Fornby klint

Igår var jag ner på stan och shoppade lite igen, men den här gången till mig själv. Hittade lite byxor som jag är i stort behov av, så jag känner mig nöjd :)
På kvällen sen kom Ann och Ronny till oss och vi gjorde hemmagjord pizza och åt tillsammans. Mycket trevligt!

Idag har vi vart till fornby klint och åkt pulka och grillat med mamma och syskonen. En bra dag och skönt att vara ute. Påvägen hem åkte vi förbi min mormor och fikade.

Jag hittade en väggdekor på stan som jag satt upp i Thilos rum.


Sjuk- och badhus

I onsdags hade jag och Thilo besök av Emma, Zoe och deras lilla bebis. Barnen lekte så bra och vi åt lite lunch tillsammans. En mycket bra dag! Mattias körde dock in handen i slipmaskinen på jobbet så han är nu sjukskriven. Inte lika kul :/

Igår var jag och Ann till lasarettet i Falun med Thilo. De gick bra men de tog nästan hela dagen. Thilo fick lugnande och sedan fick han sova så de kunde röntga hans huvud. De vill kolla hans skallben så de är stort nog åt hjärnan att utvecklas.

Lika trött var han när han kom hem, var jätte svårt att väcka honom och de är ovanligt ;) halv sju fick vi liv i honom och då brukar han vanligtvis sova vid åtta, halv nio.
Idag har vart en fullspäckad dag med massa roligheter. Morgonen startade med en sväng ner till stan och möta upp Emma, Zoe och bebisen. Fick med mig lite smått och gott hem ;) endast till Thilo då som vanligt :p haha! Men imorgon ska jag nog hinna med lite shopping till mig själv också :)

Sedan hem och bytte om så mötte vi upp Gerda, Ella och Tilde vid badhuset.

Inga badkrukor de här inte ;)
Sedan åkte vi hem och sov middag och åkte sen till min pappa som bjöd på tacos. Mattias åkte till liljan med några kompisar och skulle kolla på band som spelar.
Elin, Elsa och stefan följde sedan med hem till oss. Jag natta Thilo och sedan har vi bara haft lite myskväll. Tog ett glas vin och suttit och snackat. Nu är de snart dags för sängen för min del. Puss och godnatt


Söndag

Mattias har vart och åkt skidor idag så jag och Thilo tog en heldag hos min mamma. Har vart trevligt, Thilo var ut och lekte lite med Lovisa också.


Helg igen

En snabb uppdatering får de bli nu innan sovdags. Förra helgen var jag till Västerås och hälsade på Anna. De vart utgång och riktigt kul att dansa. Dagen efter tog vi de lugnt och bara myste i myskläder. En toppen helg och var jätte kul att träffa Anna igen <3

Sen har veckan mest rullat på. Donat en hel del i lägenheten och börjar få iordning.

Thilo är riktigt snäll tycker jag, snor dockans napp och sitter sedan på den. ;)

Thilos rim börjar ta form!

Idag har vi vart och lekt lite med Zoe, Emma och lille bebisen. Trevligt som alltid. :)

Idag har jag även vart till jobbet igen och fyllt i de sista papperen. Två veckor kvar tills Thilo börjar förskola och fyra veckor tills jag börjar jobba. De går snabbt nu. :o
Imorgon åker vi till min mormor och morfar och hälsar på.
Puss och godnatt


Vintercrusing med pulka

Nu på kvällen tog vi pulkorna och Thilo, Lovisa och Joel ner till stan och kollade crusingen. Var svinkallt ute men vi satte på oss ordentligt med kläder så de var friskt att gå ut. Var inte så mycket folk eller bilar ute vilket var lite väntat men vi fick se mamma och dom och fick vinka lite så vart vi nöjda. :)

Röda om kinderna var vi alla fem. Trötta är vi allihopa nu också så blir nog sovdags snart. Imorgon är de röd dag vilket innebär att vi är lediga allihopa. Skönt! Och på lördag åker jag en sväng till Anna i Västerås och har sleepover. Ska blir riktigt mys och ska bli så kul att träffa henne igen!
Puss och godnatt


Thilo

Vart iväg på fotografering med Thilo också. Så söt så <3


God jul och gott nytt år

Nu ska jag äntligen ta tag i de här, julafton, nyår, flytt och massor har hänt sedan sist. Här kommer massa bilder från senast.

Alla julklappar vart inhandlade precis i tid. Ida var förbi innan jul och gav både mig och Thilo julklapp. Vi vart så mysiga så, och thilos första julklapp ;)

Mysiga myskläder! <3
Sedan vart de dagen för jul och då var vi överbjudna till pappa på middag och så bytte vi julklappar. Var en trevlig dag! :)

Fick se lite gamla kort hos pappa också när vi var små.

Efter vi vart hos pappa var de ju den årliga uppesittarkvällen som vi i vanlig ordning hade med lite vänner. Enoksson, Ersson, Andersson, hans tjej plus barn och Amanda var här och vi spelade lite Bingolotto och åt gott. Men inte vann man nått den här gången heller :'(

Julafton startade hos Gerda och Danne med familj och Ann och Ronny. Frukost och lunch blev de där och så kom jultomten med julklappar.

Sedan var vi till mamma och Steve med alla syskon. Jultomten kom även dit och en himla massa julklappar vart de.

Juldagen var vi helt slut efter en super bra och trevlig julafton. Vi tog de lugnt hela dagen och packade upp de julklappar vi fått. På kvällen sedan gick jag ut med Wahlund och Malle, lite förfest och sedan torp. Var en kul kväll men väldig mycket folk ute.

Vi har haft besök av Lovisa också och Thilo tycker de är så kul att leka med henne.

Tokthilo har noja på att ha mina kläder på sig ;D
Mattias har sedan jobbat hela veckan vid mellandagarna. Så jag och Thilo har pysslat lite hemma, vart till kupolen och Ikea med syskonen, hämtat och monterat nya soffan.

Nyårsafton var vi till mamma och åt middag och sjöng kareoke. Sedan hem och natta Thilo. Vi satt uppe till tolvslaget och kollade fyrverkerier på balkongen och de var faktiskt en hel del.

Sedan har jag och Thilo vart och hälsat på bebis, 6 dagar gammal. Emma och walles lilla prins. Så söt och Thilo hade saknar att leka med Zoe märkte man. Var en mycket trevlig förmiddag.
Jag och Mattias tog Thilo till badhuset i förrgår också, var riktigt uppskattat tycker vår badälskare ;)

Lovisa kom till oss igår också och sov över. Både joel och Lovisa ska sova här inatt också när de är vintercrusing.


RSS 2.0