Pic.

 
Två bilder från sätercrusingen tagna av Anna och Stefan :)
 
 

Suck

 Gick hem idag när det var två jobbtimmar kvar, hade så jäkla ont i huvudet, kände att jag höll på att bli sjuk redan igår. Suck har inte tid med det! Aja, när jag kom hem somnade jag i soffan och Mattias väckte mig sedan vid åtta. han hade gjort god mat som stod framme, min fina älskling är bäst!
 
Vaknade och åt sen åkte vi för att fixa resväska till turkieresan. Det närmar sig!! :)
Nu ska jag gå och lägga mig för att hoppas att jag mår bättre imorgon.
 
Puss
 

Fika/stan

Idag efter jobbet gick jag och Amanda ner på stan och shoppa lite kläder åt henne. Hittade en massa snyggt så hon fick med sig två bysor och två tröjor med sig hem. Sen tog vi en fika på Café la rose innan jag lämna av henne vid bussen. Hon ska hem nu efter en vecka hemma hos storasyster och Mattias.

Nu ska jag och Mattias göra mat och sedan blir det att läsa engelska bok.

Puss

 

 


Kläder

I fredags köpte jag lite nytt. Köpte två klänningar, leggins och hårfärg.

Köpte även lite underkläder idag.

 


Nytt

Jag och Mattias har köpt en äggkokare och sen en sodastream i veckan.
 
 

Helgen

Har haft en galet kul ihelg!! I fredags kom Anna till mig efter jobbet och vi fixade oss och gjorde oss redo för utgång. Mötte Emma på vägen ner till krogen och gick och dansa på kingen hela natten. Hade super kul! Inte druckit så mycket på länge heller, det vart vin, öl, shotar och drickar ;) Kvällen slutade med blod, svett och tårar. Och ambulansen kom... men mer går vi inte in på de, kan säga att jag hade en super bra kväll iaf!! :D
 
Sen på lördagen låg jag och Amanda och sov hela dagen, kl fyra gick vi upp igen när Anna kom tillbaka. Då käka vi och fixa oss igen för ännu mer party. Ida om förbi och vi tog ett glas vin innan David kom och hämtade oss. Hämtade upp Mathilda och drog till Jockes fest. Hade en super kul kväll där också, dock lite mycket alkohol där med ;) Haha, men helgen har vart super.... och idag var jag, Mattias, Amanda och Anna till Tai och käka, sen mötte jag och Anna upp Emelie L och Emelie W för lite fika, mycket trevligt. Sen åkte vi hem till mig och drack lite te och snacka skit. Nu har Anna åkt hem och jag är helt slut. Tror jag supit bort alla hjärnceller denna helg!
 
Nu ska jag, Mattias och Amanda fixa lite mat, ska duscha och sedan blir det filmmys! Puss på er
 
 
 

Cafe la rose

Fikar med mina fina vänner på cafe la rose! :) <3


Fredagskväll

Haft en super kväll! Skriver mer om det den, nu har jag besök :) puss


Arg...

Så jäkla arg………………….på mig själv!! Jag hade skrivit klart en engelska uppgift på tre sidor som tog en himla tid. När jag äntligen började känna att jag var klar och var nöjd så ”sparade jag ner det”, trodde jag. Sen bara poff, helt bort! Jag har letat sen kvart i 12 igår natt till sent sent, men hittar inget. Så det är väl bara att se glad ut och börja om på den! Skulle vara så jäkla skönt om jag fick klart den nu, då har jag bara engelska bokrecensionen kvar. Men men. Fick bekräftat nu på jobbet att den tyvärr måste vara helt försvunnen. :/ Har iaf lunch nu och sitter och steket ute i solen. Underbara dag! Sen är det bara eftermiddagen kvar med fredagsfika och allt. Sen hem och Anna kommer och hälsar på mig över helgen. Mattias åker iväg över helgen så jag och Anna ska ha en riktig tjejhelg!!! Åh nu vill jag bara hem! :)

 


Onsdag

Efter jobbet hämta Mattias mig så åkte vi och körde ett gympass tills svetten rann ;) Sen åkte vi hem och duscha, tjejerna hjälpte till att göra mat idag igen. Idag gjorde vi skinka och vitkålsgratäng.... super gott!! Sen mötte jag Ida på en cigg och snacka lite skit innan ju nu satt mig i soffan för att ha myskväll och kolla lite film. Men de andra vill se skitfilmer, så vi får väl se hur intresserad jag är av tvn ;) Kanske kommer upp ett till inlägg senare om jag får för tråkigt.
 
 

En film på när Emil hoppar häck på power meet ;)
 
 

Älskar vädret!!!


Movies

 Tips på två bra filmer!
 
 
Har du nå bra filmtips?
 

Tidsinställt inlägg.
 

Dagen

Känns som att denna dag har vart hur lång som helst... Men först gick jag och plugga engelska en och en halv timme under jobbtid, så nu är jag faktiskt inne på de uppgifter som ska vara inne nästa vecka. Och den uppgiften är snart klar!! :) Känns super skönt! Efter jobbet mötte jag Moa på en fika på Café la rose. Alltid lika trevligt. :) Sen hade jag en snabb teledejt med Anna innan jag kom hem. Hade fyra sykon här när jag kom hem så fullt hus. Sen hjälptes vi åt allihop att göra kassler och purjolöksstuvning, alla var så duktiga att hjäla till. Så gick super smidigt. Nu är vi mätta och belåtna och sitter och kollar på barnkanalen. ;)
 
Ett kort taget av Emelie Wahlund.
 

Besök

Hade en hel drös med syskon hos mig igår, här var det mys i soffan. Mamma och Magnus var förbi också och fika. Sedan kom min kusin Emma över och två av mina syskon Viktoria och Felicia sov kvar hos oss. Vart pizza och film till på kvällen. :) nu efter lunch är det bara halva dagen kvar, skönt!

Mys till vänster och en jäkla massa såser råka vi beställa till pizzan ;)

 

 


Missen

Här ligger katten och steker. Riktigt mysig katt det här ändå (men säger bara en så länge 😉) haha nejdå, han är fortfarande lite blyg men han myste med oss igår iaf :) nu har vi ett gäng ungar hos oss också och två stycken blir troligen kvar inatt också :) puss så länge


Ute..

Ute och åker motorcykel :)


Ut till hordals skogarna..

Idag när vi vakna åkte vi ut till mormor & morfar och var där under dagen och träffade familjen, mys. Sen åkte vi hem fick Joakim med oss. Stefan, Elmira och hennes son kom och fikade hos oss. Så vart lite övning på engelskan där ;) När dom sedan åkt kom Frida och lilleman förbi med katten. Vi ska nu var kattvakt i en vecka, så får se hur det går, väldigt fin katt är det. Sen har jag och Mattias bara haft mys ikväll och kikat film och tagit det lugnt. Känns som att det behövs efter en intensiv vecka. Nästa helg blir det ju två dagars med Anna så bäst att spara sig tills dess ;D
 
<---Bus Lovica och sedan åt jag, Mattias och Joakim lite tacos --->
 
 

Sätercrusing

Igår var vi på Säter crusingen, hade verkligen super kul!!
 
Här kommer massa bilder från gårdagen!
 
 

Super bra....

Igår gick jag och Ida ut för att te "ett glas" vin.... men som våra kvällar alltid brukar sluta så vart det ju inte bara ett glas, haha. Kul hade vi, och mycket folk var det ute på Kingen. Gick hem vid 2 tiden och helt slut när jag vakna... men dum som man är så får man ju skylla sig själv. Gick iaf bra på jobbet och jag var iväg på en och en halv timme och plugga engelska. På lunchen hade jag min muntliga presentation över telefonen och hon sa att det absolut vart godkänt. Vilken lättnad!! Var så jäkla nervös innan.
 
Efter jobbet åkte jag och älsklingen hem och gjorde super god mat idag igen! Så glad över att vi börjat testa lite nytt nu och tänker lite mer på vad vi äter i veckorna.
Har även pluggat lite här hemma och ska nu slå på en film innan sängen väntar. Imorgon är det fredag och det blir antagligen säter crousingen. Resten av helgen blir nog lugn. Känner att jag bara vill vara hemma och inte göra något alls. :)
 
<---- Pluggning på infokomp & ugnstekt lax med massa gott ---->
 
 

Mums

Vart tipsad om en super god maträtt av Jessica i veckan. Mums! Smidigt och gott :) jobb dagen har gått bra som vanligt, jobbade över till fem idag igen för imorgon ska jag och plugga engelska och göra mitt muntliga prov... Nervös!! Aja, nu väntat jag iaf på ett samtal från Anna så ska jag ut och gå en sväng :) Hörs då. Puss puss


2012-07-17

Dagens outfit.

Idag har det inte hänt så mycket. Jobbat, och vart iväg på engelska lektion på infokomp, gick bra och ska dit igen på torsdag. Sen jobbade jag över en timme och sen hämta älskling mig. När vi kom hem duscha vi och åt hemmagjorde biffar och potatisklyftor med sallad till. Mycket gott vart det!! :)

Sen var jag även och träffade Ida en kort sväng. Nu har jag plugga engelska resten av kvällen och läst i min bok. Mattias har besök så dom sitter och pratar grabbsnack. Själv så tänker jag nog bara gå och lägga mig nu!

 

Pusspuss på er!!

 

 

 


Kings arms middag

Sitter på kingen och äter god mat med Mattias, Emma och fredrik :)


Lördag

 Igår skulle några vänner komm till oss och dricka lite men det vart inställt så jag och Mattias åkte till Horndal istället och var på log fest! Var riktigt trevlig tillställning med massa olika folk i alla åldrar, sen ett bra band som spelade.
Senare mot natten åkte vi till Andersson och hälsade på honom en sväng, satt vid hans bar och tog en öl innan vi drog till Kingen och tog en öl där också. Inge danssugen denna gång så vi satt bara och tog det lugnt och underhållde oss med att kolla på alla andra fulla människor ;)
 
Fasiken vad det spöregnade då också... kunde knappt gå från bilen till krogen :o Aja, när vi kom hem tog vi en varsin filt och kudde och tände ett ljus på balkongen och låg där ute och lyssna på regnet. Super mysigt!!!
 
Logfesten, och sedan försökte jag ta ett kort på Mattias som inte ville vara med på kortet på krogen ;)
 
 

Promenad

Har precis gått promenad på en mil med Jessica, och nu är jag slut och ska ta en tupplur tror jag ;)

 

 


Kings arms

 Jobbdagen gick bra igår, luncha med Emelie Loq. på tai resturangen, mycket gott!! Sen efter jobbet kom Jessica till mig och vi fixade oss inför lite party! Nyman, Emelie L, Kim och Ida kom förbi också så vi satt på ballkongen och hade väldigt trevligt. Sen drog jag, Jessica och Ida till krogen och dansa hela kvällen!! Tack för en bra kväll tjejer och killar! :)
 
Vi hade benvärmare på oss också så vi kom in gratis på Kingen ;) hahaha!!
 
 
 

Pic.

 Här är ett av korten som Emelie W knäppte på mig i torsdag! Nu längtar jag bara tills jag får de andra korten! :D
 
 

Partyyyyyyy!!!!!


Fotografering

Har vart och blivit fotograferad av Emelie W nyss, gick super bra (tror jag) det visar sig när korten är klara :D vart lite regn också men vi klarade oss ifrån det värsta :p Nu ska jag fixa nått att äta!


Movies

 

Igår var ju Moa hos mig och kikade på film, vi såg på Fish tank. Tyckte den var väldigt bra förutom lite långdragen i mitten av filmen och ett riktigt dåligt slut var det!!!!  

 

Handling från tankaner.com:

 

Mia är en stökig 15-åring som bor med sin mamma och jobbiga lillasyster. Hon har stängts av från skolan och är utfrusen av sina vänner. Hennes mamma, som själv var ett barn när hon födde Mia, kan inte riktigt ta på sig föräldraskapet på grund av sin egen förlorade ungdom och bryr sig ofta mer om sina egna pojkvänner och fester än döttrarnas välmående. Men in i deras liv kommer en ny man – Connor - som är rolig, charmig, snygg och bryr sig om dem alla.Till och med Mia börjar öppna sig för honom.

 

 

Sen kollade jag på The Woman i förrgår, handling från tankaner.com:


Hon är den sista överlevande medlemmen av en våldsam klan som har strukit omkring på USA:s nordöstra kust i årtionden. När hennes sista släkting dödas i en strid med polisen lämnas hon ensam, allvarligt skadad och sårbar. Hon blir ett alltför lätt byte för en av ortens jägare, den framgångsrike småstadsadvokaten och allvarligt störde familjefadern Chris Cleek. Med sin skruvade världsbild bestämmer sig Cleek för att ta sig an ett vansinnesprojekt - att fånga och "civilisera" kvinnan. Det är ett beslut som snart kommer att utsätta såväl Cleek, hans familj som kvinnan för livsfara.


Tyckte att filmen var rätt bra, ingen jätte höjdare, men helt okej, däremot tyckte jag inte alls om slutet på denna film heller.... :/

 

 
 

Filmkväll

Mattias var ut på krogen ikväll så Moa kom över och vi köpte lite chips och cola och kika på film. Mycket trevlig kväll :) nu ska jag sova. Skriver ner imorgon. Puss på er


Sluta frestas

 
 
Jaja visst, en annan får jobba! De här veckorna sen jag kom tillbaka från semestern har iofs vart väldigt lugna, men ingen semester här inte...
 
Tagit nya kort till telefonkatalogen idag också på jobbet, får hoppas det blir bättre än det gamla :P
 
 
 

(Y)

Snyggt visa avslut vi har fått in ;) haha tycker ungen har vart riktigt kreativ :p

 


Tisdag

Åh så fin pojkvän jag har. Blir man inte glad när man får ett sånt här sms på jobbet när man bara vill hem? Jooo, jag blir!!!! <3

 

Idag har jag i alla fall vart på gymmet och kört en timmes pass efter jobbet. Kändes riktigt skönt faktiskt. Sen åkte vi hem och gjorde lite mat och jag har precis pluggat lite Engelska.

Nu ska jag plugga lite mer och sedan se på tv och äta morötter resten av kvällen,

 

Juste, grattis till Emelie A som fyller 21 år idag!!!!! <3

 Hoppas ni alla får en bra kväll!!

 

 

 

 

 

 

 


American

Mattias stora pizza på american, jag väntar fortfarande på min :( huuungrig!!


New Yorker

 Köpte lite nya kläder också på New Yorker
 
99kr vit/svart klänning
99kr blå/svart klänning
129kr grått linne
från New Yorker.
Mycket nöjd! :)
 
Hittade en massa snyggt på Gina Tricot också... men hann inte köpa nått där för det stängde. :( Ska ta en vända dit sen och shoppa.

Power meet 2012

 Ursäkta för jag inte bloggat, men eftersom det inte appen blogg.se funkar just nu så kan jag inte blogga om jag inte är hemma och sitter vid datorn! :/ Jävla blogg.se att alltid krångla.
 
Jaja, nu ska jag uppdatera lite vad som hänt under helgen. Fredagens jobbadag gick bra och jag bjöd på Elin och Elsas hemmagjorda bakelser på jobbets fredagsfika. Riktigt goda var dom! :)
 
 
Sen efter jobbet följde Sara med mig hem och snacka lite skit. Hon skulle vänta på sitt tåg som gick sedan, så det var trevligt!:) Sedan duscha jag och klippte Mattias, packade och sedan drog vi oss mot Västerås. Stannade och åt på Max innan vi kom fram. Väl framme öppna vi en öl och fixade oss medans vi väntade på att Emil skulle komma hem från jobbet. Sen gick vi ner och kika på Power meet. Var rätt dött på fredagen (tror vi kom ner för sent ;) ) haha. Men satt där och kika på snygga bilar innan vi drog oss hem.
 
Sedan på lördagen var vi ner på stan och jag shoppade lite kläder (som jag ska visa i nästa inlägg), sedan tog vi en fika på Chicco di caffé och drog sen hem och åt. Sen drog vi ner mot power meet för massa äventyr!!
Tack alla för en underbar helg!! :D <3
 
Chill på ballkongen
 
 

Puss

Idag är det den internationella kyssdagen. Så glöm inte att pussa på alla era nära och kära idag!!
 
 
 

2012-07-05

Jobbdagen har gått snabbt även idag och gick för att köpa fredagsfika på stan efter jobbet. Då dåg jag mina småsyskon stå på stan och sålde bakelser, så köpte på mig 20 stycket som vi på jobbet ska smaska på imorgon ;) Ibland har man tur!
Sen gick jag hem och hann snabbt in i duschen innan Emelie L kom förbi. Vi gjorde lite mat och sedan hjälpe hon mig med engelska. Verkligen jätte snällt! :) Sedan tog vi en paus och drack lite kaffe och te. Ida kom förbi och snacka lite skit med oss också. Sedan åkte dom hem vid halv 10 tiden och jag har pluggat lite mer. Har hunnit ringa Anna en sväng och planerat igenom vad som händer i helgen under power meet.
Nu ska jag snart gå och lägga mig för att orka en sista jobbar dag!
 
Juste har bokat in intensivkurs idag för körkortet. Så i mitten av oktober kör jag på de!!! :) Har också skrivit in mig på en privat tandläkare så blir kontroll snart (inte lika kul).
 
Kort från förra året, helt crazy ;)
 
 

Ice Age 4

 Bokad bio för mig och älskling ikväll i Borlänge!! Mys!!
 
 
 

Nytt

 Har köpt två nya tröjor i Borlänge, nästan likadana dock.. men tyckte om dem båda två. Dem är från VeroModa.
 
 
 

Fikat

Har var och fikat efter jobbet med Moa, en mycket trevlig pratstund som vanligt!! :)<3 Nu ska jag ev. duscha om jag hinner, packa upp resväskan och göra mat innan halv åtta då jag åker till Anna för att plugga lite Engelska under kvällen!!

REA!!

Passa på att shoppa på Nelly, är 50% rea på bland annat alla dessa snygga saker nedan!!
 
 
 

Pluggande + Simlpe Plan

Idag har vart en stressig dag på jobbet för att uppdatera allt man missat och komma i fas igen.. men dagen har gått snabbt iaf ;) När jag kom hem började jag på med Engelskan lite grann, men gick skit så frågade Emelie A i desperat om jag fick komma över och plugga lite där, och det gick bra. Så åkte dit direkt och fick jätte mycket hjälp av henne! Tack så hemskt mycket hjärtat! Sen gick jag hem iaf och var hemma igen halv tio och då hade älskling gjort mat så bara äta och kika på wallander. Har gjort klart det sista av uppgifterna nu när jag kom hem och skickat in det. Så nu är jag i fas igen med det iaf! Känns bra!!! :)
 

Här är Simple plan som jag filmade, var den enda jag kunde filma bra, stod nästan längst fram och det regnade inte då :)
 
 Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen! Godnatt och sov gott mina vänner!
 

Nobels Testamente

Kikat på denna film, är som en kriminalfilm. Man följer en reporter ist för polisen i en mordutredning. Helt okej film!
 
 
 
 
 

Peace and love

Så jävla skönt att vara hemma igen!! Skulle egentligen åkt hem idag men åkte hem igår med Mattias, Danne och Gerda. Var och kollade på Skrillex, Hoffmaestro och Rihanna och Mattias ringde och sa att han var i Borlänge så jag gick ut och träffade dem en sväng, sedan slutade kvällen med en massa bråk (som det gjort varje dag denna vecka) så jag bestämde mig för att åka hem ostället för att pinas igenom en till natt där. Iaf.... det har vart kul också. Har festat, träffat trevligt folk, lyssnat på band och mycket mer. Första natten upptäckte jag att jag bara hade en barnsovsäck med mig... så frös som bara den och var tvungen att köpa en ny dagen efter. Har  både vart fint och dåligt väder. På nätterna har det typ regnat mest och på dagarna har det mest vart fint väder. Det har vart kul men det är också mycket som gjort så det vart en värdelös vecka. Nu ska jag iaf bara ta det lugnt idag, ligger fortfarande i sängen och ska snart ducha. Har inte orkat göra nått alls idag. Till och med beställt online pizza och ätit i sängen till en film ;)
 
 
 

RSS 2.0