Fest

Igår va jag och Jessica till Borlänge igen och hämtade linnerna som vi hade beställt till vårt UF-företag :) Vi båda passa på att kolla runt lite på kupolen, jag köpte ett linne och ett par trosor. Sen åkte vi hem och packade med saker och köpte dricka för vi skulle gå ut på krogen senare. Viktoria följde med också!  -de var jätte kul, vi dansa typ hela kvällen ;) Och nu ligger jag i sängen dagen efter och väldigt trött, har ont i magen för jag är hungrig! Osv... :P


Jag & den bästa!<33333


Snart lär jag börja tänka på den här kvällen också, ikväll ska jag festa med Amanda, vi ska klä ut oss, sen ska vi till Villborg och festa. (y)



Haha, min syster är bra gullig;)

- Min födelsedag om 9 dagar                                                     
- Jag vill fila idag
- Jag mena fyla
- Eller jag vet inte hur de stavas
- Fyla eller fila
- Hallå
- Fyla
- Eller
- Jag fyler åtta om 9 dagar


Room 6

Igår fick jag gå upp tidigt för skulle til tandläkaren i Västerås, men de gick bra iaf. Sen va Amanda hos mig hela kvällen och vi kollade på skräckfilm och snacka en massa :)) Skoj! Mattias var i Västerås under tiden så vi var själva där hemma, och filmen var skiit bra (y)


Vi kollade på "room 6".

Och ikväll får vi se om de blir nå fest eller nått, vet inte bestämt riktigt än :P Men imorgon blir de festa iaf :) (y)


Pizza

Va nyss och åt pizza med Mattias :)

<33333333333

 


Fotostudion igen

Nästa månad åker jag och Mattias till Stockholm till "the studio" och knäppa kort! Jag har vart där förut, men den här gången ska jag dit med Mattias! :) Vi ska knäppa parkort tsm! <3




Kicks

Jag fick ett present kortKicks av Edla i efterskott för jag fyllt 18. Fick 500:- där :)


5oo:-


Jag köpte:
Hårborttagare - 95,00:-
Läppglans - 149,00:-
Deodorant - 35,00:-

Sen var jag ju med Mattias till frisören, de vart bra tycker jag, de vart kortare än vad ag trodde de skulle bli, men de vart bra ändå :) Ska knäppa kort på de sen!



Såhär ser jag ut idag, sliten & trött.. bara ligger och softar och kollar på tv, ska sätta på andra avenyn och idol på datorn nu, och se på dom sista avsnitten som jag har missat.. Sen senare ska jag och Mattias till mamma och vara barnvakt :)


Höstlov!

De var jätte kul i Lördags på festen :) Först va vi hos Amanda, sen gick vi till Ewe, sen slutade festen hos Backlund :)  , Kom hem runt 4 tror jag ^^ . aja, Igår va jag med Mattias och Emma till Vega och vi åt pizza! Sen åkte vi till mamma och hälsade på.

Och nu har vi LOV :D Fan va skönt, är så jävla trött , så behövde de här lovet nu. Idag ska jag med Mattias till frisören, ( och han får inte klippa sig kort för mig, då blir jag sur (a) . Sen ska vi till mamma och fixa lite saker.

Ett kort jag hittade från i Lördags när jag var och hälsa på Anna..

Fikade lite och hade trevligt :)

OCH JAG LÄNGTAR TILL HALLOWEEN! Jag vill på star och dansa! :)

Fest/ Bio/ Fest

Igår vart de fest. Jag, Jessica, Elin, Mattias, Jonas förfesta lite med mamma och några andra ;) Sen gick vi ner på stan och gick in på krogen (Kingen) och dansa!  De va massa kul :)
De vart rätt mkt dricka, men jätte kul var de.

Idag har jag vart trött hela dagen, men jag och Mattias åkte till Anna ett tag på eftermiddagen och hälsade på för hennes syster var där och jag har inte träffat henne på jätte länge, så de var kul :)

Så nu ska vi ner på coop och handla nå godis och dricka, för vi ska på bio med Mattias, Anna och Stefan. Vi ska se "Tjejen som lekte med elden".

Sen direkt när filmen är klart ska jag till Amanda och festa :D Hon har fyllt år så :) GRATTIS <3




Frukostmöte/Laserdoom

Först var jag JÄTTE nervös inför frukostmötet, men de gick rätt bra ändå, skönt sen när de var gjort! :)
Alla rådgivare till våra företag var där, rektorn, Tidningar, Lärare, Syon osv, vi vart sammanlagt 49 st vi skulle ha presentation för.

Efter de var gjort fortsätte vi att jobba med vårt UF- företag :)

Sen när jag kom hem var de att skynda sig att byta om och äta, sen åka till Borlänge, för jag skulle med Mattias och hans bror och hens tjej, och deras kompisar till Laserdoom.



Men jag förlorade STORT! ;D
Jag fick typ 600 poäng och domm andra fick mins 3000 poäng ^^
haha, jaja, de var kul iaf! När vi kom hem var vi trött och satte på en film och bara mys! :) <3




Attgöralista!

Kom precis hem från dansträningen, va väldigt trött innan träningen, men de var skönt att komma iväg lite och träna. Sen hämtade Mattias mig efter träningen, för de var så mörkt och dimmigt, så jag vågade inte gå (a)
Imorgon har vi ingen praktik, för vi ska hålla på med UF hela veckan i skolan.


De som händer:
Tisd- Presentationen ska in. Till mamma och hämta min post och hämta ut nått paket från posten.
Onsd- Presentation för massa folk i skolan. Laserdoom med Mattias och massa.
Torsd- UF hela dagen i skolan. Bada med Stefan, Anna, Elin & Elsa!
Fred- UF i skolan. Fest på kvällen, krogen!
Lörd- Festa med Amanda.
Sönd- Bara ta de lugnt hoppas jag! :)



Gammal bild :)


Me like

Åhh, vart helt kär i den här klänningen ! Men så tog den sista storleken av min storlek precis slut nu, så hann inte köpa! :( åhh!




Badhus/Donken

Kom precis hem nu, har vart på badhuset och badat med Mattias :) Sen åkte till till Mc Donalds i Hedemora och åt, jag åt en Big Mac!


+



Och nu sitter vi hemma igen och håller på att bestämma vilken film vi ska se ikväll :)


Godmorgon

Ställde klockan imorse för Anna skulle hämta Elin&Elsa som sov här inatt! Och dom åkte precis, så jag la mig precis i sängen igen och nu ligger och tänker, vet inte vad jag ska skriva riktigt. Men funderar på vad man ska hitta på idag, är sugen på att hitta på nått, men inte för mkt, för är så trött nu för tiden.Kan bero på vädret och att man inte är fullt frisk.



Haha, tycker den här är så jävla rolig ;)



Sötingarna E & E

Elin & Elsa är här och ska vara kvar här över natten, Myspys! Filmkväll! :)<3




Jag vet att jag är självisk, barnslig... osv. osv... , du behöver inte säga de fler ggr! Jag borde veta de redan, eftersom du säger de till mig ungefär en gång om dagen....



Kärlek!

Kom precis hem från skolan, vi slutade lite tidigade idag för vi hade inget mer att göra idag på UF. Skönt att komma hem lite tidigare en dag :P

Nu sitter jag och väntar på att Melinda ska komma, vi ska ner på stan lite och kolla, sen blir de nog film kväll :) Kolla på lite filmer och så :) Madde kanske kommer också!

Två bilder på mig och min älskling! <3


<3


Älskar dig! <3


Evanescen

Två bra låtar med Evanescen!


Evanescen - My immortal


Evanescen - Bring me to life




Blablabla..

De vart inge bad igår, både jag och Mattias var för trötta för de, sen hade jag ju lovat att vara barnvakt så vi skulle inte hunnit, och vi ville inte stressa. De får bli en annan dag! :)
Inatt har jag inte kunnat sova nästan nånting, jag hostar som satan, och har jätte ont i huvudet!  Så de vart ingen praktik idag. Måste vila så jag blir frisk.




Vad ska man säga? nu ska jag gå och äta frukost! 

Juste, min kompis Jessica G, har precis fått en son! :D Åwh, jag har fått sett han på en bild än bara, men huuuur söt som helst! Längtar tills jag får se honom irl! ;)



Johan Falk

Jag & Mattias håller på att kolla på "Johan Falk" filmerna! Skit bra är dom, rekommenderas! (y)




7 månader

Sitter på min APU plats nu och har lunch, vi ska snart börja jobba igen! Idag är de min och Mattias 7 månadersdag! <3 Älskar dig underbaring! ;*

Efter jag slutat praktiken ska jag och Mattias till Metropoolen och bada, senare på kvällen vid kl 6, ska jag vara barnvakt åt Lovisa och Joel, mina småsyskon!




<3




Idag blir de att bara ta de lugnt,  blir film och mys! ;*




Come and hold my hand
I wanna contact the living
Not sure I understand
This role I've been given
Not sure I understand




Nelly.com

Ligger här och har tråkigt och ont i huvudet! Kollade på skor på Nelly.com precis....




Snygga? :o   Ge miiig!




Sjuk

Igår på kvällen när jag & Mattias kollade på film började jag få ont i halsen och fick rethosta, kände att nu kommer jag snart bli sjuk :s Sen la vi oss, och jag kunde inte sova, så låg vaken ungefär en timme innan jag somna...  OCh nu när jag vakna idag kände jag mig helt slut, jag har skit ont i huvudet och är jätte förkyld!  Suck, hatar att bli sjuk.

Blir att bara ta de lugnt idag om jag ska bli frisk snabbt.  Nu ska jag gå och göra iordning en macka sen lägga mig igen :)   Hörsdå!


Annonsbladet

Vi vart ju intervjuade av annonsbladet i skolan för en veckan sen ungefär, jag och dom i mitt uf-företag ringde till dom och fick tid för intervju där vi berättade om vad vi gjorde i skolan, och nu idag kom de hem till oss :D


Vi på framsidan först :)


Emelie, jag, Jessica, Cilla och Ida :)


Godmorgon

Vaknade typ nyss, 13.17 .. nästan sovit bort halva dagen, men gick upp till Amanda, Rebecca och Mattias som redan vaknat och kolla på film Monster vs Alien.


Rätt rolig film :)

Jag är jätte hungrig nu! Så lär äta nått nu.


Jag skriver mer senare!


Restaurang

Va på restuarang nyss med Mattias, Danne, Corre, Andersson, Jannice och Frida. Gott var de :) Men jag var så himla trött, så kanske inte var så social, men men :)

Nu sitter jag hemma igen iaf och kollade nyss på körslagen! Rebecca och Amanda, mina syskon är här och sover också, Dricker dricka, äter chips och lite godis :)



Star Hotell

Igår hade vi förfest hos Mattias sen gick vi ner på Star Hotell och dansa dansa :D Skit kul var de :) Träffade massa andra kompisar på krogen sen också :)

Lite bilder från förfesten :


Jag, Mattias & Jonas

Elin, Ida & jag


Elin, Stefan, Ida, Jag och Mattias

Anders & Ida

Jag, Anders & Ida


Jonas & Elin

Elin, Jag & Anders

Elin & Jag

Elin, Jag, Anders, Ida och Stefan

Mattias



Avsutar med de kortet, och tackar alla för en rolig kväll :D


Brrr kallt...

Skit va kallt de är på morgonen! När jag ska ner på praktiken håller man jag på att frysa sönder! :s satte på mig hallsduk, mössa, vantar och hade uggsen på mig ner till praktiken! :P Lite varmare iaf.



Idag på praktiken fick vi vara med och lyssna lite i telefonen, sen fick vi arbeta lite själva och fylla i medlemskap. Sen fick vi sluta en timme tidigar för de fanns inte så mkt att göra. Imorgon kommer vi få egna inloggningsmatrial och datorer så vi kan jobba mer självständigt! :)

Nu sitter jag och väntar på att Mattias ska komma hem så vi kan åka till hans föräldrar och äta korvstroganof och ris :) MUMS! ;*

Ihelgen har jag och älskling vart barnvakt åt mina syskon för mamma var på kryssning, de gick bra de också! (y). 



IKVÄLL ÄR DE ANDRA AVENYN! <3 :D
älska!

 



Idol

Mina favoriter!


Erik


Tove



RSS 2.0