Kupolen

Idag efter jobbet åkte jag och Mattias till Borlänge och var på kupolen! :) Jag köpte ett par shorts och örhängen :)



           Klicka på bilderna
om du vill. ^^, 
haha sista kortet är skämtosido :P

Åh längtar till göteborg med familjen, och längtar till grönalund med vännerna och pojkarna ;)

Nu blir de tv men älsklingen! <3





Min dag

Jobbade idag, och dagen gick snabbt... :) På lunhen tog jag och Nathalie en promenad upp till stan och åt :) Efter jobbet gick jag och Mattias till banken och fixade gemensamt konto, sen mötte jag upp Ida och vi tog en fika på stan, kolla lite i affärer och prata massa, :) Sen kom Mattias och hämta mig så jag följde med till Dannes och hans kompisars nya garage och kollade när dom måla lite, sen åkte vi och åt på preem ;P
Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag, och ska snart hoppa in i duschen och sen blir de tv. :)

Köpte lite nya underkläder på stan :)

1

2

De bästa var att båda var på rean ;)



Slänger in en bild på mig från helgen :)


Lillsjön

Efter vi vart och ätit åkte vi till lillsjön och solade lite, skit skönt var de ! :)

Älskling <3

Min kärlek!

Sen åkte vi till mamma, och dom var påväg till fliken, så vi följde med dit och låg och solade lite där också :)
Nu blir de gosa ner sig i soffan med en dricka, macka med stekt ägg och film! Puss


Midsommar

Bilder från i Tordags, vi var hos pappa och flyttade över studsmattan från Anna till pappa, de gick ju bra ;P

:P

I Fredags vart de fest, först var vi hos mig och drack lite, sen till någon Patrik på förfest, sen till Kingen, vart en lyckad kväll ! :)
I igår var vi först till Amanda och förfesta sen till Therese och festa, dans runt midsommarstång och dansa :D






Haha

De finns många fler, men för galna för att läggas ut ;P




Sen vart de Kingen, där mötte vi Emelie och Lars också, så de vart mycket dans med dom under kvällen ;D

Idag har vi vart till McDonalds och ätit ute i solen, skönt! :) och imorgon börjar jobbandet igen ^^,


Såhär såg jag ut :)


bilen

Här är bilderna på Mattias nya bil :)



Pusssssss


Festbilder från Fredagen

Nu kommer lite bilder från helgen som jag snott från Vickan E :)


Jag, Therese, Emelie A och Vickan :)


Emelie A, jag och Therese


folk


:)

Emelie och Jag, hahaha fråga mig inte vad jag gör xD


Jag gör någon min som vanligt :P

Någon och Marcus :)

Hmm :P

:)

 


Ny bil!

Igår var vi ju till Karlskoga och kolla på en bil, och den följde med hem också ;) Den var faktiskt riktigt snygg och bra, så ett bra köp av älskling :) <3 På vägen hem stannade vi till vid mamma och hälsade på en snabbis :)

Jag och Lovica på väg till sandlådan (y) Gullunge

Bild på bilen och från festera kommer snart :)

Idag efter jobbet gick jag till banken och gjorde lite ärenden, sen hem och stekte på lite hamburgare! Sen plocka jag undan lite, Mattias är och hjälper sin bror, men hoppas han kommer hem snart, saknar honom (a)

Puss <3


Helt slut...

Oj, nu är jag verkligen helt slut.. :P I fredags kom Therese först till mig och vi fixade oss tillsammans och drack lite, sen gick vi till Elisabeth och förfestade, där var Emelie A, Vickan, Melinda H, och massa andra trevligt folk.. sen gick vi ner till Star hotell och mötte upp Mattias, de vart en massa dans och drinkar ;) Efter gick vi till American och köpte pizza, sen vart de efterfest hon någon :P Kom hem runt halv fem tror jag ;) I Lördags åkte jag till mamma och grilla med familj och lite annat folk :) Sen när jag kom hem kom Therese och massa av mattias kompisar och vi förfestade lite hos oss först, sen gick vi till Nyman och de kom massa folk, mina kompisar kom också dit, Therese, Elisabeth, Vickan, Melinda, Therese osv :) Efter vi vart där gick vi till Kingen och lyssna på band och dansa :D Också en skit roligt kväll :) Så nu idag var vi precis och åt pizza och nu ska vi iväg till Karlskoga och kolla på en bil som Mattias förhoppningsvis ska köpa :) Sen blir de en dusch och sova när jag kommer hem så jag ocksar upp och jobba imorgon :)

Kommer kanske bilder från festerna sen om jag får bilderna sen :)


:)

De blir party med Tessssan på Fredag ;)


Miss here! <3


Promenix

Kom precis hem från en promenad med Mattias och Simba :)


Simba :)

Mattias och Simba sprang runt och lekte lite ;)

Var riktigt skönt ute, på vägen hem köpte vi pizza som vi nyss åt på ballkongen :)

Nu ska jag kolla på lyxfällan. PUSS

 


Uppdatering

Nu var de ett tag sen jag skrev :/ jag har verkligen haft fullt upp! Har jobbat varje dag, sen både måndag och tisdag har vi flyttat saker till sent på kvällen. så ja, de har vart fullt upp ;) Men äntligen är hon ute, och de känns så jävla bra!! (y)

Pappa bjöd mig och Mattias på tai på lunchen igår ockå, riktigt gott! :) Idag har jag lovat mig att bara ta de lugnt, men så blir de nog inte, lär laga mat snart, tvätta, ska följa med Mattias på promenad med hunden sen, och de blir säkert nått mer också :P

Fick ett presentkort på NetonNet av pappa i studentpresent förresetn, så håller på och kollar runt litevad de är jag vill ha :P


De är så svårt :P Men tror jag ska spara de ett tag till jag hittar nått jag verkligen behöver och vill ha.

Elin och Elsa var här i Lördags också vi hade lite myskväll :) Simba var här också

Så söta så :)

Tänkt slänga in några kort från Studentdagen som jag hittat ^^

Hp07<3

:)

Sen på krogen, (Jag vid pilen) Orkar inte ladda upp fler såna bilder nu :P

Senpå vägen hem så åkte jag runt lite med Mattias kompisar ju som jag minns lite svagt sådär :P Hur fula som helst, men jag bjuder på mig själv som vanligt ;)

Haha, jag var rätt kalas där ;P

hahaha

Aja, nu ska jag nog börja med lite mat :) PUSSSS




Studenten!

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VA VI ÄR BRA! :D

Gick upp kl 5 på morgonen, så kom Jessica, vi fixa oss tillsamman :) Och vi kollade ut, och de regnade :( åh.. kändes inte kul, aja.. (de vart kul iaf! ;) ) Kl 7 gick vi till Idas bror och förfestade alla i klassen, tyvärr glömde jag kameran :/
Sen gick alla till skolan och de vart fika och vi fick betyg, sen middag och sen aulan.. kl 1 sprang vi ut från skolan :D Och de var hur mycket folk som helst där ute, jag försökt leta på mina släktingar, tillslut hitta jag dem ;)

Anna knäppte lite kort, lägger ut några stycken :)

Jag fick lite blommor och nallar :D

Elin, jag och Elsa :)

Jag och Mattias

Jag och min bror, grattis till oss :D

Närbild :)

Sen åkte vi lastbil på flak runt i stan i en timme :) Men de spöregnade och alla kasta vattenballonger, ketchup och ägg. :s så irriterande, eftersom alla hade finkläder på sig, och vissa blev förstörda :7

Sen hämta Mattias och Danne upp mig på stan så åkte vi till Anna på studentmiddag, och alla släktingar var där, jätte trevligt och roligt :) God mat som Anna hade gjort, TACK ANNA FÖR DU FIXADE ALLT DE! :)


Mums!


Vi äter lite :)

Lite blandat folk :) Alla satt lite utsprida i huset, eftersom vi fick inte plats.

Sen fick vi öppna paket! :D Tack alla för både presenterna, blommorna och allt :)

Sen åkte vi hem, och Jessica kom, så vi fixade oss lite :) Vi hämta upp Cilla också, sen åkte vi till Brogård på klassfest, var jätte roligt, sen åkte vi ner till stan och vi gick på krogen, var massa folk och dans ;)

Mötte sedan upp Mattias och hans kompisar och vi åkte runt lite, sen hem, fyfan va trött jag var :P

Lyckad kväll och dag.

PUSS


Studentlekar/skolavslutning

Studentlekarna i Tordags var skit rolig! Dagen började men förfest hos Emelie A, där böt vi om och sminkade oss, och alla såg jätte roliga ut ;D Sen gick vi mot skolan och sjöng hela vägen olika ramsor, (y) :D När vi var i skolan så började studenlekarna, men alla var rätt fulla, så de var inte direkt seriöst ;) Alla kasta vattenballonger på varandra :P Sen gick vi ner till Pizzza huset och alla köpte pizza ^^

Sen var jag tvungen att åka hem lite tidigare, för jag skulle på mina småsyskons skolavslutning. Så jag böt om och bytte kläder, sen åkte vi dit, Elin och Elsa var jätte duktiga, dom spela gitarr själva också inför alla :)
Sen åt vi middag tillsammans, Jag, Mattias, Anna, pappa, Elin och Elsa :)


Foto: Anna


Belen 2010

Nu kommer massa bilder från balen :)

OCH JAG SÄGER VARNING FÖR MÅNGA KORT, KOLLA BARA OM NI VILL!!





























Har många många många fler kort, men jag ska inte lägga ut fler ;) Kvällen var jätte bra, god mat och massa dans sen, mina fötter värker fortfarande sen balen :P

Igår åt vi middag med klassen också på Trapper, mysigt! :) Och idag är de studentlekarna (y) Måste hitta lite fula kläder vi ska ha på oss ;P Får se hur den här dagen slutar ^^

Pusss

 


Stressad

Igår var jag ut en sväng med Emelie A, och Viktoria E :) Var trevligt att komma ut och prata lite, pratade lite om bal och studenten ;)
NU sitter jag med hårrullar i hela håret, för att de ska bli lockigt, ska tillbaka till Anna till kl 3 och ta ur dem och fixa till lite :) Sen kl 4 kommer Jessica, Jesper, Emelie och Lars hit då vi ska dricka lite champagne sen ner till holmen och fota lite, sen till Älvan där balen är ;D Hoppas kvällen blir bra"!

Nu ska jag städa undan lite, Pusspuss

BAL!

Imorgon är det bal ;) och de känns overkligt. Vi är i sista veckan i skolan.. snart kommer vi ut i arbetslivet!
Idag var vi på picknik i Visentparken med klassen, mentorer, rådgivare, Chef på olika banker, VD till UF och massa folk. Vi åt middag och sen fick vi alla UF företag ha ett varsitt tal, som gick.. ja, vad ska man säga, sådär :P haha.. Iaf så åkte vi tillbaka till stan sen, kollade runt i lite affärer och solade en sväng. Sen hem, jag och Mattias skrev ner en handlingslista på allt som skulle handla, ner till stan handlade på bolaget och affären. Sen hem och nu åt vi precis, var vrålhungrig, men nu är jag mätt och belåten :)


Min dricka under veckan ;P

Nej, ikväll blir de duschen och förbereda lite för morgondagen. Ska upp rätt tidigt för ska till Anna som ska fixa mitt hår till balen :)


En riktigt sliten Emelie -.-


Darkness

Skriver kanske mer sen :) Puss


Home sweet home

Hallo! Nu är jag hemma igen.. och de har vart jätte trevligt och kul ute vid stugen. Vi har grillat, spela kubb, badat, solat, vart på festival, fiska, druckit och haft allmänt trevligt :) 
Lite bilder från helgen.


Budd, Ida & jag
     
Fiske och bad ^^


Fint ut mot vattnet :)
     
:)


Simba :)

     

Det vart inte så mycket bra kort, men de var jätte fint där på kvällen vid vattet och solen var påväg ner :)
På lördag kväll kom Mattias dit också med Simba, så dom sov också kvar där =) På kvällen åkte vi in till staden där för de var festival,så vi gick in där på området och dansade loss, skit roligt var de, skit bra musik och massa folk (y) Sen kl 2 så stängde de så då åkte vi hem och drack ett tag till sen var de sovdags, alla var helt slut!

Simba (hunden) älskade att komma ut dit ;) Han sprang och simmade runt i sjön hela tiden typ och fånga pinnar :P

Nu är vi hemma iaf, så ikväll blir de en god pizza! :D 


Nu far jag...

I skolan idag så så fick vi först veta betygen i UF, hm..  både bra och dåligt! Blir så irriterad över vissa saker..
Iaf så gjorde vi ett tal också som vi ska ha på måndag, sen gjorde vi en videoinspelning som vi ska få se på avslutningsdagen! :P
Efter de gjorde jag mitt näthandelsprov, och de gick bra, så nu har jag godkänt i de :D
När skolan var slut gick jag, Emelie och Emelie till pizzerian och åt. :) MUMS.

Nu ska jag och Mattias ner till bolaget och handla lite, sen ska jag möta upp Ida, så far vi till hennes sommarstuga, de blir dricka, sola och ta de lugnt :D Kommer hem antingen imorgon eller Söndag, Höörs! :)

Slänger in en gammal bild!



Soliga dag!

Idag var jag först till skolan och fick reda på lite betyg :) Sen drog jag, Ida och Emelie ner till stan och köpte oss en glass och stekte (y) Sen åkte Ida hem och städa eb snabbis, så jag och Emelie gick ner på holmen ett tag och tog de lugnt :) Sen gick vi hem, jag hämta bikinin och böt kläder, sen mötte jag Ida igen och vi gick till holmen och sola, vi låg där ca 2 timmar, och vi vart helt slut efter ett tag, så jävla varmt! Men man ska inte klaga ;)
Så nu kom jag precis hem, och väntar på min älskling som slutar om en kvart. Då blir de mat, sen till mamma, för vi ska hjälpa till att flytta saker till den nya lägenheten ! :)

Han lite ändringar om min balfrisyr nu också.. ;)

Kollade precis på ett videoklipp, helt sjukt är de. Jag fattar inte hur föräldrarna kan tillåta sånt! :o




Kommentar

Jag fick precis en kommentar, men jag vet inte vem som skicka den eftersom de inte stog någon adress, så jag svara här ist :)





Svar: Jag ska sommarjobba på OKQ8 kundservice under sommaren! Jag har praktiserat där under nästan hela åk 3 i gymnasiet, så dom erbjöd jobb. :)

Hoppas alla haft en bra dag, och fortsatt bra kväll! Puss ;*


Lillsjön

Kom precis hem från lillsjön :) Jag och älskling åkte dit, så följde Melinda med också! :) Älskar värmen av solen!


Melinda och jag ligger och steker! :)

:)

Jag och älskling

Jag & Melinda

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SE STÖRRE BILD!

           

Sen vart de ett dopp i vattnet ;) Mitt först dopp den här sommaren! (y) De var inte så kallt som jag trodde, men lite kallt var de ;)
Sen åkte vi till åkes och åt en varsin glass i bägare. Sen åkte vi hem. Så nu ska jag och Mattias kolla om vi hittar någon bra film :)

PUSSS!


Ledig!

Igår var jag och Mattias till min mamma och skrev på lite papper och så :) Lovica ville vara med och leka hela tiden ;)


Hon älskar att sitt inne vid kaninerna och klappa dom :P


Jag och Mattias!

Gjorde klart näthandelsuppgiterna igår, skönt att ha dem klara.. så har skickat in dem nu, nu är de bara ett prav till i näthandel jag ska göra, så hoppas jag att jag klarar mig :s Blir så trött på att allt kommer dagen före betygen sätts!!

Idag och imorgon är vi lediga iaf! :D Skönt! Behöver lite ledighet nu, för sen när studenten vart så börjar jag jobba direkt på Måndagen, så här blir de snabba tag ;P

Aja, nu ska jag göra nått vettigt av dagen ;) PUSSSS

 


RSS 2.0