Sjukstuga

Nu var de längesen igen men vi har legat hemma och vart sjuka jag och Thilo! Hela förra veckan har vi vart dåliga och nu börjar de bli bättre. Har fått skjutit fram thilos inskolning en vecka till, han har inte velat äta eller sovit på dagis ännu och vart lätt låg så de känns lite jobbigt. Dock skrev de precis nu att han somnat för första gången så nu fick jag upp hoppet lite. De skulle höra av sig när han vakna så åker jag och hämtar honom. Jag ska över höra med dom då om jag ska vars hemma från jobbet imorgon också eller om jag kan börja då. Annars startar jag nästa vecka på riktigt. (Om vi inte åker på nån sjukdom igen)
Sista jag skrev var vi i Sälen, och vi åkte sedan hem på söndagen, köpte en trumma till Thilo som höll i två dagar innan den gick sönder, skit grejer!

Vi har haft besök av Emelie och hennes tjejer Linnea och Elsa, dom var efterlängtade!

Det har även vart alla hjärtans dag och jag fick så fina blommor och choklad av min älskling <3

Vi har haft Enoksson, Amanda, Felicia och Viktoria hos oss i helgen och vi bjöd på tacos och snacks till kvällen, och kollade på film. Var riktigt mysigt!

Nu ska jag passa på att göra lite nytta innan förskolan hör av sig, puss och hej


Experium

Idag har Mattias och Danne vart i skidbacken och jag, Gerda, Ann och Ronny med alla barnen åkte till badhuset här i Sälen. Nöjda barn som var helt slut när vi kom tillbaka. Alla barn och vuxna somna av innan middagen. Nu på kvällen har vi ätit tacogratäng och myst i stugan. Imorgon eftermiddag går bilen hem till Avesta igen.


Sälen

Igår efter förskolan åkte vi mot Sälen. Bilresan gick bra förutom lite gnäll i bilen när vi var i Malung. Väldigt bra vart de faktiskt :) vi kom dit ensamma och packade upp och tände brasan. La Thilo och lite senare kom Danne, Gerda, Tilde och Ella.

Idag har vi vart till pulkabacken och åkt och när vi kom tillbaka till stugan kom Ann och Ronny. Så nu är vi alla samlade. Ätit mat, dansat och busat. Imorgon ska nog vissa åka slalom och några till badhuset. Jag och Thilo tar en vända till badhuset iallafall sen får vi se hur dagen ser ut.


Inskolning

Nu var de väldigt längesen sist. Som vanligt är jag inte den bästa på att uppdatera. Men förra tisdagen var de begravning för Mattias farfar. Var en väldigt fin begravning. Vila i frid Gunnar!
På kvällen sedan bjöd vi över hela familjen på min mammas sida. De vart fullt hus kan man säga. ;)

Tre stora pizzor gjorde jag som vart väldigt goda. Sedan har vi vart till Ikea och handlat lite möbler till hallen. En byrå och en till byrå som vi ska ha och sitta på. En tavla fick vi med hem också och lite annat smått och gott. I fredags vart de utgång med Cilla, Tessan och Emma. En jätte kul kväll med massa dans!

Elin och Elsa fick agera sminköser innan, tack tjejer! <3

Rummen börjar ta form, men är en hel del kvar att fixa känns de som.
Nu i måndags började första veckan av Thilos inskolning på Blåkullen. Måndagen var vi bara där en timme och lekte. Sen vart de tisdag och onsdag 9-11. Torsdagen fick han vara där 9-12 och åt även där. De har gått bra, inte så ledsen alls nästan. Var en dag som han var lite ledsen precis innan jag kom tillbaka men annars oväntat bra. Jag, Mattias och Thilo tog en vända på stan och handlade lite grejer till förskolan, men en del kvar att handla. Fick en hel lista på saker som skulle handlas. ;)
Tog en pizza på stan också.

Thilo stoppade om mig och dockan med en varsin napp på varsin sida, de tyckte han var mysigt!


RSS 2.0