bättre att ta de igen när han blivit lite större. Men vi hade en bra dag iaf :D 


Semester dag två Leksand

Efter Leksand sommarland med syskonen åkte dom hem och Jag, Mattias och Thilo åkte till campingen. Sov där en natt och dagen efter var vi bara på campingen och tog de lugnt. Lekte lite med se grejer som fanns där. Jag älskar deras camping, och så barnvänlig. Vi hyrde cyklar och tog oss till centrum där vi handlade lite. På kvällen sen åt vi buffé på campingens restaurang. De vart sedan barnunderhålling med Billy bäver och sedan lite familjeshow, super kul. Dagen efter checkade vi ut och åkte en till vända till sommarlandet där vi badade nästan hela dagen. Sen åkte vi vidare men här kommer bilder från dess. 

Nu ska jag sova, skriver mer en annan dag ;) puss och godnatt 


Dag ett Leksand

Nu ska jag vara duktig att lägga ut ett inlägg iaf innan sovdags. Under semestern åkte vi på husbilssemester och var borta nästan en vecka. Första dagen startade vi på morgon och åkte till Leksand sommarland. Där mötte vi upp mina syskon Lovisa, Joel och Rebecca. Hon hade med sig sin kille och en kompis också. Umgicks och lekte där hela dagen. Helt okej väder. En mycket lyckad dag för alla tror jag :) här kommer bilder från sommarland. 


RSS 2.0