Haha, alltså

 Jag kommer hem från jobbet och det första jag ser i hallen när jag kommer hem är detta:
 
Finn ett fel!
Haha, handduken hänger bland jackorna i hallen. Min kära Mattias har duschat när han kom hem och sedan råkat hängt den där, fråga mig inte var han gjorde i hallen med handduken. Men så jäkla kul, det gjorde då min dag iaf! ;)
 
Har vart upp till American på lunchen idag och ätit pizza med bästa Nina också som är hemma och är föräldrarledig från jobbet. Var kul att träffa henne en sväng fast det vart lite stressigt. Fick med mig en kasse med kläder hem också. Det tackar jag för! :D
 
Vi tog en promenad till Ica idag och handla lite mat, gjorde hemmagjorde hamburgare, muuuucke gott!
 

Hercules o 10 000 timmar

 Kollade på nya filmen Hercules och tyckte den var väldigt bra! Kollade även 10 000 timmar som också passar en kväll då man inte har nått att göra ;)
 
 
 
 

Måndag!

Då var äntligen måndagen över snart, måndagar och tisdagar är inte så roliga. Alltid extra mycket stress och arbete på jobbet. Går iaf förövrigt bra på jobbet, ska få bli ansvarig för OKQ8 Facebook och det ska få bli riktigt kul. Sen har jag även fått ett annat projekt som jag ska jobba med som också ska bli väldigt roligt. Kul när det händer nått och man får nått varierande att göra.
I helgen tog jag det mest lugnt iaf, skönt med såna helgen också, nästa helg blir det ju Ullared och helgen efter julfest i Danmark, så en lugn helg behövdes nu ;)
Anna kom förbi spontant i lördags och drack lite te då hon var på besök i Avesta, det var kul!
Sen tog jag och Ida en långpromenad igår vilket var väldigt skönt.
 
 

Outfit

Eftermiddagen/kvällens outfit! 
 
 
 

O`learys

 Min underbara käraste bjöd på mycket god mat på O´learys ikväll! Helgen börjar väldigt bra lär jag säga, nu ska vi snart öppna chipspåsen och sen blir det Idolmys. <3
 
Mattias hugger in direkt! ;)
Och det blir det gamla vanliga på menyn, måste vara rädda för att testa nått nytt!
 

När tjejerna på skolan bär klädesplagget distraheras killarna

 Vad fan är det här för jävla påfund?!?
"När tjejerna på skolan bär klädesplagget distraheras killarna", alltså kan killarna tänka med nått annat en kuken för en gångs skull, okej nu låter det som att jag dömmer alla... men det gör jag verkligen inte. Men blir bara frustrerad när jag läser sånt här. Distraherar killar för att man bär tajs eller leggins är sjukt. Kvinnoförnedrande!!
 
 
När eleverna kom tillbaka till skolan efter sommarlovet hade rektorn infört nya regler.

På Skyview high school i Montana i USA är det inte längre tillåtet för eleverna att bära leggings, vilken Ktvq rapporterade om tidigare i höstas.

Anledningen? När tjejerna på skolan bär klädesplagget distraheras killarna.

– Vi behöver en miljö som främjar lärandet, har rektorn på skolan, Deb Black, tidigare sagt till Ktvq.

►Proteststorm mot klädkod: ”Föder våldtäktskultur”

I reglerna står att ”leggings och tajts INTE är byxor” och att plagget endast får bäras tillsammans med till exempel kjolar eller klänningar. Leggingsförbudet har orsakat protester på skolan.

– Jag tror att förbudet kristalliserar sexism och kvinnohat som har blivit förhärskande i samhället. Det lär oss att vår kropp är någonting vi ska dölja och att en mans utbildning är viktigare än en kvinnas, sa en elev vid en protest tidigare i höstas.

Förbudet har inspirerat fler skolor i området att ta efter klädkoden.
Källa: Metro

The hunger games 3 part 1

Igår var jag, Mattias, Amanda, Joakim och Felicia på bio och såg nya filmen The hunger games 3 part 1. Filmen var jätte bra tycker jag. Vart glad över att det inte var så mycket action som jag trodde ;)
 
 
 

Help me?!

 Kan inte bestämma mig för om/vilken/vilka jag ska ha. Tänker klänningar till julfesten i Köpenhamn och julafton.
 
 

Middag

Fyfasen vilken skön helg det här har vart. I fredags vart det bara myskväll hemma med älskling och kollade på Idol.
På lördagen kom min bror Stefan och hans tjej Emilia över hit så vi bjöd på lite mat. Var trevligt!
 
 
Idag har jag vart duktig och vart till gymmet och kört ett pass. Vart ett rump och benpass tillsammans med Anna, Elin och Elsa.
Nu tvmys hela kvällen med träningsvärk ;)
 

Torsdag

 Idag har jag haft en supertrevlig kväll med Jessica G, har suttit och snackat till en kopp te och sedan tog vi en längre promenad. Skönt att komma ut och gå :) På jobbet har vi bytt platser och flyttat runt, det var inte bara de heller, massa kablar som skulle i och internet försvann.. allt krånglade i princip men tillslut fick de till de :) Vart iaf mycket bättre plats nu, har suttit ute i gången och man har blivit störd av alla som sitter på telefon och går förbi, nu sitter jag längre in så det blir nog bra det här :) Imorgon är det äntligen fredag och helg!!
Puss och Kram
 
 
 

Skulle man bli tokig?

 En sån här väckarklocka skulle jag behöva ;)
 
 
Väckarklocka som skjuter iväg en propeller när den ringer. Den slutar inte ringa förrän du snällt placererat propellern på sin plats igen. Phu!
 
Länk till klockan: Klicka här
 

Onsdag

 Idag vart det lunch på thai med Emma, lyxa till det en onsdag är inte helt fel ;)
 
 
Efter jobbet gick jag över till Ida och hade "bonde söker fru-kväll", drack te och hade mys. Trevligt som vanligt! :)
 
Igår var jag och simma med pappa och Elsa i badhuset, valde dock fel dag tror jag.. var rätt mycket folk där så vart inte så många längder, men lite träning vart de.
 

Till salu i Kalmar

Från utsidan ser det här huset, som just nu är till salu i Kalmar, helt normalt ut. Men det är från utsidan det.

Skapligt häftigt hus (om man gillar sånt där). Det kunde man inte tro!

 

Olearys och punk-kväll

Gick hem från jobbet i onsdags för hade sån magvärk, låg i sängen resten av dagen.
På torsdagen vilade jag också i princip hela dagen, hade bokat tid hos Emelie F för att fixa naglarna så åkte dit en sväng bara. Mycket nöjd vart jag! Tack stumpan! <3
 
 
Fredagen låg jag också däckad i sängen hela dagen men började bli bättre då under dagen. Den där magvärken kommer och går verkligen hur som helst, drygt! :( Min mamma och min lillasyster Amanda fyllde år så vi åkte dit en sväng på kvällen och gav lite presenter.
På lördagen var iaf jag och Emelie F till Olearys och åt lite och sedan bowla vi. Ena nageln gick av (hur smart är man egentligen) och jag förlora :( Haha men nageln är fixad igen så allt är i sin ordning.
 
 
På kvällen sen kom Andersson, Enoksson, Ersson och Emelie över till oss och drack lite. Sen gick vi ut på Kingen på punkkväll!
 
 
I morse tog jag och älskling en promenad och stanna och åt mat på kungsgatan.
Åkte sedan och firade Tilde som fyller 1 år, sedan åkte vi till Krybo och firade min lillasyster Felicia som fyller år idag. Åkte sist men inte minst till pappa och firade farsdag.Blev bjudna på mat också. Har vart en väldigt trevlig dag och träffat mycket folk!
 

Bonde söker fru

 Åh bonde söker fru är så pinsamt i år. En kille visar inget intresse alls, en går bara på utseendet, en är skit slibbig och gubben är rätt gullig. Alltså jag förstår ju faktiskt att folk väljer att lämna.
Men när man läser aftonbladet så förstår man ju att det är mycket tv också, de vänder och vrider på mycket och får det att bli intressant att se på. Älskar bonde söker fru ändå, och nästa vecka ska jag och Ida ha "bonde söker fru kväll" ;D
 
 
 

Smink

 Köpte lite nytt smink :D Det är konstigt det där att allt smink alltid ska ta slut samtidigt. Nu fattas bara ny rouge sen ska jag nog ha allt jag behöver. Snälla Elin E följde med mig upp på stan och hjälpte att välja ut!
 
 
Igår var jag och Elsa upp på stan och shoppade lite presenter, hittade alla presenter förutom till mamma. Men henne har jag köpt till idag istället. Tror alla kommer bli nöjda. Amanda och mamma fyller på fredag, Felicia och Tilde fyller på söndag + fars dag på söndag. Är mycket nu ;)
 
Mattias förstörde min pumpa i helgen :'( Han måla den på fyllan så jag fick ingen chans att göra den fin. Men jag lär ju säga att hn gjorde det bra ändå för att ha druckit ;)
 

The Purge- Anarchy och Blended

Igår var det planerad utgång, meeeeeeeeen jag jag låg bakis i princip hela dagen så vi stannade hemma istället. Var chafför till Ida och Markus och sen hade jag och Mattias filmkväll, köpte hem lite god mat och kollade på två bra filmer.
 The Purge- Anarchy och Blended
 
 
 
 
 

Halloween

I fredags efter jobbet åkte jag, Mattias och Ersson till Emelie och Chrille i Fors. Tog ett glas att dricka där och sedan gick vi vidare på fest hos Niklas och Lovisa. Var en massa folk där så det var kul. De hade en lek där vi skulle rösta fram bästa klädseln för kvällen och Mattias vann av killarna, grattis älskling. Han såg faktiskt riktigt bra ut, (alltså läskig med sin sminkning).
Sen beställde vi taxi och drog ner till stan och gick på krogen och dansa. Hade en himla kul kväll men våra vänner. <3
 
 

Vann pris

 I fredags körde vi bingo på jobbet och priset var en pumpa. Inte direkt vad jag önskade men jag vart vääääldigt glad att jag vann!! :D Jag vann för en gångs skull. Wihho, Elin vann också en så vår fredag var räddad!
 
 

RSS 2.0